mano česnakai jau irgi susivilioję puikiais orais pradeda kišti nosis lauk
Kol kas nedaug, koks penkiolika išlindo, na bet orai ir toliau žadami puikūs..

QUOTE(saintlina @ 2013 11 18, 10:21)
mano česnakai jau irgi susivilioję puikiais orais pradeda kišti nosis lauk
Kol kas nedaug, koks penkiolika išlindo, na bet orai ir toliau žadami puikūs..

mano , spalio vidury sodinti, jau po tris lapus turi. kokio pusantro sprindzio

gerai suslėpei, matyt
Pas mus, kaip nekeista, pradėjo dygt vėliau sodinti. Nors česnakai tam pačiam darže, tos pačios 'laidos', vienodai džiovinti, vienodai laikyti. Bet kai tuos nekantruolius užkapsčiau, kitų lyg ir nesimato kol kas. Kitą savaitę jau minusas, mačiau (jei nepasikeis prognozė), tai gal kaip nors pasiliks anie ten kur priklauso iki pavasario.. Na, sodinau nemažai, vistiek kažkoks derlius bus
Nu bet jei ne tie česnakai, tai tokiu rudeniu tik džiaugtis ir džiaugtis

Pas mus, kaip nekeista, pradėjo dygt vėliau sodinti. Nors česnakai tam pačiam darže, tos pačios 'laidos', vienodai džiovinti, vienodai laikyti. Bet kai tuos nekantruolius užkapsčiau, kitų lyg ir nesimato kol kas. Kitą savaitę jau minusas, mačiau (jei nepasikeis prognozė), tai gal kaip nors pasiliks anie ten kur priklauso iki pavasario.. Na, sodinau nemažai, vistiek kažkoks derlius bus

Nu bet jei ne tie česnakai, tai tokiu rudeniu tik džiaugtis ir džiaugtis

QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 10:52)
as tokiu mielai ir iki pavasario dziaugciausi. mainais sutinku likt be cesnaku visai. ne milijona kainuoja- kaip nors nusipirksiu...kinietisku

QUOTE(vobla @ 2013 11 22, 10:27)
as tokiu mielai ir iki pavasario dziaugciausi. mainais sutinku likt be cesnaku visai. ne milijona kainuoja- kaip nors nusipirksiu...kinietisku 

iki pavasario tai ir aš norėčiau...

Nugis tikrai prisimenu vieną žiemą, kai šalčiai taip ir neatėjo. Sausio 27-ą pražydo pirmosios žibutės..
QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 11:02)
Nugis tikrai prisimenu vieną žiemą, kai šalčiai taip ir neatėjo. Sausio 27-ą pražydo pirmosios žibutės..
Rimtai nebuvo? Mano gimtadienis žiemą, tai per daug daug metų pamenu, kad vienais metais žiema tik dieną prieš gimtadienį ir prasidėjo ( vasario pabaigoj), bet taip, kad su pūga ir daug daug sniego

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 22, 11:06)
Rimtai nebuvo?
aha, nebuvo. Bet senokai čia. Gal prieš metų 20. Pamenu, kad irgi vis galvojom, kad jau va tuoj tuoj tikrai užšals ir prisnigs. Nu bet taip ir atėjo pavasaris.
QUOTE(vobla @ 2013 11 22, 14:08)
nemiega daržas

QUOTE(saintlina @ 2013 11 22, 10:52)
Pas mus, kaip nekeista, pradėjo dygt vėliau sodinti. Nors česnakai tam pačiam darže, tos pačios 'laidos', vienodai džiovinti, vienodai laikyti.
Vo lygiai ir pas mani tas pats

QUOTE(diasaja @ 2013 11 22, 14:54)