Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 20, 09:51)
Kadangi esam per labai didelį atstumą, o jis ignoravo, tai mamos, draugų klausiau ar aš jį labai įskaudinau ir pan, kad ką tokio blogo padariau ir t.t. o man aišku parašė, kad elgiesi kaip mažas vaikas, ne moteris,kad laiku suprato kas gyvenime būtų siurbelė,o ne pagalba,  kad jis jau nekenčia tavęs dėl to kiek tu jam parašai, kad mes esam visi pakraupę, kad tu taip kvailai elgies ir pan.... o aš jam nei vienos bjaurios sms neparašiau, tik atsiprašynėjau, kad sudariau nuomonę jog esu nepasiruošus ir t.t. bet matyt ko neužknistų 10 sms per dieną su atsiprašymais ir taip kasdien...

O atsiprašinėjat už ką? g.gif Žinoma užknistų. Jūs tiesiog pasidarėte jam apgailėtina, o tai kelia šleikštulį.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 08:17)
O kam tu tai slepi? Aš suprantu, kad visiems ir nereikia žinoti, bet nuo artimesnių žmonių aš neslepiu. Išsikalbėjimas, palaikymas gi padeda.

Viskas jau iskalbeta. Juk labai daug laiko praejo. Tos kalbos nepadejo, tai kam sukti galva zmonem? Kam juos gasdinti? Mano ta busena jau nebenormali. Ir man kazkokio palaikymo ar paguodos visai nereikia. Man reikia ji paleisti ir pamirsti.
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 02 20, 11:16)
O atsiprašinėjat už ką?  g.gif  Žinoma užknistų. Jūs tiesiog pasidarėte jam apgailėtina, o tai kelia šleikštulį.

Atsiprašynėjau už savo tas abejones, už visus svarstymus , o gal man dar LT pabūt, o gal dar pas sesę važiuot ir kad dėl to jis nusprendė jog esu nepasiruošus....
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 20, 11:16)
Atsiprašynėjau už savo tas abejones, už visus svarstymus , o gal man dar LT pabūt, o gal dar pas sesę važiuot ir kad dėl to jis nusprendė jog esu nepasiruošus....

Bet tai juk tavo abejones ir tai tavo noras/nenoras. Buk savimi. Pati irgi turbut labai jo nemyli, jeigu nedegei noru buti su juo. Kodel tu atsiprasineji uz tai, kad turejai kitokia vizija ir norus nei jis? Gal tu tik labai prisirisusi prie jo ir bijai likti viena? mirksiukas.gif Manai, kad nebemoki ir nebesugebesi be jo isgyventi?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 11:06)
Viskas jau iskalbeta. Juk labai daug laiko praejo. Tos kalbos nepadejo, tai kam sukti galva zmonem? Kam juos gasdinti? Mano ta busena jau nebenormali. Ir man kazkokio palaikymo ar paguodos visai nereikia. Man reikia ji paleisti ir pamirsti.

Na, iš dalies suprantu tave. Visiems, kurie to neišgyvena, gi atrodo, kas čia tokio, imi ir gyveni toliau ir nesupranta, kaip čia galima dar blogai jaustis. Bet žinai, jei pati nesusitvarkai, gal reikia vis dėl to kokios pagalbos. Man tai pavyzdžiui visas stresas, visi nervai labai sveikatai pakenkė. Dabar bandau bent jau ją atstatyti, nes pasiekiau tokį lygį, kad jaučiu nuolatinį nuovargį, net spausdinant atrodo rankas skauda. Man tai tiesiogine to žodžio prasme sveikatą sugadino.

Cukraus vata, o tu lankaisi pas psichologą? Nes tikrai tiek kaltinti save yra nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 12:39)
Na, iš dalies suprantu tave. Visiems, kurie to neišgyvena, gi atrodo, kas čia tokio, imi ir gyveni toliau ir nesupranta, kaip čia galima dar blogai jaustis. Bet žinai, jei pati nesusitvarkai, gal reikia vis dėl to kokios pagalbos. Man tai pavyzdžiui visas stresas, visi nervai labai sveikatai pakenkė. Dabar bandau bent jau ją atstatyti, nes pasiekiau tokį lygį, kad jaučiu nuolatinį nuovargį, net spausdinant atrodo rankas skauda. Man tai tiesiogine to žodžio prasme sveikatą sugadino.

Cukraus vata, o tu lankaisi pas psichologą? Nes tikrai tiek kaltinti save yra nenormalu.

niekas mums nepades, kol pacios sau padeti nenoresim.
niekas musu neskriaudzia, tik mes pacios.
is pradziu taip, sokas, skaudu, bet su laiku reikia paleisti ir pradeti kurti savo gyvenima is naujo. jeigu nemokam, tai nieks kitas nepades ir neismokins. viska pasiekti reikia paciam. ir tas ligas pats sau zmogus isivarai. tik tu pats sprendi, kaip giliai dar grimsi ir kiek ilgai dar save zalosi verysad.gif man turbut patinka save zaloti, kito paaiskinimo neberandu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 14:09)
niekas mums nepades, kol pacios sau padeti nenoresim.
niekas musu neskriaudzia, tik mes pacios.
is pradziu taip, sokas, skaudu, bet su laiku reikia paleisti ir pradeti kurti savo gyvenima is naujo. jeigu nemokam, tai nieks kitas nepades ir neismokins. viska pasiekti reikia paciam. ir tas ligas pats sau zmogus isivarai. tik tu pats sprendi, kaip giliai dar grimsi ir kiek ilgai dar save zalosi  verysad.gif man turbut patinka save zaloti, kito paaiskinimo neberandu  cool.gif

Tai žinoma, kad pirmiausia turi norėti pats, bet kartais reikia ir pagalbos. Ir tame nėra nieko blogo. Vat pas mus gajus tas mitas, kad čia reikia kentėti ir kapanotis pačiam, būti silpnam yra blogai, pats dėl visko kaltas, per kančias į žvaigždes, būk stiprus, nezyzk ir į priekį biggrin.gif Ir kur mes su tuo nueinam? Kad žmonės bijo prašyti pagalbos ir paskui žudosi, nes nebepakelia tų jausmų, tos nevilties, nebemato išeities, nes juk niekas nesupras, pasmerks ir t. t. Dantų patys nesitraukiam, nesioperuojam patys, prašom pagalbos, o jau neva sielos skausmas mažiau svarbus? Bet nuo jo ir prasideda visos kitos ligos. Gal kartais šioje vietoje irgi reikalingas patarimas? Ar tai draugė būtų, ar mama, ar profesionalas.
Atsakyti
Sutinku del pagalbos is salies. Kazkas turi ismusti is tos blogos busenos. Idealu kai pats zmogus moka ta padaryti, bet, jei perdaug uzsibuna kur nereikia, tai pagalba is salies tikrai gera mintis.
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 20, 09:51)
Kadangi esam per labai didelį atstumą, o jis ignoravo, tai mamos, draugų klausiau ar aš jį labai įskaudinau ir pan, kad ką tokio blogo padariau ir t.t. o man aišku parašė, kad elgiesi kaip mažas vaikas, ne moteris,kad laiku suprato kas gyvenime būtų siurbelė,o ne pagalba,  kad jis jau nekenčia tavęs dėl to kiek tu jam parašai, kad mes esam visi pakraupę, kad tu taip kvailai elgies ir pan.... o aš jam nei vienos bjaurios sms neparašiau, tik atsiprašynėjau, kad sudariau nuomonę jog esu nepasiruošus ir t.t. bet matyt ko neužknistų 10 sms per dieną su atsiprašymais ir taip kasdien...

Tada nesistebiu. Na viskas, ką galite dabar padaryti, tai palikti jį ir jo aplinką ramybėje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 14:23)
Tai žinoma, kad pirmiausia turi norėti pats, bet kartais reikia ir pagalbos. Ir tame nėra nieko blogo. Vat pas mus gajus tas mitas, kad čia reikia kentėti ir kapanotis pačiam, būti silpnam yra blogai, pats dėl visko kaltas, per kančias į žvaigždes, būk stiprus, nezyzk ir į priekį  biggrin.gif Ir kur mes su tuo nueinam? Kad žmonės bijo prašyti pagalbos ir paskui žudosi, nes nebepakelia tų jausmų, tos nevilties, nebemato išeities, nes juk niekas nesupras, pasmerks ir t. t. Dantų patys nesitraukiam, nesioperuojam patys, prašom pagalbos, o jau neva sielos skausmas mažiau svarbus? Bet nuo jo ir prasideda visos kitos ligos. Gal kartais šioje vietoje irgi reikalingas patarimas? Ar tai draugė būtų, ar mama, ar profesionalas.

Nesakau, kad reikia atsisakyti pagalbos. Tiesiog problema susikuriame patys, patys ja ir turime isspresti. Patarimai ir stumtelejimai is salies jokiu budu nera blogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 14:44)
Nesakau, kad reikia atsisakyti pagalbos. Tiesiog problema susikuriame patys, patys ja ir turime isspresti. Patarimai ir stumtelejimai is salies jokiu budu nera blogai  schmoll.gif

Ta pati gaidelė kaip Cukraus vatos... baikit vieną kartą vien tik save dėl visko kaltinti. Problemas kartais patys susikuriame, kartais jos susikuria ir pačios, kartais jas sukuria ir kiti žmonės, aplinkybės. Šiaip jau iš mano aplinkos, laimingiausios tos moterys, kurios savęs nekaltina, o priešingai priverčia kitus kaltais pasijausti biggrin.gif gauna visada, ko nori... ar tai vyras būtų, ar dar kas... vat tokių niekas nepalieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 15:07)
Ta pati gaidelė kaip Cukraus vatos... baikit vieną kartą vien tik save dėl visko kaltinti. Problemas kartais patys susikuriame, kartais jos susikuria ir pačios, kartais jas sukuria ir kiti žmonės, aplinkybės. Šiaip jau iš mano aplinkos, laimingiausios tos moterys, kurios savęs nekaltina, o priešingai priverčia kitus kaltais pasijausti  biggrin.gif gauna visada, ko nori... ar tai vyras būtų, ar dar kas... vat tokių niekas nepalieka  smile.gif

Bet juk del to, kaip as jauciuosi esu kalta tik as pati mirksiukas.gif nieks manes nevercia vaidinti aukos ir gailetis saves be sustojimo jau 8 menesis. Mes patys pasirenkam kaip gyventi ir kaip jaustis.
Del paciu skyrybu isvis niekas nera kaltas. Tai naturalus procesas. Viena diena nusprendem buti kartu, kita skirtis. Kazkas kazko netenkino, jeigu taip buvo nuspresta ir tai yra normalu.
Atsakyti