Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(mjforever @ 2013 11 25, 22:31)
user posted image The Great Beauty 2013

Fellini dvasioje filmas apie civilizaciją cinizmo spąstuose didingų Romos paminklų pašonėje  .....  Vizualiai nuostabus, siužeto linija siurealistinė.

Puikus filmas tiek vizualine tiek siužetine prasme.

Paskutiniai mano matyti filmai:
MEILĖ TRUNKA TREJUS METUS - lengvas prancūziškas filmas, nieko įmantraus, sapalionės apie santykius ir meilę. žiūrėjau, kai buvau visiškai pervargusi ir nebūčiau sugebėjusi susikoncentruoti ties rimtu filmu, prieš miegą atsipalaidavimui tiko, bet šiaip niekinis filmas.

THE HOURS - ačiū už rekomenduotą puikų filmą. jau ne kartą jis čia aptartas, daug nefilosofuosiu, tiesiog vertas dėmesio. filme visiškai neatpažinau Nicole Kidman. Žiūrėjau šiandien dar atskirai google to filmo nuotraukas, ir vistiek nesugebėjau įžvelgti jos bruožų, man tai du atskiri žmonės.
Atsakyti
Kažkada seniai per tv mačiau komediją - kažkas tokio, kad mergina ruošiasi ištekėti, o jos tėtis miręs ir jo dvasia priešinasi toms vedyboms... Niekaip nerandu, tikrai ne Father of the Bride (1991)

Iš neseniai žiūrėtų komedijų išskirčiau Last Holiday thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 27 lapkričio 2013 - 18:57
Vakar pažiūrėjau "I Spit on Your Grave 2" http://www.imdb.com/title/tt2537176/
Tai kriminalinis siaubo trileris ( ne silpnų nervų žiūrovams). Mano nuomone tikrai labai geras filmas, senai buvau mačiusi tokį. Kam patinka panašaus stiliaus filmai - rekomenduoju.

Atsakyti
Paziurejau seniai noreta pamatyti Mistinė upė / Mystic River patiko, patinka man filmai su detektyvo zanru, bet nesupratau kodel jis prikiriamas mistiniu filmu kategorijai? Nebuvo man ten jokios mistikos, nors ja as taip pat megstu. vis tik gal galit rekomenduoti kazka panasaus smile.gif

dar praziureti is jusu rekomendaciju:
Kloja / Chloe 2010 m. gera aktoriu vaidyba, gal filmas kiek per daug melancholiskai (jei galima taip isireikst smile.gif ) pateiktas, del to man kartas beziurint pasidarydavo nuobodu, bet istorija gan idomi, turetu but nenuspejama, nors ja perpratau dar neipusejus filmui smile.gif

Café de Flore (2011) fainas filmas, pradzioj gal nelabai, bet kai ipusejus, pradejo vis labiau ristis tos dvi skirtingos isorijos negalejau nutraukt akiu, patiko.

Moteris, kuri dainuoja 2010 pabaiga blink.gif sokiravo, pats filmas nepasakyciau, kad labai lengvai ziurejosi, kazko man truko, bet pabaiga viska atpirko, pabaigus filma norejosi dar kart jy perziureti kazkodel.

Rekomenduociau ka siai minutei atsimenu:
Kruvinas deimantas / Blood Diamond 2006 m. pavadinciau universaliu filmu, kuriame yra visko, ir nuotykiu wub.gif ir dramos, ir veiksmo. 2 valandos visai neprailgo, tikrai lengvai susiziurejo ir esme nera banali kaip tokio tipo filmui. Aktoriai daug dadejo geram ziurejimui Leonardo DiCaprio siam filme man patiko wub.gif . Vien z. tinkamas filmas ziureti su vyru biggrin.gif

Dar i tema ziurejimui su vyrais Kovotojai / Warrior 2011
Istorija banaloka ir nuspejama, bet pateika visai nebanaliai.

Nežinau ar čia buvo minetas (nors butu keista jei nebutu buves) Andželos pelenai / Angela's Ashes 1999 Apie seimos nesekmes, kazkuom istrigo man sis filmas, labai patiko.

9-asis rajonasDistrict 9(2009) kam tinka nestipri fantastika, ateiviai, rekomenduoju, nors mane tokia filmai sunkiai itraukia, siam siek tiek pavyko.

Oda, kurioje gyvenu / The skin i live in 2011 patinka man tokie keistoki filmai, pabaiga nenuspejama bent man buvo, grazus aktoriai, vaidyba kai kuriu aktoriu siaip sau pasirode, ypac netiketai gryzusio tarnaites sunaus, kazkokia pieva man ta filmo vieta doh.gif

NELIEČIAMIEJI / INTOUCHABLES (2011) nerialus filmas, nera apie jy ka daugiau rasyti.

Ištrūkęs Džango / Django Unchained 2012 bent man atgaiva akims ir ausims wub.gif

Prestižas / The Prestige 2006 isijunge su vyru po 15 min isjungem lauk, ar verta jungtis antra kart? tas pats su Memento(2000) g.gif

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 11 29, 11:07)
NELIEČIAMIEJI / INTOUCHABLES (2011) nerialus filmas, nera apie jy ka daugiau rasyti.

man patiko, o vyrui labai labai patiko biggrin.gif jam tai vienas iš didžiausią įspūdį palikusių pastarojo meto filmų smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2013 11 27, 18:57)
THE HOURS - ačiū už rekomenduotą puikų filmą. jau ne kartą jis čia aptartas, daug nefilosofuosiu, tiesiog vertas dėmesio. filme visiškai neatpažinau Nicole Kidman. Žiūrėjau šiandien dar atskirai google to filmo nuotraukas, ir vistiek nesugebėjau įžvelgti jos bruožų, man tai du atskiri žmonės.

Kazkaip nepamenu visai komentaru apie filma 'The Hours' ,suintrigavote kazkaip,maniau paziuresiu,na ir ka,vos datempiau iki galo doh.gif Visiskai neidomus,nuobodus ir per ilgas filmas verysad.gif
Vyras mane paziures su manim,tai uz 15min nusisuko ir uzmigo, o ryte paklause ar daziurejau ta nesamoninga filma biggrin.gif
Asmeniskai as nerekomenduoju,ne mano skonio filmas absoliuciai schmoll.gif
Aplamai nemegstu aktores M.Streep,pastebejau,jeigu ji kokiam filme vaidina,tai filmas buna S... hihihi.gif
O del N.Kidman siame filme isvaizdos tai tikra tiesa,neimanoma atpazinti. Realiai lupos ir akys,tai jos,tik nosi gera uzlipde ir zmogaus nebeatpazinsi .
Papildyta:

Prestižas / The Prestige 2006 isijunge su vyru po 15 min isjungem lauk, ar verta jungtis antra kart? tas pats su Memento(2000)  g.gif

Rekomenduociau ir net labai Memento, o Prestizas irgi nera prastas,puse velnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 29 lapkričio 2013 - 15:59
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 29, 17:00)

Aplamai nemegstu aktores M.Streep,pastebejau,jeigu ji kokiam filme vaidina,tai filmas buna S...  hihihi.gif

na jau, labai puiki aktorė, mano viena mėgiamiausių aktorių, ir filmų yra netgi labai gerų.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 11 29, 18:17)
na jau, labai puiki aktorė, mano viena mėgiamiausių aktorių, ir filmų yra netgi labai gerų.

As ant greito taip apie ja pasakiau,siaip is tiesu ji man ne prie sirdies,o apie jos vaidinamus filmus,tai pastaruosius paskutinius,kuriuos maciau,tai man labai nepatiko,tokie kaip sis The Hours,poto Julia@Juliai ir poto kazkoks miuziklas su ja buvo,nepamenu tik pavadinimo.. smile.gif Mama Mia gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 29 lapkričio 2013 - 17:25
O tai kaip romantiškasis The Bridges of Madison County ? Arba The River Wild, Out of Africa , Falling in Love ?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 26, 22:04)
Prisoners: ne, ne, ne filmui, mintis neaiški, ką bandytą pasakyti ir parodyti.

Kodėl neaiški? Parodyta, kaip skirtingai žmonės elgiasi atsitikus nelaimei ir kiek toli pasiryžę nueiti, kad atgautų savo vaiką.
Man tik grobiko motyvas šiek tiek įtartinas pasirodė, bet labiau pasigilinus gal irgi kitaip atrodytų.

Paziurejau seniai noreta pamatyti Mistinė upė / Mystic River  patiko, patinka man filmai su detektyvo zanru, bet nesupratau kodel jis prikiriamas mistiniu filmu kategorijai? Nebuvo man ten jokios mistikos, nors ja as taip pat megstu.

Na aš niekur nesu mačiusi, kad "Mystic river" kas pristatytų kaip mistinį filmą. Kriminalinė drama ir tiek (labai gera, aišku).

QUOTE(eliss @ 2013 11 29, 18:32)
O tai kaip romantiškasis The Bridges of Madison County ? Arba The River Wild, Out of Africa , Falling in Love ?

The deer hunter, Kramer vrs Kramer, Manhattan, Silkwood, Death becomes her, Adaptation, Angels in America, Evening, The devil wears Prada ir dar nemažai kitų. Vienas už kitą geresni filmai ir ji pati beveik visur nuostabi, nors, aišku, asmeninės simpatijos daug lemia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 29, 18:50)
Kodėl neaiški? Parodyta, kaip skirtingai žmonės elgiasi atsitikus nelaimei ir kiek toli pasiryžę nueiti, kad atgautų savo vaiką.
Man tik grobiko motyvas šiek tiek įtartinas pasirodė, bet labiau pasigilinus gal irgi kitaip atrodytų.
Na aš niekur nesu mačiusi, kad "Mystic river" kas pristatytų kaip mistinį filmą. Kriminalinė drama ir tiek (labai gera, aišku).
The deer hunter, Kramer vrs Kramer, Manhattan, Silkwood, Death becomes her, Adaptation, Angels in America, Evening, The devil wears Prada ir dar nemažai kitų. Vienas už kitą geresni filmai ir ji pati beveik visur nuostabi, nors, aišku, asmeninės simpatijos daug lemia.  smile.gif

Jus teisi del asmenines simpatijos ir prisipazinsiu,kad kai kuriu filmu neesu maciusi,tik kazin kada prisiversiu paziureti smile.gif
Man noretusi dabar koki gera rimta filma paziureti,neleksta ir su gera mintim smile.gif
Atsakyti
Paziurejau seniai noreta pamatyti Mistinė upė / Mystic River  patiko, patinka man filmai su detektyvo zanru, bet nesupratau kodel jis prikiriamas mistiniu filmu kategorijai? Nebuvo man ten jokios mistikos

Tikrai nėra ten jokios mistikos, Mystic River - tiesiog upės pavadinimas ir tiek smile.gif
Atsakyti