QUOTE(Liebchen @ 2013 12 30, 15:22)
Siaip111, kokios artimos man tavo (tikiuosi, dėl "tavo" nepyksi). To laiko tikrai prisiminti nenorėčiau. Man ir ilgai buvo pikta, kai žmonės nėra atsakingi už savo žodžius. Tarkim, jei sako, kad tave myli ar įsivaizduoja su tavimi savo ateitį, tai tikrai negali nei per dieną, nei per savaitę pasikeisti. Aš, pavyzdžiui, kad ir kokiam žavesyje (o gal ir meilėje) buvau, tikrai tokiais žodžiais nesišvaisčiau, nes tiesiog nebuvau tuo tikra.
Dabar, praėjus metams po mano mini gyvenimo tragedijos, aš tam žmogui esu abejinga. Man nieko neskauda. Ryšiai visi nutraukti. Kai kada iš smalsumo žvilgteliu į jo anketą FB, bet tai nesukelia man jokių nuotaikų svyravimų. Kad ir nieko teigiamo savo istorijoje iš pradžių nemačiau, tačiau dabar kažką matau. Kiekvienas žmogus kažką duoda, per jį labiau pažinau ir save. Tapau atsargesnė.
Nors manęs ir nebekankina jokios kančios dėl kito žmogaus, tačiau per šventes kankina kitokio pobūdžio liūdnumas. Dar vienos šventės be jokio mylimo žmogaus. Situacija jau labai įgrisusi
Bet pasikeičia... net ir per vieną dieną... aišku matyt viskas visada glūdi giliau, kiti savo abejones slepia, aš tarkim jas išsakau, esu emocinga, tikiuosi to paties ir iš kito žmogaus... bet visi esame skirtingi ir gaunasi taip, kad per vieną dieną sugriūva viskas, nors tas žmogus galbūt jau buvo atitolęs, bet toliau vaidino, buvo kartu, nežinau... Esu aš jau išgyvenusi tą nelaimingą meilę, atrodo žinau, kaip vyksta viskas

na bet kiekviena meilės istorija skirtinga, tai ir išsiskyrimai matyt savaip paveikia. Šįkart paveikė labai blogai, nes sugriuvo daug daug mano svajonių, tikėjimas, meilė... daug daug visko... taip pat tas nesėkmės jausmas, lyg neišlaikytas egzaminas ar kažkas panašaus. Vat, merginos jūs tikit, kad yra tas vienintelis? Tas tavo žmogus? Nes iš vienos pusės save guodžiu, kad tai matyt ne mano žmogus buvo, iš kitos - o gal aš pati renkuosi netinkamus vyrus ar pati nemoku kurti santykių.