QUOTE(Myciute @ 2013 10 05, 21:25)
Laba vakara,
as pasiguosiu, kad esu visiska apsirijele, nesusilaikau nuo saldumynu...
gl kad istisai namie su mazium, salta, tai vis arbatos geriu ir ryju sokoladus, riesutus sokolade, chalva ir t.t. Su pirmu priaugau apie 9kg, o dbar jau esu visus 8kg priaugusi... o dar kiek laiko. Pilvas vakare plysta, jau ir striju matau
Hemoglobinas 105, tai geriu tardiferona. Mano gine atostogauja beveik 6sav. bus tarp vizitu, tai gerai, kad seimos gyd. issiprasiau kraujo tyrimo, buciau tik spalio antroj pusej suzinojus, kad gelezies truksta.
Bum, kaip tu tvarkais su mazium? as tai jau ir susilenkt nebegaliu, ir jegu pritruksta, ir kantrybes... Labai linksmas ir aktyvus mano vaikas, vijurkas, tai sunku man
as pasiguosiu, kad esu visiska apsirijele, nesusilaikau nuo saldumynu...
Hemoglobinas 105, tai geriu tardiferona. Mano gine atostogauja beveik 6sav. bus tarp vizitu, tai gerai, kad seimos gyd. issiprasiau kraujo tyrimo, buciau tik spalio antroj pusej suzinojus, kad gelezies truksta.
Bum, kaip tu tvarkais su mazium? as tai jau ir susilenkt nebegaliu, ir jegu pritruksta, ir kantrybes... Labai linksmas ir aktyvus mano vaikas, vijurkas, tai sunku man
Mane irgi antram-trečiam trimestre labai saldumynai masina
Žinok sunku ir man su vaiku, jis nuolat žaist turi, tai aš ant grindų įsitaisau, po to stojantis visus kaulus skauda, pasilenkti irgi sunku, tai geriau jau atsisėdu ant grindų