Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Myciute @ 2013 10 05, 21:25)
Laba vakara,
as pasiguosiu, kad esu visiska apsirijele, nesusilaikau nuo saldumynu...  blush2.gif  gl kad istisai namie su mazium, salta, tai vis arbatos geriu ir ryju sokoladus, riesutus sokolade, chalva ir t.t. Su pirmu priaugau  apie 9kg, o dbar jau esu visus 8kg priaugusi... o dar kiek laiko. Pilvas vakare plysta, jau ir striju matau unsure.gif

Hemoglobinas 105, tai geriu tardiferona. Mano gine atostogauja beveik 6sav. bus tarp vizitu, tai gerai, kad seimos gyd. issiprasiau kraujo tyrimo, buciau tik spalio antroj pusej suzinojus, kad gelezies truksta.
Bum, kaip tu tvarkais su mazium? as tai jau ir susilenkt nebegaliu, ir jegu pritruksta, ir kantrybes... Labai linksmas ir aktyvus mano vaikas, vijurkas, tai sunku man doh.gif

Mane irgi antram-trečiam trimestre labai saldumynai masina biggrin.gif Galiu visą plytelę ant sykio suryti blush2.gif Tai manau pagrindinis svorio augimas dar priešakyje biggrin.gif Tikiuosi kad bent strijų išvengsiu, praeitą nėštumą neišvengiau nors tepliojausi sąžiningai. Dabar kitu kremu tepu, kol kas nėr, bet aišku išlenda zarazos paskutinį mėnesį biggrin.gif

Žinok sunku ir man su vaiku, jis nuolat žaist turi, tai aš ant grindų įsitaisau, po to stojantis visus kaulus skauda, pasilenkti irgi sunku, tai geriau jau atsisėdu ant grindų biggrin.gif Blogiausia kai sugalvoja palaipioti ant manęs kaip koks alpinistas doh.gif Bet vyras padeda kiek gali, dar džiaugiuosi kad dieną ilgai numiega.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 05, 21:32)
Mane irgi antram-trečiam trimestre labai saldumynai masina biggrin.gif Galiu visą plytelę ant sykio suryti blush2.gif Tai manau pagrindinis svorio augimas dar priešakyje biggrin.gif Tikiuosi kad bent strijų išvengsiu, praeitą nėštumą neišvengiau nors tepliojausi sąžiningai. Dabar kitu kremu tepu, kol kas nėr, bet aišku išlenda zarazos paskutinį mėnesį biggrin.gif

Žinok sunku ir man su vaiku, jis nuolat žaist turi, tai aš ant grindų įsitaisau, po to stojantis visus kaulus skauda, pasilenkti irgi sunku, tai geriau jau atsisėdu ant grindų biggrin.gif Blogiausia kai sugalvoja palaipioti ant manęs kaip koks alpinistas doh.gif Bet vyras padeda kiek gali, dar džiaugiuosi kad dieną ilgai numiega.

Mane kazkaip pirmam trimestre labai sokoladas, guminukai ir ledai trauke.. o antram nelabai noris, gal del to, kad gelezi pradejau gert.. g.gif dabar nebent kokiu riesutu labiau noris, juoduju pipiru i viska.. o del striju, tai man cia Ankaroj alieju ir zoleliu parduotuvej sumeistravo mixa is 4 ar 5 rusiu alieju: vienoki iki 7 menesio, kita - nuo 7-to menesio. I pirma tai abrikosu, kakavos, sezamo, migdolu ir dar kazkoks aliejus ieina.. Bent jau kvapas ir dregnumas labai malonus, as ji ir kaip ranku krema naudoju, nes baisiai sauseja.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif

QUOTE(bum @ 2013 09 29, 23:15)
Sveikinimai su poryte mažučių thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
O kodėl nepaleidžia namo taip ilgai?

Aciu! smile.gif
Mums buvo sunkios formos gelta. Paleido mus tik po 11 dienu. Bet dabar viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mačiau,kalbėjot apie svorį doh.gif Siaubelis, pas mane jau gal +6 kg. Kokią savaitę net nesisvėriau, žinau,kad užsidėjo,nes namuos guliu nuo ketvirtadienio dėl ligos...

Kas baisiausia, nuo ketvirtadienio kosėju ir niekaip normaliai neatsikosėju,nors jau kelias dienas gėriau gelomerthol dėl slogos ir artėjančio kosulio, bet... Tai va šiandien buvau pas gydytoją, išrašė ospamox 1000 po 2tabletes per dieną, tik sakė gert kas 6 valandas padalint tabletę per pusę. Žodžiu, labai nusiminiau, bet gal nepakenks labai, nes kosėju kartais taip įkyriai,kad nuo to kosulio net pilvą pamaudžia. Tepu krūtinę, garinuos, bet, matyt, reiks antibiotikų blink.gif Gal kuri iš jūsų gėrė ospamox, sakykit,ar padėjo ir per kiek laiko jums suveikė? Nes išprotėsiu,jei dar ilgai taip reikės kosėti... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 10 07, 11:46)
Sveikos, mačiau,kalbėjot apie svorį  doh.gif Siaubelis, pas mane jau gal +6 kg. Kokią savaitę net nesisvėriau, žinau,kad užsidėjo,nes namuos guliu nuo ketvirtadienio dėl ligos...

Kas baisiausia, nuo ketvirtadienio kosėju ir niekaip normaliai neatsikosėju,nors jau kelias dienas gėriau gelomerthol dėl slogos ir artėjančio kosulio, bet... Tai va šiandien buvau pas gydytoją, išrašė ospamox 1000 po 2tabletes per dieną, tik sakė gert kas 6 valandas padalint tabletę per pusę. Žodžiu, labai nusiminiau, bet gal nepakenks labai, nes kosėju kartais taip įkyriai,kad nuo to kosulio net pilvą pamaudžia. Tepu krūtinę, garinuos, bet, matyt, reiks antibiotikų blink.gif Gal kuri iš jūsų gėrė ospamox, sakykit,ar padėjo ir per kiek laiko jums suveikė? Nes išprotėsiu,jei dar ilgai taip reikės kosėti... unsure.gif  verysad.gif

As geriau siuos antibiotikus kai laukiausi sunelioi nes turejau balso stygu uzdegima ir jokios zoleles ar homeopatija nepadejo. Ne vienas gydytojas sake, kad sie antibiotikai lengvi ir tikrai nepakenks mazyliui. Geriau antibiotikai negu infekcija, kuri ypac pavojinga vaisiui. As juos geriau 5 dienas, pagerejo jau po antros dienos gerimo. Nebijok 4u.gif o gerti iksliai taip kaip nurode gydytojas
Atsakyti
Kazi kaip tokia liemenele maitinimui? Galvoju, jei viena balta ir viena juoda nusipirksiu, tai ir uzteks, ar ne? blush2.gif

http://www.asos.com/...a...1&clr=Black

Tik klausimas, jei pas mane iki siol krutine nei padidejo, nei ka.. tai kiek sansu, kad ir po gimdymo liks tokia? Juk, kai atsiras pienelio, tikriausiai padides, ar ne? blush2.gif g.gif

Beje, ir as persalau, pora dienu gerkle kuteno, akys kaip smelio pripiltos, siandien jau koseju, bet iskart, kad ir skausmingai - atsikoseju.. kol kas arbatom tik gydaus, jei per pora dienu nepageres, reikes gydytojai skambint.. nors paprastai man kosulys iki 3 savaiciu trunka, nes laiku nebuvo bronchitas kazkada isgydytas, tai jis pas mane i kazkoki letini transformavesis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Beila, Kufuke, sveikit 4u.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 07, 14:15)
Kazi kaip tokia liemenele maitinimui? Galvoju, jei viena balta ir viena juoda nusipirksiu, tai ir uzteks, ar ne? blush2.gif

Tik klausimas, jei pas mane iki siol krutine nei padidejo, nei ka.. tai kiek sansu, kad ir po gimdymo liks tokia? Juk, kai atsiras pienelio, tikriausiai padides, ar ne? blush2.gif  g.gif

2-3 manau pakaks, gali įsigyti tas 2 ir po to žiūrėti ar norisi daugiau. Svarbu įklotėlių pasirūpinti iš anksto, nes kai pradeda bėgti tai jie būtini. Aišku dar vaikas gali išterlinti - atpilti ir pan, bet vaikui visviena dažnai skalbsi tai ir liemenėlę kartu įmesti galima.
Tik kaina nemaža pasirodė tų liemenėlių, aš pamenu buvau vieną užsipirkusi, o gimdymo namuose vaikščiojo moteriškės pardavinėjo, tai paėmiau dar pora, ten kažkas po 40 lt kainavo rolleyes.gif Bet aišku jei gali sau leisti tai galima ir dailesnių nusipirkti. Aš po to iš Triumph pirkausi gražesnę, nes gi norisi moteriškai ir gražiai jaustis biggrin.gif
Nežinau dėl dydžio ką pasakyti, man buvo padidėjusi krūtinė jau per nėštumą, tai po to nekažkiek ten daugiau padidėjo, o ir liemenėlės kai elastingos tai prasitempia ten biškį daugiau ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 07 spalio 2013 - 14:24
QUOTE(kufuke @ 2013 10 07, 12:15)

Tik klausimas, jei pas mane iki siol krutine nei padidejo, nei ka.. tai kiek sansu, kad ir po gimdymo liks tokia? Juk, kai atsiras pienelio, tikriausiai padides, ar ne? blush2.gif  g.gif

Beje, ir as persalau, pora dienu gerkle kuteno, akys kaip smelio pripiltos, siandien jau koseju, bet iskart, kad ir skausmingai - atsikoseju.. kol kas arbatom tik gydaus, jei per pora dienu nepageres, reikes gydytojai skambint.. nors paprastai man kosulys iki 3 savaiciu trunka, nes laiku nebuvo bronchitas kazkada isgydytas, tai jis pas mane i kazkoki letini transformavesis.. doh.gif

as sitas turejau,visai neblogos...Ir is mothercare turejau,tai anos man labiau megstamos buvo.
Atsakyti
Priimu sveikinimus pusiaukeles proga wub.gif didis.gif didis.gif didis.gif flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kufuke, su pusiaukele 4u.gif

Kalbejot apie svorius, tai pas mane jau +10 turbut, su pirmu suneliu isvis apie 11 kg priaugau, cia man turbut nuo gulimo rezimo, bet dar kolkas baisiai nepergyvenu, truputi kitokie prioritetai kolkas smile.gif

Niekas nepasikeite sarasiuku, jokiu naujienu, nieko nereikia pakeist?
Kazkokie nekalbadieniai man.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 09, 09:49)
Kufuke, su pusiaukele 4u.gif

Kalbejot apie svorius, tai pas mane jau +10 turbut, su pirmu suneliu isvis apie 11 kg priaugau, cia man turbut nuo gulimo rezimo, bet dar kolkas baisiai nepergyvenu, truputi kitokie prioritetai kolkas smile.gif

Niekas nepasikeite sarasiuku, jokiu naujienu, nieko nereikia pakeist?
Kazkokie nekalbadieniai man.

Aciu smile.gif

Tai +10kg, man atrodo, kad labai normaliai, o tau jau gi 30 savaiciu wub.gif kaip kaklelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 10 09, 10:53)
Aciu smile.gif

Tai +10kg, man atrodo, kad labai normaliai, o tau jau gi 30 savaiciu wub.gif kaip kaklelis? g.gif

Svesit? ax.gif

Tai dar kokie turbut 4-5 prisides smile.gif Kak kaklelis nezinau, menesio pabaigoj pas gydytoja, jei anksciau nesupanikuosu, pries savaite kai buvau, nieko nebuvo pasikeite.
Atsakyti