Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(gaily @ 2013 11 11, 12:11)
Gal yra žiūrėjusių Adomo obuoliai, ar vertas dėmesio?

tai aišku vertas, ne tas žodis
nė vieno filmo neverto su Madu nemačiau smile.gif bet čia ne aš, čia meilė kalba laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 11, 10:17)
nė vieno filmo neverto su Madu nemačiau smile.gif bet čia ne aš, čia meilė kalba laugh.gif

Po darbo žiūrėsiu, tikiu tavo žodžiu ir meile laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 11, 09:51)
Kita vertus, parašiau savo nuomonę, o jūs neturite jokios teisės vertinti mano humoro jausmo

O mane užkabino, kad tuos, kuriems šis filmas patiko, išvadinot penkiamečiais bigsmile.gif

Iš neseniai žiūrėtų nepatiko The Mortal Instruments: City of Bones Gal trečdalį įveikiau ir išjungiau.
Labai patiko The Lone Ranger Ir linksmas, ir veiksmas įtraukiantis nuo pat pradžios. Čia J. Depp nuopelnas, tas indėnas nerealus biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas matė Adelės gyvenimas /La vie D'Adele? Kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 11, 10:11)

Vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 11, 11:11)

Žinoma, vertas, šis filmas vienas iš kultinių tarp pozityvių filmų, taip kad malonaus žiūrėjimo 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau savaitgali Safe haven.

Nelabai...Klaikiai istestas, standartinis, tik su neiprasta pabaiga, kuri man asmeniskai, pasirode kvailoka... ax.gif

Atsakyti
paskutiniai mano matyti filmai.

THE FIRST GRADER ( http://www.youtube.c...h?v=mD1bYbcxkrM )
Kenijoje paskelbiama, kad švietimas tampa nemokamas visiems žmonėms.
84-erių metų vyras nori pradėti lankyti mokyklą ir išmokti skaityti, tačiau jo idėjai yra daug prieštaraujančių....Labai pozityvus ir gerietiškas filmas. Man šiek tiek trūko veiksmo išrutuliojimo. atrodo va prasideda užuomazga, bet taip jo ir neišrutuliojo. šiaip visai nieko.

VYTURIO LIZDAS/La masseria delle allodole ( http://www.youtube.c...h?v=k2uKEO9KB6I )
istorinė drama apie Turkų ir Armėnų karą. daug kraupių, kruvinų scenų, žinoma ir meilės istorija. vertas pažiūrėti.

THE TREE/ TĖVE MŪSŲ, KURIS ESI MEDYJE. ( http://www.youtube.c...h?v=bB-pUrRPFvQ )
šitą filmą jau seniai norėjau pažiūrėti, bet vis atidėliojau. Kažkaip iš aprašymo atrodė, kad bus labai slogus, niūrus, bet taip nebuvo. tai labai gyvenimiška drama, apie artimo žmogaus netektį, ir kaip tai reikia išgyventi. apie šeimos verybes. 8 iš 10.
Atsakyti
Neseniai maciau filma Closer (2004), labai patiko, kaip vaizduoja 4 - iu zmoniu santykius, nors ir apmaudu buvo del tiek isdavysciu - kartais nebesuprasdavau, kas su kuo tuo metu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 11, 10:17)

QUOTE(katalike @ 2013 11 11, 12:08)

QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 11 11, 14:12)
Žinoma, vertas, šis filmas vienas iš kultinių tarp pozityvių filmų, taip kad malonaus žiūrėjimo 4u.gif

Paziurejau, puikus!

Leeja, ka dar su Madu gali rekomenduot paziuret? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 12, 02:32)
Paziurejau, puikus!

Leeja, ka dar su Madu gali rekomenduot paziuret? smile.gif

hahaha, meilė bunda? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
After the wedding
Prague
A Royal affair
Open hearts
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 12, 09:08)
hahaha, meilė bunda? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
After the wedding
Prague
A Royal affair
Open hearts

Po Jagten simpatiją pajutau, o po vakarykščio filmo tai perauga į meilę laugh.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti