Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

red_tidller ir Levanda, sveikinu sulaukus savo leliuku wub.gif wub.gif aukit sveikuciai ir drutuciai 4u.gif kaip Jums sekasi, kaip pienukas, ar uztenka? Gal jau namie?
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 07, 10:51)

Beje, o kaip jolantulia, ar gal kazka praziopsojau vel? blush2.gif

O, ziuriu man iki susitikimo 100 dienu  biggrin.gif

Labukas, nestukai 4u.gif

AnaMari, nieko nepraziopsojai, as vis naujienas paskaitau, bet laiko parasyti nerandu blush2.gif
As vis dar su pilvuziku rolleyes.gif Penktadieni apturejau akupunktura, svelnia skatinimo priemone ax.gif , nuo membranos atskyrimo dar tada atsisakiau, bet ryt vel vaziuojam i ligonine skatintis, tai gal dar karta gausiu akupunkturos ir sutiksiu, kad atskirtu membrana nuo vandenmaisio. Ir jeigu tai nepades, jau pirmadieni bus rimtesnes skatinimo priemones. Siandien vaiksciojau geras dvi valandas, sako, kad padeda, bet kol kas jokios veiklos nejauciu savyje, isskyrus neskausmingus saremius, kurie yra pakankamai dazni. Tiesa, naktimis kartais suskausta, bet lab trumpam.
Tai va, laukiam toliau smile.gif

AnaMari,su simtadieniu tave 4u.gif , laikas eina labai greit, pamatysi, kaip tos simtas dienieliu prabegs greitai tongue.gif

Oi, Dovi, gal tu mane ir aplenksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 05:13)
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val. Gimdziau be epiduro, be skatinamuju per 4 val nuo saremiu pradzios. Kaklelis atsidarinejo zaibiskai, skausmai nerealus.... Isstumiau per geras 5min. ir kelis stumimus. Buvo momentu kai galvojau isprotesuiu...neplysau, bet siek tiek nubrozdino, tad turiu kelias nedideles siules. Bet db viskas gerai, valgo zandukus paputes smile.gif

Sveikinimai, Levanda 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nu tikra mama-didvyre ax.gif Ir vaikiukas nemazas..Bukit sveiki,valgykit daug , aukit dideli, bukit ramus, miegokit naktimis:)

EGK sveikinu su dukryte 4u.gif Saunu, kad viskas baigesi gerai 4u.gif

Beila, gera d. terminas:) Pasidovanosi sau moters dienos proga brangiausia gele:)

Labas rytas visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jolantulia, kaip idomiai ten pas jus su ta akupunktura bigsmile.gif Laukiam is taves ziniu wub.gif

Pepe, gal jau zinai daugmaz kada tavo gimdymo data? ax.gif

Dovi, nuuu? biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man siandien taip skauda nuo mazdaug pilvo vidurio iki apacios kaire puse, tokie kaip spazmai, lyg sutrauke, lyg sueme toj pusej, skauda, na lyg ziauriai skausminga ovuliacija butu, susirietus visa, geriau magnio, nieko nepadeda.. nereiketu man lekt gydytojai pasirodyt..? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus! smile.gif skausmas jau pasimirso, dabar zinoma dziaugiuosi, kad paklausiau gydytojo ir ryzausi pakenteti, nors tada kartojau, kad man su kiekvienu saremiu panika kyla... Niekas netikejo, kad taip greitai, prognozavo, kad viskas turetu uzsibaigti 3 su puse valandos veliau... Bet db pati dziaugiuosi, nets atsigavimas po gimdymo ir labai greitas. Speneliai siek tiek jau pagrauzti, bet cia viskas normali, juk dar pratinames vienas prie kito smile.gif dziaugiuosi labai, kad pienuko fabrikelis veikia pilnu tempu!!

Dovi, tu gal jau ir ligoninej? Aplankyciau biggrin.gif juokauju smile.gif labai sauleta. siandien nerealus oras, taip noris i lauka, bet nieko jau ryt namoooo!!!!

Kufute, jei tai pirma karta, tai gal nieko tokio, mqn su dukryte buvo taip. Isgeriau diasporalio, pagulinejau ir.praejo
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 09 08, 03:13)
Oi, Dovi, gal tu mane ir aplenksi  biggrin.gif

Kotais abejoju doh.gif

Vel su MB skatinaus, bet tas pasiskatinimas kazkaip priesingai veikia, jei "nepasiskatinus" budinejuos nuo pilvo susitraukimu 4-5 kartus, tai pasiskatinus max 1-2 blink.gif stai ir atsikeliau ir nekart dar pilvo nesutraue, kaip cia man tas neveikia g.gif nors seip traukia do traukia istisai unsure.gif unsure.gif

Ciuju baigsis man kaip levandai, patubdys i gimdykla, truktels vandenmaisi ir po 3h turesiu savo zvirbli thumbup.gif

jolantulia o tau ten sutrumpeje ir prasidare ar nieks neziuri? koki didi leliaus prognozuoja?
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 08, 11:40)
Labai aciu uz sveikinimus! smile.gif skausmas jau pasimirso, dabar zinoma dziaugiuosi, kad paklausiau gydytojo ir ryzausi pakenteti, nors tada kartojau, kad man su kiekvienu saremiu panika kyla... Niekas netikejo, kad taip greitai, prognozavo, kad viskas turetu uzsibaigti 3 su puse valandos veliau... Bet db pati dziaugiuosi, nets atsigavimas po gimdymo ir labai greitas. Speneliai siek tiek jau pagrauzti, bet cia viskas normali, juk dar pratinames vienas prie kito smile.gif dziaugiuosi labai, kad pienuko fabrikelis veikia pilnu tempu!!

Dovi, tu gal jau ir ligoninej? Aplankyciau biggrin.gif juokauju smile.gif labai sauleta. siandien nerealus oras, taip noris i lauka, bet nieko jau ryt namoooo!!!! 

Matai be epiduro gimdei sako kad epiduras biski paletina eiga, tai gal ir butu ilgiau uztruke g.gif Kaip tik del pienuko norejau paklaust bet parasei, stai nepilnos 2 dienos ir jau turi bigsmile.gif Kaip faina smile.gif

o jei pagimdyciau tai zinau kad tu ten esi, tai brukstelciau sms bent porai min nosi ikisciau ir labas judviems tikrai pasakciau bigsmile.gif

O sesei leido ateit ar negalma vaikams? as vis pamirstu to paklaust akuseres ax.gif

Oras tikrai nerealus, bandysim ir siandiena i miesto svente isbegt, pasisupt, pasokt, maniske vakar prie latviu liaudes sokeju prisiblatino, polka kazkokia kai dave sokt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 09 08, 10:04)
Merginos, man siandien taip skauda nuo mazdaug pilvo vidurio iki apacios kaire puse, tokie kaip spazmai, lyg sutrauke, lyg sueme toj pusej, skauda, na lyg ziauriai skausminga ovuliacija butu, susirietus visa, geriau magnio, nieko nepadeda.. nereiketu man lekt gydytojai pasirodyt..? unsure.gif  unsure.gif

Tau reikia spazmus atpalaiduojanciu vaistuku, bandyk pradzioj pasiskambint ir pasikonsultuot teefonu su gyd matysi ka sakys 4u.gif Man taip buvo su dukryte kai buvo 9-10sav net i ligoine pagulde itare apendicita, tai 3-4 d ant dienos laike ir praejo. apsikakojus is baimes buvau ne tas zodis kiek asaru kibiru isverkiau doh.gif

Tai is spazmus atpalaiduojanciu yra spascupreelis (homeopatiniai) ir noshpa (stipresni, mane jais gyde) kurie saugus nestukems 4u.gif plius dar pabandyk pasedet ant dietos, ty valgyk sultinukus, virtas darzoves, virta mesyte bent pora dienu ir jei tik gali vat dbar skambink gyd ir klausk 4u.gif
Papildyta:
p.s. maniu nepiknaudziauk nes jis laisvina vidurius ir tai taip pat gali sukelt tokius panasius pojucius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 08 rugsėjo 2013 - 10:57
Dovi, apie ilgesni gimdyma cia jau be epiduro kalbejo, niekas netikejo tokiu greiciu. O su epiduru, tai taip, butu buvus ilgesne veikla, ir kas mane labiausiai sulaike tai, kad jei butu padare epidura, butu greiciausiai teke ir skatinamuosius leisti... O tu jau su 5cm ir taip vaikstai, tai as manau jei pradurtu vandenis tau tai pagimdytum per valanda smile.gif nu jei as su antru gimdymu prasisukau lb greit, tai tu su antru isvis gimdymo greicio rekordus pamustum smile.gif su dukryte tikrai leidzia, niekas mums nieko nesake nes jau buvo bldu kartus su seneliais. As net pasi.eciau kaip ji paprastai ir gerai broli prieme, be problemu isenant pati senelius tempia is ligoninems, mums su vyru ate ate tik padaro ir viskas muzu kaip nereiketu. Ir valgo dabar be problemu, ir miega, zod,iu cia mamai buvo didesnis stresas kaip cia reiks ja palikti be mamos, kai be jos nei zingsnio smile.gif

O ka tau ta akusere sake, jei viski iki toks 12 neptasides savaime??? As manau, kad tau lb nedaug tetruksta iki gimdymo, ziurek su vyru pasiskatinsi dar ir kitam patikrinimui ajusere ras kokius 9cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 08, 12:23)
O ka tau ta akusere sake, jei viski iki toks 12 neptasides savaime??? As manau, kad tau lb nedaug tetruksta iki gimdymo, ziurek su vyru pasiskatinsi dar ir kitam patikrinimui ajusere ras kokius 9cm smile.gif

Mane apziurejo gyd Simonav ciute labai faina, akuseres ten nieko neziurineja blush2.gif O ji nieko nesake kaip bus, nes ji ne mano nestuma priziurinti gyd. bet man antras terminas 12 d tai iki to laiko nemanau kad ka darys ax.gif O seip pagal esama situacija tai net nera jokiu indikaciju spartint gimdyma: placentos brandumas 2 lygio (trecio jau blogai) reiskias kad vaisius kuo puikiausiai aprupinamas maisto medziagom ir deguonim, virksteles kraujotaka gera, vaisiaus svoris 3200 kaip berniukui nedidelis, toniukai geri, juda gerai, gavau 10 balu pagal kazkoki ten vertinima... O cia vien del to kad as noreciau savo zuiki is ten iskrapstyt tai ne argumentas blush2.gif

Tai speju kad man be problemu leistu islaukt iki 16-17 d tikrai ax.gif
Atsakyti
Buvau ligoninej, priimamajam, nes gi sekmadienis, daugiau niekas neveikia.. geras servisas vis gi cia ant Turkijos.. zodziu, vaikeliui viskas gerai, galvyte atitinka 15 savaiciu ir 3 dienas, kojytes - 15 savaiciu, cia sake viskas normalu. Sveria 80g, sake, kad labai aktyvus vaikelis. Liepe pradet gert multivitaminus ir gert daugiau vandens, po 1L ant kiekvieno 20kg mano svorio. Padare slapimo tyrimus, nes itare, kad skausmai del uzdegimo, bet nieko tokio nera.. sake, gal persalau, gal nepakankamai pamiegojau.. kol kas, kol nepraeis skausmas, susilaikyt nuo ND ir plaukiojimo, nebijot gert paracetamoli nuo skausmo ir kuo daugiau ilsetis. Jei pasirodytu bent lasas kraujo, vaziuot i ligonine ir tada, matyt, paskirtu kelioms dienoms ten gulima rezima..

Tai va, zodziu, ilsetis, bet musu stebukliukui viskas gerai ir, nors garantijos nedave, bet panasu, kad mergyte ax.gif wub.gif
Atsakyti
AnaMari, kovo 2 nusimatytu jei pati, bet mes CP ruosiames. Daznai planuotas CP daromas 3 savaitem anksciau. Nezinau ar tikslia data suzinosiu per pirma echo ligonineje, spalio 3d. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 09 08, 03:42)
Tai va, zodziu, ilsetis, bet musu stebukliukui viskas gerai ir, nors garantijos nedave, bet panasu, kad mergyte ax.gif  wub.gif

Malonios zinios 4u.gif Sveikinu su neuzgarantuota mergyte biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kufuke, kaip gerai, kad viskas gerai ir servisas geras thumbup.gif

Pepe, o kodel, jei ne paslaptis CP ir trim savaitem anksciau? blush2.gif Gal ja zinai, kas pilvuke gyvena? ax.gif
Ok, patikslinsiu sarasiuka veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 08, 08:48)

Pepe, o kodel, jei ne paslaptis CP ir trim savaitem anksciau? blush2.gif  Gal ja zinai, kas pilvuke gyvena? ax.gif
Ok, patikslinsiu sarasiuka veliau mirksiukas.gif

Nu, kad cia isankstiniai 3 sav. anksciau daromi, nezinau kodel, gal, kad buti tikriem , jog netycia netektu paciai bandyti g.gif jei leliukai anksciau uzsimanys pasauli isvysti....
Mano draugei vienai del sveikatos buvo suplanuotas CP, tai vaikas sugalvojo kelias dienas pries tai su ama pasisveikinti gyvai:) LB greitas buvo:) Nebesbejo nei nuskausminamuju suleisti, ka jau bekalbeti apie CP
CP man del esamu randu, po operacijos turiu dideli randa per pilvo apacia, ir pas mane yra randas gimdoje po miomos 7cm. pasalinimo. Tai del gimdos rando nenori rizikuoti, kad suplys per operuota vieta.
Ne. nezinau dar lyties ax.gif spalio 3d. tureciau suzinoti wub.gif Noretus sveikos, grazios poreles ax.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti