Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(lauryna @ 2014 01 13, 09:49)
Merginos, laukykites, labai jus suprantu. 4u.gif Pati esu pries pora dienu palikta , sunku, bet ka darysi... laikausi .

Siaip, primink kodel Tave vaikinas paliko ?

Kad būtų vienas atsakymas į šitą klausimą... pirma dalis, staiga nežinau, ar noriu būti su tavimi, nežinau, ką jaučiu, vos ne lauk manęs... antra dalis, jo praeitis, kai kas labai norėjo išskirti arba kai ko jisai nebuvo paleidęs... trečia dalis, kad mes matyt netinkame vienas kitam. Čia jau šita mintis jam gimė po visos laisvės ir matyt bendravimo su kita. Kokią aš išvadą padariau? Žmogus pabėgo pirmai krizei ištikus, visiškai nuo manęs atsiribojo, ignoravo ir pasirinko lengviausią kelią. Na mano galva, taip tikrai problemos nesprendžiamos. Matyt paprasčiausiai nebemyli, nors net to man nesugebėjo pasakyti... Tai va toks manęs tampymas, nesugebėjimas priimti sprendimų ir man jų paaiškinti, privedė iki šitokios emocinės būklės. Tai, kad iki tol buvo prisiekinėjama meilė ir visi aplinkiniai šventai tikėjo, kad čia jau vestuvių varpai mums skambės, tikrai irgi nepadėjo ir nepadeda atsitiesti greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 01 13, 10:13)
Kad būtų vienas atsakymas į šitą klausimą... pirma dalis, staiga nežinau, ar noriu būti su tavimi, nežinau, ką jaučiu, vos ne lauk manęs... antra dalis, jo praeitis, kai kas labai norėjo išskirti arba kai ko jisai nebuvo paleidęs... trečia dalis, kad mes matyt netinkame vienas kitam. Čia jau šita mintis jam gimė po visos laisvės ir matyt bendravimo su kita. Kokią aš išvadą padariau? Žmogus pabėgo pirmai krizei ištikus, visiškai nuo manęs atsiribojo, ignoravo ir pasirinko lengviausią kelią. Na mano galva, taip tikrai problemos nesprendžiamos. Matyt paprasčiausiai nebemyli, nors net to man nesugebėjo pasakyti... Tai va toks manęs tampymas, nesugebėjimas priimti sprendimų ir man jų paaiškinti, privedė iki šitokios emocinės būklės. Tai, kad iki tol buvo prisiekinėjama meilė ir visi aplinkiniai šventai tikėjo, kad čia jau vestuvių varpai mums skambės, tikrai irgi nepadėjo ir nepadeda atsitiesti greičiau.

Labai tavo istorija panasi i manaja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 01 13, 10:51)
Labai tavo istorija panasi i manaja. 4u.gif

Liūdna, kad taip nutinka... aš labai norėjau viską išsaugoti, bet tam reikia abiejų noro...
Atsakyti
Kaip merginos gyvenate?
Atsakyti
Sveikos smile.gif norejau prisijungti ir as prie sitos temos. Galbut siek tiek su kitokia istorijos pabaiga. Bet jei mano problema jau kartojasi ir buvo apkalbeta, sakykite.
Issiskyriau ir as su savo vaikinu po ganetinai ilgos draugystes. Issiskyrimas buvo abipusis, nes abu zinojome kad jausmu nebera ir sunku bus toliau kazka daryti. Po issiskyrimo skaudus ne butent to zmogaus praradimas, bet pats faktas, kad viska reikia pradeti is naujo. Bijau pagalvoti kaip po gan ilgos pertraukos vel i viska reikia ziureti vienisos merginos akimis. Noreciau kazka naujo nuveikti, sutikti nauju zmoniu. Taciau bijau kad tai bus sunku padaryti, visgi lietuvoje zmones labiau uzsidare, sunkiau isilieti i nauju zmoniu grupes (galbut nera renginiu/susitikimu kur butu galima sutikti nauja buri zmoniu).. jei klystu, patarimai ir jusu nuomone butu tikrai reikalingi..
Atsakyti
QUOTE(Iceland47 @ 2014 01 19, 19:12)
Sveikos smile.gif norejau prisijungti ir as prie sitos temos.

Sveika, manau ta vienatvės baimė yra labai natūrali ir tas žinojimas, kad turi vėl pradėti iš naujo tikrai slegia. Bet šiuo atveju tau turėtų būti lengviau, nes bent jau emociškai nejauti priklausomybės nuo to žmogaus.

Aš prieš tai buvau vieniša, irgi nutraukusi santykius, kurie mane netenkino. Gal suteiksiu tau drąsos pasakydama, kad nebuvo tai taip jau baisu. Visų pirma, patarčiau eiti visur, kur tik yra galimybių eiti, bendrauti su kuo daugiau žmonių, nesvarbu, ar realiai, ar internetu, kai visur pats dalyvauji, esi aktyvus, natūraliai atsiranda tas naujas būrys žmonių. Prisimink seniai matytus draugus, pažįstamus. Imkis pati iniciatyvos kažką kažkur pakviesti, sugalvoti. Bandyk, viską, kas manai tau būtų įdomu. Pvz. aš buvau pamilusi sportą arba užsimanydavau išsikepti kokį sudėtingą kepinį. Tai veiklos, kur ir vienas su savimi gali smagiai praleisti laiką. Kai susigyveni su savo vienatve, anaiptol nebesijauti vienišas. Man tas laikas buvo smagus, aš buvau laiminga, akys žibėjo ir nors tikrai norėjau to artimo žmogaus, bet buvau tokia, kokia ir norėjau būti, ir veiklos buvo pilna, jos buvo tiek, kad pirmuosius savaitgalius, kai pradėjom draugauti su dabar jau buvusiu draugu, aš neturėdavau jam tiek laiko, nes vis kas nors buvo suplanuota, tai koks koncertas, tai vakarėlis, tai kelionė, tai dar kas nors.

Pačiai kol kas to taikyti neina, nes tas žmogus atėmė daugiau nei gali įsivaizduoti. Būtent tą džiaugsmą, tą žybėjimą akyse, tą tikėjimą, kad viskas bus gerai. Dabar tikrai neįsivaizduoju, ko tikėtis galima iš vyrų, iš santykių, jei taip atsitiko. Jis atrodė nuoširdžiausias ir geriausias žmogus, o kaip viskas baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(Falandra @ 2014 01 10, 02:32)
Aciu, merginos uz palaikyma  4u.gif
Taip, as sapnuoju ji kiekviena miela nakti, analizuoju viska nuo iki... Bet nebegaliu net kitaip jau...
Aciu labai uz tikejima ir vilti, uz grazius zodzius  4u.gif Bet kaip sunku....

Et, jungiuosi prie Jusu 4u.gif atrodo, lyg savo jausmus skaityciau.... vienintelis skirtumas tas, kad nesilaukiu... zmogus, kuris man buvo svarbiausias, kuri vieninteli prisileidau, ileidau i savo seima taip pasielge.... po 4 metu kartu. taip skaudu sad.gif praejo puse metu, o as jauciuosi taip, klyg tai butu ivyke siandien sad.gif beveik kasdien sapnuoju ji, kiekviena mintis tik apie ji, jauciuosi kaip apsesta sad.gif nieko negaliu padaryti, jokia veikla negelbeja...
vienintelis dalykas, kuri as suvokiau, kad niekada nebegalesiu pasitiketi niekuo, nes betkokie grazus zodziai is, kaip kad tau atrodo "patikimo" zmogaus nebutinai turi issipildyti. atleidau jam daug, suteikiau antra sansa, bet jis vel pasielge beveik taip pat dar po poros metu sad.gif tokia sugniuzdyta niekada nebuvau
Atsakyti
QUOTE(change @ 2014 01 20, 20:13)
Et, jungiuosi prie Jusu  4u.gif atrodo, lyg savo jausmus skaityciau.... vienintelis skirtumas tas, kad nesilaukiu... zmogus, kuris man buvo svarbiausias, kuri vieninteli prisileidau, ileidau i savo seima taip pasielge.... po 4 metu kartu. taip skaudu sad.gif praejo puse metu, o as jauciuosi taip, klyg tai butu ivyke siandien sad.gif beveik kasdien sapnuoju ji, kiekviena  mintis tik apie ji, jauciuosi kaip apsesta sad.gif nieko negaliu padaryti, jokia veikla negelbeja...
vienintelis dalykas, kuri as suvokiau, kad niekada nebegalesiu pasitiketi niekuo, nes betkokie grazus zodziai is, kaip kad tau atrodo "patikimo" zmogaus nebutinai turi issipildyti. atleidau jam daug, suteikiau antra sansa, bet jis vel pasielge beveik taip pat dar po poros metu sad.gif tokia sugniuzdyta niekada nebuvau

change, labai liūdna tai skaityti verysad.gif tik tiek, kad ne tu viena tokia, jei tai bent kiek guodžia... Aš irgi jį vienintelį įsileidau į savo šeimą, parodžiau savo vaikystės namus, savo senelius, man tai buvo labai svarbu,viskas vyko jo iniciatyva, jo pažadai, o dabar net nemoku to apsakyti lyg kažkas pavogta iš manęs būtų, ko jau nesugrąžinsi. Skamba gal vaikiškai, bet man tai buvo labai svarbu, nesu iš tų, kurios keičia vyrus ir visiems pristatinėja. Apie tolimesnį pasitikėjimą ir tikėjimą vyrais kol kas net negalvoju, nes maniau, kad jis yra pats nuoširdžiausias ir geriausias žmogus, kurį buvau sutikusi... kaip klydau. Kaip bus toliau nžn, kol kas džiaugiuosi, kad atsirado apetitas, kad vėl valgau, kad vėl galiu juoktis, kai kažkas tikrai tikrai juokinga... pamažu, gal ir tikėjimas grįš smile.gif visoms to linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 01 20, 21:29)
change, labai liūdna tai skaityti  verysad.gif

Kaip as Jus suprantu..... Maniau, jog jis bus tuo vieninteliu mano gyvenime sad.gif deja.... man taip skaudu, kad taip nuosirdziai tikejau jo zodziais sad.gif nezinau, rodos tiek daug noreciau papasakoti, bet tiesiog nerandu tam zodziu sad.gif bet kogero ir neverta, nes situacija visgi niekuo nesiskirianti nuo daugumos sad.gif ir kas idomiausia, kad likau palikta, iskaudinta, neisdaviau ir nieko nepadariau, o viskas apversta taip, lyg as buciau kalta . neva ne taip elgiausi, PER DAUG mylejau. ko pasekoje isgirdau NEMYLIU. po keliu menesiu atsirado, vel meile man neva atsirado, gana jau but vaikais, baikt zaist ir pradet viska rimtai, susituokt, oj kaip myli, o po savaites - "nepyk, nieko tau nejauciu..." kas per......? niekada nebuciau patikejusi, kad jis taip gali elgtis. iki siol matau jog netiki ir visi aplinkiniai.
niekada nesuvoksiu, kaip po sitiek laiko kartu imanoma istrinti zmogu is savo gyvenimo. kaip kazkoki daikta. taip skaudu, kad atidaviau ta pirmaji jausma, pirmus kartus zmogui, kuriam nesu visas gyvenimas sad.gif ir dar sitiek kancios po visko... bemieges naktys, kosmarai, gyvenimas su vaistais. visiskai isnykes dziaugsmas. galiu pasakyti tik tiek, kad egzistuoju... daugiau nieko. kad ir kiek laiko praeis, zinau, kad tai liks trauma visam gyvenimui. o kur suzlugdytas pasitikejimas kitais zmonemis. niekada nebebus taip, kaip buvo, niekada....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo change: 20 sausio 2014 - 21:25
QUOTE(change @ 2014 01 20, 21:20)
Kaip as Jus suprantu.....

Na kiekvienos iš mūsų istorija gi mums yra vienintelė smile.gif Tiesiog sakau galbūt bent kiek paguos, kad tu ne tokia viena. Viskas mano irgi pergyventa ir iki šiol dar išgyvenama. Ašaros iki praktiškai isterijos, nerimo priepuoliai, vaistai, negalėjimas miegoti, negalėjimas valgyti, negalėjimas dirbti, pykinimas, sapnai, mintys, savęs kaltinimas... nuoširdžiai negalvojau, kad esu tokia silpna, galvojau esu stipri ir nesuprasdavau tokių merginų, galvodavau durnės kažkokios, kol pati nepapuoliau į tokią situaciją. Change žinok mane irgi išmetė iš savo gyvenimo, visiškas ignoravimas, o tokią meilę prisiekinėjo, kad iki šiol kam pasakau, visi išpučia akis ir stebisi... Na vyrai tokie yra, jiems paprasčiau matyt atsiriboti, jiems meilė gali baigtis per porą dienų. Suprantu tave, aš vis dar neįsisąmoninu, kad to žmogaus nebėra, man atrodo tai nesuvokiama, neįsivaizduojama, atrodo tai košmaras iš kurio pabusiu.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Vis užsuku pažiūrėti kaip Jūs čia laikotės, pasiskaitau Jūsų post'us... Taip norėtųsi bent dalį to skausmo iš Jūsų atimti, kad mažiau skaudėtų... verysad.gif
Kai aš išsiskyriau skaičiau daug straipsnių apie skyrybų skausmą. Ir štai va dar tokį radau:
http://pazintisave.b...i-skyrybas.html
paskaitykite, gal pagelbės 4u.gif
Beje, sveikinu sulaukus šaltuko. Aišku, gaila, kad žiema pavėlavo ir nespėjo mūsų aplankyt per šventes, bet... Vistiek smagu, kad visgi pasirodė smile.gif
Aš va šį savaitgalį su draugais prisiminiau vaikystę: išlėkėm su rogutėm ant kalniuko. mirksiukas.gif Taip smagu buvo. Pamėginkit ir Jūs pasiorganizuoti, gal tokia mini pramogėlė bent kažkiek pakels Jums nuotaikas... ax.gif
Falandra kaip tu laikais? kaip tavo nestuke.gif ?
Siaip111 o tu kaip? Kiek matau iš post'ų jau tikrai atsigauni po truputį.
Beje merginos, o gal pabandom pagyvinti temą? Aš suprantu, kad skausmas smaugia, bet gal pabandom "įnešti" čia truputį "pozityvo"? Na aš turiu omenyje, kad ne tik guoskimės, bet padėkim viena kitai ir kartu sau. Pasistenkite blaškytis, eiti į renginius, dalinkitės įspūdžiais, dienos nuotaikom, kaip sekėsi darbe ar moksluose... O gal nusipirkote kažką gražaus... Na suprantate ką turiu omenyje?
Manau tai bus nebloga reabilitacija ir vienišumo jausmas nebekankins (ar bent mažiau kankins) 4u.gif
Kaip ir minėjau, pasiskaitau šią temą ir vis bandau sugalvoti, kaip jus prablaškyti. Kolkas man šovė tik ši idėja... Tikiuosi ji Jums patiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2014 01 21, 10:04)

Siaip111 o tu kaip? Kiek matau iš post'ų jau tikrai atsigauni po truputį.
Beje merginos, o gal pabandom pagyvinti temą? Aš suprantu, kad skausmas smaugia, bet gal pabandom "įnešti" čia truputį "pozityvo"? Na aš turiu omenyje, kad ne tik guoskimės, bet padėkim viena kitai ir kartu sau. Pasistenkite blaškytis, eiti į renginius, dalinkitės įspūdžiais, dienos nuotaikom, kaip sekėsi darbe ar moksluose... O gal nusipirkote kažką gražaus... Na suprantate ką turiu omenyje?
Manau tai bus nebloga reabilitacija ir vienišumo jausmas nebekankins (ar bent mažiau kankins) 4u.gif
Kaip ir minėjau, pasiskaitau šią temą ir vis bandau sugalvoti, kaip jus prablaškyti. Kolkas man šovė tik ši idėja... Tikiuosi ji Jums patiks blush2.gif

Na bent fiziškai... po truputį stiprėja nervai, širdyje vis dar labai skauda ir negaliu žinoti, kada prasiverš. Tiesiog tikiesi jau lyg ir geriau ir šast, atrodo taip pat blogai, kaip pirmą dieną. Aš irgi skaitau įvairius straipsnius, bandau kažką suvokti ir vis vien nieko nesuvokiu. Jaučiuosi, kaip neišlaikiusi kokio egzamino, kaip kokia nevykėlė, kuri nesugebėjo kažko padaryti. Su tuo vienišumo jausmu. Turiu būti dėkinga, nes šalia manęs yra draugų, šeima, visi visko siūlo, bet tai nesulyginama su asmeniniais santykiais. Tai negali to atstoti. Ir esu įsitikinusi, kad tikrasis vienišumas manęs dar tik laukia, tas skausmingas suvokimas, kad esi viena. Nes kol organizmas visas buvo šoke, tai net ne tas galvoje buvo. Taip, stengiuosi pasidžiaugti mažais dalykais, kad skanaus kažką suvalgau, kad gražią dainą išgirstu, kad įdomus filmas ir guodžiuosi, kad viskas praeina.
Atsakyti