Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 19:26)
Aisku pavyks pasitiketi kitu(a). As nesuprantu jusu kartais,gyvename tik viena karta,ir jus norit savo visa gyvenima susigadinti,del kito zmogaus,kuris nenori buti su jumis...Jis ten laimingas bus su kita,o jus negi visa gyvenima apie jy masysit ir pragyvensit taip likusi gyvenima?nu zodziu truksta,aisku sunku be galo ir t.t.

O kas liecia del to,kad nebenori aiskintis,nes nenori kartu,na jai as matau,kad zmogus ten stengias,o as jau turiu kita,tikrai pasakyciau,kad yra taip ir taip,o ne versciau visa kalte jai toliau,o pats laimingas gyvenciau su kita.

o tai kaip pamirsti? kaip vel pajausti? ne taip lengva viskas. nepasakysi juk sau gana, pamirsti apie visus savo jausmus ir pradedi vel dziaugtis gyvenimu!!!
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 20:11)
o tai kaip pamirsti? kaip vel pajausti? ne taip lengva viskas. nepasakysi juk sau gana, pamirsti apie visus savo jausmus ir pradedi vel dziaugtis gyvenimu!!!

Na ka as galiu pasakyti,liudek tada visa savo gyvenima buk viena,buk nelaiminga,sulauk senatves viena pati be vaiku anuku seimos,gyvenk su katinu,galvok apie jaunystes meile...kuris tave pamete ir laimingas gyvena sau toliau, Va toki gyvenima nugyvenk;] patinka scenarijus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 20:26)
Na ka as galiu pasakyti,liudek tada visa savo gyvenima buk viena,buk nelaiminga,sulauk senatves viena pati be vaiku anuku seimos,gyvenk su katinu,galvok apie jaunystes meile...kuris tave pamete ir laimingas gyvena sau toliau, Va toki gyvenima nugyvenk;] patinka scenarijus?smile.gif

zinai, kazkaip ***** man siuo metu verysad.gif nenoriu nei jokiu vaiku su anukais, nei katino, nei ziurkeno. nieko nebenoriu verysad.gif
Atsakyti
Vilnietis, o kiek tau metų yra? Mano atveju tai nebuvo mano pirma meilė, aš galvojau, kad šitam vyrui vaikus gimdysiu, kad jis yra TAS... aš galvojau, kad po visų nusivylimų, kvailų pasimatymų, nepavykusių santykių, va čia jau JIS thumbup.gif kad kursim namus, kad tuoksimės, va kaip šaunu, su mano šeima bendrauja... thumbup.gif ir viskam sugriuvus, na tikrai aš jau nežinau, ko tikėtis, gyvenu ir tiek, kol kas nežinau, kaip viskas bus, kada jį pamiršiu, kada nebemylėsiu, ar dar pamilsiu, ar dar sutiksiu, ką nors, aš viso to nežinau. Tokie dalykai kažkiek atima to tikėjimo ir nėra kaip studijų laikais, kai paverki dvi dienas ir galvoji, ai, jis nežino, ką prarado, tuoj va gerbėjų susirasiu, su draugėm paūšim, gyvenimas mano tik prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 20:42)
zinai, kazkaip ***** man siuo metu  verysad.gif  nenoriu nei jokiu vaiku su anukais, nei katino, nei ziurkeno. nieko nebenoriu  verysad.gif

Na sekmes tada,man negaila zmoniu,kurie saves nemyli,o dar isaukstina labiau kitus nei save:)
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 20:44)
Na sekmes tada,man negaila zmoniu,kurie saves nemyli,o dar isaukstina labiau kitus nei save:)

Jai tavo gailesčio ir nereikia biggrin.gif kam smerkti žmonės, kurie jaučiasi kitaip nei tu... jinai taip jaučiasi ir tiek, nei čia gerai, nei čia blogai. Visiems skirtingai, visiems viskas skirtingu laiku ateina.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 16, 20:46)
Jai tavo gailesčio ir nereikia  biggrin.gif kam smerkti žmonės, kurie jaučiasi kitaip nei tu... jinai taip jaučiasi ir tiek, nei čia gerai, nei čia blogai. Visiems skirtingai, visiems viskas skirtingu laiku ateina.

Nesmerkiu as,sakau sekmes:) kokiu pliusu matai tokioj busenoje? as nematau ne vienos,na as objektyviai i viska ir ziuriu ir tiek.As pats blogai jauciuos,bet ziuri i prieki,bent bandau stengiuos ir tikiu,kad viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 20:50)
Nesmerkiu as,sakau sekmes:) kokiu pliusu matai tokioj busenoje? as nematau ne vienos,na as objektyviai i viska ir ziuriu ir tiek.As pats blogai jauciuos,bet ziuri i prieki,bent bandau stengiuos ir tikiu,kad viskas bus gerai...

nieks ir nesako, kad tame yra kazkokiu pliusu ar kad tokia busena yra normali. bet ji yra ir as nepajegiu to pakeisti. ar noriu? noriu. tik nezinau kaip ta pasiekti. vienu metu stengiausi. ejau. dariau. ieskojau. bet nu nesigauna. neperlipu vistiek per save.

Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 20:50)

Na prie ko čia pliusai? Taip jaučiasi ir tiek, neišprievartausi savęs, prieš save neapsimesi, o jei bandysi, vis vien prasiverš tos emocijos kitokiu pavidalu, per depresijas, nerimus. Bandyti padėti sau, žinoma, reikia. Manau čia nėra tokių, kurie visai nieko nedaro, vien tai, kad čia rašo, diskutuoja, jau yra kažkoks darymas.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 20:58)
nieks ir nesako, kad tame yra kazkokiu pliusu ar kad tokia busena yra normali. bet ji yra ir as nepajegiu to pakeisti. ar noriu? noriu. tik nezinau kaip ta pasiekti. vienu metu stengiausi. ejau. dariau. ieskojau. bet nu nesigauna. neperlipu vistiek per save.

Perlipsi pamatysi,tik nepasiduok,nes jai pasiduosi vel turesi nuo 0 pradet. Kaip banaliai beskambetu kol neatsiras kitas vaikis nieko nebus...ir nekartok,kad man reikia tik jo ar tokio kaip jis,tau tokio nereikia,nes vel iskaudintu ir paliktu tave:)
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 21:00)
Perlipsi pamatysi,tik nepasiduok,nes jai pasiduosi vel turesi nuo 0 pradet. Kaip banaliai beskambetu kol neatsiras kitas vaikis nieko nebus...ir nekartok,kad man reikia tik jo ar tokio kaip jis,tau tokio nereikia,nes vel iskaudintu ir paliktu tave:)

o tave traukia kitos moterys? man tai kazkokie atgrasus visi vyrai unsure.gif jeigu dar sugalvoja demesi parodyti tai isvis atstumianti reakcija pasireiskia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 21:06)
o tave traukia kitos moterys? man tai kazkokie atgrasus visi vyrai  unsure.gif  jeigu dar sugalvoja demesi parodyti tai isvis atstumianti reakcija pasireiskia blink.gif

Traukia,aisku netaip kaip noreciau,bet po biski i prieki einu. Ar ieskau priekabiu ir visas lyginu su ja..Taip. Bet bendrauju,pasimirstu kazkiek,ir siaip naujos pazintyes niekad nera blogai.nereikia nurasyti zmoniu. Na tai tu imk ta demesi,kaip tik geriau butu,nieks tau neliepia draugauti ar t,t bet bendrauti butina,gal net atrasi geresni uz ta buvusi,tik duok kitiems proga,o jai iskart nurasai,tai is to nieko gero niekad nebus.
Atsakyti