
Aš taip pat jau visi metai turiu Philips HR7768/13. Bet nustebau, kad perkat tokį už 850. Aš, tiksliau vyras pirko Senukuose už 750 Lt. Tai juk negalėjo per metus tiek pabrangti. Atsimenu, kiek mes domėjomės, tai šis kombainas ko gero vienintelis tokios didelės kompektacijos ir turi tiek daug funkcijų. Aš tikrai nenusivyliau ir jei kas ruošiasi pirkti, tai tikrai rekomenduoju šį modelį. Geriau vieną kartą sumokėti brangiau, bet turėti tikrai gerą daiktą, kuris praktiškai daro viską. Tik sulčiaspaudės nęra (yra tik citrusiniams).

QUOTE(Danguole55 @ 2005 12 16, 10:49)
O dėl internetinių parduotuvių- tai siūlai pažiųrėjus kainas internetinėse, nepatingėkit ir į paprastą parduotuvę nueiti apsidairyti, kad paskui nusipirkus galvos neskaudėtų.
http://www.neriba.lt/. Šitoj yra nemažai.
QUOTE(Danguole55 @ 2005 12 16, 10:49)
Na, jau spejo parasyti pries mane

QUOTE(nauja @ 2005 12 17, 02:29)
Aš taip pat jau visi metai turiu Philips HR7768/13. Bet nustebau, kad perkat tokį už 850. Aš, tiksliau vyras pirko Senukuose už 750 Lt. Tai juk negalėjo per metus tiek pabrangti. Atsimenu, kiek mes domėjomės, tai šis kombainas ko gero vienintelis tokios didelės kompektacijos ir turi tiek daug funkcijų. Aš tikrai nenusivyliau ir jei kas ruošiasi pirkti, tai tikrai rekomenduoju šį modelį. Geriau vieną kartą sumokėti brangiau, bet turėti tikrai gerą daiktą, kuris praktiškai daro viską. Tik sulčiaspaudės nęra (yra tik citrusiniams). 

Tai tu turi senesni modeli, kuris tikrai yra pigesnis




QUOTE(turtle @ 2005 12 17, 14:08)
Na, jau spejo parasyti pries mane
Tai tu turi senesni modeli, kuris tikrai yra pigesnis
Cia naujas modelis su sulciaspaude, todel ir brangesnis jis. Kiek ziurejau, ir senukuose, is ermitaze, ir elektromarkete toks kainuoja virs 900Lt
Va, sulciaspaudes dar neisbandziau. Beje, o kaip ten reikia su ta citrusiniu vaisiu suciaspaude elgtis?
Ir dar klausimelis, kiek supratau is piesinuku, tai blenderyje galima smulkinti ledukus? Bandet? 

Tai tu turi senesni modeli, kuris tikrai yra pigesnis




Na ne, mano būtent toks modelis, kaip ir parašyta. Internetinėje parduotuvėje jis kainuoja 859 Lt. O ledukai gerai smulkinasi blenderyje.
http://www.elektroon...odukt=HR7768/13
http://www.neriba.lt...03c522.86435266
Mano toks ir kainavo 759 Lt. Dar lyg ir vyras turėjo Senukų nuolaidų kortelę, tai numetė apie 30 Lt.
QUOTE(nauja @ 2005 12 17, 16:08)
Na ne, mano būtent toks modelis, kaip ir parašyta. Internetinėje parduotuvėje jis kainuoja 859 Lt. Mano toks ir kainavo 759 Lt. Dar lyg ir vyras turėjo Senukų nuolaidų kortelę, tai numetė apie 30 Lt.





O kaip citrusinius vaisius spausti su tuo tinkleliu blenderyje? Ten gal reikia tiesiog sumesti apelsinus nuluptus i viduri to tinklelio ir ijungti blenderi?

Kadangi savaitę laukiau savo kombaino kol tipo jis atsiras, paskui dar dvi dienas iki 9 vakaro prastovėjau prie lango virtuvėj laukdama kol pristatys į namus, tai buvau baisiai pikta ant tos firmos. Vaikai liko alkani dvi dienas, nes net į parduotuvę negalėjau išeit. Iš to piktumo, net smarkiai jo neišbandžiau kai galų gale pristatė. Paskui susinervijau kai neradau citrusinių vaisių antgalio, kokio kaip įsivaizdavau - na toks kaip 7758 modelyje. Instrukcija naudojimos tai irgi baisiai nepatogi vartotojui, nelabai aišku kokios detalės priklauso būti ir kokios jos paskirties, todėl kaip mielos mamos senesnio modelio savininkės nurodė, atsispaudinau lietuvišką instrukciją iš interneto 7758 modelio, ten net receptų daugiau yra, smulkmena, bet maloni.
Beja, mano tas siauras ilgas puodas, kur kokteiliams daryt (blenderis?) labai garsiai kaukia, tikėjausi tylesnio darbo, kažkaip jis man įtartinai skamba. Turtle, kaip pas tave jis dirba, ar tyliai?
Tiesa, pirmas darbas jam buvo tai žinoma tradiciniai bulvių blynai, tarkavimas sužavėjo, tyliai, greitai, liuks. Daugiau ką nors gamint tai nelabai sugalvoju, aukštasis pilotažas tas daiktas, kai aš iki šiol tik su akmens amžiaus įrankiai dirbau, reikia pradėt mokytis. Jau klausimą turiu - specialistės, su kuria vieta kažin varške permalti?
Blenderiu, mėsmale, ar tešlos maišytuvu?
Beja, mano tas siauras ilgas puodas, kur kokteiliams daryt (blenderis?) labai garsiai kaukia, tikėjausi tylesnio darbo, kažkaip jis man įtartinai skamba. Turtle, kaip pas tave jis dirba, ar tyliai?
Tiesa, pirmas darbas jam buvo tai žinoma tradiciniai bulvių blynai, tarkavimas sužavėjo, tyliai, greitai, liuks. Daugiau ką nors gamint tai nelabai sugalvoju, aukštasis pilotažas tas daiktas, kai aš iki šiol tik su akmens amžiaus įrankiai dirbau, reikia pradėt mokytis. Jau klausimą turiu - specialistės, su kuria vieta kažin varške permalti?

gal galit man atsakyti tos, kurios turit kombaina: (svarstau ar verta pirkti)
1. ka galima daryti su ta auksta "kokteiline" - susiplakti kokteili - cia aisku. o ar galima sutrinti vaisius? pvz, kivius, braskes, kad gautusi tokia trintu vaisiu tyrele?
kokia dar jo paskirtis?
2. dar man reiketu, kad bulviu kose padarytu
tai cia jau turi buti tas mazesnis platesnis indas?
daugiau nieko nereikia
tai kazin ar apsimoka pirkti?
ar yra kombainu su tokia siaura specializacija?

1. ka galima daryti su ta auksta "kokteiline" - susiplakti kokteili - cia aisku. o ar galima sutrinti vaisius? pvz, kivius, braskes, kad gautusi tokia trintu vaisiu tyrele?
kokia dar jo paskirtis?
2. dar man reiketu, kad bulviu kose padarytu

daugiau nieko nereikia


ar yra kombainu su tokia siaura specializacija?

QUOTE(morgana @ 2005 12 20, 19:25)
gal galit man atsakyti tos, kurios turit kombaina: (svarstau ar verta pirkti)
1. ka galima daryti su ta auksta "kokteiline" - susiplakti kokteili - cia aisku. o ar galima sutrinti vaisius? pvz, kivius, braskes, kad gautusi tokia trintu vaisiu tyrele?
kokia dar jo paskirtis?
2. dar man reiketu, kad bulviu kose padarytu
tai cia jau turi buti tas mazesnis platesnis indas?
daugiau nieko nereikia
tai kazin ar apsimoka pirkti?
ar yra kombainu su tokia siaura specializacija?

1. ka galima daryti su ta auksta "kokteiline" - susiplakti kokteili - cia aisku. o ar galima sutrinti vaisius? pvz, kivius, braskes, kad gautusi tokia trintu vaisiu tyrele?
kokia dar jo paskirtis?
2. dar man reiketu, kad bulviu kose padarytu

daugiau nieko nereikia


ar yra kombainu su tokia siaura specializacija?

Na, jeigu tavo tik tokie poreikiai, tai gali drąsiai pirkt



QUOTE(tiesiog uzmirstuole @ 2005 12 20, 11:23)
Kadangi savaitę laukiau savo kombaino kol tipo jis atsiras, paskui dar dvi dienas iki 9 vakaro prastovėjau prie lango virtuvėj laukdama kol pristatys į namus, tai buvau baisiai pikta ant tos firmos. Vaikai liko alkani dvi dienas, nes net į parduotuvę negalėjau išeit. Iš to piktumo, net smarkiai jo neišbandžiau kai galų gale pristatė. Paskui susinervijau kai neradau citrusinių vaisių antgalio, kokio kaip įsivaizdavau - na toks kaip 7758 modelyje. Instrukcija naudojimos tai irgi baisiai nepatogi vartotojui, nelabai aišku kokios detalės priklauso būti ir kokios jos paskirties, todėl kaip mielos mamos senesnio modelio savininkės nurodė, atsispaudinau lietuvišką instrukciją iš interneto 7758 modelio, ten net receptų daugiau yra, smulkmena, bet maloni.
Beja, mano tas siauras ilgas puodas, kur kokteiliams daryt (blenderis?) labai garsiai kaukia, tikėjausi tylesnio darbo, kažkaip jis man įtartinai skamba. Turtle, kaip pas tave jis dirba, ar tyliai?
Tiesa, pirmas darbas jam buvo tai žinoma tradiciniai bulvių blynai, tarkavimas sužavėjo, tyliai, greitai, liuks. Daugiau ką nors gamint tai nelabai sugalvoju, aukštasis pilotažas tas daiktas, kai aš iki šiol tik su akmens amžiaus įrankiai dirbau, reikia pradėt mokytis. Jau klausimą turiu - specialistės, su kuria vieta kažin varške permalti?
Blenderiu, mėsmale, ar tešlos maišytuvu?
Beja, mano tas siauras ilgas puodas, kur kokteiliams daryt (blenderis?) labai garsiai kaukia, tikėjausi tylesnio darbo, kažkaip jis man įtartinai skamba. Turtle, kaip pas tave jis dirba, ar tyliai?
Tiesa, pirmas darbas jam buvo tai žinoma tradiciniai bulvių blynai, tarkavimas sužavėjo, tyliai, greitai, liuks. Daugiau ką nors gamint tai nelabai sugalvoju, aukštasis pilotažas tas daiktas, kai aš iki šiol tik su akmens amžiaus įrankiai dirbau, reikia pradėt mokytis. Jau klausimą turiu - specialistės, su kuria vieta kažin varške permalti?




Na, as isbandziau jau ir sulciaspaude



Gerai, kad tu cia apie instrukcija parasei, reikes ir man susirasti, nes sita tai tokia...nieko nesuprasi

O kam tas tinklelis i blenderi naudojamas?


QUOTE(turtle @ 2005 12 20, 21:57)
O kam tas tinklelis i blenderi naudojamas?
Jo panaudojimo aprasymo neradau instrukcijoje 


Bent anksčiau sakydavo, kad tai skirta tipo sultim spausti, t.y.ten tie tirščiai turėtų pasilikti, bet aš jo dar neišbandžiau

QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 08, 14:43)
tas 4in1 yra man svajone
gaila tik, kad jis prekyboje ir philips tinklapyje atsirado po poros menesiu kai as saviski 3in1 nusipirkau
buciau poros simtu nepagailejus ir 4in1 pasiemus 



Mums ir tas pat gavos


Aprašymą lietuvių kalba modelio 7758 galima rasti čia:
[URL=http://www.p4c.philips.com/files/h/hr7758_01/hr7758_01_dfu_lit.pdf]
Pavarčiusi šitą instrukciją, supratau, kad modelis 7768 neturi citrusiniams vaisiams antgalio (sulčių darymui) ir granuliavimo disko, tik nežinau kokia jo paskirtis, nėra ir nereikia. Liko neaišku kaip panaudoti tokį kūgio formos tinkliuką metalinį, kuris lyg tai skirtas iš citrusinių vaisių sultis daryti.
Niekaip nesugalvoju kaip pritaikyti bulvių košės darymui kurią nors dalį, jaučiu su geruoju senuoju kočėlu bus paprasčiau, nors gal ir ne geriau.
Oi, panašu, kad man reikia kombaininkės kursus pirma praeiti
[URL=http://www.p4c.philips.com/files/h/hr7758_01/hr7758_01_dfu_lit.pdf]
Pavarčiusi šitą instrukciją, supratau, kad modelis 7768 neturi citrusiniams vaisiams antgalio (sulčių darymui) ir granuliavimo disko, tik nežinau kokia jo paskirtis, nėra ir nereikia. Liko neaišku kaip panaudoti tokį kūgio formos tinkliuką metalinį, kuris lyg tai skirtas iš citrusinių vaisių sultis daryti.
Niekaip nesugalvoju kaip pritaikyti bulvių košės darymui kurią nors dalį, jaučiu su geruoju senuoju kočėlu bus paprasčiau, nors gal ir ne geriau.

