Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodas,ieškojau ir aš "Didis Grožis" filmo 4u.gif nustebau,kad Kaune kino teatruose jo nerodo g.gif

Blogas Senelis (Bad Grandpa) 2013 kadangi Jackass kūrėjų filmas,tai nereikia tikėtis kažko labai rimto rolleyes.gif mano nuomone,filmas vietom ištemptas,norėjosi daugiau Jackass'o bet visumoj patiko,keliose vietose juokiausi iki ašarų net.O didelis pliusas filmui už nesuvaidintas žmonių reakcijas,viskas buvo filmuota viešumoj be jokio įspėjimo rolleyes.gif

Elijaus Knyga / The Book of Eli (2010) filmas patiko,nors tikrai pradžioje filmo norėjau eit susirast kitos veiklos,nes pirmieji kadrai nesužavėjo unsure.gif na bet paskui įsitraukiau,nesigailiu,kad žiūrėjau rolleyes.gif labai gerai pamąstymui filmas apie planetos likimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2013 11 05, 00:45)
Del Holly Motors pritariu, man dar The tree of life kazkoks nesusipratimas  blush2.gif

O man kaip tik sis labai geras ir nesilpnas wub.gif Manau,jog tai filmas truputi kitai auditorijai gal mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Amabel @ 2013 11 06, 11:53)
Tres metros sobre el cielo

Sitas nera baisiai blogas,taciau jis daugiau jaunimui skirtas mano manymu.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 11 06, 17:34)
O aš tiesiog jaučiu alergiją holivudinėm komedijom rolleyes.gif tas pats per tą patį, lėkšti juokai, kartais nesuprasi apie ką. Na gal su Jim Carrey neblogos.  Geriau pažiūrėti prancūzų senas komedijas apie žandarą, nors pasijuoksi smile.gif

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Julia&Julia didziausias paskutinis mano matytas nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 09 lapkričio 2013 - 21:56
Pažiūrėjau The Hunt, na ką aš galiu pasakyti g.gif ...turbūt kol kas nieko, nes taip mane sukrėtė šitas filmas, kad dabar poros mėnesių prireiks jį visą apgalvoti blink.gif...neatsimenu, kada dar būčiau taip įsijautusi į filme vystomą istoriją, 10 balų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 09 lapkričio 2013 - 22:52
Pažiūrėjau "Moteris, kuri dainuoja"- Incendies (2010) - patiko! Gal pabaiga kiek netikėta blogąja prasme, tikėjausi kitokios atomazgos, bet ko gero gvenime būna ir taip, ypač karo akivaizdoje.
Reziume, nekenčiu karų ir fanatizmo visame kame cool.gif
Filmas ne žūrėjimui su popkornu.

Paskutinis mano matytas filmas nesusipratimas- gerifilmai.eu rekomenduotas kaip "pati juokingiausia kada nors matyta komedija Mirtis per laidotuves" doh.gif Nu gal penkiamečiui ir būtų linksma, nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 09, 22:48)
Paskutinis mano matytas filmas nesusipratimas- gerifilmai.eu rekomenduotas kaip "pati juokingiausia kada nors matyta komedija Mirtis per laidotuves" doh.gif Nu gal penkiamečiui ir būtų linksma, nežinau doh.gif

o kurią žiūrėjot? 2007 ar 2010 metų? pirmoji man labai patiko. antrą kažkada čia rodė per TV, išjungiau neįpusėjusi, kažkaip lėkštai atrodė viskas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 10, 01:23)
o kurią žiūrėjot? 2007 ar 2010 metų? pirmoji man labai patiko. antrą kažkada čia rodė per TV, išjungiau neįpusėjusi, kažkaip lėkštai atrodė viskas.

2007m žiūrėjau smile.gif T.y. bandžiau žiūrėti doh.gif
Atsakyti
Ar jau turite Scanoramos favoritų?
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 09, 23:48)
Paskutinis mano matytas filmas nesusipratimas- gerifilmai.eu rekomenduotas kaip "pati juokingiausia kada nors matyta komedija Mirtis per laidotuves" doh.gif Nu gal penkiamečiui ir būtų linksma, nežinau

O man tai yra pati geriausia komedija. Ji ne iš tų pigių, bukų holivudinių komedijų, kur vis tie patys, atsibodę, vulgarūs juokeliai atseit juokingi turėtų būti. Nežinau, humoro jausmo reikia neturėt, kad nesuprast tokio filmo biggrin.gif
Atsakyti
visi turim skirtingą suvokimą apie humorą, grožį, gėrį ir visus kitus dalykus, neteisinga būtų sakyti, kad kažkas kažko neturi, jei jis tiesiog kitoks..
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 11 10, 21:38)
Nežinau, humoro jausmo reikia neturėt, kad nesuprast tokio filmo  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Labai šmaikštu biggrin.gif
Kita vertus, parašiau savo nuomonę, o jūs neturite jokios teisės vertinti mano humoro jausmo cool.gif
Atsakyti
Na ką, vakar ir MB pažiūrėjo ir kuo puikiausiai įvertino Jagten/The Hunt didis.gif

Gal yra žiūrėjusių Adomo obuoliai, ar vertas dėmesio?
Atsakyti