Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(NAZARA @ 2013 10 15, 10:57)
wub.gif kaip supratau gyveni TR,o ten grozybiu vaikams nors vezimu vezk
  bigsmile.gif
as tai nezinau kaip stabdyt kartais g.gif  blush2.gif

Zınok, dabar pagrınde next ınternetıne parduotuve sluoju, na jau grozıaı grozıaı ten.. blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
galiu isiterpti blush2.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 10 14, 16:59)
O ir as zinau,kad geriau planuotas apsiuvimas anksciau,apie 12 savaite,nei ekstrinis tada kai jau yra problema ir nestumas nebemazas.Praeita karta siuvo 20 savaite,ekstra.Nes per skanas pamate,kad kaklelis trumpesnis nei turetu buti-22 mm buvo.As dabar tik suprantu kokia rizika turejau ir siaip ir guledama ant to stalo.Juk gimda gali pradeti susitraukinet ir prasidet gimdymas,o tokio amziaus,deja,dar niekas negelbeja.As tada nesupratau,kodel tiek daug zmoniu su manim operacinej.Tai as dabar sita "miela" procedura geriau dabar apturesiu,negu vaziuosiu ekstra,arba visa nestuma drebesiu kiekviena diena ar niekas ten netrumpeja.O gulinet galimybiu nelabai turiu.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, nes mano situacija siuo espektu identiska- tik as 24sav. papuoliau i GN su 2,2 kaklu (veliau kisdavo iki 2,5) bet jie ivertine vidines ziotis man jo taip ir neuzsiuvo g.gif taip ir tampiausi su tokiu kaklu..zinau , jog 30sav jis buvo 1,5cm bet jau niekas demesio nebeakcentavo i tai smile.gif o gimdymo diena, atvykus i GN su tokiais ciut pamaudenimais atsidarymas buvo 7cm doh.gif biggrin.gif nei is kur, nei kaip -neisivaizduoju smile.gif kai pagalvoji, turejau vos ne galimybe taxi pagimdyt doh.gif
Delto man sis dalykas aktualus, ir nezinau sekanciu nestumu kogero noreciau ir as apsidrausti visais tais budais, nes praradima jau turejau 18sav ir tik dabar dasilo delko.

Nuosirdziai tave sveikinu tapus nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
MonCheri, o jei ne paslaptis, keliu savaičiu pagimdei? ax.gif
Atsakyti
Grizau susinervinus doh.gif buvau pas mw ( akusere), tai galvojau nors sirdeles gal paklausys, o jin tik spaudima pamatavo ir fsio blink.gif sakau, o sirdeles neklausysim? sako - ne, dar anksti blink.gif tu kurmi kurmi, as spaudima ir namie pasimatuot galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 10 15, 12:38)
galiu isiterpti  blush2.gif

drinks_cheers.gif  pilnai sutinku, nes mano situacija siuo espektu identiska- tik as 24sav. papuoliau i GN su 2,2 kaklu (veliau kisdavo iki 2,5) bet jie ivertine vidines ziotis man jo taip ir neuzsiuvo  g.gif  taip ir tampiausi su tokiu kaklu..zinau , jog 30sav jis buvo 1,5cm bet jau niekas demesio nebeakcentavo i tai smile.gif o gimdymo diena, atvykus i GN su tokiais ciut pamaudenimais atsidarymas buvo 7cm  doh.gif  biggrin.gif  nei is kur, nei kaip -neisivaizduoju  smile.gif kai pagalvoji, turejau vos ne galimybe taxi pagimdyt  doh.gif
Delto man sis dalykas aktualus, ir nezinau sekanciu nestumu kogero noreciau ir as apsidrausti visais tais budais, nes praradima jau turejau 18sav ir tik dabar dasilo delko.

Nuosirdziai tave sveikinu tapus  nestuke.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

As vietoj taves tikrai pamastyciau apie apsiuvima,juolab du nestumai i kaklelio nepakankamuma tikrai rodo.Tik tada is pradziu pasidomek pas ka galetum apsisiut,nes lt kalbejau su keliais giniais ir jie nera salininkai sitos proceduros,tipo atliekama ypac isskirtiniais atvejais.Na geriau tokiu atveju netapti,o apsidraust is anksto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olija777 @ 2013 10 15, 15:33)
Grizau susinervinus  doh.gif  buvau pas mw ( akusere), tai galvojau nors sirdeles gal paklausys, o jin tik spaudima pamatavo ir fsio  blink.gif  sakau, o sirdeles neklausysim? sako - ne, dar anksti  blink.gif tu kurmi kurmi, as spaudima ir namie pasimatuot galiu  doh.gif

nu taip.... unsure.gif

O tu pati nenori doplerio isigyt?As su praeitu nestumu turejau issinuomavus,o si karta pirksiu,nes per kelis menesius ta pati sumokejau ka buciau nusipirkus.Hi bebe naudojau,ebay yra po 60 svaru.
Atsakyti
olija, bet ir neteisybe doh.gif Del doplerio, tai ka as zinau, juk greitai pajusi judesiukus wub.gif
Atsakyti
zinok,as irgi maniau,kad dopleri nuomuosiuos iki judesiuku...Ale vis tiek,buna dienu kaip ju maziau,kai siaip neramu...ir sekmingai pranaudojau iki 34 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 15, 16:28)
MonCheri, o jei ne paslaptis, keliu savaičiu pagimdei? ax.gif

37sav. ,II- 39+4d.
ir visi nestumai vienodu scenariju-padidejusiu tonusu gimdos,prg trukumu,gimdos ketejimais ankstyvais..ir kazkur 70% nestumo gulintis rezimas, su akmeniniu pilvu nekazka daugiau ir nuveiksi biggrin.gif kaip tavo savijauta?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 10 15, 17:52)
Aciu  4u.gif

As vietoj taves tikrai pamastyciau apie apsiuvima,juolab du nestumai i kaklelio nepakankamuma tikrai rodo.Tik tada is pradziu pasidomek pas ka galetum apsisiut,nes lt kalbejau su keliais giniais ir jie nera salininkai sitos proceduros,tipo atliekama ypac isskirtiniais atvejais.Na geriau tokiu atveju netapti,o apsidraust is anksto  mirksiukas.gif
Papildyta:
nu taip.... unsure.gif

O tu pati nenori doplerio isigyt?As su praeitu nestumu turejau issinuomavus,o si karta pirksiu,nes per kelis menesius ta pati sumokejau ka buciau nusipirkus.Hi bebe naudojau,ebay yra po 60 svaru.

taip ,pasirinkimo nekazka....Arba tik ne musu mieste.Nors man butu apsiuves pats GN vedejas.Bet mano gine nei kart nesiule to, nors zinojo visa situacija mano..
Dar butu idomu kokius tyr.reiktu pasidaryt pries planuojant?Noriu kartot AFS ir zarazas..
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 10 14, 22:46)
Ne,cia genetika ne prie ko.Kiek suprantu ansktesniais laikais daugiau ji siudavo,dabar sako,kad siuvimas ar gulimas rezimas mazai ka keicia.O mano mama turejo viena nesivystanti nestuma ir dirbo audiniu parduovej,kur tekdavo kilnoti sunkius audinius.Nesivystantis kazin ar priezastis buvo,nes niekas neiskrito ir kaklas nesidare,ten labai ankstyvas buvo,bet matyt del darbo pobudzio.Arba apsisaugot.

O mano atvejui yra du variantai:
1.daryta kaklelio konizacija del veziniu lasteliu nuemimo
2.galimas organizmo imuninis atsakas.Ankstyvam nestume bando atsikratyti vienaip,velesniame bando kitaip.

Zinol skausmeliai tai nzn,siaip ar taip gimdymas.Bet,kad as tikrai iskeliavus i kosmosa buvau.Tai arba del kaklelio arba siaip gal nepakanti skausmui pasidariau  biggrin.gif Nes apie save tai nuomones geresnes iki tol buvau  lotuliukas.gif

Sveikutes wub.gif
Kaip smagu skaityti apie jus tokias maloniais ir dziugias naujienas thumbup.gif Tikiuosi kad greitu laiku jusu tarpe stipriai padauges nestukiu nestuke.gif
Isiterpsiu ir as del kaklelio.Man jau daryta aibe kaklelio operaciju.Tai visi gydytojai pas kuriuos lankausi,net ir vaisingumo,man sake kad reikes apsiuti kakleli,o ir tai nereiks kad neteks man nestumo metu guleti.
Moncheri,zinok Rovas tikrai uzsiuva,as kai vaiksciojau pas ji tada su gresianciu persileidimu,jis pats man sake,kad teks kakleli apsiuti.sako pratinkis prie gulimo rezimo.O apie musu miesto medikus as geriau patylesiu verysad.gif dabar jei reiktu tektu vaziuot privaciai doh.gif
Sekmes jums nuostabiausios nestukes wub.gif
Atsakyti
MonCheri, o kaip vadavaisi nuo to pilvo akmenejimo? blush2.gif Dar pakankamai ilgai pavyko išnešiot thumbup.gif:
Mallonu, kad teiraujes wub.gif Laikausi neblogai, džiaugiuosi kiekviena istempta diena wub.gif Nesakyčiau, kad visada guliu, nors ir padeda man laaabai daug su mažiuku, bet visvien valgyt padarau keliom dienom, sakyciau, labiau tausojantis, o ne gulimas rezimas smile.gif Vakar vakare kazkaip pradejo nugaros apacia mausti, tai jau baimes buvo pilnos kelnes, bet pasirodo, kad yik viduriai sustreikavo doh.gif

Labas vakaras, rutuliukai 4u.gif
Kas kuo gyvena? ax.gif
Saraso pakoreaguot nereikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 16, 22:29)
Labas vakaras, rutuliukai 4u.gif
Kas kuo gyvena? ax.gif
Saraso pakoreaguot nereikia? rolleyes.gif

Reikia reikia korekcijos! Aš jau noriu į sąrašiuką blush2.gif : bus pirmas žirniukas, tikrai berniukas, numatoma data - 2014.03.19.
Atsakyti
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 10 17, 09:56)
Reikia reikia korekcijos! Aš jau noriu į sąrašiuką  blush2.gif : bus pirmas žirniukas, tikrai berniukas, numatoma data - 2014.03.19.

Sveika prisijungus ir sveikinu su berniukeliu! wub.gif Kaip sekasi nesiot? ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Sapnavau sianakt, kad pagimdziau, bet laaabai greitai ir be skausmu jokiu biggrin.gif
Atsakyti