Aciu uz pagalba

Ačiū už nuorodas,ieškojau ir aš "Didis Grožis" filmo
nustebau,kad Kaune kino teatruose jo nerodo
Blogas Senelis (Bad Grandpa) 2013 kadangi Jackass kūrėjų filmas,tai nereikia tikėtis kažko labai rimto
mano nuomone,filmas vietom ištemptas,norėjosi daugiau Jackass'o bet visumoj patiko,keliose vietose juokiausi iki ašarų net.O didelis pliusas filmui už nesuvaidintas žmonių reakcijas,viskas buvo filmuota viešumoj be jokio įspėjimo
Elijaus Knyga / The Book of Eli (2010) filmas patiko,nors tikrai pradžioje filmo norėjau eit susirast kitos veiklos,nes pirmieji kadrai nesužavėjo
na bet paskui įsitraukiau,nesigailiu,kad žiūrėjau
labai gerai pamąstymui filmas apie planetos likimą

Blogas Senelis (Bad Grandpa) 2013 kadangi Jackass kūrėjų filmas,tai nereikia tikėtis kažko labai rimto

Elijaus Knyga / The Book of Eli (2010) filmas patiko,nors tikrai pradžioje filmo norėjau eit susirast kitos veiklos,nes pirmieji kadrai nesužavėjo

QUOTE(starke @ 2013 11 05, 00:45)
O man kaip tik sis labai geras ir nesilpnas

Papildyta:
QUOTE(Amabel @ 2013 11 06, 11:53)
Sitas nera baisiai blogas,taciau jis daugiau jaunimui skirtas mano manymu.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 11 06, 17:34)
O aš tiesiog jaučiu alergiją holivudinėm komedijom
tas pats per tą patį, lėkšti juokai, kartais nesuprasi apie ką. Na gal su Jim Carrey neblogos. Geriau pažiūrėti prancūzų senas komedijas apie žandarą, nors pasijuoksi 

Pritariu visu 100%

Julia&Julia didziausias paskutinis mano matytas nesusipratimas

Pažiūrėjau The Hunt, na ką aš galiu pasakyti
...turbūt kol kas nieko, nes taip mane sukrėtė šitas filmas, kad dabar poros mėnesių prireiks jį visą apgalvoti
...neatsimenu, kada dar būčiau taip įsijautusi į filme vystomą istoriją, 10 balų

Pažiūrėjau "Moteris, kuri dainuoja"- Incendies (2010) - patiko! Gal pabaiga kiek netikėta blogąja prasme, tikėjausi kitokios atomazgos, bet ko gero gvenime būna ir taip, ypač karo akivaizdoje.
Reziume, nekenčiu karų ir fanatizmo visame kame
Filmas ne žūrėjimui su popkornu.
Paskutinis mano matytas filmas nesusipratimas- gerifilmai.eu rekomenduotas kaip "pati juokingiausia kada nors matyta komedija Mirtis per laidotuves"
Nu gal penkiamečiui ir būtų linksma, nežinau
Reziume, nekenčiu karų ir fanatizmo visame kame

Filmas ne žūrėjimui su popkornu.
Paskutinis mano matytas filmas nesusipratimas- gerifilmai.eu rekomenduotas kaip "pati juokingiausia kada nors matyta komedija Mirtis per laidotuves"

QUOTE(BevardeX @ 2013 11 09, 22:48)

o kurią žiūrėjot? 2007 ar 2010 metų? pirmoji man labai patiko. antrą kažkada čia rodė per TV, išjungiau neįpusėjusi, kažkaip lėkštai atrodė viskas.
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 10, 01:23)
o kurią žiūrėjot? 2007 ar 2010 metų? pirmoji man labai patiko. antrą kažkada čia rodė per TV, išjungiau neįpusėjusi, kažkaip lėkštai atrodė viskas.
2007m žiūrėjau

Ar jau turite Scanoramos favoritų?
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 09, 23:48)

O man tai yra pati geriausia komedija. Ji ne iš tų pigių, bukų holivudinių komedijų, kur vis tie patys, atsibodę, vulgarūs juokeliai atseit juokingi turėtų būti. Nežinau, humoro jausmo reikia neturėt, kad nesuprast tokio filmo

visi turim skirtingą suvokimą apie humorą, grožį, gėrį ir visus kitus dalykus, neteisinga būtų sakyti, kad kažkas kažko neturi, jei jis tiesiog kitoks..
QUOTE(Balanda @ 2013 11 10, 21:38)

Kita vertus, parašiau savo nuomonę, o jūs neturite jokios teisės vertinti mano humoro jausmo