Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Sveikos visos smile.gif
Kaip matau kas grize ejo I vonia ir miegoti - kam I kelione nereikejo, tas nuotraukas sudejo biggrin.gif
Foto pamaciau, kad mano kilpa persisukus, o nuo lietaus Agatas uzsimerkes smile.gif Superinis arkliukas Agatas - mano mylimukas wub.gif Treniruote buvo superine - nors lietus perlijo iki triusiku ale vistiek super biggrin.gif
Buvo smagu susipazinti su dar dviem forumo dalyvem Ir tikekimes, kad greitu metu musu susitiks dar daugiau tongue.gif Kvatro parode vaizdu biggrin.gif bet nieko viskas gerai baigesi - manau Vilte daug ramiau jautes ant Agato nei ant Kvatro kai jis circus dare smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kiaulystės dėsnis- šilta, saulė plieskia.

Nu Viltė pas mus kaip reikiant Amazonė doh.gif Aš tiek drasos neturiu.
Atsakyti
Kazi ar daug apskritai tiek drasos turi biggrin.gif as tai jau tikrai nea biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir baigėsi gražus ir aktyvus savaitgalis wub.gif
Kam aktyvus, kam, sprendžiant iš aktyvumo temoj, žirgine prasme nelabai.

Visą dieną laikėsi fantastiškai vasariškas oras. Tik dabar prapliupo lietus. Dukros su poniais treniravosi. Tuo klausimu jiems energija neišsenkama. Greta prasijojo ramiai močiutę Furukę.
Pietūs- ant laužo keptos dešrelės wub.gif
Poilsis su darbu derinamas. Eržilams padarytas pedikiūras.
Saviškių šiandien laukan nevedžiau. Ilsėjosi jie nuo manęs, aš nuo jų lotuliukas.gif Ryt, jei oras leis, išvesiu. Enerdžaizeriai bus. Ypač Ginete biggrin.gif
Na ir keletas foto.
Mažųjų duetukų treniruočių akimirkos. Vakar zbitkas krėtęs ir paauklėtas ta proga Kvatro šiandien elgėsi puikiai. Puikus ir rezultatas
user posted image

user posted image
Su Ogiuku
user posted image

user posted image
Gražusis Mosquero wub.gif Kol kas ne ant žirgo foto, bet greitai bus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 26, 18:42)
Nagi nagi, o pas mus šiandien kaip ir Mini Meetas gavosi.

Eina saaaaau kaip aš jum pavydžiu šito meet'o doh.gif šaunuolės, kad taip susiderinot ir susitikot, ir Indre, labai smagu, kad tu taip greitai įsiliejai į mūsų gretas 4u.gif

Pamačius Viltės foto su Agatu FB, išsižiojau biggrin.gif draugas irgi išsižiojo, sako nu bet ir paturbintos panos biggrin.gif tėčiui oi kokia pamaina auga 4u.gif

Šiandien toks geras oras, šilta buvo smile.gif aš darbais užsikasus, truputuką pasportuoju, o dabar arklių turbūt vėl nematysiu gana ilgai. Labai norėčiau laukais prajot, dar kai oras ne toks bjaurus..
Atsakyti
Tai tu dar macius butum kokia drama vyko, kad kita panele nespejo ant Agato uzsest nors lietus pliaupe ir bent jau as (o manau ir jos) buvau iki triusiku slapia biggrin.gif Va cia tai uzsidegimas jot biggrin.gif
Oj erziliukas margas fainas biggrin.gif bet, kad ir kaip butu pats jis ten vakar kaltas buvo, pats uzkliuvo uz kliuties, o poto jau visi aplink kalti patapo smile.gif
Atsakyti
ehhh galvoju prisiduosiu biggrin.gif Siandien su MB nusprendem pajot, susiradom abu kelnes, salmus (aciu Dievui kad uzsidejau salma) pabandziau savo naujoke pajot, deja..... nepavyko. Buvau nusodinta pirma kart sikna pajutau smelio "minkstuma" antra kart teko krist skaudziau verciausi kuliomis nezinau kaip nutiko bet issisukau keli, rytoj matysiu kas bus, nenoriu dabar as palikt taip, teks man savo MB kelt ant jos bet jei ir ji sutraumuos g.gif Kas uki tvarkys, nes is manes ateinanciomis dienomis naudos jokios nebebus blush2.gif Nu va stai ka reiskia 2 metu pertrauka jojime ir zalias zirgas, nesenai apjotas doh.gif ax.gif
Dar kart pasikartosiu kad pavydziu Aurelijos mazosioms kad turi tokias galimybes ir tokius tevus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 27, 22:09)
Oj erziliukas margas fainas biggrin.gif bet, kad ir kaip butu pats jis ten vakar kaltas buvo, pats uzkliuvo uz kliuties, o poto jau visi aplink kalti patapo smile.gif

O tai kas ten buvo? g.gif laimingai baigėsi?

QUOTE(*K&K @ 2013 10 27, 22:39)
ehhh galvoju prisiduosiu

Šakės kaip nesėkmingai verysad.gif čia su Cohiba? Linkiu greit pasveikti, bjaurios kelių traumos būna 4u.gif
Atsakyti
Monika, nieko ypatingo. Buvo piestukų, dabar pasiūlė brekiukų. Išsėdėjo. Pasiūlė serijikę smagiai. Nusodimo vaiką kartą. Dar kartą. Nu ir tada gavo rimtos drausmės. Po to viskas normaliai buvo. Nieks nenukentėjo. Šiandien viskas idealiai. Poniukas pamoką suprato.

Oi, Kristina sveik 4u.gif
Atsakyti
Oi ne ne Cohiba, cia su Elga. As isitikinus kad viso sito su Cohiba nebus. As kaskart prisimenu Lorettos susizavejima luzitanais erzilais smile.gif Galiu pasakyti, kad as vis labiau ir labiau zaviuosi Cohiba kokia ji saunuole. Musu visos vietines pamaciusios kazka neiprasto ar baisaus deda i kojas ar geriausiu atveju stabduka ijungia, o ka daro Cohiba?... ji pereina i pasaza ir po truputi juda link baisuoklio pasiputus visa ir paputus kakla. Butinai prieina pauostyti ir dar paragauja ar nevalgomas tas baisuoklis lotuliukas.gif Siai dienai galiu pasakyt kad ateityje as nepirksiu jokiu lietuvos jojamuju ar kitu LT isvestiniu, dabar matau ka reiskia luzitane jauna kvaila kumelyte su subrendusia kumele nera ko lygint. Stai va isvada mano tokia, neipirksiu dar vienos kumeles uzsiauginsiu Cohibos palikuone bet vietiniu zirgu jau atsisakiau nuo siandien. Kalisotas mane panesiojo per pirma uzsedima nu bet tokiu bajeriu kaip siandien nemaciau, o ji juk tuoj menuo pas mane. Is kitos puses nera ko noret juk ji penkiamete apjota ir jota gal tik pora menesiu o dabar uzsedo istizes raitelis ko tiketis smile.gif
Atsakyti
Tai niekas nenukentejo, bet vaizdu margius dave ypac po to biggrin.gif Man baisoka ziuret, bet as kazkaip raminuos, kad tie poniukai nera didieji zirgai ir nera taip aukstai nuo ju krist.... Vat jei panos ten brekiukais su dideliais arkliais lakstytu tai jau as net neziureciau - neatlaikytu nervai biggrin.gif
Na kaip as suprantu is pasakojimu - tai tie luzitaniukai su buliukais kovose dalyvauja - tai manau turi but drasos is prigimties, o va maniskis snd stala gasdino sekmingai, demonstravosi ir koks grazus ir kokius keistus garsus moka skleisti, deja be manes priekyje prieit bijojo biggrin.gif jau kai manes stalas nesuvalge tai igyjo drasos ir nusprendes jei kas ka pabegs - nuejo paziuret is arciau biggrin.gif
As kazkaip apskritai apie kumeles nekokia nuomone dabar susidariau, bet gal todel, kad man visada tenka kastratai arba erziliukai joti ir su kumelem susidurti teko pagrinde tik mokymosi pacioje pradzioje ir jos jau buvo tokios ant kuriu galima visiskai nemokancius sodinti....
O kalbant apie rimtesni meeta tai is kauno dar du zmogiukus galiu paimt laisvai biggrin.gif Vilnius va ir ratuotas - galima susirinkt pakeliui ir kitus zmogiukus va ir meetas bigsmile.gif
Atsakyti
Labai teisi Vilma. Kol kelių dar neužpustė, pasiplanuokit gausesnį meetą. Labai laisvai ir su nakvyne mirksiukas.gif Jūsų patogumui ir butas ir , šiuo metu jau laisvos, kaimo turizmo sodybos. Taigi, netempiant į naktį ar į pūgą biggrin.gif , drąsiai pasiplanuot galima mirksiukas.gif
Atsakyti