Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O gal žinot kokių gerų pratimų, stiprinančių kojų raumenis reikalingus bėgimui? Pastebėjau, kad ilgose distancijose, į pabaigą jaučiu grynai raumenis, iš galo virš kelių jaučiu šlaunis, taip pat keturgalvius ir dar bala žino ką doh.gif Bėgant iki 15km nieko panašaus nejaučiu. Dabar pabėgiojus skiriu kokias 10min, padarau įtūpstus, pritupimus nepilnus, kas dar būtų naudinga ir palengvintų bėgant? 4u.gif
Atsakyti
Isbegau siandien su tikslu 10 km laika pagerinti.
Visai neblogai pavyko: 57m:37s, t.y. beveik 3 min pagerinau pernyksti laika.
Taip pat endomondo dave po medali uz 5 km ir 3 myliu pagerinta laika thumbup.gif
treciadieni arba ketvirtadieni bandysiu 20km imtis ax.gif

QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 31, 06:27)
Laukine prerija - mano 5 km geriausias laikas 28:30, siemet pagerinau  biggrin.gif
Labai norejau 10 km laika pagerinti, taip spaudziau, bet pasiekiau 1h:02m:22s, o is pernai turiu 1h:00m:30s  smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 08 rugsėjo 2013 - 19:58
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 06, 22:11)
mano solcus ir tas achilo kaulas stambus yra, turbut del to blauzdos atrodo dideles, jei sakote, kad riebalo nera ten, o ka jus galvojate visos apie raumeningas moteru blauzdas?

gražu raumeninga ir šlaunis, ir blauzda, bet koja turi būt grakšti, ne kaladė biggrin.gif o tokia atrodo, kai plona per kulkšnis ir neriebūs keliai. deja, pas mane ne tokios biggrin.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 06, 22:20)
Gal kas pasidalins kaip daryti intervalines treniruotes, is patirties?

man geriausia ant bėgtakio, nes greitis pastovus laikomas, bėgu ir ilsiuosi po 400 m, ilsėjimosi greitis kaip ilgųjų lėtųjų bėgimų, o intervalus kiekvieną didinu po 0,5-1 km/h, ir taip kelis padarau.
nors neseniai tik intervalines pradėjau daryt, kažkaip labai tingisi biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 09 07, 17:31)
Nusipirkau asics trail lahar 4 su gore tex. Echidna, ačiū už konsultaciją, pirkau winnersport 4u.gif Tiesą sakant, dabar sėdžiu su jais ir bandau įsitikinti, ar tikrai jau taip patogu-patogu g.gif
Nors aviu 40,5, pirkau vyriškus 43,5  blink.gif  doh.gif Rimtai, matavausi visus mažesnius dydžius, spaudė ir buvo negerai blink.gif

kiek mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 08, 22:43)
kiek mokėjai?

311, bet vakar grąžinau. Visgi asfaltui noriu gt-2000.

O ant bėgtakio gal galima susiprogramuoti iš anksto intervalų programą? Ar junginėji greitį treniruotės eigoje?
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 09 08, 19:58)
Isbegau siandien su tikslu 10 km laika pagerinti.
Visai neblogai pavyko: 57m:37s, t.y. beveik 3 min pagerinau pernyksti laika.

Mano greičiai irgi panašūs.

QUOTE(mylimuke @ 2013 09 08, 22:43)
man geriausia ant bėgtakio, nes greitis pastovus laikomas, bėgu ir ilsiuosi po 400 m, ilsėjimosi greitis kaip ilgųjų lėtųjų bėgimų, o intervalus kiekvieną didinu po 0,5-1 km/h, ir taip kelis padarau.

O tu turi bėgimo takelį namie, ar į sporto klubą vaikštai?

Aš vis dar neapsisprendus, kaip žiemą bėgiosiu. Išbėgau šiandie ryte 6.30 - nepasakyčiau, kad buvo malonu šaltu oru kvėpuot. Galvoju, gal eit į klubą ant takelio paprastom dienom ir kokį kartą savaitgaliais pabėgiot lauke.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 09, 08:57)
311, bet vakar grąžinau. Visgi asfaltui noriu gt-2000.

O ant bėgtakio gal galima susiprogramuoti iš anksto intervalų programą? Ar junginėji greitį treniruotės eigoje?

o gt-2000 be gore tex?

manau galima susiprogramuoti viską, bet aš moku tik įjungt, išjungt ir greitį reguliuot laugh.gif

QUOTE(liusė @ 2013 09 09, 09:33)
O tu turi bėgimo takelį namie, ar į sporto klubą vaikštai?

Aš vis dar neapsisprendus, kaip žiemą bėgiosiu. Išbėgau šiandie ryte 6.30 - nepasakyčiau, kad buvo malonu šaltu oru kvėpuot. Galvoju, gal eit į klubą ant takelio paprastom dienom ir kokį kartą savaitgaliais pabėgiot lauke.

į Sporto k vaikštau.
vakar vakare prasibėgau, grįžau namo apie pusę 22 ,tai jau tiksliai vėsoka buvo, reik džemperio, nes buvau tik su šortais ir maike biggrin.gif bet bėgimo žiemos oru nekeisčiau į jokį bėgtakį schmoll.gif
Atsakyti
Amarcord, sorry, kad subalamutinau smile.gif tiesiog rasiau apie savo situacija, o ji tokia, kad iki asfalto reik bėgt per visokius, atsiprašant, *udinus, tada juo varau arba i miskus arba atgal i tuos jau minetus. Vasara, kai sausa, tai dzin, bet rudeni viskas pažliunga, o ziema kelius valo tik tada kai žiauriai užpusto.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 09, 11:40)
o gt-2000 be gore tex?

Pirkti tai noriu su gore tex. Tik jų LT niekas neturi ir išvis sakė, gal ir neturės, nes nepopuliarus modelis. O jei turės, tai kainuos virš 500 blink.gif Tai manau siųsiuos iš uk, kad blogiausiu atveju būtų galima grąžinti.
QUOTE(echidna @ 2013 09 09, 15:09)
Amarcord, sorry, kad subalamutinau smile.gif tiesiog rasiau apie savo situacija, o ji tokia, kad iki asfalto reik bėgt per visokius, atsiprašant, *udinus, tada juo varau arba i miskus arba atgal i tuos jau minetus. Vasara, kai sausa, tai dzin, bet rudeni viskas pažliunga, o ziema kelius valo tik tada kai žiauriai užpusto.

Ne ne, nesubalamutinai, aš gi žinojau kad jie trail, o ne road. Bet tik grįžus namo pagalvojau, kad jei trail, tai ir smūgio sugėrimas mažesnis. Žodžiu pati kalta biggrin.gif

Vis dar skauda kelį, tai iki VM turbūt ir nebėgsiu niekur verysad.gif
Atsakyti
jau tuoj atkeliaus mano pirmieji minimalistiniai bėgimo bateliai. Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif Džiaugiuos kaip mažas vaikas. Manau, žiemai jie bus netinkami, tai tikiuosi dar spėsiu rudenį išbandyti.

Amarcord, saugok kelį, dar spės iki VM pasveikti. Man blauzdą skauda po paskutinio bėgimo verysad.gif daugiau nebėgsiu iki VM.
Atsakyti
Po incidento nebėgiojau, tai saugau saugau smile.gif Tik va turėsiu šią savaitę 2 plaukimo treniruotes g.gif

Užsakiau iš jav sau asics gražuolius, nes visgi geriausia kaina ten buvo ir patinkanti spalva. Jei netiks, teks pardavinėti. Atsiliepimuose rašo, kad jie girgžda ar tai šiugžda blink.gif
Atsakyti
plaukimas gerai, sanarių neapkrauna, tik į gerą thumbup.gif

o batai gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 09, 20:45)
Po incidento nebėgiojau, tai saugau saugau smile.gif Tik va turėsiu šią savaitę 2 plaukimo treniruotes  g.gif

Užsakiau iš jav sau asics gražuolius, nes visgi geriausia kaina ten buvo ir patinkanti spalva. Jei netiks, teks pardavinėti. Atsiliepimuose rašo, kad jie girgžda ar tai šiugžda  blink.gif

wub.gif už kiek iš kur?

mergos, turiu durną klausimą biggrin.gif
o jūs endomondo jeigu naudojatės, tai pasižymit ir kitus sportus, ar tik bėgimą? biggrin.gif
aš tai viską ir man tik po laiko iškilo klausimas dėl treniruočių tipo biggrin.gif sporto k dirbu su kamuoliais, gumom, lazdom, svareliais, savo kūno svorį naudoju, tai koks čia treniruočių tipas labiau tinka - weight training ar gymastics? blush2.gif
Atsakyti