Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 10 17, 10:02)
Sveika prisijungus ir sveikinu su berniukeliu! wub.gif Kaip sekasi nesiot? ax.gif

Ačiū dabar jau daug ramiau. Po pirmos genetikų konsultacijos buvo ilgas laukimo ir netikrumo mėnuo. Po pirmadienio vvt tyrimo dėl chromosominių ligų (bent jau trijų dažniausių tikrai nėra) - jaučiuosi gerai, tik šiandien judesiukų mažiau. Vakar visą rytą bumbsėjo - bet greičiausiai dėl mano pačios streso belaukiant rezultatų.
Atsakyti
✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia, Pliuske

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image
darbstuoliaiDUspalio 19d
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d
angeliukkkeee -
kufuke - vasario 26d
Pepe/ilgakojine - kovo 2d
Beila - kovo 8d
Kamile_xx - kovo 19d
olija777 - kovo 28 d
vasareuk - balandžio 21d
T.P.Keberiokst - gegužės 28d

Papildyta:
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 10 17, 10:22)
Ačiū dabar jau daug ramiau. Po pirmos genetikų konsultacijos buvo ilgas laukimo ir netikrumo mėnuo. Po pirmadienio vvt tyrimo dėl chromosominių ligų (bent jau trijų dažniausių tikrai nėra) - jaučiuosi gerai, tik šiandien judesiukų mažiau. Vakar visą rytą bumbsėjo - bet greičiausiai dėl mano pačios streso belaukiant rezultatų.

Kaip gerai, kad viskas gerai thumbup.gif Baisus tas vvt buvo? Beje, gal linijuote savo parodysi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 17 spalio 2013 - 10:21
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 10 17, 09:22)

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 17, 10:49)
Kaip gerai, kad viskas gerai thumbup.gif Baisus tas vvt buvo? Beje, gal linijuote savo parodysi? mirksiukas.gif

Data - kovo 19, ne kovo 3 blush2.gif
VVT visai nebaisus, jaučiau tik adatos dūrį - panašiai kaip kad kraują iš venos kai ima. Vėliau - irgi įprasta savijauta, nieko nemaudė/neskaudėjo.
Liniuotės neturiu, dar net nebandžiau daryti, tai nežinau, ar pavyks smile.gif
Vakar lygiai 18 savaičių suėjo - kadangi po IVF, tai viskas kaip iš vadovėlio, tiek teorinis laikas, tiek echoskopijų metu daryti matavimai sutampa.
Atsakyti
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 10 17, 11:13)
Data - kovo 19, ne kovo 3  blush2.gif
VVT visai nebaisus, jaučiau tik adatos dūrį - panašiai kaip kad kraują iš venos kai ima. Vėliau - irgi įprasta savijauta, nieko nemaudė/neskaudėjo.
Liniuotės neturiu, dar net nebandžiau daryti, tai nežinau, ar pavyks  smile.gif
Vakar lygiai 18 savaičių suėjo - kadangi po IVF, tai viskas kaip iš vadovėlio, tiek teorinis laikas, tiek echoskopijų metu daryti matavimai sutampa.

Pataisiau, kazkokia issiblaskius as paskutiniu metu blush2.gif doh.gif
Super, kad augat pagal laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 10 17, 10:55)
Sveika prisijungus mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 17, 11:24)
Pataisiau, kazkokia issiblaskius as paskutiniu metu blush2.gif  doh.gif
Super, kad augat pagal laika thumbup.gif

4u.gif 4u.gif

Kol kas viskas pagal laiką. Gal niekas ir nesikeis.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

siandien dar karta pridaviau slapima ir pagaliau jis geras doh.gif visgi per mazai skysciu gerdavau blush2.gif kraujas geras, tik hemoglobinas jau krenta- 112, tai teks gelezies pagerti ax.gif
QUOTE(kufuke @ 2013 10 15, 12:01)
Zınok, dabar pagrınde next ınternetıne parduotuve sluoju, na jau grozıaı grozıaı ten.. blush2.gif  blush2.gif  wub.gif

as irgi nexta paslaviau blush2.gif tik as megstu gyvai, ne internetu pirkti mirksiukas.gif ot sakau, kaip gerai man, ner problemu del pasirinkimo, nereikia rinktis vieno is dvieju, jamu abu biggrin.gif as jau papirkau ir vyresniems drabuzeliu blush2.gif turiu ir 3 ir 6 men, kazka ir 9men., juk nebus kada per daug lakstyti po parduotuves schmoll.gif Siaip tai dar daug ko ir truksta, vystiklu dar neturiu, buteliuku ax.gif

QUOTE(Kamile_xx @ 2013 10 17, 11:13)
Data - kovo 19, ne kovo 3  blush2.gif
Liniuotės neturiu, dar net nebandžiau daryti, tai nežinau, ar pavyks  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif sveikinu su gerais rezultatais, dabar beliko malonus laukimas, nes maziau nerimo wub.gif

Anamari , su tausojanciu rezimu gali istempti ir iki termino mirksiukas.gif O vat as jau pradedu tryzniot po truputi, noriu ar nenoriu 40 sav neistempsiu su dvyniais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 10 17, 13:55)
siandien dar karta pridaviau slapima ir pagaliau jis geras doh.gif visgi per mazai skysciu gerdavau blush2.gif kraujas geras, tik hemoglobinas jau krenta- 112, tai teks gelezies pagerti ax.gif

Anamari , su tausojanciu rezimu gali istempti ir iki termino mirksiukas.gif O vat as jau pradedu tryzniot po truputi, noriu ar nenoriu 40 sav neistempsiu su dvyniais schmoll.gif

Na va, matai kokios geros zinios thumbup.gif O hemoglobina pakelsi su vaistukais mirksiukas.gif

Labai tikiuosi, kad pratempsiu, bet siandien kazkokia nekokia savijauta, viska suka, nugaros apacia skauda wacko.gif

Kiek as zinau, su du dvyniais neleidzia iki 40 vaiscioti g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kamile, sveika prisijungus į pilvotukių būrį wub.gif

AnaMari, smagu kad jau nebereikia ištisai gulėti thumbup.gif
Žinai, o man irgi pasitaisė reikalai, nebeskauda taip baisiai kai atsistoju, jau galiu vėl krutėti po namus rolleyes.gif Bus man pamoka kad į pardes geriau nevažiuoti, nebent į tašką A su privežimu ir atgal biggrin.gif Jau buvau išsigandusi kad teks pragulėti visą tą laiką karsta.gif, o su vaiku nėr kas padėtų, visokių minčių buvo kilę ir dėl auklės ir pan, bet dabar manau prasisuksiu thumbup.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 10 17, 13:55)

as irgi nexta paslaviau blush2.gif tik as megstu gyvai, ne internetu pirkti mirksiukas.gif ot sakau, kaip gerai man, ner problemu del pasirinkimo, nereikia rinktis vieno is dvieju, jamu abu biggrin.gif as jau papirkau ir vyresniems drabuzeliu blush2.gif turiu ir 3 ir 6 men, kazka ir 9men., juk nebus kada per daug lakstyti po parduotuves schmoll.gif Siaip tai dar daug ko ir truksta, vystiklu  dar neturiu, buteliuku ax.gif

O vat as jau pradedu tryzniot po truputi, noriu ar nenoriu 40 sav neistempsiu su dvyniais schmoll.gif

Aš irgi jau geriu geležį, nes ir pas mane pamažėjusi rolleyes.gif

Šauniai prekinies lotuliukas.gif Aišku reik daug drabužėlių, o iki pusmečio tikrai nebūna daug laiko prekintis, net ir internetu. O tau tai dvigubai didesnės šūsnys biggrin.gif

Nu dar patempk bent mėnesiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 17, 17:37)
AnaMari, smagu kad jau nebereikia ištisai gulėti thumbup.gif
Žinai, o man irgi pasitaisė reikalai, nebeskauda taip baisiai kai atsistoju, jau galiu vėl krutėti po namus rolleyes.gif Bus man pamoka kad į pardes geriau nevažiuoti, nebent į tašką A su privežimu ir atgal biggrin.gif Jau buvau išsigandusi kad teks pragulėti visą tą laiką karsta.gif, o su vaiku nėr kas padėtų, visokių minčių buvo kilę ir dėl auklės ir pan, bet dabar manau prasisuksiu  thumbup.gif
Aš irgi jau geriu geležį, nes ir pas mane pamažėjusi rolleyes.gif

Na mano gydytoja is pat pradziu ir neliepe istisai guleti, tai pasmirineju po namus, retkarciais iki parduotuves nusliauziu, zodziu, pagal save jauciu smile.gif Siandien daugiau guliu, nes kazkokia nelabai savijauta doh.gif

Smagu, kad pasitaise tavo reikaliukai, bet geriausia, kad kazkas nors trumpam tave galetu pavaduot, kad vel neatsinaujintu skausmeliai mirksiukas.gif Saugok save ir po akropolius nelakstyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as isleidau princa i darzeli, paejo 2dienas ir sirgo namie 2 savaites unsure.gif ko ir reikejo tiketis. o dar ir mano tyrimai kraujo lb prasti buvo, norejo antibu skirti, tai sloga gydziausi 3 savaites doh.gif hemoglobinas vos 105, jau pora sav. geriu gelezi, ryt eisiu vel krauja nuleisti. sia savaite jaunuolis jau eina i darziuka kasdien, lieka pietu miego, kasdien vis ilgiau paliekam, tai man nerealios atostogos. namus iskuopiau, maisto pripirkau,buvau baseine viena diena... tongue.gif
tik vakar grizes valge viska is eiles, o paskui per miegus klyke, inkste 2 val, mb neprisileido, tik mane, tai prasikankinom nakti. Beda ta, kad darziuke aukletoja tik pasirode, o jau i komandiruote isvaziavo, pietu miego pamiega vos 0,5-1 val, kai namie 2-3 val pusdavo ramiai. Siandien grizo visiskai uzkimes... unsure.gif sake aukletoja, kad verke daug, reke, bet be asaru... tai mes su MB kaip su sluota per galvas gave... visa diena viens kitam skambinejam, laukiam ziniu is darzelio, o vakare visai be upo. Taip gaila kopustelio... Bet labai noriu, kad iprastu prie darziuko kol gims lelyte. Nes sunku jau su pilvu ir jo nesibaigiancia energija susitvarkyt. Kai buna darziuke, tai net nesitiki, kad nereikia kasdien grindu plauti, rinkti ismetytu zaislu, virtuves rakandu 10k. per diena ir pan. lotuliukas.gif
Reikia ir man jau kraiteli pradeti ruosti. Gerai, kad viena drauge dali savo mergytes rubeliu atiduos, tai nereiks daug pirkti. Bet va Emuko lopsi ir kedute esu pardavusi doh.gif tai reikes is naujo ieskoti is ko nupirkti rolleyes.gif

Bum, pasaugok save 4u.gif
AnaMari, tu irgi kiek gali gulinek. Man kartais irgi nemalonus jausmai uzeina... Su kopusteliu nuo 34 sav. gulejau, tai dabar baisu, kad nepasikartotu tas pats...

Nu va, pamiegojo valanda nepilna, jau 2 kartus pradejo verkti, muistytis... Nesuprantu, ar cia pergyvenimai po darzo, ar gali kruminiai dantys kaltis?
Nazara,smagus tavo uzsiemimai, Nexto rubeliai man nerealus,bet Lt pardoj jau tokie brangoki... ax.gif
Atsakyti
smile.gif Labas rytas

Kamile - sveika prisijungus 4u.gif

Myciute - as manau cia tavo kleckiukas po darzelio toks nervotesnis buna, vis del to nauja aplinka, o jis dar mazas, o be to ir skirtingai vaikai reaguoja i pasikeitikus. Ziurek vienas nuo 1 metuku paliekamas darzelyje ir ja viskas ok, o kitam ir 2 metu vis dar sunku atsiskirti nuo mamos g.gif Uzjauciu maziuka ir jus, kad kankinates biski kol pripras 4u.gif

O man jau sia nakti prasidejo nestukiski malonumai, maudzia klubus nakti, net sunku miegoti doh.gif praeita karta irgi prasidejo kazkur nuo 18 sav. taip iki gimdymo naktim kankindavaus doh.gif pasikisu pagalve tarp koju lyg siek tiek padeda, bent jau ana nestuma tikrai kazkiek padedavo ax.gif
As jau pora dieneliu jauciu lengvus bumsiukus bigsmile.gif koks malonumas wub.gif

Keberiokst - to aparato nepirksiu, nes zinau, kad ji turedama is proto eisiu, noresiu klausytis ir klausytis doh.gif mb pazista mane, tai jau ana nestuma neleido pirkti blush2.gif kaip nors istversiu tikiuosi, spalio 31 d. scanas tai laukiu laukiu laukiu biggrin.gif

O mano hemoglobinas geras 120, nors kai eme krauja jau buvau koki menesi normaliai nevalgius, nes vemiau ir pastoviai pykino blink.gif ot gerus rezervus turejau biggrin.gif

AnaMari, Bum - nelakstom mergaites schmoll.gif saugot save labai labai 4u.gif
Atsakyti