Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Labas rytas smile.gif

Vakar prıes mıega su vyru lovoj sugulom, tas ranka ant pılvo uzdejo, sako, taı kur tıe spyrıaı? Iskart nepajuto, ranka atıtrauke, sakau, palauk dar.. Uzdejo vel ranka ır musu mazyle pareıgıngaı pasısveıkıno su tecıu, spyre kokıus 9 kartus, ıs ju kokıus 5 sake, kad pajuto ır vyras wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Beje, manes Lıetuvoj jau laukıa dıdele dovana - naujas HP laptopas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
O mes su vyru siandien be miego blink.gif musu aukselis sukarsciavo ir visai nejuokingai verysad.gif nakti dar kazkaip nusimusinejo ta tempa, o va diena tai labai sunkiai schmoll.gif Nuveze vyras pas daktare, tai suleido kazkokiu vaistu, padare kraujo tyrimus, sako, kad virusas doh.gif pastate laseline unsure.gif Nera nieko baisiau kai vaikai serga verysad.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 18, 11:12)
Labas rytas smile.gif

Vakar prıes mıega su vyru lovoj sugulom, tas ranka ant pılvo uzdejo, sako, taı kur tıe spyrıaı? Iskart nepajuto, ranka atıtrauke, sakau, palauk dar.. Uzdejo vel ranka ır musu mazyle pareıgıngaı pasısveıkıno su tecıu, spyre kokıus 9 kartus, ıs ju kokıus 5 sake, kad pajuto ır vyras wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Beje, manes Lıetuvoj jau laukıa dıdele dovana - naujas HP laptopas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  cool.gif

bumsiukai tai pats nuostabiausias dalykas nestume wub.gif nors maniskiai siandien juda kazkaip skaudziai doh.gif pacioj apacioj ir viduj, vis atrodo kad tuoj apsisiusiosiu smile.gif

Kas liecia darzelius, tai praktiskai visi vaikai patiria stresa 4u.gif neisimtis ir maniskis, labai verkdavo kai vesdavau, bet iskentejom ta perioda ir veliau buvo viskas normaliai ax.gif
Atsakyti
NAZARA, sveikatytes suneliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai sunku, kai vaikai serga, kad ir menkiausia sloga, o ka ja kalbet apie tas sunkiasisas ra net nepagydomas ligas unsure.gif

Kufuke, na va, pagaliau vyras artimiau susipazino su dukryte wub.gif
Mano maziukas irgi man sonkaulius kojytem pamasazuoja, viena diena smarkiau, kita silpniau, matyt nuo nuotaikos priklauso ax.gif

olija, su pirmais judesiukais! wub.gif
Ziurek, irgi nepersistenk, gal pagulinek daugiau, jei imanoma, nes tieskausmeliai nuo didesnio kruve dal intensyvesni pasidaro 4u.gif

Myciute, pasidarei siandien hemoglobina? mirksiukas.gif
Kaip tavo kopustelis? Balionelis jam ir princesei pilvuke 4u.gif 4u.gif

As kaip pagalvoju, pasidariau kazkokia piensininke, tai cia skauda, tai ten, tai ta, tai ana doh.gif Radikulitas kaip uzspaudzia, negaliu atsikelt be vyro pagalbos, o jei keliuos pati, tai kaip kokia bobute visa svyruodama i sonus, kojos dreba, kol issitiesinu normaliai doh.gif Idomu, kaip tos moterys, kuris po 10 vaikiuku prisigimdo, kaip ju organizmas atlaiko tokia apkrova? g.gif Dievazi, as nesiskundziu, kad man Dievulis viena maziuka po kito padovanojo, be galo dziaugiuos wub.gif , bet mano organizmas turbut kazkoks slabnas doh.gif
Atsakyti
vilte, kaip jus, dar neissikomplektavot? biggrin.gif
Atsakyti
Ana, pridaviau tyrimus, dabar pas gyd. tik po geros savaites, tada ir suzinosiu. Kol kas prisipirkau versiuku liezuviu, verdu grikius,granatu sultis geriu ir aisku gelezi, ziuresim smile.gif

Mamos, o kiek jusu vaikai valgo? Auklyte darzelio pasiurpusi, kad kopustelis lb daug valgo. Vakar namie gavo grikiu, tada su vaikais pusryciavo, uzkandis vaisius, pietus, kol kiti miegojo gavo 3 sausainius, obuolio, kriauses, tada su visais obuoliu ir kriausiu pjaustytu su jogurtu.Grizes namo istisai reke niam niam niam, gavo samti sriubos su daug pupeliu, bulvem, morkom, cukinija, kalakutiena... ir kai grizo vyras, ji reketavo dar, gavo duonos su sviestu ir suriu... nu vakar net man pasirode nenormaliai daug. be eina istisai prie spinteles su pagrauztukais, saldytuva lauzia, rekia... Sunku net numonyti i kita kambari prie zaislu... Kol namie buvo, valgydavo nemazai, bet kai obuoli ar banana, nekreipiu demesio, dziaugiuos, kad vaikas valgus... Tik kad jis per diena paskui ir kakina po 3-4kartus ir gana skystai. Gal jam maisto organizmas nepasisavina ir delto nuolat alkanas? Ar cia labiau darzelio stresas ir bandymas sulaukt daugiau demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 19, 00:24)
vilte, kaip jus, dar neissikomplektavot? biggrin.gif

anamari sakiau ,kad tikrai nelaukti iki 23 dienos naujienu biggrin.gif
o jai rimtai tai vakarais buna nekas,taip susitraukineja pilvas ir taip skauda doh.gif atrodo ,kad vaikas su galvyte i kaulus dauzosi ir skausmelis tai net verkt norisi,bet tikiu,kad pratempsiu dar si savaitgali o treciadiei galiu jau gimdyti biggrin.gif
su pirmu vaiku ne karo nebuvo suskaude,o dabar kas biski tuoj rekiu ,kad skauda doh.gif mb sake nori jau ,kad greiciau gimdyciau,atsibodo mano vakarines dejones lotuliukas.gif

myciute na ir apetitas pas tavo maziuka thumbup.gif pas mus valgo ant puses maziau nei taviskis,nes dabar dar dantys dygsta vienas po kito tai isvis neimanoma misija maisto ikisti,gerai,kad dar misini geria,kitaip tai jauciu jau kauliukas butu likes isvis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 19 spalio 2013 - 10:40
QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 19, 11:37)
anamari sakiau ,kad tikrai nelaukti iki 23 dienos naujienu biggrin.gif 
o jai rimtai tai vakarais buna nekas,taip susitraukineja pilvas ir taip skauda doh.gif  atrodo ,kad vaikas su galvyte i kaulus dauzosi ir skausmelis tai net verkt norisi,bet tikiu,kad pratempsiu dar si savaitgali o treciadiei galiu jau gimdyti biggrin.gif
su pirmu vaiku ne karo nebuvo suskaude,o dabar kas biski tuoj rekiu ,kad skauda doh.gif  mb sake nori jau ,kad greiciau gimdyciau,atsibodo mano vakarines dejones  lotuliukas.gif

myciute na ir apetitas pas tavo maziuka thumbup.gif  pas mus valgo ant puses maziau nei taviskis,nes dabar dar dantys dygsta vienas po kito tai isvis neimanoma misija maisto ikisti,gerai,kad dar misini geria,kitaip tai jauciu jau kauliukas butu likes isvis verysad.gif

oi Vilte, uzjauciu, man dar tik 28 sav., o as jau atrodo dalimis byru, kazkaip sunkiau fiziskai si karta,tai kasbus paskutinem savaitem, nenoriu net pagalvoti.
O del maziaus tai atrodo turetu buti storuliukas, MB puse tiek tesuvalgo, nevalgus yra...tai kopustelis yra apie 80cm ir sveria 10,5kg, cia kaip koks metuku kudikis :-) o jam jau 1m7men doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Žiūriu daug kam antras nėštumas sunkiau einasi, nespėja organizmas po pirmo pilnai atsigauti, o ir amžius turbūt savo duoda.. Aš irgi pastebėjau kad antram nėštume visokių komplikacijų atsiranda, kai su pirmu tokiu metu dar laksčiau po užsienio senamiesčius pilnu tempu biggrin.gif Dabar iš namų nebeišeinu, jau ir stogą rauna. Ryt gerai, važiuosim į kaimą biškį prasiblaškysiu, jei toks pats geras oras eisiu saulytės spindulių pagaudyt, nuotaiką gerina jie gi ax.gif
Nazara, sveikatos tavo vaikeliui 4u.gif Įsivaizduoju kaip sunku. Maniškiui greitai temperatūros praėjo, bet sloga dar kankina..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 19, 20:52)
Sveikos,
Žiūriu daug kam antras nėštumas sunkiau einasi, nespėja organizmas po pirmo pilnai atsigauti, o ir amžius turbūt savo duoda.. Aš irgi pastebėjau kad antram nėštume visokių komplikacijų atsiranda, kai su pirmu tokiu metu dar laksčiau po užsienio senamiesčius pilnu tempu biggrin.gif Dabar iš namų nebeišeinu, jau ir stogą rauna. Ryt gerai, važiuosim į kaimą biškį prasiblaškysiu, jei toks pats geras oras eisiu saulytės spindulių pagaudyt, nuotaiką gerina jie gi ax.gif
Nazara, sveikatos tavo vaikeliui 4u.gif Įsivaizduoju kaip sunku. Maniškiui greitai temperatūros praėjo, bet sloga dar kankina..

o man sis antras nestumas lenvesnis, neziurint i tai, kad laukiuosi dvynuku ax.gif Su pirmu turejau bedu su pilvo kietejimas skausmingais, ko pasekoje kaklelis trumpejo, nuo 25 sav., grese prieslaikinis, beveik menesi pataloginiam gulejau doh.gif Tai vat ir suprask ar amzius cia kazkuom detas unsure.gif

mano zuikiui jau geriau, siandien dar gavo pora laseliniu, tempos jau nera ax.gif Bet kaip baisu, zinokit, kai jokie vaistai nenumusa temperaturos, arba numusa kokiom tik dviem valandom, jautiesi bejege, nes vaistu duot nebegali, griebiesi kompresu, vis ziuri i laikrodi, kad ta laika istemti, o dar nuo tos aukstos tempos vaikas kliedet pradejo blink.gif aciu dievui viskas jau praeity, nei slogos nei gerkle raudona, lyg niekur nieko rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

na as jau pradejau laukti savo dienos,bet toks jausmas,kad dar palaukti reikes iki kokio ketvrtadienio ar penktadienio smile.gif

idomu kaip darbstuoliai,jau tikrai pagimde,nes pas ja du,gal ateis kada prisiduoti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Myciute - oho koks mazius tavo mazas, nors ir valgo tai ohoho biggrin.gif maniskis taip pat sveria 10.5 kg, bet jis pas mane nevalgiukas konkretus, jei jam nepasiulysi jis net neprasys, o dar ir pasiulius ne visada valgo blink.gif

Vilte - dar laukiam kelias dieneles, o paskui jau klausim ar dar niekas nevyksta? biggrin.gif

Nazara - 4u.gif tavo zuikuciui, kad greiciau sveiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
visa diena namie tupiu, toks oras, kad geriau nosies nekisti doh.gif Kepiau antyte, gavosi super blush2.gif
Man jau taip sunku darosi, ypatingai kai pasilenkiu iskart pilvukas kieteja, ilgiau pasedejus pradeda oro trukt doh.gif ir dar minimum du menesiai taip bus. Iki dabar laikas lekte praleke, o dabar jauciu jau skaiciavimas prasideda doh.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 21, 10:25)
labas rytas  4u.gif

na as jau pradejau laukti savo dienos,bet toks jausmas,kad dar palaukti reikes iki kokio ketvrtadienio ar penktadienio smile.gif

idomu kaip darbstuoliai,jau tikrai pagimde,nes pas ja du,gal ateis kada prisiduoti smile.gif

tongue.gif man rodos tu jau ant zariju vaikstai biggrin.gif bet kuria minute gali issilukstent bigsmile.gif

QUOTE(olija777 @ 2013 10 21, 10:53)
Labas rytas  smile.gif

Nazara -  4u.gif  tavo zuikuciui, kad greiciau sveiktu  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif tikiuosi jau pasveikom ax.gif siandien jau i muzikos pamokele isleidau su teciu bigsmile.gif
Atsakyti