Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas vakaras.
Po kelionės į laikinąją sostinę, prisėdau paskaityt. Žiū nelabai kas ir skaityti yra g.gif

Kas, Greta, tavo rankai? unsure.gif

Indre, maniau apsi... iš juoko lotuliukas.gif Kąąąąą padarė tavo mašinai????? Išpaišė grafiti meistrai?? Mašinąąąą???? ORIGINALU lotuliukas.gif doh.gif Kur ritasi pasaulis. Tikiuosi nusiplovė? Ar bent jau piešinys gražus ir nereikalaujantis cenzūros? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted. @ 2013 10 29, 14:56)
Kristina, vaje, kaip nesėkmingai baigėsi čia jums... Sveikit.  unsure.gif 
Ginete kaip tinka mosquero, oho.  wub.gif 

Man vakar ištino ranka, nežinau nuo ko, bet skauda siaubingai. Šiandien lyg ir mažiau, bet dar yra patinimas...  unsure.gif  Ot atostogos vadinasi...

Kristina, vaje, kaip nesėkmingai baigėsi čia jums... Sveikit. unsure.gif
Ginete kaip tinka mosquero, oho. wub.gif

Man vakar ištino ranka, nežinau nuo ko, bet skauda siaubingai. Šiandien lyg ir mažiau, bet dar yra patinimas... unsure.gif Ot atostogos vadinasi...

QUOTE(Yyy @ 2013 10 30, 20:30)
Mane siandien siutas paeme, idiotai nugraffitino masina doh.gif
Pamatyciau, jauciu skinciau, maza nepasirodytu (nebent koks swarco sudejimo butu biggrin.gif )

oi oi oi neisivaizdavau kad gali buti tokiu variantu doh.gif Bet kaip bebutu liudna masinos savininkei juokas ima isivaizduojant reakcija automobilio savininkes visa tai isvydus hihihi.gif
Atsakyti
Na, aciu Dievui, darbine masina biggrin.gif butu dzipa, tai issaudyt tektu visus itartinus laugh.gif
Nesuprasi, ka ten parase, bet ryskiais oranziniais dazais, pratyvnais labai, nesivalo taip gerai..

Mistika man del Gretos rankos g.gif
Atsakyti
Laba diena, tylenės biggrin.gif

Šiandien įdomi diena. Oro atžvilgiu. Lyg gražu, bet vėjas nemalonus. Jau kaip džiaugiuosi, kad kapelius aplankėm su vaikas vakar. Tokia graži diena buvo ir kelionei, ir pavaikščiojimui wub.gif

Šiandien išvedžiau lauk savo enerdžaizerį. Dieną pastovi ir viskas, tada jai oras-žemė raketa. Prie gardo gavo skūron. Tik prikabinau ant virvutės iiir rovė bičas lauk. Aš kaip ant slidžių paskui. Neeee, draugeli, jau taip nebus. Susistabdžiau, apsukau, sugrūdau atgal gardan, apmatuigalinau gerai. Tada abu gražiai išėjom iš gardo ir nuėjom į levadą. Žinoma, gražiausi momentai stoikių buvo kol nulėkiau fotiko pasiimt, bet keletas paprasto palaigymo, palaipiojimo per a la kliūtelę jūsų dėmesiui. Šokinėjo grynai pats, minimum pavijimo, nes maniau vistiek nespėsiu viena nei vyt nei fotkint. Bet bičas tiek darbo pasiilgęs, kad minimum paraginimo reikėjo ir per belen kaip sumestą ponių kliūtikę pats laipiojo noriai biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Jo risčios ir zovados šonu tai jau čia nuolatinis žavesys wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Pamaiva biggrin.gif
user posted image

user posted image

Indre, tikiuosi mašiną atplovėt biggrin.gif Ir jau gal turi kokių naujieeenų ax.gif

Akis paganyti wub.gif
http://www.equisport...s-toto-jr-video
Va tos "pritūpusios" subinytės ir iš prigimties pakištos kojytės kokius judesiukus duoda wub.gif O ne kai strėnos aukščiau gogo ir dar kažko tikimasi... Nebent stebuklo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 31 spalio 2013 - 13:32
Koks grazuolis,paletintai skrolinu zemyn wub.gif Grazu labai ziuret man bigsmile.gif

Del naujienu, tai ryt jau turetu kazka paaisket, arba kita savaite, negaliu, nervina mane nezinia biggrin.gif
Bet va, gal GAL biggrin.gif Jei sutarsim, dabosiu sita ax.gif

user posted image
Atsakyti
Eina sau. Atsispyrė prieš pašaukiamą bigsmile.gif Ir, manau, įveikė statmeną. Nieko sau. Talentingas. Taiiiip, žinau ką reiškia laukimas biggrin.gif Ooooogi BEMIEGES NAKTIS.
Atsakyti
Na parinkau as info apie ji, tai spirgu spirgu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ogos koks grazuolis zirgelis - sveikinimai su nauju draugu 4u.gif
Greta kas rankai pasakok greitai!
Nu su masina tai cia ziauriai, as jei toki pagauciau apipaisiusi mano masina - nudeciau vietoj, vat dabar namie yra ir su kuo - 9 kalibras biggrin.gif oj ne nenudeciau kam cia sest ant ilgam, persauciau kiausinius jei vyras butu biggrin.gif
As ir svarstau jau apie dar viena drauga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 31, 18:23)
*persauciau kiausinius jei vyras butu  biggrin.gif

**As ir svarstau jau apie dar viena drauga  tongue.gif

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Raagana, tu... lotuliukas.gif

**Ohooo. Nagi nagi, plačiau jei galima rolleyes.gif

Aš vis reklamuoju savo gražuolio žirgo gentainius, jų universalumą. Taigi video kaip tik apie tai. Bet ir kinkinyje jų tas išskirtinis judesys, lengvumas, elegancija wub.gif
http://www.equisport.pt/videos/

Ir daug daug video pagal kategorijas ten rasite akims paganyti smile.gif Ir gražuolį Lusitaną Rubi AR, ir E.Gal su KWPN Voice ir net su poniuku dresažą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 31 spalio 2013 - 17:40
Vilma, is kur pas tave 9 kalibras? biggrin.gif biggrin.gif
As sakiau irgi gal issiimsiu ginkla, bet vaikai mazi, maza ka , nors reiketu seifo, bet vistiek .. Bet saudyt man patinka (i daiktus biggrin.gif )

uzsiziurinejau jutuba http://www.youtube.c...h?v=4UwqyMCr_7c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 01 lapkričio 2013 - 18:58
Maniskis leidima issieme ir ne per seniausiai nusipirko tai jau pora kartu saudykloj buvau lauko ir visai nieko isskyrus nezmoniska garsa biggrin.gif Daug mieliau man su oriniu ir optika saudyti sode - nesa per visa soda, o ir alaus skardine persauna, va ir garsas nedidelis biggrin.gif
Nu jo mes ir seifa isigyjom, uzregistruot reikejo, is narkologinio ir kitu istaigu dokumentu issimti.
Bet tas garsas... jei netycia issauti namuose tai apkursti galima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Andrea***: 01 lapkričio 2013 - 19:38
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 11 01, 19:37)
Maniskis leidima issieme ir ne per seniausiai nusipirko tai jau pora kartu saudykloj buvau lauko ir visai nieko isskyrus nezmoniska garsa  biggrin.gif Daug mieliau man su oriniu ir optika saudyti sode - nesa per visa soda, o ir alaus skardine persauna, va ir garsas nedidelis  biggrin.gif
Nu jo mes ir seifa isigyjom, uzregistruot reikejo, is narkologinio ir kitu istaigu dokumentu issimti.
Bet tas garsas... jei netycia issauti namuose tai apkursti galima  schmoll.gif

o namie ka netycia issaunat? biggrin.gif
As siaip megstu didelius ginklus biggrin.gif pistoletu nelabai biggrin.gif
Bet taip, kad leidimus gauti, reik kelio gabaliuka nueiti, domejaus biggrin.gif
Garsas ir atatranka, tai kas be ko biggrin.gif

Gal zinot , kur karietu galima isigyt ? biggrin.gif
Atsakyti