Mielas Publicum, jei būtumėte skaitęs daugiau šitos depresuotos temos, būtumėt pastebėjęs, kad čia niekas ir nesako, kad kaltas tik JIS JIS ir dar kartą JIS Santykius sukuria du žmonės, abudu juos ir sugadina. Bet yra gražių būdų juos nutraukti, yra ir ne tokių gražių. Aš nesiveldama į smulkmenas, tvirtinu, kad turiu už ką pykti ir man buvo šimtą kartų sunkiau nei jam dėl daugelio priežasčių, kurių čia nenoriu vardinti. O kad apskritai nepavyko, tai faktas, kad kalti abudu yra... moterys ir taip linkusios toks kaltės daugiau prisiimti, iš to ir visi forumai, diskusijos, pokalbiai su draugėmis, artimiausiais ir net su savimi, kai analizuoji analizuoji ir analizuoji...
Na nepatingejau ir perskaiciau visa tema nuo 1 puslapio. Tikrai gaila kaikuriu paneliu cia, kaip jos cia pergyvena ir nebemato gyvenimo tikslo ir t.t. Tik bendrai noreciau pasakyti, kad netik moterys,bet ir vyrai pergyvena kai juos palieka,ir daznai net dar labiau nei moterys. Tad nereiketu sakyti,kad vyrams lengviau buna.
to Siaip111
Na tu iskart neisizeisk,bet paskaicius tavo postus kartais pamastau,kad pati saves nelb supranti. Sakai va kaip tave negraziai vaikinas paliko ir t.t. o kas butu pasikeite jai graziai butu palikes? Manau dar labiau idealizuotum jy ir dar labiau pergyventum,kad netekai jo.Antra, Pati rasei,kad esi palikus vaikinus pries tai,nes nieko nebebuvo,tai juk taviskis ir del to tave paliko,nes nieko nebejaute.Cia bendrai visoms dbr,ar jus pacios nepaliktumet zmogaus jai jam nieko nebejaustumet?Paliktumet:) Tai paziurekit is kitos puses,ar noretum but su zmogum,kuris jums nieko nebejaucia? kuris su jumis nebera laimingas ir nebera toks,koks buvo santykiu pradzioje...Kad manes cia neuzsipultumet,pasakysiu,kad mane pati paliko pries kelis menesius,nors pradzioje santykiu ir planavom viska ir buvom patys laimingiausi...Paliko graziai...Bet praejus porai menesiu issiaiskinau,kad ji jau turi kita ir gyvena net su juo,ir manau,kad ji jau turejo kita kai mane paliko,ar skaudu? Beabejo ziauriai skaudu,nes idealizavau ja,ir geriau ji iskart butu man pasakius,kad va yra kitas skiriames. Butu buve zymiai lengviau,nes visalaik jai kartodavau,kad zmones kurie isduoda antra puse yra ne zmones,o gyvuliai,o ji visad pritardavo. Pamoka tokia,kad nieko negali pasitiket,visada draugysteje reikia pasilikti kokius 5% blaivaus proto,ir mastyt,kas atsitiktu jai mane paliktu,kaip as gyvenciau,ka veikciau,tada kai issiskiri nebutu tokio shoko ir gyvenimas gal lengviau testusi. Na nzn ar mane supratote, tik noriu pasakyti,kad jai zmogus jus myli,jis niekad jusu nepaliks.O jai nemyli reikia paleisti,kaip skaudu bebutu,nes nemanau,kad pacios butumet su zmogum kurio nebemylit...
Na nzn ar mane supratote, tik noriu pasakyti,kad jai zmogus jus myli,jis niekad jusu nepaliks.O jai nemyli reikia paleisti,kaip skaudu bebutu,nes nemanau,kad pacios butumet su zmogum kurio nebemylit...
Dar vienas tiesiog traukiu vyrus matyt du per visą forumą iš viso yra ir tie du būtinai mane išsirenka pakomentuoti
Na neturiu aš ką atsakyti, aš manau, kad aš geriau žinau, kaip buvo, kaip yra, kaip aš jaučiuosi, kaip būtų buvę geriau ir t. t. ir pan. Ne 20 metų man, viską aš suprantu. Tai ką rašau yra mano emocijos, o jos būna visokios. Niekur nepasakojau visos savo istorijos ir to neketinu daryti, tai žino tik mano artimieji, jie man geriausiai pataria, todėl nereikia iš mano komentarų daryti kažkokių išvadų
Cia bendrai visoms dbr,ar jus pacios nepaliktumet zmogaus jai jam nieko nebejaustumet?Paliktumet:) Tai paziurekit is kitos puses,ar noretum but su zmogum,kuris jums nieko nebejaucia? kuris su jumis nebera laimingas ir nebera toks,koks buvo santykiu pradzioje...
Pamoka tokia,kad nieko negali pasitiket,visada draugysteje reikia pasilikti kokius 5% blaivaus proto,ir mastyt,kas atsitiktu jai mane paliktu,kaip as gyvenciau,ka veikciau,tada kai issiskiri nebutu tokio shoko ir gyvenimas gal lengviau testusi.
Na nzn ar mane supratote, tik noriu pasakyti,kad jai zmogus jus myli,jis niekad jusu nepaliks.O jai nemyli reikia paleisti,kaip skaudu bebutu,nes nemanau,kad pacios butumet su zmogum kurio nebemylit...
Aš tai pavyzdžiui ir turėjau, ir turiu tą savo gyvenimą ir visada žinojau, kad visko gali būti, nesi apsaugotas, aš gal net per daug gerai žinojau, gal net per mažai turėjau to naivumo, tikėjimo, niekad nesakiau, kad oi, jau tikrai meilė tęsis amžinai. Gal kitam žmogui atrodžiau labai stipri, labai racionali, bet vis vien mane tai paveikė ir labiausiai dėl to, kad būtent jis neigė visas abejones, deklaravo didžiulę savo meilę ir leido tikėti, kad va jis jau bus su manim nesvarbu kas benutiktų. Na matyt ir patikėjau kaip mažas vaikas, o kai mažam vaikui skauda, tai pabandyk įtikinti, kad čia nieko tokio ir praeis Logika tada išsijungia.
Aš tai pavyzdžiui ir turėjau, ir turiu tą savo gyvenimą ir visada žinojau, kad visko gali būti, nesi apsaugotas, aš gal net per daug gerai žinojau, gal net per mažai turėjau to naivumo, tikėjimo, niekad nesakiau, kad oi, jau tikrai meilė tęsis amžinai. Gal kitam žmogui atrodžiau labai stipri, labai racionali, bet vis vien mane tai paveikė ir labiausiai dėl to, kad būtent jis neigė visas abejones, deklaravo didžiulę savo meilę ir leido tikėti, kad va jis jau bus su manim nesvarbu kas benutiktų. Na matyt ir patikėjau kaip mažas vaikas, o kai mažam vaikui skauda, tai pabandyk įtikinti, kad čia nieko tokio ir praeis Logika tada išsijungia.
O aš kažkaip nelabai turėjau savo to gyvenimo, grįžau į šitą miestą tik dėl truputi patirties ir visą laiką buvau į jį mintis sudėjus... laukdavau tų skype pokalbių ir pan... draugų čia irgi nelikę, nes daug kas išvažinėją... tai va, dabar ir likau tokioj būsenoj, kad net nzn ką ir daryti... ar čia į kitą miestą važiuoti ieškoti darbo, ar į užsieny pas sesę... nors kažkodėl truputi bijau į užsienį...
O man būtų įdomu pakapstyti giliau - kaip ir kas čia atsitiko, kad NIEKO NEBEJAUČIA? Kur gi ta meilė dingo?
Kaip rašai, tavo atveju, mergina greičiausiai jau turėjo kitą žmogų. Na, bet tų potencialių kitų mes sutinkame ant kiekvieno kampo, kas gi lemia, kad jie tampa ar netampa kitais, dėl kurių skiriamasi?
Čia visai gerą straipsnį kažkas įdėjo apie santykius. Manau, kad yra nemažai tiesos - viskas mūsų rankose, kiek mes norime su tuo žmogumi kurti bendrą ateitį, tiek jos ir turime. Jei norime šviežienos, keliaujame medžioklėn
Merginos su meilės diena žinau, kad visos čia rašančios norėtų tai šgirsti iš savo mylimųjų, bet... linkiu, kad nenustotume tikėti meile ir ji pamažu sugrįžtų į mūsų gyvenimus
Merginos su meilės diena žinau, kad visos čia rašančios norėtų tai šgirsti iš savo mylimųjų, bet... linkiu, kad nenustotume tikėti meile ir ji pamažu sugrįžtų į mūsų gyvenimus
Bandau kabintis, bet ir šiąnakt sapnavau, ir širdelę vis vien skauda. Tikrai nesureikšminu visų šitų švenčių, bet neišvengiamai iškyla prisiminimai, kaip buvo prieš metus, kaip dabar. Jaučiuosi vieniša, nereikalinga, su jausmais, kurie beprasmiai šiuo metu, nes jam jų nereikia. Tiesiog liūdna.
Bandau kabintis, bet ir šiąnakt sapnavau, ir širdelę vis vien skauda. Tikrai nesureikšminu visų šitų švenčių, bet neišvengiamai iškyla prisiminimai, kaip buvo prieš metus, kaip dabar. Jaučiuosi vieniša, nereikalinga, su jausmais, kurie beprasmiai šiuo metu, nes jam jų nereikia. Tiesiog liūdna.
Aš blogai, labai blogai... vakar susirašiau su jo tokia drauge, tai pasakė, kad mano sms jam taip atsibodo, kad jaučia man didžiulę neapykantą.... viską išpasakojo savo draugam, kad aš nenorėjau, kad jie per naujus atvažiuotų, kad sakiau jog neturėsiu apie ką bendraut ir šiaip nenoriu jų matyt.... kad jis jau turi kitą (nžn ar tai tiesa) ir esmė, kad jis man jaučia neapykantą... negaliu sau atleist, kad taip sudirbau santykius