Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Shalimar @ 2013 11 24, 01:45)
Bet pabaiga tai.. Mergaites tevas taip ir liko nerastas??

Tokius dalykus užgeltonintai rašyti reikia. Niekam čia nesinori pabaigų žinoti.

I give it a year (2013). Nerandu geresnio žodžio už "baisus" šitam filmui apibūdinti. Ne komedija, o visa eilė viena už kitą nejaukesnių ir nemalonių žiūrėti scenų. Šiaip ne taip šiandien jį įveikiau su keliomis pertraukomis, kitaip nebūčiau iškentusi. Didžiąją dalį laiko pati nesupratau, ko man labiau gaila- filmo veikėjų ar pačių aktorių, kuriems teko tokius veikėjus vaidinti. Ir kodėl niekas per visą filmą nė karto neužčiaupė to idioto draugelio ir nepaprotino, kad tas nors kiek pagalvotų prieš išsižiodamas. rolleyes.gif Tikrovėj tokį apeičiau per kilometrą, nors ir įsivaizduoju, kad kai kam jis pasirodys labai juokingas.

Jack Reacher (2012). Pirma filmo pusė labai patiko. Veikėjai, nusikaltimo tyrimas, nežinomybė. Antra pusė, kai jau paaiškėjo ir motyvas, ir tikrieji žudikai, taip smarkiai nebeįtraukė, pasidarė toks gana eilinis, nors ir neprastas, trileris "kas ką įveiks". Bet bendras įspūdis liko labai neblogas.

The fighter (2010). Nieko toks filmas, geras, bet kažko ypatingo nepajutau žiūrėdama. Nežinant iš anksto, man tikrai pažiūrėjus net neateitų į galvą mintis, kad šį filmą ir Amy Adams bei Melissą Leo būtų galima nominuoti Oskarui. Tik Bale'o vaidyba pasirodė kiek išsiskirianti.

Public enemies (2009). Patiko, bet irgi per daug sužavėta nebuvau. Kino teatre greičiausiai būtų ir šiek tiek pabodęs, bet namie, per kelis kartus, visai gerai susižiūrėjo.
Beje, pasigirsiu- kol nepasirodys nieko naujo ir jei Imdb ko nors nepraleido, nebeturiu ką žiūrėti su Johnny Deppu. "Public enemies" buvo paskutinis dar nematytas jo filmas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 24, 02:04)
Taigi detektyvas sakė, kad jei suras, jam teks sėst į kalėjimą. O kad rado, tai tikrai, juk išgirdo švilpimą. Be to, filmo pradžioj buvo paminėta, kad jis išnarplioja visas bylas. Tai manau, kad neparodė dėl to, kad ir taip aišku, kas bus po to.

Aš kaip tik supratau,kad tėvo nesurado,nes policininkas nusisukęs nuėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 11 25, 12:38)
Aš kaip tik supratau,kad tėvo nesurado,nes policininkas nusisukęs nuėjo g.gif

Nenuėjo jis nusisukęs. Pirmąsyk pagalvojo, kad pasigirdo, o antrąsyk - sukluso. Bent taip aš pamenu.

Paskaitykit tą interviu, kur įdėjau nuorodą, jei suprantat angliškai. Ten parašyta, kad netgi buvo nufilmuota ilgesnė versija, kur parodoma, kaip jis patraukia automobilį ir suranda tėvą. Jos atsisakė tam, kad paliktų mažytę abejonę. Bet paklausus scenaristo, kaip jis įsivaizduoja pabaigą, jis pasakė, kad tarp detektyvo ir tėvo yra ryšys, todėl labai maža tikimybė, kad jis jo nerastų. Ir jis pats taip įsivaizduoja pabaigą - kad detektyvas randa tėvą ir jis sėda į kalėjimą kuriam laikui. Paprastai tariant, tokią pabaigą paliko dėl įdomumo, dėl idėjos, kad veikėjai gali būti nenuspėjami, dėl galimybės žiūrovui pasirinkti savo versiją.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 11 20, 08:42)
Pažiūrėjau lietuvių Tyli naktis/2013, visko buvau prisiskaičius, atitinkamai ir nusiteikiau. Man, asmeniškai, šlyktus, po jo norėjosi nusipraust. Ir kada gi pagaliau lietuviai sukurs tikrai gerą filmą,  ne apie aną galą, kad ir ką jie kalbėtų, pažiūrėkim kitaip, bla bla bla...man būtų šlykštu tokiam niekale vaidint, tiksliau, prasikeikt, prasivoliot. Ar čia menas iš didžiosios M, arba aš nespėju su laiku doh.gif

sutinku, filmas tikrai nenusisekęs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 24, 22:25)
The fighter (2010). Nieko toks filmas, geras, bet kažko ypatingo nepajutau žiūrėdama. Nežinant iš anksto, man tikrai pažiūrėjus net neateitų į galvą mintis, kad šį filmą ir Amy Adams bei Melissą Leo būtų galima nominuoti Oskarui. Tik Bale'o vaidyba pasirodė kiek išsiskirianti.

Beje, pasigirsiu- kol nepasirodys nieko naujo ir jei Imdb ko nors nepraleido, nebeturiu ką žiūrėti su Johnny Deppu. "Public enemies" buvo paskutinis dar nematytas jo filmas.  smile.gif

Dėl The Fighter pritariu drinks_cheers.gif O Bale'as tai kad ir išskirtinesnis (nors gal net ir nėra tokio filmo iš matytų, kuriame jis prastai būtų pasirodęs), bet vis vien, tiek tuomet, kai pažiūrėjau The Fighter, tiek ir dabar galvoju, kad jo karjeroje yra daug stipresnių vaidmenų, už kuriuos jis bent jau nominacijos nusipelnęs buvo.

O dėl J. Depp tai super thumbup.gif Gal galėtum išskirti kad ir 5 labiausiai patikusius jo filmus ir keletą, kurie nepatiko? 4u.gif

Mano paskutiniai matyti:

The Hours (2002) - daugelio tikriausiai jau matytas, pati gal būdama pradinėse klasėse žiūrėjau, bet visai nieko aš ten nesupratau ir nuobodu buvo. O dabar tai nuo pat pirmos minutės įtraukė, žavėjo visų trijų aktorių vaidyba, asmeniškai man Julianne Moore gal net Nicole Kidman ,,perspjovė". Stiprūs veikėjų charakteriai, labai liūdnas ir niūrus, labai patiko.

October Sky
(1999) - biografinė drama apie paauglį, kuris su bendraamžiais ima konstruoti raketas, mokytojos paskatinimą tuo užsiimti ir taip galbūt laimėti koledžo stipendiją, tėvo nepritarimą šiai veiklai ir t.t. Pasirodė vidutiniškas, visiškai nuspėjamas, neužkabino manęs. Pavadinčiau ,,šeimynišku" filmas, kurį gali žiūrėti tiek vaikai, tiek suaugę.

The Starving Games (2013) - The Hunger Games parodija. Visumoje, buvo tikrai neblogų momentų, kai ir juokas ėmė, ir kai kurie dialogai, matoma ironija buvo vietoje ir laiku, tačiau visgi didžiąją dalį tų geresnių momentų sugadindavo tuoj pat einantis bukas, neskoningas juokelis (oro gadinimai, atsitrenkimai į sieną, vulgarybės ir pan). Kas labiausiai patiko, tai pabaiga. Tiesiog super, su malonumu būčiau norėjusi, kad būtent tokia būtų ir tikroji THG pabaiga. Na, realiai, būna ir blogiau (kad ir Epic Movie, kurio kiekviena sekundė - košmaras), bet ir šiame nieko gero išskyrus tobulą pabaigą biggrin.gif
O filmas patraukė dėmesį tuomet, kai pamačiau, kad berods gruodžio pradžioj jis bus pradėtas rodyti forum cineme (nors internete jau gera kokybė yra). unsure.gif Vien dėl to, kad jis trunka vos 1 h 10 min nemokėčiau nė 10 Lt (o spėju, bus kas mokės visus 20 Lt), jau nekalbant apie turinį...
Atsakyti
user posted image The Great Beauty 2013

Fellini dvasioje filmas apie civilizaciją cinizmo spąstuose didingų Romos paminklų pašonėje ..... Vizualiai nuostabus, siužeto linija siurealistinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 25 lapkričio 2013 - 21:39
QUOTE(laTulipe @ 2013 11 25, 21:41)
*O Bale'as tai kad ir išskirtinesnis, bet vis vien, tiek tuomet, kai pažiūrėjau The Fighter, tiek ir dabar galvoju, kad jo karjeroje yra daug stipresnių vaidmenų, už kuriuos jis bent jau nominacijos nusipelnęs buvo. 
**The Hours (2002)
***October Sky (1999). Pasirodė vidutiniškas, visiškai nuspėjamas, neužkabino manęs.

*Pritariu dėl šito.
**Geras filmas, bet knyga dar geresnė, siūlyčiau paskaityti. Man labai patiko ta scena su Moore ir vandeniu, didžiulį įspūdį kažkada padarė.
***O man labai patiko. Įtraukianti istorija pasirodė. Bet kaip seniai tai buvo, dabar pagalvojau, vienas iš pirmų mano matytų filmų su Jake'u- buvau tuomet baisiai juo susižavėjusi. ax.gif smile.gif

laTulipe, apie Deppo filmus kitąkart parašysiu, dalykas čia rimtas, reikia gerai pagalvoti, o dabar pavargus esu. smile.gif

Pažiūrėjau ir aš Prisoners. Šiaip patiko, aktoriai geri, bet man per ilgas pasirodė, į galą jau nuobodžiauti ėmiau. Ir dar visokių klaustukų liko, bet tiesiog tingiu gilintis. O dėl pabaigos, tai man net nekilo abejonių, ar tėvas bus rastas, t.y. pamaniau, kad bus.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 25, 23:34)
**Geras  filmas, bet knyga dar geresnė, siūlyčiau paskaityti. Man labai patiko ta scena su Moore ir vandeniu, didžiulį įspūdį kažkada padarė.

laTulipe, apie Deppo filmus kitąkart parašysiu, dalykas čia rimtas, reikia gerai pagalvoti, o dabar pavargus esu.  smile.gif

Tai jau taip, kadangi filmas labai patiko, tai dabar ir knygos noriu. drinks_cheers.gif
O dėl Deppo filmų tai viskas tvarkoje, kada bus noro ir nuotaika tinkama, tada ir pasidalink 4u.gif Juolab, kad jo karjeroje ne penki ir ne dešimt filmų, tad tikiu, kad sunku jau vien dėl to.

Pretty in Pink (1986) - romantinė ,,mokyklinė" komedija, paprasta, miela, prajuokinusi nesyk. Gražus muzikinis takelis.
Atsakyti
Pažiūrėtas Tyli naktis. Na neturiu ką pasakyti - kažkoks keistas filmas ir tiek.

Tuo tarpu Siberian Education (2013) man labai patiko. Pakako ir veiksmo, ir idėjos, ir labai greitai bei įdomiai susižiūrėjo. Tikrai asmeniškai man vienas geriausių filmų, kuriame dominuoja lietuviai. 10/10.
Atsakyti
Tylią naktį žiūrėjau dar jam pasirodžius kino teatre. Vienas iš siaubingiausių matytų filmų.
Patarėjas: jokio įspūdžio nepaliko, parinkti geri aktoriai visiįkai beverčiam filmui.
Prisoners: ne, ne, ne filmui, mintis neaiški, ką bandytą pasakyti ir parodyti. Nepatiko.
Papildyta:
Karti, karti.... vargu ar patiks žaliam jaunimui, nežinančiam rusų tautos subtilybių biggrin.gif
Atsakyti
Captain Philips (2013) - visai neblogas veiksmo filmas - tikra istorija apie tai, kaip amerikiečių laivą užgrobia somalio piratai. http://www.imdb.com/title/tt1535109/
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 25, 23:34)

Pažiūrėjau ir aš Prisoners. Šiaip patiko, aktoriai geri, bet man per ilgas pasirodė, į galą jau nuobodžiauti ėmiau. Ir dar visokių klaustukų liko, bet tiesiog tingiu gilintis. O dėl pabaigos, tai man net nekilo abejonių, ar tėvas bus rastas, t.y. pamaniau, kad bus.

Aš irgi taip manau dėl pabaigos, o ir visas filmas patiko, tik MB sakė man daugiau tokių ilgų ir painių filmų nesiųsti biggrin.gif
Atsakyti