Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(NAZARA @ 2013 10 21, 16:58)
laba 4u.gif
visa diena namie tupiu, toks oras, kad geriau nosies nekisti doh.gif Kepiau antyte, gavosi super blush2.gif
Man jau taip sunku darosi, ypatingai kai pasilenkiu iskart pilvukas kieteja, ilgiau pasedejus pradeda oro trukt doh.gif ir dar minimum  du menesiai taip bus. Iki dabar laikas lekte praleke, o dabar jauciu jau skaiciavimas prasideda doh.gif
tongue.gif man rodos tu jau ant zariju vaikstai biggrin.gif bet kuria minute gali issilukstent bigsmile.gif
aciu 4u.gif tikiuosi cvvv                  j;;;;pasveikom ax.gif siandien jau i muzikos pamokele isleidau su teciu bigsmile.gif

oi kaip smagu, kad jau pasveikot 4u.gif kaip skaniai skamba jusu pietus biggrin.gif
as irgi visa diena namie doh.gif nes orelis tai doh.gif
tai isitroskinau vistiena,pyraga obuoliu isikepiau ir dar rytojui pusryciu lietiniu su varske padariau,nera ka veikti kai tai koks oras,tai belieka tik valgyt daryt ir namus tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif

reta cia pas jus rasytoja esu, nors skaitau beveik viska, bet pasisakyti vis laiko pritruksta, o kai atitolsti nuo pokalbiu, tai kazkaip nezinia nuo ko ir pradeti sad.gif bet kai jau prispyre keletas klausimu, tai gal neuzpyksite jei uzduosiu, gal kuri turesite kokiu patarimu bei padesite apsisprendime wink.gif

vilte-kns, kaip pamaciau tavo dienu likusiu sk, tai net nusterau-eina sau kaip laikas bega... :blink:tuoj pabyresi... blink.gif sekmes tau mirksiukas.gif

dabar trumpai apie savo bedeles: snd buvau pas gyd, tai biskuti susinervinau, negana to, kad isvaziuoja per mano gimdymo termina, tai dar rado streptokoko b bakterija :(pasiskaiciau apie ja, lyg ir neturetu buti del jos kokiu komplikaciju, taciau vistiek ir del to kazkiek neramu. o labiausiai glumina tai, kad gyd ikalbineja natur gimdyma, ne cp. nors cezaris buvo darytas su pirmaja pries vos metus laiko, jis siulo si karta bandyti natur.. nzn net ka jam atsakyti, bet liepe pagalvoti doh.gif man lyg labiau linksta sirdis prie cezario, bet nzn sakykit merginos pas ka vos metai gavosi tarp leliuku ir darytas buvo cp, kaip jums planuoja? g.gif
Papildyta:
beje, terminas mano gimdymo labai jau placiu intervalu-lapkricio 11-25d, nes pagal mmm vienaip, pagal echo-kitaip, tai ir nesuprasi... galit patikslinti saraselyje prie manes wink.gif
Atsakyti
angeliuke labas brangioji,tau paciai jau nebeuzkalnu susitikimas wub.gif
na man nedare cp ,bet brolienei dare su pirmu ir ji pastojo po pirmo labai greitai vel,tai jai iskart pasake cp,jokiu natur gimdymu,bet nezinau kodel katgoriskai cp ,galiu jos paklausti.
angeliuke nueik pas mamytes i foruma paklausk ju,nes ten daug kam taip panasiai kaip tau buvo,pvz betai ir dar kitoms mergaitems,ten jos tikrai pasakys,patars kodel ir kas.
o del gydytojo tai gal tau vistiek kazka pati gydytoja rekomenduos,kas priims gimdyma,nepaliks vienos? blink.gif
Atsakyti
Vilte,gimdyk penktadieni,ka? bigsmile.gif

Angeliuke,nu man irgi keista...O tu LT?Nes kiek pamenu,tai lt maziau smulkinasi,ypac kai toks mazas tarpas.UK tai dar dar ir po C pasiulo natur gimdyma,bet ir tai ne itin spaudzia,jau labiau moters reikalas rinktis.

As nezinau ka rinkciaus.Siaip ar taip man si nestuma kakleli turetu uzsiuti,o gimdymas po to tai kiek suprantu ne kazin koks buna.Na ir su pirmuoju tada natur veiklai uzsikurus,per 9 baisiausiu saremiu valandas kaklelis anei per kur nepajudejo.Aisku,gal ir siap kam buna taip.Tik pamenu ka mama pasakojo,tai kazkodel norisi sutapatint.
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 10 21, 23:42)
sveikutes wink.gif

reta cia pas jus rasytoja esu, nors skaitau beveik viska, bet pasisakyti vis laiko pritruksta, o kai atitolsti nuo pokalbiu, tai kazkaip nezinia nuo ko ir pradeti sad.gif bet kai jau prispyre keletas klausimu, tai gal neuzpyksite jei uzduosiu, gal kuri turesite kokiu patarimu bei padesite apsisprendime wink.gif

vilte-kns, kaip pamaciau tavo dienu likusiu sk, tai net nusterau-eina sau kaip laikas bega...  :blink:tuoj pabyresi...  blink.gif sekmes tau  mirksiukas.gif

dabar trumpai apie savo bedeles: snd buvau pas gyd, tai biskuti susinervinau, negana to, kad isvaziuoja per mano gimdymo termina, tai dar rado streptokoko b bakterija :(pasiskaiciau apie ja, lyg ir neturetu buti del jos kokiu komplikaciju, taciau vistiek ir del to kazkiek neramu. o labiausiai glumina tai, kad gyd ikalbineja natur gimdyma, ne cp. nors cezaris buvo darytas su pirmaja pries vos metus laiko, jis siulo si karta bandyti natur.. nzn net ka jam atsakyti, bet liepe pagalvoti  doh.gif man lyg labiau linksta sirdis prie cezario,  bet nzn sakykit merginos pas ka vos metai gavosi tarp leliuku ir darytas buvo cp, kaip jums planuoja?  g.gif
Papildyta:
beje, terminas mano gimdymo labai jau placiu intervalu-lapkricio 11-25d, nes pagal mmm vienaip, pagal echo-kitaip, tai ir nesuprasi... galit patikslinti saraselyje prie manes wink.gif

Sveikute :-)
As antraji CP apturejau, kai mano pirmajam vos 1 m ir 4 men tebuvo :-) Net minciu apie natur gimdyma nebuvo... Ir paciame gale jau buvo konstatuotas rando nepakankamumas, dare ekstrini cp, nes jeib butu prasideje saremiai, galejo netgi gimda plysti sad.gif Beje, atliekant operacija, prasidejo saremiai, randas vos ne pats atsivere, kaip gydytojas aiskino, galejo labai skausmingai viskas baigtis sad.gif Taip kad siulau nedvejoti ir rinktis tik CP 4u.gif
Atsakyti
✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia, Pliuske

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image
darbstuoliaiDUspalio 19d
vilte-kns-spalio 25 d.
angeliukkkeee - lapkričio 11-25d
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d
kufuke - vasario 26d
Pepe/ilgakojine - kovo 2d
Beila - kovo 8d
Kamile_xx - kovo 19d
olija777 - kovo 28 d
vasareuk - balandžio 21d
T.P.Keberiokst - gegužės 28d

Labas, nestuliukai 4u.gif

Man vel nekalbadieniai doh.gif Pasidariau kaip koks skundu maisas doh.gif Naktim miegu kosmariskai, oda su plaukais baisiai rebaluojas, nieks nepadeda unsure.gif Einu suvalgysiu omleta, gal prasvieses akyse biggrin.gif
Ai, pradejau jau neakivaizdziai rinkt tase biggrin.gif
Atsakyti
labutes wink.gif

dekui labai merginos uz nuomones mirksiukas.gif as ir pati labiau linkstu ties cp, bet vis tas gyd balamutna smile.gif, sake kai kita karta ateisiu, vel ikalbines natur doh.gif bet as jauciu nuspresiu cp, kazkaip man irgi atrodo saugiau ir paprasciau, kam tu komplikaciju bereikalingu, juk ar taip pjuvisjau yra pilve, tai kam cia dar kita gala draskyti biggrin.gif

keberiokst, kaip smagu ir vel tave cia matyti... wub.gif linkiu sekmingo nesiojimo mirksiukas.gif

anamari, dekui kad ir mane pataisei saraselyje. ir gali dar paspalvinti-lyg melyni planuojame buti smile.gif, nors paskutini karta pamirsau pasitikslinti, bet tikiuosi jei jau karta pasake, tai taip ir bus. priedo kai atidaviau visus ruzavus rubelius ir susipirkau melynus, tai galetu dabar nepavest smile.gif

vilte-kns-spaudziam kumstukus kad tau viskas greitai ir neskausmingai praeitu mirksiukas.gif

nu ka, einu dar i mamyciu skyreli pabalamutinti apie cp biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Angeliuke, mano skirtumas tarp vaiku irgi kaip tavo bus, dare man su vyresniuoju CP, bet kadangi randas atrode liuksiskai gydytojas irgi pasake, kad nemato absoliuciai jokiu indikaciju CP.Bet rezultate - atvariau i ligonine jau su saremiais, o kartu ir su stipriu rando nepakankamumu ir ekstriniu CP kaip ir mergytei.Be to, kai dar pries gimdyma kalbejau su savo gytyoju ir klausiau o kas bus, jeigu gimdymo metu rpades skirtis randas ar kazkas, tai buvo tiesiai sviesiai pasakyta, kad rando plysima pamato tik tada, kai jis ivykes, o tai reiskia, kad neimanoma to numatyti, galima tik bandyti speti palengvinti viso to pasekmes ir isgelbeti bent vieno gyvybe, arba jei pasiseka abi gyvybes isgelbeti, tai tiketis, kad vaikas neliks suzalotas visam gyvenimui nuo deguonies trukumo.Taigi po tokio atviro gydytojo pasakymo dingo visas naturalizmas is galvos.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 10 22, 14:49)
Angeliuke, mano skirtumas tarp vaiku irgi kaip tavo bus, dare man su vyresniuoju CP, bet kadangi randas atrode liuksiskai gydytojas irgi pasake, kad nemato absoliuciai jokiu indikaciju CP.Bet rezultate - atvariau i ligonine jau su saremiais, o kartu ir su stipriu rando nepakankamumu ir ekstriniu CP kaip ir mergytei.Be to, kai dar pries gimdyma kalbejau su savo gytyoju ir klausiau o kas bus, jeigu gimdymo metu rpades skirtis randas ar kazkas, tai buvo tiesiai sviesiai pasakyta, kad rando plysima pamato tik tada, kai jis ivykes, o tai reiskia, kad neimanoma to numatyti, galima tik bandyti speti palengvinti viso to pasekmes ir isgelbeti bent vieno gyvybe, arba jei pasiseka abi gyvybes isgelbeti, tai tiketis, kad vaikas neliks suzalotas visam gyvenimui nuo deguonies trukumo.Taigi po tokio atviro gydytojo pasakymo dingo visas naturalizmas is galvos.

dekui, betute, uz ats. nu apie tokia komplikacija tai net nesusimasciau, eina sau, dabar jau tikrai nepasirasysiu natur, eina sau blink.gif
beje, vis nepalieki nestukiu skyrelio biggrin.gif -gal ketvirtam "raundui" ruosiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 10 22, 15:42)
beje, vis nepalieki nestukiu skyrelio  biggrin.gif -gal ketvirtam "raundui"  ruosiesi  biggrin.gif

Nedrisk taip kalbeti, moterie biggrin.gif Jokiais budais.Savo karjera sioj srity baigiu negriztamai.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
nors ir po tiek laiko, bet prasinešu, kad spalio 1d. po planinės cp operacijos, 37 nėštumo sav. (nes vienas mažulis sėdėjo, o kitas gulejo skersai) auginu du gražius stebukliukus : berniuką ir mergytę. Mergaitė gimė 2530g, 49cm, o berniukas mažesnis - 1940g ir 47cm. Biški sesė mus apskriaudė, bet nieko pasivysim ją greit smile.gif
nuo spalio 10d. esam namuose, tai sukamės abui su vyru kaip vijurkai. Šiaip vaikučiai ramus ir geri. Sėkmės visoms laukiančioms ir jau susilaukusioms savo stebukliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 10 23, 13:13)
Sveikos mergaitės,
nors ir po tiek laiko, bet prasinešu, kad spalio 1d. po planinės cp operacijos, 37 nėštumo sav. (nes vienas mažulis sėdėjo, o kitas gulejo skersai) auginu du gražius stebukliukus : berniuką ir mergytę. Mergaitė gimė 2530g, 49cm, o berniukas mažesnis - 1940g ir 47cm. Biški sesė mus apskriaudė, bet nieko pasivysim ją greit smile.gif
nuo spalio 10d.  esam namuose, tai sukamės abui su vyru kaip vijurkai. Šiaip vaikučiai ramus ir geri. Sėkmės visoms laukiančioms ir jau susilaukusioms savo stebukliukų  4u.gif

Jetau kokie mažutėliai wub.gif wub.gif Svarbiausia kad ramūs ir geri, sveikinu iškart tapus dviguba mamyte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti