Paziurejau seniai noreta pamatyti Mistinė upė / Mystic River patiko, patinka man filmai su detektyvo zanru, bet nesupratau kodel jis prikiriamas mistiniu filmu kategorijai? Nebuvo man ten jokios mistikos, nors ja as taip pat megstu. vis tik gal galit rekomenduoti kazka panasaus
dar praziureti is jusu rekomendaciju:
Kloja / Chloe 2010 m. gera aktoriu vaidyba, gal filmas kiek per daug melancholiskai (jei galima taip isireikst

) pateiktas, del to man kartas beziurint pasidarydavo nuobodu, bet istorija gan idomi, turetu but nenuspejama, nors ja perpratau dar neipusejus filmui
Café de Flore (2011) fainas filmas, pradzioj gal nelabai, bet kai ipusejus, pradejo vis labiau ristis tos dvi skirtingos isorijos negalejau nutraukt akiu, patiko.
Moteris, kuri dainuoja 2010 pabaiga

sokiravo, pats filmas nepasakyciau, kad labai lengvai ziurejosi, kazko man truko, bet pabaiga viska atpirko, pabaigus filma norejosi dar kart jy perziureti kazkodel.
Rekomenduociau ka siai minutei atsimenu:
Kruvinas deimantas / Blood Diamond 2006 m. pavadinciau universaliu filmu, kuriame yra visko, ir nuotykiu

ir dramos, ir veiksmo. 2 valandos visai neprailgo, tikrai lengvai susiziurejo ir esme nera banali kaip tokio tipo filmui. Aktoriai daug dadejo geram ziurejimui Leonardo DiCaprio siam filme man patiko

. Vien z. tinkamas filmas ziureti su vyru
Dar i tema ziurejimui su vyrais Kovotojai / Warrior 2011
Istorija banaloka ir nuspejama, bet pateika visai nebanaliai.
Nežinau ar čia buvo minetas (nors butu keista jei nebutu buves) Andželos pelenai / Angela's Ashes 1999 Apie seimos nesekmes, kazkuom istrigo man sis filmas, labai patiko.
9-asis rajonasDistrict 9(2009) kam tinka nestipri fantastika, ateiviai, rekomenduoju, nors mane tokia filmai sunkiai itraukia, siam siek tiek pavyko.
Oda, kurioje gyvenu / The skin i live in 2011 patinka man tokie keistoki filmai, pabaiga nenuspejama bent man buvo, grazus aktoriai, vaidyba kai kuriu aktoriu siaip sau pasirode, ypac netiketai gryzusio tarnaites sunaus, kazkokia pieva man ta filmo vieta
NELIEČIAMIEJI / INTOUCHABLES (2011) nerialus filmas, nera apie jy ka daugiau rasyti.
Ištrūkęs Džango / Django Unchained 2012 bent man atgaiva akims ir ausims
Prestižas / The Prestige 2006 isijunge su vyru po 15 min isjungem lauk, ar verta jungtis antra kart? tas pats su Memento(2000)