Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

Oi ir man tai buvo.. Beveik lygiai prieš metus tiesiog svajojau, kad kažkada galėsiu pati patarinėti sudaužytos meilės klausimais ir užtikrintai sakyti, kad viskas bus gerai smile.gif Female, praėjo beveik metai, kai mane paliko mano tas gražuolis vienintelis ponas nerealusis (pati ieškojau paguodos forumuose, galbūt dar yra kažkur mano tema), taigi galiu pasakyti, kad tikrai viskas praeis.
Mane daug merginų iš supermamos forumo guodė, dalino patarimus. Tačiau visa tai padėdavo tik akimirkai, vėliau vėl bliaudavau, negalėdavau gyventi, miegoti, valgyti, bendrauti. Skaudėjo ir fiziškai, ir dvasiškai. Artimieji galvojo, kad jau man protelis pasimaišė. Bet po kokių keturių mėnesių pradėjau "atsičiūkinti". Studijavau, todėl orientavausi tik į mokslus, kad likęs laikas būtų užkimštas, tai susiradau darbą. Kad dar labiau neturėčiau laiko verkti, pradėjau savanoriauti ir lankyti sporto klubą. Kimšau save visomis veiklomis, kad tik nereikėtų gyventi su Juo mintyse. Nebuvau laiminga, bet ir neleidau sau pasiduoti:)
Dabar viskas geriau. Pagaliau Jo man nebereikia, net pagalvoti apie jį nenoriu. Tai pats nuostabiausias jausmas, kai tampi laisva nuo tų nenormalių jausmų Jam. Gal tik skaudulys dėl pačio fakto, kad tave paliko, kai pati mylėjai, šiek tiek skaudina. Tačiau praėjus metams tikrai galiu pasakyti, kad viskas daug geriau.
Žinok, kad skaudėti turi. Kartais skaudės mažiau, kartais daugiau. O vieną dieną atsikelsi ir suprasi, kad nebėra to slegiančio akmens po kaklu, kad jau lengviau ir lengviau... Nei viena nenumirėm, išgyvensi ir tu 4u.gif
Atsakyti
Svetimos patirtys... ir lieka svetimomis.....

Pasiimk viską, kas geriausia iš laiko, praleisto su Tau brangiu žmogumi.... Kaip dovaną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridziniece: 03 lapkričio 2013 - 23:28
cambala, nea,tu manęs neužgavai wink.gif aš tiesiog neleidžiu,kad mane užgautų visai nepažįstami žmonės forumuose. Bet jeigu jau turi patirties,kad skauda išsiskyrus,kad liūdna ir pan,tai... turėtum žinoti kaip šnekėti ir ką rašyti neseniai išsikyrusiam žmogui. Na,kartasi tikrai reikia parašyti tai ką tas žmogus nori girdėti.
Beto-aš tikrai nesuprantu kodėl save mylintis žmogus negali pasakyti,kad va tas žmogus buvo pats geriausias ir geresnio nebebus g.gif Juk nežinai koks ten žmogus buvo,o tai,kad paliko,tai nereiškia,kad jis blogas ir pan. Ir tikrai niekas negali garantuoti,kad ji susiras geresnį... Tiesiog bus kitas žmogus ir tiek,bet,kad geresnis g.gif nežinau...tada reikia ieškoti kito žmogaus nulat lyginant jį su eksu? tai normalu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 04, 09:37)
Turiu drauge, pirmas vyras buvo pradzioj nieko, gerai sugyveno, paskui jis pradejo eiti per kitas, isgerineti, musdavosi. Drauge su juo issiskyre. Po dvieju metu istekejo uz kito vyro, jis jos dukrytei labai geras tevas, gime dar dukte. Pirmas drauges vyras nusigere, valkatauja, niekam nebereikalingas. Ar drauge lygina dabartini ir pirma vyra? Tikrai ne, nes jei butu gyvenusi su pirmu - nusigyventu visai ir nervus susigadintu. Tai prie ko cia lyginimas? Gyvenimas viska sustate i savo vietas ir tiek.

nu... o prie ko čia moteris,išsikyrusi su mušančiu,geriančiu,bobinčiaujančiu vyru ir autorės situacija? Beje,ar ta tavo draugė lygina,tai nežinau,bet va tu ėmei ir palyginai kas būtų buvę. Tos moters situacijoje,tai dabar tikrai geresnis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 11 04, 09:49)
nu... o prie ko čia moteris,išsikyrusi su mušančiu,geriančiu,bobinčiaujančiu vyru ir autorės situacija? Beje,ar ta tavo draugė lygina,tai nežinau,bet va tu ėmei ir palyginai kas būtų buvę. Tos moters situacijoje,tai dabar tikrai geresnis variantas.

Na ta mano drauge issiskyre tiesiog priverstinai. Ten jau jos brolis pakomandavo, nes jam buvo negera ziureti i ta situacija. Drauge po skyrybu verke gal 3 menesius, galop pradejo kaltinti ir ta savo broli, nes labai jau ta vyra mylejo, galvojo kad daugiau nieko nebemyles. As nelyginu, ji yra mano drauge ir mes snekames. Ji sako, kad yra laiminga, kad jos pirma tikra meile vyrui yra dabar, o pirma buvo tiesiog akla meile ir baime likti vienai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 04, 10:07)
Ji sako, kad yra laiminga, kad jos pirma tikra meile vyrui yra dabar, o pirma buvo tiesiog akla meile ir baime likti vienai.

nugi,bet ji lygina ax.gif vat ir sako,kad dabar yra laiminga,o tada buvo kiti reikalai (o dar žinant koks tas eksas buvo). Aš irgi turiu draugę,kuri labai liūdėjo su pirmu išsikyrus,gyvent nenorėjo,bet dabar turi kitą vyrą,su kuriuo laiminga. Taip pat turiu draugę,kuri po skirybų labai liūdėjo,tas ta vyras buvo geras žmopgus,tiesiog vieną dieną viskas baigės,iš jo pusės. Dabar ji irgi sukūrus kitą šeimą,laiminga,tikrai laiminga,bet kažkaip nesako,kad va čia ta tikroji vientelė laimė,meilė ir t.t.,ir kad su tuo,kur kažkada mylėjo,tai akla meilė,baimė būti vienai ar kažkas panašaus. Tam buvusiam ji neturi jokių priekaištų,tiesiog jis buvo ir viskas. fainas,geras,puikus žmogus. dabartinis irgi ir fainas ir geras,ir puikus. Kuris puikesnis ji nei lygina,nei galvoja. tiesa,tie žmonės visai skirtingi, ir su vienu būtų buvęs vienoks gyvenimas, su kitu kitoks.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 04, 14:38)
Ania? Apsviesk mane prasau kuom gi, tik nuo pradziu temute perskaityk su mano komentarais.
O jeigu ja kazkas paliko ir yra suirzusi del to, plius dar  mano komentarai jai nepatinka (nerasiau, kad butent elkis vienaip ar kitaip, parasiau i situacija ziuredama kitu kampu) - tai atsikirsti ir as moku.
Na, kuri sekanti uztareja?

Paskaiciau sia tema dar karta ir galiu dar tvirciau pasakyti, kad egiates ne tik negraziai, bet ir slykciai. Labai gaila, kad tarp musu yra tokiu arogantisku personu, kurios pasiruosusios draskytis ir vaipytis is bet ko, kas isdris papriestarauti "ledines ledi" mastymui.
Zmogus praso pagalbos, nes jam SIUO METU yra emociskai sunku. Ar Jus suprantatae tai? Jam SUNKU SUPRANTAT??? Megina sukure tema, kad gautu PATARIMU, kaip greiciau ta skausma nuginti lauk, o ne tam, kad skaitytu Jusu issidirbinejimus. Gal galite buti tolerantiskesne kitu skausmui?
Ir nebutina siaustis kaskart, kai Jums padaro pastaba. Ne i dvikova as Jus kvieciu, o tikiuosi, kad truputi atkreipsite demesi i savo bendravimo buda. 4u.gif
Atsakyti

! 
cambala, išvaliau temą nuo įžeidinėjimų ir pasišaipymų. Tikiuosi to daugiau nepamatyti.
Taisyklės forumo čia , http://supermama.lt/portal/content/view/133/141/
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 11 04, 18:44)
cambala, išvaliau temą nuo įžeidinėjimų ir pasišaipymų. Tikiuosi to daugiau nepamatyti.
Taisyklės forumo čia , http://supermama.lt/...t/view/133/141/

Labai gerai, kad isvalet drinks_cheers.gif .
Bet dar geriau butu, jei tema butu isvalyta objektyviai, na pvz. posakis gaidziai 2 -ame sios temos puslapyje taip pat izeidziantis. Ne mane izeidzia, bet negrazu 4u.gif .
Atsakyti
Išvaliau 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif
vajej kaip neguodzianciai skamba tie keturi menesiai po kuriu pradejot atsiciukinti unsure.gif
tikiuosi susitvarkyti greiciau smile.gif
nebande jis gryzti po kurio laiko?

QUOTE(Emilė.B @ 2013 11 03, 21:11)
Oi ir man tai buvo.. Beveik lygiai prieš metus tiesiog svajojau, kad kažkada galėsiu pati patarinėti sudaužytos meilės klausimais ir užtikrintai sakyti, kad viskas bus gerai smile.gif  Female, praėjo beveik metai, kai mane paliko mano tas gražuolis vienintelis ponas nerealusis (pati ieškojau paguodos forumuose, galbūt dar yra kažkur mano tema), taigi galiu pasakyti, kad tikrai viskas praeis.
Mane daug merginų iš supermamos forumo guodė, dalino patarimus. Tačiau visa tai padėdavo tik akimirkai, vėliau vėl bliaudavau, negalėdavau gyventi, miegoti, valgyti, bendrauti. Skaudėjo ir fiziškai, ir dvasiškai. Artimieji galvojo, kad jau man protelis pasimaišė. Bet po kokių keturių mėnesių pradėjau "atsičiūkinti". Studijavau, todėl orientavausi tik į mokslus, kad likęs laikas būtų užkimštas, tai susiradau darbą. Kad dar labiau neturėčiau laiko verkti, pradėjau savanoriauti ir lankyti sporto klubą. Kimšau save visomis veiklomis, kad tik nereikėtų gyventi su Juo mintyse. Nebuvau laiminga, bet ir neleidau sau pasiduoti:)
Dabar viskas geriau. Pagaliau Jo man nebereikia, net pagalvoti apie jį nenoriu. Tai pats nuostabiausias jausmas, kai tampi laisva nuo tų nenormalių jausmų Jam. Gal tik skaudulys dėl pačio fakto, kad tave paliko, kai pati mylėjai, šiek tiek skaudina. Tačiau praėjus metams tikrai galiu pasakyti, kad viskas daug geriau.
Žinok, kad skaudėti turi. Kartais skaudės mažiau, kartais daugiau. O vieną dieną atsikelsi ir suprasi, kad nebėra to slegiančio akmens po kaklu, kad jau lengviau ir lengviau... Nei viena nenumirėm, išgyvensi ir tu 4u.gif

Atsakyti
a mat kaip, cia visos stiprios kokios. as tai is tu kur guli lovoj ir bliauna, o jei nors lasas alkoholio, tai viskas, tada kalnas tableciu, greitoji ir taip toliau ir panasiai. kadangi zinau jog mano natura yra tokia, kad vistiek kazka isimylesiu veliau, tai ir laukiu kol tas laikas praeis. nezinau, jei galeciau pasinerti i veiklas visokias tai net nemanyciau kad man skauda. tiesa, dabar guledama ziuriu filmus, tie padeda. tik reikia ne apie meile ziuret, bet apie kara arba apie samokslo teorijas, apie ekologija arba biografijas. nu kazka tokio. gerai tas. ir gerai yra eiti susitikti su kuo nors, ka seniai matei, drauge kokia ar pan. siandien su buvusia destytoja susitikau, buvo fain, tiesiog tuo momentu buvo kur kas geriau. vis primint sau, kad pasaulis didelis ir zmoniu jame 7 milijardai (berods), nu ir kaip nors jau as su savo skausmu. blogiausiu atveju kas gali nutikt - nu numirsiu. argi ne pfg.
Atsakyti