Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

mano česnakai jau irgi susivilioję puikiais orais pradeda kišti nosis lauk doh.gif Kol kas nedaug, koks penkiolika išlindo, na bet orai ir toliau žadami puikūs..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 18, 10:21)
mano česnakai jau irgi susivilioję puikiais orais pradeda kišti nosis lauk  doh.gif  Kol kas nedaug, koks penkiolika išlindo, na bet orai ir toliau žadami puikūs..

mano , spalio vidury sodinti, jau po tris lapus turi. kokio pusantro sprindzio doh.gif lotuliukas.gif bet sianakt pas mus -9 stuktelejo, tai maciau nabagai stovejo nukeipe - tikrai tokie neperziemos. tikiuosi bent antro sodinimo( lapkricio pradzioj sodinti) nesudygs g.gif
Atsakyti
Vakar su žibintuvėliu ieškojau sudygusių česnakų. Nugi nėra g.gif Džiaugiaus džiaugiaus, bet gi gal pavasarį nieks taip pat nepasirodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 lapkričio 2013 - 08:37
gerai suslėpei, matyt biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus, kaip nekeista, pradėjo dygt vėliau sodinti. Nors česnakai tam pačiam darže, tos pačios 'laidos', vienodai džiovinti, vienodai laikyti. Bet kai tuos nekantruolius užkapsčiau, kitų lyg ir nesimato kol kas. Kitą savaitę jau minusas, mačiau (jei nepasikeis prognozė), tai gal kaip nors pasiliks anie ten kur priklauso iki pavasario.. Na, sodinau nemažai, vistiek kažkoks derlius bus smile.gif
Nu bet jei ne tie česnakai, tai tokiu rudeniu tik džiaugtis ir džiaugtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 10:52)

Nu bet jei ne tie česnakai, tai tokiu rudeniu tik džiaugtis ir džiaugtis  wub.gif

as tokiu mielai ir iki pavasario dziaugciausi. mainais sutinku likt be cesnaku visai. ne milijona kainuoja- kaip nors nusipirksiu...kinietisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 22, 10:27)
as tokiu mielai ir iki pavasario dziaugciausi. mainais sutinku likt be cesnaku visai. ne milijona kainuoja- kaip nors nusipirksiu...kinietisku biggrin.gif

iki pavasario tai ir aš norėčiau... wub.gif Tada jau ir be česnakų neliktume - derlius būtų apie balandį biggrin.gif
Nugis tikrai prisimenu vieną žiemą, kai šalčiai taip ir neatėjo. Sausio 27-ą pražydo pirmosios žibutės..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 11:02)
Nugis tikrai prisimenu vieną žiemą, kai šalčiai taip ir neatėjo. Sausio 27-ą pražydo pirmosios žibutės..

Rimtai nebuvo? Mano gimtadienis žiemą, tai per daug daug metų pamenu, kad vienais metais žiema tik dieną prieš gimtadienį ir prasidėjo ( vasario pabaigoj), bet taip, kad su pūga ir daug daug sniego wub.gif Tai, tą kelių savaičių sniegą užskaičiau kaip normalią žiemą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 22, 11:06)
Rimtai nebuvo?

aha, nebuvo. Bet senokai čia. Gal prieš metų 20. Pamenu, kad irgi vis galvojom, kad jau va tuoj tuoj tikrai užšals ir prisnigs. Nu bet taip ir atėjo pavasaris.
Atsakyti
kol darzai miega- darzininkes svajoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 22, 14:08)
kol darzai miega- darzininkes svajoja biggrin.gif

nemiega daržas biggrin.gif pas mane medetkos žaliuoja ir žydi thumbup.gif dar grybai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 10:52)
Pas mus, kaip nekeista, pradėjo dygt vėliau sodinti.  Nors česnakai tam pačiam darže, tos pačios 'laidos', vienodai džiovinti, vienodai laikyti.

Vo lygiai ir pas mani tas pats drinks_cheers.gif Vėliausiai sodinti jau sprindžio dydžio kokie 20 vienetų.Visi kiti tupi žemėj ramiai kaip pridera.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 11 22, 14:54)
nemiega daržas biggrin.gif pas mane medetkos žaliuoja ir žydi thumbup.gif dar grybai auga biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mano irgi dar nemiega, pilnu tempu zaliuoja petrazoles, svogunu laisku galybe, krapai dar biggrin.gif
Atsakyti