Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Balanda @ 2013 12 09, 22:51)
Na nežinau, kaip tokį filmą galima priskirti ramiam vakarui  unsure.gif  Labai rimtas, labai sukrečiantis, žiaurus...

Samsaros nemačiau, bet žiūrėjom Baraką, tai irgi buvom nusiteikę gražiems vaizdams ramų vakarą biggrin.gif. Ir ką, tikrai buvo labai gražių vaizdų, bet ne tik... po peržiūros buvo apėmęs vos ne beviltiškumo jausmas doh.gif. Filmas tikrai pakankamai depresyvus, sukeliantis susvetimėjimo, vienišumo pojūtį ("ale" gimstam vieni ir mirštam vieni).
Greičiausiai bus nemažai žmonių, kuriems tokių pojūčių apskritai nebuvo - tiesiog gražūs gamtos vaizdeliai smile.gif. Tada viskas paprasta. O man Samsarai reikia nusiteikimo, nes nelaukiu paprasto žiūrėjimo paprastą vakarą biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 10, 12:23)

Čia visų išgirtą The Hunt pažiūrėjau. Na viskas ok, žiūrėjau tarkuodama bulves kugeliui rankomis ir galvojau, nuspėjamumas neįtikėtino lygio, nu nejaugi taip ir bus kaip manau  doh.gif  Akurat biggrin.gif.  A ką Jūs tame pagrindiniame aktoriuje matot? Skaičiau anksčiau, kad meilė daugumos cool.gif žodžiu, scenaristui dvoikė, režisūrai 6, vaidybai nu ok, 7,5 smile.gif

Gal čia ir buvo klaida, kad tarkuodama bulves ir apie kugelį galvodama žiūrėjot lotuliukas.gif .

Peržiūrėjau Disconnect, neblogas, priminė The Crash cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 10, 13:03)
Gal mes ne apie tą patį filmą  smile.gif

Gal tikrai apie skirtingus filmus šnekat g.gif Yra 2001 m. ir 2011 m.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 10, 14:58)

aha, tikrai apie skirtingus smile.gif as apie sita

http://www.imdb.com/...y?ref_=tt_ov_pl
Papildyta:
QUOTE(Amabel @ 2013 12 10, 14:04)
Gal čia ir buvo klaida, kad tarkuodama bulves ir apie kugelį galvodama žiūrėjot  lotuliukas.gif .

nu nia, mano yda yra nuspėti siužetą iš anksto, kai to visai nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 10, 17:01)
aha, tikrai apie skirtingus smile.gif as apie sita

http://www.imdb.com/...y?ref_=tt_ov_pl

Skaitau čia diskusiją apie samsarą, likau pasimetus, kas ten gali sukrėsti ir pan. O gi pasirodo kalbama apie skirtingus filmus doh.gif Aš žiūrėjau 2011 dokumentinį, o yra ir kitas, reiks bandyt pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 10, 15:58)

Stai ir gaunasi skirtingi komentarai apie to paties pavadinimo skirtingus filmus biggrin.gif
As asmeniskai kalbejau apie 2011m smile.gif
Atsakyti
25 sukrečiantys dokumentiniai filmai

Straipsnis apie 90metį lietuvių režisierių Joną Meką theAtlantic'e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 10 gruodžio 2013 - 17:14
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 10, 17:24)
Stai ir gaunasi skirtingi komentarai apie to paties pavadinimo skirtingus filmus  biggrin.gif
As asmeniskai kalbejau apie 2011m  smile.gif

kaip gerai kartais papletkinti, nes jau prad4jau jaustis dun dun, negi filmuose nieko nebesuprantu. as irgi kalbėjau apie 2011, net nežinojau apie tą kitą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 10, 18:14)
kaip gerai kartais papletkinti, nes jau prad4jau jaustis dun dun, negi filmuose nieko nebesuprantu. as irgi kalbėjau apie 2011, net nežinojau apie tą kitą.  biggrin.gif

Ir as nezinojau apie ta kita,permeciau yotoobe'i,ziuriu,kad tikrai ten tu meiliu scenu yra biggrin.gif
Tai ir siaip smagu papletkinti,paskaityti skirtingu nuomoniu apie filmus. Man patinka,kai kaip kurios labai graziai ir tiksliai nupasakoja/pristato matytus filmus. O ir siaip daugmaz pagal nares zinau,kuriu filmus rinktis, panasiu skoniu.. smile.gif
Atsakyti
Turiu ir as Samsara atsisiuncius.Visiskai nieko apie ji negirdejau,kas,apie ka,kieno.Girdejau tik,kad geras,o kuom geras,nezinojau.Atsisedau ziureti,prasukau i prieki,turiu tokia ida,prasukti filma i prieki,paziureti kas bus doh.gif ir pataikiau ant tos scenos,kur vyras istepliojo sau veida,ir dare visokias grimasas.Ibaugino mane ta scena,iki siol ziureti nenoriu biggrin.gif .O jei rimtai,tai siam filmui reikia tam tikros nuotaikos,reikia nusiteikti.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 10, 17:14)
kaip gerai kartais papletkinti, nes jau prad4jau jaustis dun dun, negi filmuose nieko nebesuprantu. as irgi kalbėjau apie 2011, net nežinojau apie tą kitą.  biggrin.gif

labai gerai, aš apie tą kitą irgi nežinojau, o draugui rekomendavau tiesiog pavadinimą pasakius ir kad reik nusiteikt rimtai, tai dabar reiks patikslint, nes pasaulinėmis problemomis tikrai liks nusivylęs biggrin.gif na ir aną pažiūrėt pačiai smile.gif ramiam vakarui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 12 10, 19:51)
Turiu ir as Samsara atsisiuncius.Visiskai nieko apie ji negirdejau,kas,apie ka,kieno.Girdejau tik,kad geras,o kuom geras,nezinojau.Atsisedau ziureti,prasukau i prieki,turiu tokia ida,prasukti filma i prieki,paziureti kas bus  doh.gif ir pataikiau ant tos scenos,kur vyras istepliojo sau veida,ir dare visokias grimasas.Ibaugino mane ta scena,iki siol ziureti nenoriu  biggrin.gif .O jei rimtai,tai siam filmui reikia tam tikros nuotaikos,reikia nusiteikti.

Na taip,reikia nusiteikti manau. O ta scena apie kuria kalbat,tai taip ir man ji nelabai patiko,bet kiekvienas gali ja interpretuoti savaip,pvz man atrode,as taip supratau kaip zmones jauciasi dirbdami istisas dienas ofisuose,kaip kraustosi is proto lengvai nuo rutinos ir pan.. Nemoku graziai aprasyneti blush2.gif
Atsakyti