Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Bryana @ 2013 10 10, 19:57)
sveikos,
buvau snd apziuroj,laukiu dvieju leliuku wub.gif
tik va neatitinkam laiko pagal mm ir pagal echo ar reikia sunerimti,ar buvo taip kam?bet kai po iui tai gal jau tiksi data turetu buti g.gif
ech kaip nusiramninti verysad.gif turi buti 6sav ir 1d o yra tarp 5-6sav

SVEIKINIMAI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
graziu ir lengvu likusiu menesiuku Bryana 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nors man jis ne labai labas unsure.gif nakti sapnavau, kad leliukas iskrito, persileidau blink.gif verysad.gif atsikeliau vos prakvepavau is tos baimes unsure.gif

Vilte - tau tik 10 dieneliu liko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olija777: 14 spalio 2013 - 09:00
QUOTE(olija777 @ 2013 10 14, 08:59)
Labas rytas  smile.gif

Nors man jis ne labai labas  unsure.gif  nakti sapnavau, kad leliukas iskrito, persileidau  blink.gif  verysad.gif  atsikeliau vos prakvepavau is tos baimes  unsure.gif
Vilte - tau tik 10 dieneliu liko  bigsmile.gif

labas rytas 4u.gif
olija cia tik sapnas console.gif
isivaizduoju ,kad isigandus atsikelei,jei taip sapnuoji reiskiasi viskas bus gerai,juk sapnai sako pildoso priesingai nei juos sapnuoji 4u.gif

jo man liko 10 dieneliu blink.gif neisivaizduoju dar kad jau antra maziuka supuosiu ant ranku ,kazkas neitiketino smile.gif
snd einu pas gyd.pas kuri gimdysiu ,o jis ziures kakleli,tai taip pakrapstys ,kad bijau ,kad anksciau nepradeciau gimdyt,o taip nenoriu anksciau sad.gif
jau man naktimis taip skaudeti pilva pradeda,kad net vakar nakti tik nuo kokiu 4 val ryto uzmigau,nes taip davesi pilve maziukas ,kad atrode tuoj plys pilvas lotuliukas.gif aktyvumas nerealus,baisu net pagalvot,jai jis ir gimes taip nakti dalyvaus tai man SAKES lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 14 spalio 2013 - 11:19
Olija, čia tik sapnas 4u.gif Gal jaudinaisi prieš užmigdama ar nerimauji dėl ko nors,tai taip ir yra mirksiukas.gif

Vilte, įsivaiduoju,kaip tau neramu,kai liko tiek mažai dienų iki gimdymo. ax.gif Bet jei ir pasibels keliom dienelėm anksčiau, anksčiau turėsi savo džiaugsmelį wub.gif Linkiu stiprybės belaukiant.

P.S. Mums šiandien jau 20 savaičių ir 2 dienos wub.gif Laikas visgi bėga... doh.gif
Atsakyti
Beila - su pusiaukele 4u.gif o kodel liniuotes neuzsidedi g.gif

Vilte - suprantu tavo nerima mirksiukas.gif bent jau su pirmu kokias dvi savaites iki termino kito mano nuomone, tai norejau greiciau gimdyti, tai - laiku doh.gif O su situo leliuku noriu megautis kiekviena nestumo diena, bet kol kad dar nesigauna, ypac po tokiu naktu kaip si unsure.gif O tau linkiu laiku ir greitai 4u.gif Gero susitikimo su gydytoja(-u) mirksiukas.gif

O kur AnaMari dingusi g.gif tikiuosi viskas gerai, tik siaip laiko neturi prie pc sedeti g.gif

Keberiokst - kaip tavo pilvinukas auga, kaip pati laikais g.gif

As ryt einu susitikti su akusere, nieko ten ypatingo nedarys, bet tikiuosi bent sirdeles pasiklausyti wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olija777: 14 spalio 2013 - 12:32
Sveikos,

Olija, nėštukėm gan dažnai visokių košmarų pasitaiko ar šiaip blogų sapnų. Belieka džiaugtis prabudus kaip viskas gerai realybėje biggrin.gif

Beila, su pusiaukele 4u.gif Aš irgi liniuotės pasigendu, kai parašai apie save vis skuodžiu žiūrėt kiek savaičių ir lieku nieko nepešusi biggrin.gif

Pas mane tai nekažikokios naujienos. Užėjo man skausmai iš pradžių nugaros, po to klubų ir dabar gaktikaulio. Skambinausi ginei, tai sakė būna taip nėštukėm paskutinį trimestrą, kažkoks -ivitas, nieko negalima padaryti, vaikščioti labai skausminga, belieka tik sėdėti ir gulėti sad.gif Dabar sėdžiu ir suku galvą kaip čia padaryt, dar du mėnesiai praktiškai likę, ar čia auklės bandyt ieškot ar kaip, MB jau paskutinius atostogų likučius pasiėmė dabar, pati per skausmus neprilakstysiu prie vaiko, nebežinau..

AnaMari, vis pagalvoju apie tave, kaip tau sekasi tas gulimas režimas, kas vaiką prižiūri.
Atsakyti
Olija,uz sapnus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bum,nepaguosiu,bet praeis kai pagimdysi....Man su praejusiu nestumu nuo 20 savaiciu labai skaudejo.Tiesa,tik klyna.Jausdavausi kaip po nakties su septyniais indenais.Kol guledavau ar sededavau,tai nieko....bet pasivaikstai nors ir valanda ir viskas,galiu klisa guleti tris paras.

As gerai.Savijauta tai tokia paxmielna biggrin.gif Na bet tai ka darysi.O siaip skrendu penktadieni i ryga,pas bykova lit susileist.Sekantis pasimatymas uz 10 dienu.Tai labai laukiu ir bijau.Nes pats skausmingiausias kartas ir buvo apie 9 savaite,kai gerai gerai buvo,o atejus i echo pamaciau,kad niekas ten negerai.Bet cia toks labiau psichologinis slenkstis,nei kazkokios galimybes.Reiks tiesiog pralaukt ir perlipt ir tiek.Laukiu dar atsakymu is Cikagos,labai smalsu kokia vis gi pas mane situacija su tais kileriais.Tikiuosi,kad jei nustebins tai tik is geros puses.Vakarais jau pilvelis issoka,jau jauciu,kad ne tik labiau pavalgyta buvo wub.gif Daugiau kaip ir nieko,lakstau pasjui maziu,nes tas alpinistas.Visur karstytis reikia doh.gif Daugiau kaip ir nieko smile.gif

Vilte,tikrai finisas jau arti bigsmile.gif Lauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
na va as jau grizau is savo gyd.tai aciu D kaklelio neziurejo biggrin.gif taip bijojau as to ziurejimo,tai ziures ateinancia savite sake jau tikrai,nebeisisuksiu biggrin.gif

bum man irgi praeita nestuma buvo taip pat kaip keberiokst,bet kazkaip i gala jau buvau pripratus su tais skausmais tai kazkaip jau neberzino ir nebegazdino jie manes,dirza bandyk nesioti jis man labai labai padejo
Atsakyti
Mergaites, as cia niekur nedingau, malonu, kad pasigedot wub.gif Tiesiog nekalbadieniai kazkokie uzejo blush2.gif Ne visada pavyksta isguleti saziningai, tai i dienos pabaiga jau grauziu save doh.gif blush2.gif

Bum, tau turbut simfizitas doh.gif Man dabar anyta padeda, jau antra savaite su manim, o paskuigal D iskomandiruosim pas mano tevus g.gif

olija, zinok ir aš dabar dažnai kosmaru sapnuoju, o pradzioj buvo visai kitokio pobudzio sapnai, nekreipk demesio mirksiukas.gif

Keberiokst, neprisileiskk neigiamu minciu, viskas pas jus gerai 4u.gif Sakei lyg sius kakleli? O pirma karta keliu savaiciu siuvo ir kodel? bigsmile.gif

vilte, dabar jau bent kada laukiam tavo pabyrejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 14, 15:17)
Mergaites, as cia niekur nedingau, malonu, kad pasigedot wub.gif Tiesiog nekalbadieniai kazkokie uzejo blush2.gif  Ne visada pavyksta isguleti saziningai, tai i dienos pabaiga jau grauziu save doh.gif  blush2.gif

Bum, tau turbut simfizitas doh.gif Man dabar anyta padeda, jau antra savaite su manim, o paskuigal D iskomandiruosim pas mano tevus g.gif

olija, zinok ir aš dabar dažnai kosmaru sapnuoju, o pradzioj buvo visai kitokio pobudzio sapnai, nekreipk demesio mirksiukas.gif

Keberiokst, neprisileiskk neigiamu minciu, viskas pas jus gerai 4u.gif Sakei lyg sius kakleli? O pirma karta keliu savaiciu siuvo ir kodel? bigsmile.gif

anamari nesigrauzk tikrai nereikia,nes saves saugojimas tai maziuko saugojimas pilvelyje,viskas tik del jo wub.gif kaip fainai,kad yra tokia anyta ,kuri padeda. thumbup.gif
manoji mama net nepasisiulo padeti tai ka kalbeti apie anytos pagalba sad.gif tai aciu D ,kad galim sau leist aukle,jai negaletume tai ziaurumelis butu ,nes mano dickis toks aktyvus,kad reikia labai daug jegu ir kantrybes su juo tureti doh.gif o man nesciai tai butu buve didziulis isukis lotuliukas.gif
anamari labai tikiu ir labai noriu dar iki 24 dienos nepagimdyti,tai nelaukit dar greit is manes ziniu lotuliukas.gif stengsiuos visais imanomais budis kojas sukryziavus sedeti lotuliukas.gif tik idomu ar pavyks ta nora igyvendint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 14, 14:17)
Mergaites, as cia niekur nedingau, malonu, kad pasigedot wub.gif Tiesiog nekalbadieniai kazkokie uzejo blush2.gif  Ne visada pavyksta isguleti saziningai, tai i dienos pabaiga jau grauziu save doh.gif  blush2.gif

Zinau,kad gerai...bet kartais ten su savim padirbet,del tu minciu.Kad ir kaip stengciausi negalvoti,vis del to buvusi patirtis kisa savo snapa ten kur jo nebereikia.
Taip,zada siuti apie 12-13 savaite.Tiesa,ne mano vietine ligonine.Nes sita dar apie mane nieko neturi,pirmasis pasimatymas su akusere uz savaites,tai tada gal ir snekesim apie ka kazka.Dabar mane priziuri pasikartojanciu persileidimu skyriaus ankstyvaus nestumo gydytojai.Tai jie ir sake,kad butinai reikia.O ir as zinau,kad geriau planuotas apsiuvimas anksciau,apie 12 savaite,nei ekstrinis tada kai jau yra problema ir nestumas nebemazas.Praeita karta siuvo 20 savaite,ekstra.Nes per skanas pamate,kad kaklelis trumpesnis nei turetu buti-22 mm buvo.As dabar tik suprantu kokia rizika turejau ir siaip ir guledama ant to stalo.Juk gimda gali pradeti susitraukinet ir prasidet gimdymas,o tokio amziaus,deja,dar niekas negelbeja.As tada nesupratau,kodel tiek daug zmoniu su manim operacinej.Tai as dabar sita "miela" procedura geriau dabar apturesiu,negu vaziuosiu ekstra,arba visa nestuma drebesiu kiekviena diena ar niekas ten netrumpeja.O gulinet galimybiu nelabai turiu.Tai va... smile.gif
Atsakyti