QUOTE(jolantulia @ 2013 09 08, 03:13)
Oi, Dovi, gal tu mane ir aplenksi
Kotais abejoju
Vel su MB skatinaus, bet tas pasiskatinimas kazkaip priesingai veikia, jei "nepasiskatinus" budinejuos nuo pilvo susitraukimu 4-5 kartus, tai pasiskatinus max 1-2

stai ir atsikeliau ir nekart dar pilvo nesutraue, kaip cia man tas neveikia

nors seip traukia do traukia istisai
Ciuju baigsis man kaip levandai, patubdys i gimdykla, truktels vandenmaisi ir po 3h turesiu savo zvirbli
jolantulia o tau ten sutrumpeje ir prasidare ar nieks neziuri? koki didi leliaus prognozuoja?
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 08, 11:40)
Labai aciu uz sveikinimus!

skausmas jau pasimirso, dabar zinoma dziaugiuosi, kad paklausiau gydytojo ir ryzausi pakenteti, nors tada kartojau, kad man su kiekvienu saremiu panika kyla... Niekas netikejo, kad taip greitai, prognozavo, kad viskas turetu uzsibaigti 3 su puse valandos veliau... Bet db pati dziaugiuosi, nets atsigavimas po gimdymo ir labai greitas. Speneliai siek tiek jau pagrauzti, bet cia viskas normali, juk dar pratinames vienas prie kito

dziaugiuosi labai, kad pienuko fabrikelis veikia pilnu tempu!!
Dovi, tu gal jau ir ligoninej? Aplankyciau

juokauju

labai sauleta. siandien nerealus oras, taip noris i lauka, bet nieko jau ryt namoooo!!!!
Matai be epiduro gimdei sako kad epiduras biski paletina eiga, tai gal ir butu ilgiau uztruke

Kaip tik del pienuko norejau paklaust bet parasei, stai nepilnos 2 dienos ir jau turi

Kaip faina
o jei pagimdyciau tai zinau kad tu ten esi, tai brukstelciau sms bent porai min nosi ikisciau ir labas judviems tikrai pasakciau
O sesei leido ateit ar negalma vaikams? as vis pamirstu to paklaust akuseres
Oras tikrai nerealus, bandysim ir siandiena i miesto svente isbegt, pasisupt, pasokt, maniske vakar prie latviu liaudes sokeju prisiblatino, polka kazkokia kai dave sokt
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 09 08, 10:04)
Merginos, man siandien taip skauda nuo mazdaug pilvo vidurio iki apacios kaire puse, tokie kaip spazmai, lyg sutrauke, lyg sueme toj pusej, skauda, na lyg ziauriai skausminga ovuliacija butu, susirietus visa, geriau magnio, nieko nepadeda.. nereiketu man lekt gydytojai pasirodyt..?
Tau reikia spazmus atpalaiduojanciu vaistuku, bandyk pradzioj pasiskambint ir pasikonsultuot teefonu su gyd matysi ka sakys

Man taip buvo su dukryte kai buvo 9-10sav net i ligoine pagulde itare apendicita, tai 3-4 d ant dienos laike ir praejo. apsikakojus is baimes buvau ne tas zodis kiek asaru kibiru isverkiau
Tai is spazmus atpalaiduojanciu yra spascupreelis (homeopatiniai) ir noshpa (stipresni, mane jais gyde) kurie saugus nestukems

plius dar pabandyk pasedet ant dietos, ty valgyk sultinukus, virtas darzoves, virta mesyte bent pora dienu ir jei tik gali vat dbar skambink gyd ir klausk
Papildyta:
p.s. maniu nepiknaudziauk nes jis laisvina vidurius ir tai taip pat gali sukelt tokius panasius pojucius