Laba diena.
Pasirodom pasipuošę

Ant kamanėlių atrodys dar gražiau. Čia keletas greitų kadrų, kad nusiūst veisėjui
QUOTE(Mon. @ 2013 10 28, 15:02)
Bet jeigu kada nors gyvenime viskas pasisuktų taip, kad turėčiau galimybę turėti savo žirgą, tai turbūt visiškam pradedančiajam jie vis tiek netinka

ta prasme, ar susitvarkytų žmogus su lusitanu kaip su pirmuoju žirgu, neturint patirties auginant kitų veislių žirgus? Įdomu pasidarė
Monika, aš manau, kad lusitanas ar koks kitas žirgas, jei augintis nuo mažumės, tai tikrai reikia labai nemažai žinių turėt, kad augint ir auklėt gyvūną. O ypač egzotiką mums. Aplamai jei jau ryžtis žirgą įsigyti, tai labai daug ką reikia apsvarstyti ir labai daug prieš tai pasidomėti reikia. Net ir išmokintą, išauklėtą, suaugusį žirgą įsigijus, neturint praktikos kaip su juo elgtis, gali tereikt savaitės, kad iš pūkuotuko virstų žvėrimi ir net į gardą neįsileistų. Na, o kas liečia lusitanus, turint kažkiek minėtos praktikos, jau galima ir mastyt apie įsigijimą. Žinoma reik pasiskaityti, pasidomėti, paklausinėti, įsigilint apie veislę, jos specifiką, skirtumus nuo mūsuose įprastų veislių ir pirmyn. Man asmeniškai labai sunku auginti mano gražuolį tikrai nėra. Įvertini skirtumus ir žinai kaip elgtis. Vienas protingas žmogutis man yra pasakęs "Tiesiog stebėk jį ir jis tau padiktuos ką reikia daryti, kaip reikia elgtis". Nu žinok taip ir yra

Čia nekalbu apie imlumo ir meilės darbui skirtumus. Čia lusitanams realiai lygių nėra ir lengvesnių už juos, manau, nerastume.
Kas liečia poniukus- aš vertinu ir , manau, reikia taip vertinti, kad maži poniukai mažiems raiteliukams yra kaip dideli žirgai mums, dideliems raiteliams. Šuolis jų per 60 cm tolygus didelių duetų šuoliui per 120 cm ir tt. Lygiai taip ir su kritimais nuo poniukų
QUOTE(stella_ir_tina @ 2013 10 28, 15:25)
*na,aš norėčiau,kad mūsų dar dvigubai tiek būtų buvę.Tada būtų ir šokiai pokiai....ar aš klystu,Auryt?
*****gal galiu aš bent vieną iš jų
vežtis kokiam menesiui i Kauną?sakyčiau norėčiau Viltės..
*Oooo, tai jau tikrai
*****Stipruuuuuu .....

Iš kur , mergaite, tiek drąsos, tiek valios geležinės.....
Skrajojantis Olandas- gali plaukti be vėjo ir atsilaikyti prieš bet kokią audrą.