Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(ozkiki @ 2013 12 25, 12:13)
SU SV. Kaledom! Moterys, laikomes, mylim save, gerbiam ir viskas bus gerai smile.gif

Sveika, tave taip pat 4u.gif
Žinai, pasakysiu tau vieną dalyką: NEPASIKEIS jis. O supratimas jo ir noras keistis (jei jis iš tiesų to nori) yra momentinis iki kol tu grįši. Tad nepasiduok smile.gif

Kaip visos kitos merginos laikotės? Kaip šventės? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šventės man nebuvo linksmos, buvo ir ašarų, ir visko kito. Tikrai stengiuosi, nesėdžiu namie, bendrauju su žmonėmis, bet jei vieną dieną geriau, kitą vėl tas pats. Vienas žingsnis į priekį, du atgal. Sunku viską suprasti, suvokti, kodėl ir pan. Tiesiog maišosi ir skausmas, ir ilgesys, ir pyktis.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 27, 16:58)
Šventės man nebuvo linksmos, buvo ir ašarų, ir visko kito. Tikrai stengiuosi, nesėdžiu namie, bendrauju su žmonėmis, bet jei vieną dieną geriau, kitą vėl tas pats. Vienas žingsnis į priekį, du atgal. Sunku viską suprasti, suvokti, kodėl ir pan. Tiesiog maišosi ir skausmas, ir ilgesys, ir pyktis.

Dar kuri laika taip ir banguosi. Svarbiausia nepaluzk 4u.gif Su laiku vis maziau ims neigiamos emocijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 12 27, 19:52)
Dar kuri laika taip ir banguosi. Svarbiausia nepaluzk  4u.gif Su laiku vis maziau ims neigiamos emocijos wink.gif

Kol kas atrodo teleloto laimėti daugiau vilties yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 27, 22:34)
Kol kas atrodo teleloto laimėti daugiau vilties yra  biggrin.gif

Taigi pati žinai,kad tai tik laiko klausimas. wink.gif
Na o teleloto tai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bėda, kad aš pati nenoriu jo paleisti. Protas sako, kad čia viskas, o širdis tiesiog veržte veržiasi... ir ką daryti? Kankinu pati save.
Atsakyti
Kai tavo širdis susitaikys su tuo, kad viskas baigta, tada ir paleis. Čia jau reikia laiko... 4u.gif
Užsiimk kuo nors, kad laikas greičiau bėgtų. smile.gif
Atsakyti
Blogiausias laikas yra rytas, kai tik nubundu... tiesiog fiziškai bloga, širdis daužosi, nerimas, tiesiog grynai nerimo priepuolis ir žinoma mintys. Aš jų negaliu užblokuoti, jeigu dienos eigoje dar dar, tai kai tik prabundi, kai dar esi toks labai pažeidžiamas... šakės... kaip nuodai kokie... šitos skyrybos man sukelia tiesiog fizinį ir dvasinį diskomfortą. Va užtai aš pykstu, pykstu ant jo...
Atsakyti
Siaip111, kokios artimos man tavo (tikiuosi, dėl "tavo" nepyksi). To laiko tikrai prisiminti nenorėčiau. Man ir ilgai buvo pikta, kai žmonės nėra atsakingi už savo žodžius. Tarkim, jei sako, kad tave myli ar įsivaizduoja su tavimi savo ateitį, tai tikrai negali nei per dieną, nei per savaitę pasikeisti. Aš, pavyzdžiui, kad ir kokiam žavesyje (o gal ir meilėje) buvau, tikrai tokiais žodžiais nesišvaisčiau, nes tiesiog nebuvau tuo tikra.
Dabar, praėjus metams po mano mini gyvenimo tragedijos, aš tam žmogui esu abejinga. Man nieko neskauda. Ryšiai visi nutraukti. Kai kada iš smalsumo žvilgteliu į jo anketą FB, bet tai nesukelia man jokių nuotaikų svyravimų. Kad ir nieko teigiamo savo istorijoje iš pradžių nemačiau, tačiau dabar kažką matau. Kiekvienas žmogus kažką duoda, per jį labiau pažinau ir save. Tapau atsargesnė.

Nors manęs ir nebekankina jokios kančios dėl kito žmogaus, tačiau per šventes kankina kitokio pobūdžio liūdnumas. Dar vienos šventės be jokio mylimo žmogaus. Situacija jau labai įgrisusi
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 12 30, 15:22)
Siaip111, kokios artimos man tavo (tikiuosi, dėl "tavo" nepyksi). To laiko tikrai prisiminti nenorėčiau. Man ir ilgai buvo pikta, kai žmonės nėra atsakingi už savo žodžius. Tarkim, jei sako, kad tave myli ar įsivaizduoja su tavimi savo ateitį, tai tikrai negali nei per dieną, nei per savaitę pasikeisti. Aš, pavyzdžiui, kad ir kokiam žavesyje (o gal ir meilėje) buvau, tikrai tokiais žodžiais nesišvaisčiau, nes tiesiog nebuvau tuo tikra.
Dabar, praėjus metams po mano mini gyvenimo tragedijos, aš tam žmogui esu abejinga. Man nieko neskauda. Ryšiai visi nutraukti. Kai kada iš smalsumo žvilgteliu į jo anketą FB, bet tai nesukelia man jokių nuotaikų svyravimų. Kad ir nieko teigiamo savo istorijoje iš pradžių nemačiau, tačiau dabar kažką matau. Kiekvienas žmogus kažką duoda, per jį labiau pažinau ir save. Tapau atsargesnė.

Nors manęs ir nebekankina jokios kančios dėl kito žmogaus, tačiau per šventes kankina kitokio pobūdžio liūdnumas. Dar vienos šventės be jokio mylimo žmogaus. Situacija jau labai įgrisusi

Bet pasikeičia... net ir per vieną dieną... aišku matyt viskas visada glūdi giliau, kiti savo abejones slepia, aš tarkim jas išsakau, esu emocinga, tikiuosi to paties ir iš kito žmogaus... bet visi esame skirtingi ir gaunasi taip, kad per vieną dieną sugriūva viskas, nors tas žmogus galbūt jau buvo atitolęs, bet toliau vaidino, buvo kartu, nežinau... Esu aš jau išgyvenusi tą nelaimingą meilę, atrodo žinau, kaip vyksta viskas biggrin.gif na bet kiekviena meilės istorija skirtinga, tai ir išsiskyrimai matyt savaip paveikia. Šįkart paveikė labai blogai, nes sugriuvo daug daug mano svajonių, tikėjimas, meilė... daug daug visko... taip pat tas nesėkmės jausmas, lyg neišlaikytas egzaminas ar kažkas panašaus. Vat, merginos jūs tikit, kad yra tas vienintelis? Tas tavo žmogus? Nes iš vienos pusės save guodžiu, kad tai matyt ne mano žmogus buvo, iš kitos - o gal aš pati renkuosi netinkamus vyrus ar pati nemoku kurti santykių.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 30, 21:38)
Bet pasikeičia... net ir per vieną dieną... aišku matyt viskas visada glūdi giliau, kiti savo abejones slepia, aš tarkim jas išsakau, esu emocinga, tikiuosi to paties ir iš kito žmogaus... bet visi esame skirtingi ir gaunasi taip, kad per vieną dieną sugriūva viskas, nors tas žmogus galbūt jau buvo atitolęs, bet toliau vaidino, buvo kartu, nežinau... Esu aš jau išgyvenusi tą nelaimingą meilę, atrodo žinau, kaip vyksta viskas  biggrin.gif  na bet kiekviena meilės istorija skirtinga, tai ir išsiskyrimai matyt savaip paveikia. Šįkart paveikė labai blogai, nes sugriuvo daug daug mano svajonių, tikėjimas, meilė... daug daug visko... taip pat tas nesėkmės jausmas, lyg neišlaikytas egzaminas ar kažkas panašaus. Vat, merginos jūs tikit, kad yra tas vienintelis? Tas tavo žmogus? Nes iš vienos pusės save guodžiu, kad tai matyt ne mano žmogus buvo, iš kitos - o gal aš pati renkuosi netinkamus vyrus ar pati nemoku kurti santykių.

tau jis buvo tinkamas, tu ji pasirinkai, tu del jo sielojiesi dabar, reiskia jis buvo tai, ko tau reikejo, norejosi, bet tu nebuvai jam tinkama verysad.gif ir cia nera ka moketi ar nemoketi, jeigu zmogus nemyli, tai nieko cia ir neprisimokinsi ir nesukursi verysad.gif

kiek laiko praejo?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2013 12 30, 22:47)
tau jis buvo tinkamas, tu ji pasirinkai, tu del jo sielojiesi dabar, reiskia jis buvo tai, ko tau reikejo, norejosi, bet tu nebuvai jam tinkama  verysad.gif  ir cia nera ka moketi ar nemoketi, jeigu zmogus nemyli, tai nieko cia ir neprisimokinsi ir nesukursi  verysad.gif 

kiek laiko praejo?

Nenoriu tiesiog taip galvoti, nes bus be proto skaudu... Laiko praėjo nedaug, net nemoku suskaičiuoti, nes buvo nuolat paliekama kažkokia viltis, kažkoks tempimas... tiesiog viskas vyko kaip ilgas procesas... matyt kokia trečia savaitė... nors paskutinis kontaktus buvo su juo prieš kelias dienas.
Atsakyti