Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

NAZARA, gerai, kad ramesne ir leliukams ramiau wub.gif
Man taip grazu, kai nestukes grazios! wub.gif

olija, nemanau, kad tas vienas pleistriukas galejo pakenkt mirksiukas.gif Del puslelines pas vaikiukus tai nieko nezinau, nes maniskis nesirgo dar kolkas ax.gif

Kas del judesiuku, tai as per pirma nestuma anksciau pajutau, 17 sav. pradzioj, o dabar tik gerokai po 18 sav., ne si karta placenta priekinej daly mirksiukas.gif

Buvau pas gydytoja, situacija nepasikeite, kaklelio ilgis 1,3, vidines ziotys praviros. Mazuliukas galvyte labai zemai laiko, sunku net ismatuot buvo doh.gif Liepe toliau gulet, tik vat mane ta maziuko padetis neramina, taip norisi, kad dar pas mane pabutu unsure.gif
Atsakyti
AnaMari, bet gerai, kad bent jau neblogeja situacija ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 10 03, 15:54)
AnaMari, bet gerai, kad bent jau neblogeja situacija ar as klystu?

Kaip ten jus visi? bigsmile.gif

Aha, neblogeja, tai labai gerai, i ta dalyka optimistiskai ziuriu ax.gif Dabar mums uzduotis bent iki 34 savaites pabut kartu dar.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 03, 10:10)
bum, ei, nepersistenk!  Žinok, mes moteros,, mums atrodo mes ir nestumo metu galim kalnus nuverst, bet ateina laikas sustot. Saugok save ir mažiuka 4u.gif

Aš tikrai nepersistengiu, jau nuo hematomos nebekilnoju vaiko be rimtesnio reikalo, tik va laipiot ant manęs neatpranta niekaip blush2.gif O būna per pietus ir vyrą išsikviečiu, kad ir šiandien, kad užmigdytų, užsuptų, nes dantis dygsta paskutinis tai sunkiai jam..

QUOTE(olija777 @ 2013 10 03, 15:19)
O dar turiu klausimuka, kuris stipriau neramina  unsure.gif  cia toms kurios antro laukiates, kada pajutote pirmuosius bumsiukus  g.gif  su pirmu as pajutau 16 sav. kiek skaiciau su antru anksciau, bet kol kas dar ramu pas mus  g.gif esu is kudesniu, tai jau laukiu  unsure.gif

Aš tai pajutau panašiu metu, apie 20 sav ax.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 10 03, 15:46)
Buvau pas gydytoja, situacija nepasikeite, kaklelio ilgis 1,3, vidines ziotys praviros. Mazuliukas galvyte labai zemai laiko, sunku net ismatuot buvo doh.gif Liepe toliau gulet, tik vat mane ta maziuko padetis neramina, taip norisi, kad dar pas mane pabutu unsure.gif

Šaunu kad neblogėja, reiškias gerai laikotės good.gif
O vaikas vis dar pas senelius ar kaip tu išsisuki gulėdama? g.gif

Nazara, šaunuolė kad apsipirkai, nėr čia ko nėštukėms būt apskurusioms tongue.gif Aš per pirmą nėštumą irgi pasišopinau, tai dabar vėl džiaugiuosi tais rūbais rolleyes.gif Tik palto neturiu, tai tik viena striukė biškį apskurusi tinka, nors kol kas su visokiais megztiniais išsiverčiu ir prasisagsčiusia striuke, kažkaip nebeinu ilgam į lauką..
Atsakyti
Bum,o pas tave hematoma buvo?kaip eiga jos?
pas mane berods yra,kraujuot nekraujuoju,bet rudai patepa.pagal echo matosi,kad pacioj apacioj,leliuko neliecia...

anamari,pabukit dar kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 10 03, 18:24)
Bum,o pas tave hematoma buvo?kaip eiga jos?
pas mane berods yra,kraujuot nekraujuoju,bet rudai patepa.pagal echo matosi,kad pacioj apacioj,leliuko neliecia...

Aha, buvo, biškį panikos įvarė kai kraujuot pradėjau. Pagulėjau savaitę, po to dar savaitę taip pasisaugojau ir praėjo ax.gif
Atsakyti
AnaMari, zinoma pabusi ir ilgiau, pamatysi 4u.gif va ziurek kaip Doovi buvo, jau ir krapstyt lauk buvo susiruose mirksiukas.gif

O mes tai ka, nuo pirmad liekam be tecio, viena suksiuos, gal neisprotesiu.... unsure.gif mazylis laaabai paauges, pustais zandukais, griezinukais, o toks kudutis gime. Akivaizdziai pasiputes wub.gif pirmad vaziuosim TA pasisvert ir t.t. Seses sliauztus 3 menesiuko nesioja jau blink.gif dukryte dar oziukus parodo, zodz dirbam smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien buvau pas ginę. Tai kaip supratau tie pamaudimai pilvo nieko tokio kai nėra susiję su pilvo pakietėjimais, atskirai jie pas mane. Išrašė čiupiamų tablečių nuo spazmų. O šiaip viskas gerai, vaikas savaite viršyja planą, kogero neištempsiu iki termino sakė. Vedžiausi vaiką kad pažiūrėtų per echoskopą į brolį, galvojau gal geriau įsisąmonins kad leliukas pas mamą pilve, bet jis tik pasimaivė, nepatikliai pažiūrėjo, tuo ir baigėsi biggrin.gif Turbūt tik kokį 4D suprastų.
Dar nuramino kad diegliai pilvo apačioje tai raiščiai. Patarė diržą nėščiųjų išbandyt, ieškosiu dabar kas turi..
Atsakyti
Buvau sıandıen pas gydytoja..

Vısu pırma: rado beprasıdedantı slapımtakıu uzdegıma ır atsınaujınusıa bakterıne vagınoze, taı aısku, ıs kur man tıe degınımo pojucıaı doh.gif Gavau antıseptınıo tırpalo ısgert 1 karta ır zvakucıu 3 naktım. Kraujas pagerejes nuo 105 ıkı 112, bet dar mazaı, tolıau gert po 2 tabletes gelezıes ır vynuogıu sırupa g.gif g.gif

Musu mazıuke (na, dabar duoda 95%, bet dar ne sımtas g.gif ) atıtınka 19 savaıcıu ır 3 dıenas, sverıa 283g ır duoda kaıp paselus smile.gif sıandıen gavau ne vıena labaı aısku bumbtelejıma wub.gif wub.gif wub.gif

gımdymo data vıs tıek pagal mm zıurı, taı gaunas tada vasarıo 28 - kovo 1 d., kıtaıp tarıant vasarıo 29d. butu pats tas biggrin.gif

Beje, ıssıprasıau, kad pazıuretu kaklelı - vıskas ok ır dar, kad duotu man nemokamaı to tepalo, kur per ultragarsa tepa, kad doplerıu galecıau tolıau klausytıs (nes mano tubele baıges).. blush2.gif blush2.gif biggrin.gif

Beje, sıulo skıepytıs nuo stablıges.. g.gif g.gif sekantıs vızıtas spalıo 30d, bus lygıaı 23 savaıtes - glıukozes testas doh.gif

Beje, prıaugau per 3 savaıtes 1.8kg, ıs vıso per nestuma - 3.1kg

Taı tıek wub.gif
Atsakyti
Kufuke,gerai,kad viskas laiku uzgaudyta 4u.gif
pavydu net del tokio svorio prieaugio,nes as plius 3 turiu is pradziu,4 savaite...ir taip su kiekvienu nestumu.si karta tai ir isdave uzkibusi zirniuka ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(kufuke @ 2013 10 04, 20:42)
Vısu pırma: rado beprasıdedantı slapımtakıu uzdegıma ır atsınaujınusıa bakterıne vagınoze, taı aısku, ıs kur man tıe degınımo pojucıaı doh.gif  Gavau antıseptınıo tırpalo ısgert 1 karta ır zvakucıu 3 naktım. Kraujas pagerejes nuo 105 ıkı 112, bet dar mazaı, tolıau gert po 2 tabletes gelezıes ır vynuogıu sırupa g.gif  g.gif

Šaunu, kad laiku nustatėt good.gif

Man irgi jau geležies prirašė, nes jau pamažėjęs hemaglobino kiekis kraujo tyrime ax.gif Mano 113, dar nemažakraujystė, bet norma tai 120.

Šį nėštumą kažkaip neturiu problemų su svoriu, kol kas +6-8 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 05, 20:23)
Sveikos,

Šaunu, kad laiku nustatėt good.gif

Man irgi jau geležies prirašė, nes jau pamažėjęs hemaglobino kiekis kraujo tyrime ax.gif Mano 113, dar nemažakraujystė, bet norma tai 120.

Šį nėštumą kažkaip neturiu problemų su svoriu, kol kas +6-8 kg ax.gif

Laba vakara,
as pasiguosiu, kad esu visiska apsirijele, nesusilaikau nuo saldumynu... blush2.gif gl kad istisai namie su mazium, salta, tai vis arbatos geriu ir ryju sokoladus, riesutus sokolade, chalva ir t.t. Su pirmu priaugau apie 9kg, o dbar jau esu visus 8kg priaugusi... o dar kiek laiko. Pilvas vakare plysta, jau ir striju matau unsure.gif

Hemoglobinas 105, tai geriu tardiferona. Mano gine atostogauja beveik 6sav. bus tarp vizitu, tai gerai, kad seimos gyd. issiprasiau kraujo tyrimo, buciau tik spalio antroj pusej suzinojus, kad gelezies truksta.
Bum, kaip tu tvarkais su mazium? as tai jau ir susilenkt nebegaliu, ir jegu pritruksta, ir kantrybes... Labai linksmas ir aktyvus mano vaikas, vijurkas, tai sunku man doh.gif
Atsakyti