QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 22, 23:52)
Tai gal neslėpk, gal kaip tik palaikys tave, duos patarimų? Man padėjo... anksčiau laikiau savyje viską, bet palaikymas labai padeda. Supranti, kad nesi viena. Jautuke jis yra priklausomas nuo alkoholio, bet tu supranti, kad tu irgi priklausoma nuo jo? Įveik tai.. nebijok...
Taip, jis save sunkiai kontruoliuoja jau ir taip lengvai sugriauna viskas, kas grazu...
Bet tuo paciu jis garsiai pasako "taip, as kaltas". Jis kuo puikiausiai suvokia, kokioj situacijoj yra.
Ir tokia jau mano prigimtis, o gal tiksliau, moteriska savybe - rodos, su meile ir siluma gali viska pakeisti... Bet velgi, jausmai jau cia beverciai, gerumas sutryptas... Keista, kai atsiduri tokioj situacijoj, retai apie save pagalvoji. Vis mastai, kaip kitam padeti... O pagalba reikia tik sau paciam suteikti.
Dar vis netikiu savimi. Nepatikesiu, kol mano daiktu nebus kitoj vietoj. Nors mintis kreipiu ta linkme, bet jau dabar zinau, kaip man sitoj saly bus emociskai sunku, kai gyvensiu viena. Be abejo, cia jau priklausomybe nuo kito zmogaus... Bet jei teks, iskesiu ir tai.
Atsiverti, tai manau, kartais net perdaug atsiveriu... Bet dirbu su moterimis, juk nuotaikos nepaslepsi? uztinusiu akiu neuzmaskuosi? Tai is tos puses, visgi gal gerai, nes tikrai klausytoju yra... Tik nesinori, kad paskui kazkas moralizuotu, kad galejai taip, o ne taip elgtis... Arba per prievarta nori nusitempt i kluba, kad prablaskytu...
Tik va, jau su seima Lietuvoj jau kazi ar taip drasiai kalbeciau apie savo bedas... Norisi mamytei nepasakoti blogybiu, nes ir taip pergyvena del manes...
Viena karta jau skaudziai issiskyriau, nes norejau konkretumo del ateities, bet jo nesulaukiau. Nesulaukiau ir susikrovus lagaminus isvaziavau i uzsieny. Galvojau, jei myles- nepaleis manes, ir kursim ateiti drauge. Bet deje... Jausmai ilgai dar ruseno, o gyvenima reikejo is naujo kurti vistiek. Sunkiai, bet isgyvenau.
Dabar velgi, noriu konkretumo gyvenime del ateities. Bet ziuriu, kad vyrai- ne kokie pakeleiviai gyvenime... Jie tik ima ir pasiduoda.