QUOTE(MonCheri @ 2013 10 15, 12:38)
galiu isiterpti

pilnai sutinku, nes mano situacija siuo espektu identiska- tik as 24sav. papuoliau i GN su 2,2 kaklu (veliau kisdavo iki 2,5) bet jie ivertine vidines ziotis man jo taip ir neuzsiuvo

taip ir tampiausi su tokiu kaklu..zinau , jog 30sav jis buvo 1,5cm bet jau niekas demesio nebeakcentavo i tai

o gimdymo diena, atvykus i GN su tokiais ciut pamaudenimais atsidarymas buvo 7cm

nei is kur, nei kaip -neisivaizduoju

kai pagalvoji, turejau vos ne galimybe taxi pagimdyt
Delto man sis dalykas aktualus, ir nezinau sekanciu nestumu kogero noreciau ir as apsidrausti visais tais budais,
nes praradima jau turejau 18sav ir tik dabar dasilo delko.
Nuosirdziai tave sveikinu tapus
Aciu
As vietoj taves tikrai pamastyciau apie apsiuvima,juolab du nestumai i kaklelio nepakankamuma tikrai rodo.Tik tada is pradziu pasidomek pas ka galetum apsisiut,nes lt kalbejau su keliais giniais ir jie nera salininkai sitos proceduros,tipo atliekama ypac isskirtiniais atvejais.Na geriau tokiu atveju netapti,o apsidraust is anksto
Papildyta:
QUOTE(olija777 @ 2013 10 15, 15:33)
Grizau susinervinus

buvau pas mw ( akusere), tai galvojau nors sirdeles gal paklausys, o jin tik spaudima pamatavo ir fsio

sakau, o sirdeles neklausysim? sako - ne, dar anksti

tu kurmi kurmi, as spaudima ir namie pasimatuot galiu
nu taip....
O tu pati nenori doplerio isigyt?As su praeitu nestumu turejau issinuomavus,o si karta pirksiu,nes per kelis menesius ta pati sumokejau ka buciau nusipirkus.Hi bebe naudojau,ebay yra po 60 svaru.