Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Labas nestukes 4u.gif

Kufuke - su pusiaukele bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

AnaMari - tik +10 kg bigsmile.gif pas mane jau dabar kazkur +5kg blink.gif nors iki 12 sav. pykino ziauriai, turbut per para susivirskindavo tik viena porcija, visa kita keliaudavo i tuoleta doh.gif ir dabar nepasakyciau, kad daug valgau, bet kg auga blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kufuke, su pusiaukele thumbup.gif

Man tai nugarą paskaudo, tik atsistoju vaikščiot ir diegia doh.gif Blogiausia kad niekas iš mano pažįstamų neturi nėščiosios diržo paskolint pasibandyt. Tai dabar galvoju ar pirkt nebandžius ar bandyt ištverti dar tuos pora mėnesių kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 09, 15:44)
Sveikos,

Kufuke, su pusiaukele thumbup.gif

Man tai nugarą paskaudo, tik atsistoju vaikščiot ir diegia doh.gif Blogiausia kad niekas iš mano pažįstamų neturi nėščiosios diržo paskolint pasibandyt. Tai dabar galvoju ar pirkt nebandžius ar bandyt ištverti dar tuos pora mėnesių kaip nors g.gif

Bum, man irgi nugara ziauriai skauda, as turiu ta nesciosios dirza dar nuo pirmo nestumo, bet kad jis skausmu tikrai nenuima, man tai greiciau pilva prilaiko ir ne taip tempia 4u.gif kazkaip be dirzo man sunkoka jau vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2013 10 09, 16:02)
Bum, man irgi nugara ziauriai skauda, as turiu ta nesciosios dirza dar nuo pirmo nestumo, bet kad jis skausmu tikrai nenuima, man tai greiciau pilva prilaiko ir ne taip tempia  4u.gif kazkaip be dirzo man sunkoka jau vaikscioti.

O gaila kad nugarai nepadeda unsure.gif Aš irgi jau krypuoju kaip antytė, ant nugaros rankas susidėjus. Reiks eit vėl nėštukių baseiną palankyt, gal dar kokį masažiuką, bo kiek taip galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 10, 14:18)
O gaila kad nugarai nepadeda unsure.gif Aš irgi jau krypuoju kaip antytė, ant nugaros rankas susidėjus. Reiks eit vėl nėštukių baseiną palankyt, gal dar kokį masažiuką, bo kiek taip galima g.gif

baseina as lankau bpk labai man ten patinka ,pabandyk ir tu
o masaza neciuju darausi irgi labai gerai padaro ,radau vieta,jai ka sakyk parasysiu kur
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 10, 12:30)
o masaza neciuju darausi irgi labai gerai padaro ,radau vieta,jai ka sakyk parasysiu kur

4u.gif Vilte- kns, Bum, kiek jums jau nedaug liko smile.gif As irgi labai rekomanduociau baseina, as lankiau baseina viena - du kart per savaite, ten su trenere darem spec nestukiu manksteles,. Man neskaudejo nugaros, speju, del baseino, o ir pagimdziau be plysimu ir kirpimo. Bet kai vaiksciojau su suneliu, tai nelankiau nei baseino nei kokius pratimus dariau, tai turejo prakirpti, nors jis uz dukrele buvo net 700 gr mazesnis smile.gif Na, del plysiu ir kirpimo gali buti ir ne del baseino, bet visgi, manau,mankstos itakos turejo smile.gif
Atsakyti
sveikos,
buvau snd apziuroj,laukiu dvieju leliuku wub.gif
tik va neatitinkam laiko pagal mm ir pagal echo ar reikia sunerimti,ar buvo taip kam?bet kai po iui tai gal jau tiksi data turetu buti g.gif
ech kaip nusiramninti verysad.gif turi buti 6sav ir 1d o yra tarp 5-6sav
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 10, 15:30)

Čia kur kalniečiuose baseinas?
Aš su pirmu nėštumu Mažylyje lankiau, visai ten irgi man patiko ax.gif Ten ir masažus padaro, bet trumpai ten, gal kur tu žinai ten geriau? Parašyk kur.

QUOTE(Bryana @ 2013 10 10, 20:57)
tik va neatitinkam laiko pagal mm ir pagal echo ar reikia sunerimti,ar buvo taip kam?bet kai po iui tai gal jau tiksi data turetu buti g.gif

Wow, du bigsmile.gif
Šį nėštumą mano irgi savaite ištisai pagal echo mažesnis buvo, o dabar kai paskutinį kartą buvau tai jau savaite lenkė laiką biggrin.gif
Suprantu kad pati pradžia ir sunku nusiraminti, bet pagalvok kad tai jog nervinsies nieko nepakeis ir belieka ramiai laukti sekančio vizito ax.gif
Atsakyti
Labas krypuojancios antytes biggrin.gif 4u.gif

Sakykit ka galima vartoti nesciai nuo nervu g.gif Paskutiniu metu esu labai nervuota, tikra ta zodzio prasme blink.gif ant vaiko rekiu reikia nereikia doh.gif net paciai baisu darosi, pradedu saves bijoti blink.gif ana nestuma lyg tais nieko panasaus nebuvo, gal ka patartumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2013 10 11, 14:43)
Labas krypuojancios antytes  biggrin.gif  4u.gif

Sakykit ka galima vartoti nesciai nuo nervu  g.gif  Paskutiniu metu esu labai nervuota, tikra ta zodzio prasme  blink.gif  ant vaiko rekiu reikia nereikia  doh.gif  net paciai baisu darosi, pradedu saves bijoti  blink.gif  ana nestuma lyg tais nieko panasaus nebuvo, gal ka patartumet  g.gif

Sveika, antyte iš antyčių pulko biggrin.gif
Man visai padėjo melisų arbatėlės ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes wub.gif
Man labai labai reikia jusu pagalbos.Busiu dekinga.Gal kartais kas nors is jusu zino bet kokius kontaktus gyd. Alina Kitovienes,kuri dirba Vilniaus gimdymo namuose. Labai jums dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Sakykit,ką jūs vartojot nėštumo metu nuo pienligės? Matyt, antibiotikai savo padarė... verysad.gif Geriu linex triskart dienoj po vieną,bet gal galima dukart?

QUOTE(Bryana @ 2013 10 10, 19:57)
sveikos,

Sveikinu thumbup.gif pasakiškos žinios wub.gif Ar jau pilnai suvokiate,kad laukiatės dviejų mažylių? wub.gif
Atsakyti