Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 30, 23:23)
Nenoriu tiesiog taip galvoti, nes bus be proto skaudu... Laiko praėjo nedaug, net nemoku suskaičiuoti, nes buvo nuolat paliekama kažkokia viltis, kažkoks tempimas... tiesiog viskas vyko kaip ilgas procesas... matyt kokia trečia savaitė... nors paskutinis kontaktus buvo su juo prieš kelias dienas.

zinau, kad nenori, bet reikia. reikia suvokti, kad jis taves nemyli ir palaidoti bet kokias viltis verysad.gif zinau, kad tai padaryti labai sunku, man ir paciai niekaip nepavyksta. verysad.gif nors ir zinau, kad jau viskas, vistiek dar kazkoks durnas noras palaiko ta vilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2013 12 30, 23:43)
zinau, kad nenori, bet reikia. reikia suvokti, kad jis taves nemyli ir palaidoti bet kokias viltis  verysad.gif  zinau, kad tai padaryti labai sunku, man ir paciai niekaip nepavyksta.  verysad.gif nors ir zinau, kad jau viskas, vistiek dar kazkoks durnas noras palaiko ta vilti  doh.gif

Tai mano protas labai gerai suvokia, kad tų vilčių nėra... tiesiog nėra... todėl ir bandau save įtikinti, kad tai nebuvo tinkamas žmogus man, nes kaip kitaip gyventi toliau. Va kaip tyčia, mane prisiminė vaikinukas, su kuriuo susipažinau beveik lygiai tuo pat metu, kaip ir su buvusiu vaikinu. Bet pasirinkau tą, kuris mane dabar paliko. Ir žinokit, aš vos ne kaltę jaučiu, kad va dabar pabendravau, kad galbūt jis mane pakvies kur nors, tarsi aš neištikima būčiau, tarsi išduočiau mūsų meilę. Argi nekvaila? Juk jei jis gali taip nubraukti viską, kodėl aš negaliu? Juk man reikia gyventi toliau, jis gyvena. Matyt ir pas mane yra tas durnas noras, kažkokia nepaaiškinama viltis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 31, 00:31)
Tai mano protas labai gerai suvokia, kad tų vilčių nėra... tiesiog nėra... todėl ir bandau save įtikinti, kad tai nebuvo tinkamas žmogus man, nes kaip kitaip gyventi toliau. Va kaip tyčia, mane prisiminė vaikinukas, su kuriuo susipažinau beveik lygiai tuo pat metu, kaip ir su buvusiu vaikinu. Bet pasirinkau tą, kuris mane dabar paliko. Ir žinokit, aš vos ne kaltę jaučiu, kad va dabar pabendravau, kad galbūt jis mane pakvies kur nors, tarsi aš neištikima būčiau, tarsi išduočiau mūsų meilę. Argi nekvaila? Juk jei jis gali taip nubraukti viską, kodėl aš negaliu? Juk man reikia gyventi toliau, jis gyvena. Matyt ir pas mane yra tas durnas noras, kažkokia nepaaiškinama viltis  biggrin.gif

baik tu, kur jau cia neistikima unsure.gif ir nebera jau jusu meiles, nebera, yra tik tavo vienos meile. as tai nesijauciu, lyg kazka isduociau, as paprasciausia neturiu jokio noro nei bendrauti nei susitikti su kitais. tiesiog nedomina niekas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 31, 00:31)
Tai mano protas labai gerai suvokia, kad tų vilčių nėra... tiesiog nėra... todėl ir bandau save įtikinti, kad tai nebuvo tinkamas žmogus man, nes kaip kitaip gyventi toliau. Va kaip tyčia, mane prisiminė vaikinukas, su kuriuo susipažinau beveik lygiai tuo pat metu, kaip ir su buvusiu vaikinu. Bet pasirinkau tą, kuris mane dabar paliko. Ir žinokit, aš vos ne kaltę jaučiu, kad va dabar pabendravau, kad galbūt jis mane pakvies kur nors, tarsi aš neištikima būčiau, tarsi išduočiau mūsų meilę. Argi nekvaila? Juk jei jis gali taip nubraukti viską, kodėl aš negaliu? Juk man reikia gyventi toliau, jis gyvena. Matyt ir pas mane yra tas durnas noras, kažkokia nepaaiškinama viltis  biggrin.gif

Cia gerai, kad prisimine. Juk niekas nevyksta veltui ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 12 31, 07:42)
Cia gerai, kad prisimine. Juk niekas nevyksta veltui ar ne?  mirksiukas.gif

Aš galvojau, kad ne veltui jį sutikau, kad viskas buvo ne veltui... o šįryt su tokia skaudančia širdimi atsibudau, verkiu visą rytą, nieko negaliu sau padaryti. Iš esmės Abo teisingai sako, niekas manęs ir nedomina, viską, ką dabar daryčiau būtų nenuoširdu ir tik dėl noro užsimiršti. Toks bejėgiškumas apėmęs...
Atsakyti
Bet juk zinai, kad tai yra laikina... 4u.gif
Atsakyti
Nžk, kur tas laikinumas, skauda širdį lygiai tiek pat... visą dieną verkiu...
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 01 01, 18:21)
Nžk, kur tas laikinumas, skauda širdį lygiai tiek pat... visą dieną verkiu...

ir verksi dar ilgai ir nuobodziai verysad.gif as jau nebepamenu dienos be asaru akyse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 01 01, 19:05)
ir verksi dar ilgai ir nuobodziai  verysad.gif  as jau nebepamenu dienos be asaru akyse  unsure.gif

Abo, tai kiek tu jau laiko šitaip?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 01 01, 19:22)
Abo, tai kiek tu jau laiko šitaip?

nuo vasaros aš taip.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 01 01, 19:26)
nuo vasaros aš taip.

Ojei... tai jau tikrai ilgokai... negi nei kiek ne lengviau?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 01 01, 17:05)
ir verksi dar ilgai ir nuobodziai  verysad.gif  as jau nebepamenu dienos be asaru akyse  unsure.gif

Nejau diedas toooks geras buvo?
Atsakyti