Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 14, 10:45)
Aš blogai, labai blogai... vakar susirašiau su jo tokia drauge, tai pasakė, kad mano sms jam taip atsibodo, kad jaučia man didžiulę neapykantą.... viską išpasakojo savo draugam, kad aš nenorėjau, kad jie per naujus atvažiuotų, kad sakiau jog neturėsiu apie ką bendraut ir šiaip nenoriu jų matyt.... kad jis jau turi kitą (nžn ar tai tiesa) ir esmė, kad jis man jaučia neapykantą... negaliu sau atleist, kad taip sudirbau santykius  verysad.gif

Tau gal taip atrodo, bet kiek aš skaitau, jis pats irgi geras biggrin.gif Tiesiog palik jį ramybėje ir susikoncentruok į savo sveikatą. Neberašyk niekam. Tikrai. Arba rašyk man, rašyk čia biggrin.gif Bet nebeskaudink savęs. Atiduok telefoną kokiai draugei, mamai, nežinau... bet kam... Juk pati supranti, kad lindimu tik atstumi jį.
Atsakyti
Siaip111, skaitau dažnai tą temą ir galvoju, kokia jūs išmintinga, jausminga, stipri jauna moteris. Suprantu, kaip jums skaudu...Ir tvirtai tikiu, kad jūs dar sulauksit tikros meilės, nevertas jūsų ex jūsų. Ar bent jis paaiškino, kodėl taip pasielgė, kas paskatino jausmų atšalimą?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 02 14, 11:30)
Siaip111, skaitau dažnai tą temą ir galvoju, kokia jūs išmintinga, jausminga, stipri jauna moteris. Suprantu, kaip jums skaudu...Ir tvirtai tikiu, kad jūs dar sulauksit tikros meilės, nevertas jūsų ex jūsų. Ar bent jis paaiškino, kodėl taip pasielgė, kas paskatino jausmų atšalimą?

Dėkui už gražius žodžius smile.gif Jisai apskritai nieko aiškinti nenorėjo, absoliučiai, jo valia būtų buvę tai matyt iki šiolei sėdėčiau ir laukčiau nežinodama, kaip čia viskas yra, ar mes kartu, ar ne kartu biggrin.gif Priežastis kaip ir išaiškėjo, bet iki galo matyt niekada nesuprasiu, kodėl viskas taip buvo...
Atsakyti
pamastymams 4u.gif
"Pažiūrėkite į save veidrodyje, pamatykite, kad prieš Jus – protingesnė moteris, o tai yra tik privalumas. Nusišypsokite ir pakelkite noseles aukštyn. Gyvenimas dar nesibaigė, todėl išspauskite iš jo visa, ką jis gali Jums suteikti geriausio...."
http://psichika.eu/b...le-ir-obuolius/
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2014 02 13, 18:58)
O man būtų įdomu pakapstyti giliau - kaip ir kas čia atsitiko, kad NIEKO NEBEJAUČIA? Kur gi ta meilė dingo?

Kaip ateina,taip ir dingsta biggrin.gif ,nera nieko amzino biggrin.gif .Jausmai isbleso ir nieko cia nepadarysi,kam tie kvaili klausimai "kur dingo meile".
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2014 02 13, 18:58)
O man būtų įdomu pakapstyti giliau - kaip ir kas čia atsitiko, kad NIEKO NEBEJAUČIA? Kur gi ta meilė dingo?

Kaip rašai, tavo atveju, mergina greičiausiai jau turėjo kitą žmogų. Na, bet tų potencialių kitų mes sutinkame ant kiekvieno kampo, kas gi lemia, kad jie tampa ar netampa kitais, dėl kurių skiriamasi?

Čia visai gerą straipsnį kažkas įdėjo apie santykius. Manau, kad yra nemažai tiesos - viskas mūsų rankose, kiek mes norime su tuo žmogumi kurti bendrą ateitį, tiek jos ir turime. Jei norime šviežienos, keliaujame medžioklėn smile.gif

Na tu cia keistai sneki, kodel tu manes to klausi?smile.gif juk ne as ja palikau,ji mane paliko,is kur man zinot,kas susisuko jos galvoje...as tik galiu spelioti,cia jai reikia sita klausima uzduoti,bet tiesaus atsakymo faktas kad nesulauktum.

O is savo patirties galiu megint atsakyt,kad kai prasideda rutina,ir ten sutinki kazkoki nauja zmogu,juk viskas idomu buna kitaip ir t.t. tik klausimas ar su tuo nauju nebus dar blogiau...O giliai sirdyje net nzn ne tai,kad tikiuos,bet noreciau,kad ji issiskirtu su tuo nauju,ir tada pagalvotu,kad ka as padariau...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 10:22)

O is savo patirties galiu megint atsakyt,kad kai prasideda rutina,ir ten sutinki kazkoki nauja zmogu,juk viskas idomu buna kitaip ir t.t. tik klausimas ar su tuo nauju nebus dar blogiau...O giliai sirdyje net nzn ne tai,kad tikiuos,bet noreciau,kad ji issiskirtu su tuo nauju,ir tada pagalvotu,kad ka as padariau...smile.gif

O aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad jinai gal išsiskirs, gal ir pagalvos, bet tau pačiam jau įdomu nebus. Nežinau, kodėl gyvenime taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 16, 12:29)
O aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad jinai gal išsiskirs, gal ir pagalvos, bet tau pačiam jau įdomu nebus. Nežinau, kodėl gyvenime taip būna.

Tai faktas,kad man jau nebebus idomu. Taip jau yra. Ir jai dbr sugalvotu sugryst,nieko nebutu,nes kai issiskyrem,as ten visas pastangas dejau,kad susitaikyt,protingai: snekedamas apie klaidas,jas analizuodamas,ieskodamas ivairiausiu budu kaip keisti kazka,kaip abiems reikia keistis,o ji tik viska atmetinejo,ir verte kalte man,nors tuo metu jau buvo su kitu.Manipuliavo manimi kaip tik galejo,kad ji labiausiai nuskriausta,kaip jai sunku,kokia ji visad pavargus,kad neturi laiko apie tai sneketis,bet su kitu ieskotis gyvenamos vietos turejo laiko...Na bet toks gyvenimas,einam toliau ir tiek:)
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 18:04)
Tai faktas,kad man jau nebebus idomu. Taip jau yra. Ir jai dbr sugalvotu sugryst,nieko nebutu,nes kai issiskyrem,as ten visas pastangas dejau,kad susitaikyt,protingai: snekedamas apie klaidas,jas analizuodamas,ieskodamas ivairiausiu budu kaip keisti kazka,kaip abiems reikia keistis,o ji tik viska atmetinejo,ir verte kalte man,nors tuo metu jau buvo su kitu.Manipuliavo manimi kaip tik galejo,kad ji labiausiai nuskriausta,kaip jai sunku,kokia ji visad pavargus,kad neturi laiko apie tai sneketis,bet su kitu ieskotis gyvenamos vietos turejo laiko...Na bet toks gyvenimas,einam toliau ir tiek:)

Taip jau būna biggrin.gif neįdomu, tai ir nenorėjo jau nieko analizuoti. Ar čia kurios nors bent viena antroji pusė, užsimaniusi skirtis, norėjo kažką analizuoti? biggrin.gif Ne... kai žmonės nori būti kartu, tada ir aiškinasi, sprendžia problemas, o nesiskiria...
Atsakyti
ar manot, kad kada nors dar pavyks pasitiketi kitu zmogumi? verysad.gif prisileisti ji ar ja?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 18:50)
ar manot, kad kada nors dar pavyks pasitiketi kitu zmogumi?  verysad.gif  prisileisti ji ar ja?

Nežinau... negaliu atsakyti... aš jau ir taip turėjau problemų su tuo pasitikėjimu, o dabar... net neįsivaizduoju, kai man tiek visko žadėjo lotuliukas.gif tiesiog viskas kaip žiaurus žiaurus pokštas.
Atsakyti
Aisku pavyks pasitiketi kitu(a). As nesuprantu jusu kartais,gyvename tik viena karta,ir jus norit savo visa gyvenima susigadinti,del kito zmogaus,kuris nenori buti su jumis...Jis ten laimingas bus su kita,o jus negi visa gyvenima apie jy masysit ir pragyvensit taip likusi gyvenima?nu zodziu truksta,aisku sunku be galo ir t.t.

O kas liecia del to,kad nebenori aiskintis,nes nenori kartu,na jai as matau,kad zmogus ten stengias,o as jau turiu kita,tikrai pasakyciau,kad yra taip ir taip,o ne versciau visa kalte jai toliau,o pats laimingas gyvenciau su kita.
Atsakyti