Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

Vakar paziurejau nuostabu Fatih Akin filma "head-on".patiko viskas nuo pradzios iki pabaigos.sio rezisieriaus esu maciusi tik "soul kitchen", kuris man irgi puikus filmas.reikes daugiau paieskoti sio rezisieriaus filmu
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 12, 11:14)
Po Jagten simpatiją pajutau, o po vakarykščio filmo tai perauga į meilę laugh.gif ačiū  4u.gif

jo jo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 12, 18:26)
Vakar paziurejau nuostabu Fatih Akin filma "head-on".patiko viskas nuo pradzios iki pabaigos.sio rezisieriaus esu maciusi tik "soul kitchen", kuris man irgi puikus filmas.reikes daugiau paieskoti sio rezisieriaus filmu

Aš irgi žiūrėjau prieš savaitę jį. Labai patiko drinks_cheers.gif

Mane po Jagten taip pat apsėdo MadMikkelsen'omanija biggrin.gif
Atsakyti
Daug kas labai gyre filma Jagten/The Hunt,katik paziurejau ir as.. Negaliu pasakyti,kad LABAI geras. Siaip neblogas,bet nepatiko,kad baisingai istemptas. Duociau 7/10.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 12, 19:09)
Daug kas labai gyre filma Jagten/The Hunt,katik paziurejau ir as.. Negaliu pasakyti,kad LABAI geras. Siaip neblogas,bet nepatiko,kad baisingai istemptas. Duociau 7/10.

O tu drasi taip rezti po tokiu atviru meiles prisipazinimu biggrin.gif biggrin.gif . Tik nesupyk, as cia juokauju.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 12, 12:17)
O tu drasi taip rezti po tokiu atviru meiles prisipazinimu  biggrin.gif  biggrin.gif . Tik nesupyk, as cia juokauju.

Geras filmas, bet kad kazkas wow tai nepasakyciau. Ir Mad'o neisimylejau ir nei silta nei salta del jo. Gal reikia daugiau jo filmu paziureti hihihi.gif

As po The Talented Mr. Ripley perziuros. Tikejausi filmo apie talentinga Ripli muzikai, bet gavau visai ka kita biggrin.gif Bet likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 12 lapkričio 2013 - 18:40
QUOTE(klementyna @ 2013 11 12, 19:17)
O tu drasi taip rezti po tokiu atviru meiles prisipazinimu  biggrin.gif  biggrin.gif . Tik nesupyk, as cia juokauju.

O kogi pykti,sakau kaip man atrodo, o juk mes visos esame skirtingos - su savo skoniais,kiekvienam neitiksi mirksiukas.gif
Tiesiog nepasirode man tas filmas labai geras,uztesta viskas labai ir nieko ypatingo kazkaip.. O pagrindinis aktorius man aplamai neisvaizdus,jei ji minty turejote 4u.gif
Kazkas man siule paziureti rusu filma "Vilkelis/Volciok",tai nepamenu ar rasiau apie ji,tai jei pasikartosiu - nesupykite. Zodziu neblogas,bet jis toks vienodas,tas pats per ta pati - motina bega nuo dukros , o dukra paskui motina ir taip visa filma doh.gif Man geresnis uz si filma,buvo to paties rezisieriaus darbas ir su ta pacia pagrindine aktore "Gyventi/Zit",jis stipresnis su skirtingom trimis istorijomis, ta pacia mintimi - apie mirti ir gyvenima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 12 lapkričio 2013 - 19:30
QUOTE(LEEja @ 2013 11 11, 11:17)

nė vieno filmo neverto su Madu nemačiau smile.gif bet čia ne aš, čia meilė kalba laugh.gif

Oi, kaip pritariu drinks_cheers.gif Man nuo jo tokie geri šiurpuliukai bėgioja ax.gif

QUOTE(O-tome @ 2013 11 11, 12:20)
Gal kas matė Adelės gyvenimas /La vie D'Adele? Kokie atsiliepimai?  bigsmile.gif

O, jau yra kur nors? Dar neseniai ieškojau iš kur parsipūsti- mano lankomose svetainėse nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 12, 20:26)
O pagrindinis aktorius man aplamai neisvaizdus,jei ji minty turejote  4u.gif

Ne visada išvaizdoje esmė mirksiukas.gif biggrin.gif

Pažiūrėjau trečdalį King of Devil's Island, visai sudomino, reikės pabaigti prie progos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 11 12, 21:36)
O, jau yra kur nors? Dar neseniai ieškojau iš kur parsipūsti- mano lankomose svetainėse nebuvo.

Nea, nėra lyg, tai vat ir svarstau ar verta eiti į kiną žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 11 13, 09:21)
Ne visada išvaizdoje esmė mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na Jus teisi,bet man jis nei viena prasme nebuvo patrauklus,gal vaidyba nebloga,bet tik tiek.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 11 12, 17:58)
Mane po Jagten taip pat apsėdo MadMikkelsen'omanija  biggrin.gif

Dar kažką gal su juo pažiūrėjai? bigsmile.gif
Atsakyti