Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(gaily @ 2013 11 13, 10:01)
Dar kažką gal su juo pažiūrėjai?  bigsmile.gif

Aftr the wedding bigsmile.gif , dabar kompiuteryje eilės laukia A Royal affair ir Prague ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 13, 11:01)
Dar kažką gal su juo pažiūrėjai?  bigsmile.gif

QUOTE(Amabel @ 2013 11 13, 11:26)
Aftr the wedding bigsmile.gif , dabar kompiuteryje eilės laukia A Royal affair ir Prague ax.gif

dar yra juoda komedija su juo (isivaiduokit, skandinavai+juoda komedija) The Green Butchers (De grønne slagtere (2003))

ir pamirsau svarbu viena - tai Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009)
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 13, 09:56)
Na Jus teisi,bet man jis nei viena prasme nebuvo patrauklus,gal vaidyba nebloga,bet tik tiek.. smile.gif

Pritariu smile.gif Ir filmas (medžioklė) toks, kaip čia pasakyt..Filmas kaip filmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 13, 10:56)
dar yra juoda komedija su juo (isivaiduokit, skandinavai+juoda komedija) The Green Butchers (De grønne slagtere (2003))

ir pamirsau svarbu viena - tai Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009)

O Praha geras? Surokuokit filmus su juo labiausiai patikusių eilės tvarka, jei išeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 11 13, 20:25)
O Praha geras? Surokuokit filmus su juo labiausiai patikusių eilės tvarka, jei išeina  4u.gif

Praha gera drama, as kadangi plius esu ir Prahos gerbeja, tai labai malonu buvo siek tiek senamiescio jos pamatyti ir kalba isgirsti. Ten esme dvi dramos istikusios zmogu vienu metu, plius viskas svetimoj saly, su sava kultura ir supratimu, tai man, asmeniskai, geras sis filmas, as ji du kartus ziurejau smile.gif

labai sunkus prasymas surikiuoti pagal eile biggrin.gif turbut butu taip:
1. The Hunt
2. Adam apples
3. After the wedding, Prag ir A Royal Affair
kiti likę vienodam lygmeny, gal tik Die Tür (The Door, 2009) silpnesnis, nes man ten yra loginiu spragu turiny, bet cia ne Mad'o problema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 13 lapkričio 2013 - 19:00
Leeja, o tu juos lietuviskai ziurejai? g.gif

As siandien paziurejau Malena, savotiskas toks filmas, bet sakyciau, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 13, 21:10)
Leeja, o tu juos lietuviskai ziurejai?  g.gif

As siandien paziurejau Malena, savotiskas toks filmas, bet sakyciau, kad patiko smile.gif

ne, lietuviai, kad kazin, ar turi igarsine su juo bent viena? nezinau, nesidomejau
as rusiskai visada ziuriu, man labai patinka. tik vieno kazkurio buvau neradus, tai angliskai ziurejau

Malena fainas.. as kazkada buvau jau pasiilgus Belucci ir radau su ja is nauju Rhino Season (2012) - tai labai niurus ir slegiantis.. ir, jei gerai pamenu, pagal tikrus faktus
Atsakyti
[quote=gaily,2013 11 13, 20:10]
Leeja, o tu juos lietuviskai ziurejai? g.gif

[/quote
Malena visai nieko. Su belucci vertas ziurejimo filmas "irreversible".
Vakar vel paziurejau puiku filma "te doy mis ojos"/"pasiimk mano akis", filmas apir smurta seimoje.
Atsakyti
War Horse - gražus, pamokantis filmas apie draugystę. 8/10

Tiesa, jei ką domina - rašau mėgėjišką blog'ą apie kiną. Į profus toli gražu netaikau ir rašau grynai savo malonumui, neatmesdama to fakto, kad ir vertinimai keičiasi su laiku (nes sulig kiekviena peržiūra į filmą gali jau vis kitaip pažvelgti arba visai pamiršti ir t.t.). Bet kokiu atveju, jei ką domina - galit užsukt paskaitinėt, malonu kai bent kas paskaito ax.gif ČIA
Atsakyti
A Royal Affair (2012)
Dream House (2011)

Man šie du labai puikiai tiko ramiam vakarui.
Atsakyti
Katik paziurejau lengva komedija rusu,rekomenduoju lengvam vakarui "Выкрутасы" http://kinohome.net/...2011/2-1-0-1292
4u.gif
Atsakyti
Kur galeciau online paziureti "Nuostabus protas" geros kokybes, isijungiau filmai.in tragiska ji.
Atsakyti