Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

aš tai negalėčiau pasakyt, kad tikrai sutiksi geresnį, nes nežinau koks buvo šitas žmogus. O vien dėl to, kad paliko sakyt kad jis blogas, levas ir šiaip išvis nebus vertas nei prisiminti ir paskui galvoti, kad vaje kur mano protas buvo, kaip nekurios pasisako apie savo buvusius, tai... jeigu pora išsiskyrė, jeigu vienam kažkuriam nebeliko jausmų tai dar nereiškia, kad tas, palikęs blogietis ir nevertas prisiminti.
Taigi, ar sutiksi geresnį nežinia, bet faktas, kad sutiksi kitą žmogų. Koks jis bus-pamatysi, bet vėlgi faktas, kad bus kitoks ir tiek ax.gif O dėl tos situacijos su vyrais tai - na nenusiteik taip mirksiukas.gif
O šiaip linkiu tau, praėjus šitam liūdesiui, kad savo buvusį atsimintum tik teigiamai ir kad nekeltum savo kartelės jo menkindama (čia aišku jeigu jis tikrai to vertas),nes žmonės, kurie savo kartelę kelia menkindami kitą, to tikrai nevertą žmogų, yra menki menkučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 11 01, 11:25)
aš tai negalėčiau pasakyt, kad tikrai sutiksi geresnį, nes nežinau koks buvo šitas žmogus. O vien dėl to, kad paliko sakyt kad jis blogas, levas ir šiaip išvis nebus vertas nei prisiminti ir paskui galvoti, kad vaje kur mano protas buvo, kaip nekurios pasisako apie savo buvusius, tai... jeigu pora išsiskyrė, jeigu vienam kažkuriam nebeliko jausmų tai dar nereiškia, kad tas, palikęs blogietis ir nevertas prisiminti.
Taigi, ar sutiksi geresnį nežinia, bet faktas, kad sutiksi kitą žmogų. Koks jis bus-pamatysi, bet vėlgi faktas, kad bus kitoks ir tiek ax.gif O dėl tos situacijos su vyrais tai - na nenusiteik taip mirksiukas.gif
O šiaip linkiu tau, praėjus šitam liūdesiui, kad savo buvusį atsimintum tik teigiamai ir kad nekeltum savo kartelės jo menkindama (čia aišku jeigu jis tikrai to vertas),nes žmonės, kurie savo kartelę kelia menkindami kitą, to tikrai nevertą žmogų, yra menki menkučiai 4u.gif

as taip niekada nesakiau ir nesakysiu. buvo jis puikus ir nuostabus zmogus, kitaip nebuciau su juo buvusi.
tema apie tai, kaip isgyventi issiskyrima, ir dalintis savo patirtimi kas padejo, kiek truko ir t.t. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 10 29, 16:10)
Siaubingai skamba man tokios busenos unsure.gif .

nelinkeciau patirt...nes jei dar verki, ir reguliariai, esi visai sveikas. ar zinojai sita? smile.gif yra zmoniu neverkianciu dauuuug metu. ziauru.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 10 30, 08:56)

Zmones visi skirtingi, viena gali guleti lovoj ir verkti dienu dienas, nors zino, kad niekas nepasikeis, kita - gyventi toliau, palepinti save, eiti, ieskoti nauju pazinciu(nebutinai vyriskos kompanijos), draugu, dziaugtis jaunyste ir tiketi.

tu ne visai teisi. schmoll.gif manau, kad visi iki vieno apturi ta "verkima", o po to tik eina ir dziaugiasi gyvenimu. nera taip, o , mane paliko, tai as iskart varau siandien klube ant kito uzsilipsiu.(buna isimciu blush2.gif ). manau, visiems tas gedejimas - skirtingo ilgio. pavojingiausia -iskart dirbtinai nustumt jausmus, jei jie verzias. po to ateity kazkokiom neurozem ir ligom prasiverzia...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 01, 12:21)
nelinkeciau patirt...nes jei dar verki, ir reguliariai, esi visai sveikas. ar zinojai sita?  smile.gif yra zmoniu neverkianciu dauuuug metu. ziauru.

As ne apie verkima,jeigu ka mirksiukas.gif .
Atsakyti
as apie neverkima, jei ka. ir skausma iki tokio lygio, kuomet tikrai tampi zombiu, esi nubukinamas. ir tai paischologijoj, beje, analizuojama. esu praradus(palaidojus) vaika, zinau. visai kita uztat - skausmeliai. ziauru taip sakyti, bet net skyrybos yra niekis. uztat priklauso kokio lygio dalyka isgyvenai.
cia forume viena pasake, man patiko, - pries daug daug metu. kas yra stipri mama> tik ta, kuri palaidojo savo vaika ir sugebejo islikti...zmogumi. visokie kitokie stiprumai yra normos ribose. dar isskirciau - auginti vaika su sunkia negalia, nuolat, nuolat...
todel daug ko pagtyrusiosm moterims ir atrodo juokinga, kai kitos dziusta del vyriskio, ypac kokio chamo...
as tai bent jau stengiuos atjausti ir tokias... bet zinau, akd yra daug didesniu skausmu nei vyro netekti skyrybu metu...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 01, 15:15)
as apie neverkima, jei ka. ir skausma iki tokio lygio, kuomet tikrai tampi zombiu, esi nubukinamas. ir tai paischologijoj, beje, analizuojama. esu praradus(palaidojus) vaika, zinau. visai kita uztat - skausmeliai. ziauru taip sakyti, bet net skyrybos yra niekis. uztat priklauso kokio lygio dalyka isgyvenai.
cia forume viena pasake, man patiko, - pries daug daug metu. kas yra stipri mama> tik ta, kuri palaidojo savo vaika ir sugebejo islikti...zmogumi. visokie kitokie stiprumai yra normos ribose. dar isskirciau - auginti  vaika su sunkia negalia, nuolat, nuolat...
todel  daug ko pagtyrusiosm moterims ir atrodo juokinga, kai kitos dziusta del vyriskio, ypac kokio chamo...
as tai bent jau stengiuos atjausti ir tokias... bet zinau, akd yra daug didesniu skausmu nei vyro netekti skyrybu metu...

Apie tai net nenoriu apie tai kalbeti,tai turbut pats didziausias skausmas,beeet....tai nereiskia,kad skyrybas turi isgyventi dziaugdamasi,jei supratai apie ka as.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 01, 10:32)
as taip niekada nesakiau ir nesakysiu. buvo jis puikus ir nuostabus zmogus, kitaip nebuciau su juo buvusi.
tema apie tai, kaip isgyventi issiskyrima, ir dalintis savo patirtimi kas padejo, kiek truko ir t.t. wink.gif

tai ir matau, kad nesakysi mirksiukas.gif bent jau kol kas (na kaip sakant visaip gali pasirodyt po kažkiek laiko) mirksiukas.gif
o tą liūdesį tai tikrai reikia tiesiog išgedėti ir tiek. Pamažu tas skausmas ims silpnėti, prisiminimai blukti ir tiek. Tik tiek, kad sunku bus per visokias ten šventes, atostogas ir pan.,bet nereikia to bijoti. O tau kažką patarti tai manyčiau ne taip ir paprasta-,nes sako,kad užimtumo reik,o rašai,kad vos spėji suktis,tai...daugiau ir nėra kaip ir ką daryti. tiesa,vienai mano draugei po skirybų prireikė psichologo ir psichiatro pagalbos,pastarasis raminamųjų išrašė,nes jai mirgrena prasidėjo,kažkaip ten depresinė ar kaip ten,bet tau kol kas tikrai nereikia daktarų.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 01, 12:21)
nelinkeciau patirt...nes jei dar verki, ir reguliariai, esi visai sveikas. ar zinojai sita?  smile.gif yra zmoniu neverkianciu dauuuug metu. ziauru.
Papildyta:

tu ne visai teisi.  schmoll.gif manau, kad visi iki vieno apturi ta "verkima", o po to tik eina ir dziaugiasi gyvenimu. nera taip, o , mane paliko, tai as iskart varau siandien klube ant kito uzsilipsiu.(buna isimciu blush2.gif ). manau, visiems tas gedejimas - skirtingo ilgio. pavojingiausia -iskart dirbtinai nustumt jausmus, jei jie verzias. po to ateity kazkokiom neurozem ir ligom prasiverzia...

Na gal ne visos tokio mastymo, kad nuvaryt i kluba ar i koki spa ir ant kiti iskart lipti... doh.gif blush2.gif . Man tai skamba labai slyksciai, pramogas siuliau saves prablaskymui ir palepinimui, savo savivertei pakelti smile.gif .
Bet ziuriu visokiu yra blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 11 02, 22:39)
cia patarimas gedinciam zmogui, tikka karstam dar, kai dar visas kraujuoja? doh.gif  cambala, palisk po dusu  cool.gif  4u.gif

Lisk pati, nes jau salta smile.gif . As tiesiog sveikiau mastau, nei temos autore siuo metu ir matau situacija kitu kampu. Kas nuo to pasikeis, kad ji verkslens ir rauklslesis? Niekas, jos vaikinas pas ja niekada negris. Reikia pradeti gyventi is naujo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 03, 00:31)
Ne, nemaisau. Pirmiausia turi labiausia myleti save, po to kitus. Tikslaiu nebuti namine slepete, kuri dar kazkuom nepatenkinta praso patarimu. Atsiprasau madmuazele, jei buciau tavo metu ir mastysenos - paklausyciau ir tau nepriimtinos nuomones, na kai busi ipusejus gyvenima - gal suprasi ir kai ka daugiau.
Jo, geriau jau nerasyti, verkslenk ir toliau,  o apsibliovusi ir susiraukslijusi isvis ar kazkam busi reikalinga.

ir visa tai raso moteris, kuri kelis psl atgal prisipazino kad verke menesi ir net sutiktam naujam vyrui guodesi koks anas buvo fainas? biggrin.gif
atsipeikekit gal ka?
sakau, jeigu neturit ka pasakyti i mano prasyma tai nesilankykit cia, ok?
Atsakyti
isgyventi issiskyrima padejo veikla. Daaaaaug veiklos. Kad nebutu ne minuteles apmastymams, analizems ir saves gailejimui. Kitaip buciau negyvai nusibliovus. Darbas, po darbo sporto klubas, viena diena vienokiu sokiu pamokos, kita diena kitokiu sokiu pamokos, po pamoku - galbut pasimatymas...nieko rimto, tiesiog pablevyzgojimas prasiblaskymui. priesingos lyties demesys, komplimentai padeda pasikelti nuotaika. Pamatai, kad dar liko vyru ant svieto, kad tas nebuvo paskutinis biggrin.gif Grizus namo jau tik i lova griuti noredavosi, nebuvo laiko asarojimui. Nakti beja budavo sunkiausia tuo metu, kai i galva visgi braudavosi mintys ivairiausios. Keistai palengvedavo pagalvojus, kad po keliu valandu vel bus diena ir vel bus veiklos. Net isivaizduodavau, kad kazkur Zemeje dabar vidurdienis, zmones pietauja, dirba, kazka veikia doh.gif. Kazkodel tokios mintys ramindavo smile.gif. Po menesio tokio lekimo pastebejau, kad asaroti jau ir nebesinori.
Nepritariu, kad reik ten kazkaip leisti sau liudeti, analizuoti ten kazka. Kas buvo - prazuvo. Rytoj - nauja diena. Gyvenimas per trumpas, kad leisti dienas raudant del vyro irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 02 lapkričio 2013 - 23:20
cambala, o nuo tokio tavo spyrio, manai, ji ims ir nustos rauksletis? vat cia minute nuo tavo dauzymo kocelu? tipo, davai, sopinkis, keisk plauku spalva ir tt. gal tai irgi taip igrise ir banalu.

etapai yra etapai, viskas prilauso, nuo to, kokio gylio buvo patirtis, draugyste. gal del kazko tikrai neverta islieti ne asaros ir iskart lekti sportuoti ir sopintis. taciau po tam tikru santykiu neiseina, ir jei dar jauciam si bei ta - tai valio, vadinasi santykiai buvo rimti, kazkas juose buvo gero, o ne: ai, isejei, tai net neprisimenu taves.
Atsakyti
Tigris, pritariu. Patiko rusu posakis: Jei tu stovi veidu i praeiti, tai tu stovi uzpakaliu i dabarti.
Reikia, paliudeti, kai sirdis kraujuoja. Bet, jei tas liudesys uzsitesia, nieko gero. As, pati, sau buvau tokia taisykle nusistacius. Per diena galvosiu apie ji val. laiko. Ir, turejau sau savo zodzio laikytis. Jei, tik uzplaukdavo mintys apie ji, prisimindavau, kad jau liudejau siandien, ir savo limita isnaudojau. lotuliukas.gif Veliau mazinau iki puses val. O, paskui nepastebejau, kaip ir visai nustojau galvoti.
Zinau, tik, kad galvojimas, analizavimas, prisiminimai nieko gero neduoda. Tai, tik saves alinimas jei santykiai nutruko negriztamai. biggrin.gif
Linkiu, Femalei kuo greiciau pasveikti. 4u.gif
Atsakyti