Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Kelias savaites nemačiau daržo, na ir šiandien nei vieno išlindusio neradau česnako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 10, 16:21)
Kelias savaites nemačiau daržo, na ir šiandien nei vieno išlindusio neradau česnako  smile.gif

Aha, pamenu pamenu, kad tą pačią dieną česnakus sodinom biggrin.gif šiandien ir aš ryte apžiūrėjau lysvelę - nei vieno česnako sudygusio nėr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 10, 15:21)
Kelias savaites nemačiau daržo, na ir šiandien nei vieno išlindusio neradau česnako  smile.gif

QUOTE(Ex @ 2013 11 10, 16:07)
Aha, pamenu pamenu, kad tą pačią dieną česnakus sodinom biggrin.gif šiandien ir aš ryte apžiūrėjau lysvelę - nei vieno česnako sudygusio nėr smile.gif

yra vilties kad ir mano nesudigo tada blush2.gif nes ir ta pacia diena sodinau, tik dabar nepamenu ar cia pirma partija ar jau antra, bet kazkuri buvo kartu sodinta...
Atsakyti
Prieš kelias dienas pažiūrėjau savo česnakus, sudygusio nė vieno, iškrapščiau iš žemės, šaknys apie pusę sprindžio.
Atsakyti
o aš dar nepasodinau česnakų. Gerai, kad užsukau, nes buvau pamiršusi pasodinti ax.gif

Moliūgai vaikams džiugino ne skrandį, o akis biggrin.gif

user posted image

Juos auginame tik dėl sėklų ir "baibokų"-taip vaikai vadina, kai uždegame vakarais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 10 lapkričio 2013 - 17:14
QUOTE(diasaja @ 2013 11 10, 17:13)

fainas vaiduoklis prie moliūgėlių,kaži kodėl pas mane juodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 11 10, 19:26)
fainas vaiduoklis prie moliūgėlių,kaži kodėl pas mane juodas  g.gif

biggrin.gif dieną-baltas vaiduoklis, naktį-juodas biggrin.gif aš Milką paskutinį kartą apie 24val. išvedu, tai labai patogu, nes matosi gerai, o žiemą būna liūdniau biggrin.gif
Atsakyti
Turbut naiviai nuskambes, bet ar dar galima sodinti cesnakus, ar geriau jua pavasario laukt? zeme uzmulciuota nekudu zoles sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 11 13, 14:14)
Turbut naiviai nuskambes, bet ar dar galima sodinti cesnakus, ar geriau jua pavasario laukt? zeme uzmulciuota nekudu zoles sluoksniu.

Manau tikrai dar galima drąsiai, užšalimo dar dvi savaites į priekį nenusimato.
Po truputį raunu ridikėlius, žaliuoja krapai, salotos, savaime užsisėjusios rucolos, svogūnu laiškai smile.gif Salotas darau tokias kaip pavasarį essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 11 13, 13:14)
Turbut naiviai nuskambes, bet ar dar galima sodinti cesnakus,

nežinau ar galima, bet aš dar tik sodinsiu ax.gif
Atsakyti
Valioooo. O tai skaiciau visur rugsejo galas spalio galas tai pagalvojau kad jau psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 11 13, 14:08)
O tai skaiciau visur

kartais geriausia pasitikėti savo praktika biggrin.gif tačiau česnakų atveju, tai aš pamiršau pasodinti, bet TIKRAI jiems nieko nenutiks ir derliaus sulauksiu labai gero. Kaip ir žiedų sulauksiu gražių, nors hiacintus, tulpes pasodinau tik praėjusį sekmadienį ax.gif
Atsakyti