Labas rytas, kokios naujienos?
Pepe, supratau
Linkiu tau grazios poreles, bet ir kas besedetu pilvuke, svarbiausia, kaf sveikuciukai butu
Dovi, neprisiduodi gal prisiskatinai? Nakti girdejau kaip viena moteris gimde-gal tu? 
Jolantulia, kaip pas tave reikalai?
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 09, 11:59)
Dovi, neprisiduodi gal prisiskatinai? Nakti girdejau kaip viena moteris gimde-gal tu? 
Jei buciau gimdzius tai abejoju ar tu butum girdejus
Kaip jus jau tases susikrovet? isleido?
Papildyta:
Man tai kaip tycia liga ne laiku - nuo dukriuko pasigavau virusa, gerkle skauda, snarglys atsirado
Dar dantis nutrupejo iki pilno smagumo, tai varau siandiea pas dantiste
laba diena mergaites
levanda labai tave sveikinu su sunelio gimimu,saunuole mamyte,daug pienuko ir ramiu nakteliu
dovi varksiuke tu,lyg tycia apsikretei nuo mazosios
linkiu greiciau pasveikiti ir tik tada gimdyti
tau ir tavp dukriukui po dideli baliona
levanda labai tave sveikinu su sunelio gimimu,saunuole mamyte,daug pienuko ir ramiu nakteliu
dovi varksiuke tu,lyg tycia apsikretei nuo mazosios
Dar karta aciu uz sveikinimus!
Doovi su Jolantulia kazko neprisiduoda
Doovi su Jolantulia kazko neprisiduoda
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 10, 15:28)
tikriausia jau abi supuoja savo maziukus
levanda jau namuciuose?kaip sese reaguoja i broli? ar ramus maziukas? levanda o koki varduka davet?
dar karta nuosirdus sveikinimai
Sveikos,
Kazkip mes cia uzstrigom ties musu gimdymais, juk yra ir negimdanciu dar biski, negi jokiu klausimu nera, pas gyd nevaiksto, naujienu jokiu neturi
???
Na o as gavau siuntima. 5dieni is ryto 7h reiks prisistatyt, gimdysiu. Bus Pet rauskas ir mano akusere. Nuleis vandenis ir fsio. Dar rado grybeli ten
tad nakti desiu zvake, praeis. Dar ir sloga apsigydisiu. Pagal echo svori rodo 3990
Stai ties ta vieta baiges mano svajones apie lengva ir greita gimdyma
ATsidarymas tie patys 5 cm
Parasysiu as greit po gimdymo, turiu labai "protinga" telefona nebent kazkas blogai jau man bus
Dziaugiuosi, nes jau pavargau tikrai ir stipriai.
Kazkip mes cia uzstrigom ties musu gimdymais, juk yra ir negimdanciu dar biski, negi jokiu klausimu nera, pas gyd nevaiksto, naujienu jokiu neturi
Na o as gavau siuntima. 5dieni is ryto 7h reiks prisistatyt, gimdysiu. Bus Pet rauskas ir mano akusere. Nuleis vandenis ir fsio. Dar rado grybeli ten
Parasysiu as greit po gimdymo, turiu labai "protinga" telefona nebent kazkas blogai jau man bus
Labukas
As ir dar negaliu prisiduot, nes nieko dar nevyksta
Sekmadieni vel apturejau akupunktura ir bandyma atskirti membrana nuo vandenmaisio, bet proceduros nepvyko tinkamai atlikti, todel kad kaklelis dar neatsidare, uch... nors sake, kad jau suminkstejo. Rytoj vel vaziuojam i ligonine, dar bandys karta svenias skatinimo priemones, ir jeigu tai vel nepades, tada jau penktadieni vaziuojam i sostines ligonine, kurioje jau skatins mane su vaistais ir tt.
Dovi, tu mano drauge
, as irgi turiu prisistatyti penktadieni 8- ta valanda i ligonine. Gal ryt suzinosiu kokio dydzio mano mazulka, pilviukas dabar auga ne dienomis, o valandomis, manau, kad mano lelyte ne mazesne uz tavo
Taigi, musu paskutine stotele 13.09.13 ir dar penktadienis
Bet as labai tikiuosiu, kad iki to laiko dar sulauksiu naturalaus gimdymo, ko linkiu ir tau
As ir dar negaliu prisiduot, nes nieko dar nevyksta
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 10, 15:22)
Sveikos,
???
tad nakti desiu zvake, praeis. Dar ir sloga apsigydisiu. Pagal echo svori rodo 3990
Stai ties ta vieta baiges mano svajones apie lengva ir greita gimdyma
ATsidarymas tie patys 5 cm
Dziaugiuosi, nes jau pavargau tikrai ir stipriai.
Dovi, tu mano drauge
Taigi, musu paskutine stotele 13.09.13 ir dar penktadienis
Bet as labai tikiuosiu, kad iki to laiko dar sulauksiu naturalaus gimdymo, ko linkiu ir tau
Sveikos,
Vis užsuku pažėt ar nėr naujų leliukų
Reiškias laukiam penktadienio
Pas pačią nieko naujo, pilvas tik didėja
Jau pasilankstyt menkas malonumas, stengiuosi tokius darbus deleguoti
Vis užsuku pažėt ar nėr naujų leliukų
Pas pačią nieko naujo, pilvas tik didėja
Bum, ir ka gi deleguoji?
As paskutiniu metu kazkokia nervinga pasidariau, nezinau ar hormonai cia ar pervargimas. Pykstu ant vyro, nes tas vakare vaiko net uzmigdyt negali, viskas kas surista su mazuoju darau as, mazai kada kokios pagalbos sulaukiu, visko prasyt reikia ir dar kartot po 100 kartu maziausiai
Kompui jau seniai amen, jokios iniciatyvos is jo nematau, telefono ikroviklisblogai krauna, tai vakar negalejo eilei pastovet, nes mat su vaiku buvom, ai liudna kazkaip
Atrodo, kai jam reikia, tai as stengiuos, darau, o kai man... Nezinau, kaip cia bus, kailelius atsiras, zodziu va tokios va nuotaikos
Laba diena
As paskutiniu metu kazkokia nervinga pasidariau, nezinau ar hormonai cia ar pervargimas. Pykstu ant vyro, nes tas vakare vaiko net uzmigdyt negali, viskas kas surista su mazuoju darau as, mazai kada kokios pagalbos sulaukiu, visko prasyt reikia ir dar kartot po 100 kartu maziausiai
Laba diena
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 11, 11:34)
Bum, ir ka gi deleguoji?
Kompui jau seniai amen, jokios iniciatyvos is jo nematau, telefono ikroviklisblogai krauna, tai vakar negalejo eilei pastovet, nes mat su vaiku buvom, ai liudna kazkaip
Atrodo, kai jam reikia, tai as stengiuos, darau, o kai man... Nezinau, kaip cia bus, kailelius atsiras, zodziu va tokios va nuotaikos
Laba diena
Laba diena
Deleguoju visokius indaplovės sukrovimus / iškrovimus, iš skalbiankės net vaikas padeda atnešti rūbus
Tavo vyrui tikrai reikia pizdulino, gi turėtų suprasti kad kai mažas bus tai tu nepersiplėši, reik iš anksto darbus pasidalinti. Maniškis tai kažkaip supranta kad man stogas važiuoja po visos dienos su mažium, tai vakare perima migdymą. Dabar dar ir per pietus grįžta jį užmigdyti, nes tik supamas greit užmiega. Galvojom išmokint jį greit užmigti, bet žiūrim kad nekoks biznis gaunasi visviena, reiks turbūt mes tą reikalą, juolab kad tolokai jam iš darbo grįžinėt..
Sveikutes.
Buvau siandien apziuroj, tai mano leliu svoris skiriasi puse kg (vieno svoris 2500 gr, kito 2000 gr)
Sake nera gerai, tai kita savaite jau guluosi stebejimui.