Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Vajuza @ 2013 12 10, 20:12)
Na taip,reikia nusiteikti manau. O ta scena apie kuria kalbat,tai taip ir man ji nelabai patiko,bet kiekvienas gali ja interpretuoti savaip,pvz man atrode,as taip supratau kaip zmones jauciasi dirbdami istisas dienas ofisuose,kaip kraustosi is proto lengvai nuo rutinos ir pan.. Nemoku graziai aprasyneti  blush2.gif

O as net nesugebejau isigilinti,isjungiau iskart,nejauku nuo vaizdo pasidare.Kadangi filmas ne vien grazi gamta,o reikalaujantis gilesniu pamastimu,jam as dar nepasiruosius smile.gif.Paskutiniu metu norisi lengvesniu,filmu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 10 gruodžio 2013 - 19:25
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 10, 19:12)
Na taip,reikia nusiteikti manau. O ta scena apie kuria kalbat,tai taip ir man ji nelabai patiko,bet kiekvienas gali ja interpretuoti savaip,pvz man atrode,as taip supratau kaip zmones jauciasi dirbdami istisas dienas ofisuose,kaip kraustosi is proto lengvai nuo rutinos ir pan.. Nemoku graziai aprasyneti  blush2.gif

Ten Olivier de Sagazan, youtube galima rast jo performansų. Man irgi labai kraupu vietomis fear.gif
Atsakyti
Frozen
http://www.obuolys.l...a/filmas/13050/

man patiko. Siaip patinka filmai su daug sniego, salcio, bandymu isgyventi.. Gera ziureti tokius sedint siltai namie su arbatos puodeliu, gera ziureti i savo rankas, ir isvis jaustis siltai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Frances Ha be glamūro ir spalvų, apie svajoklę merginą, kurią gyvenimas verčia subręsti. Vertas pažiūrėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 12 10, 14:04)
.
priminė The Crash  cool.gif

Paziurejau, puikus!
Atsakyti
Top of the Lake (2013)- pažiūrėjau ir aš šitą mini serialą. ną ką žinau.. žiūrėjosi, bet va kaip gero filmo aš jo tikrai nevadinčiau. pats siužetas įdomus, na bet kažko nepasistengta. charakteriai man neišbaigti, kažko tokie trūkinėjantys. kuo toliau galvoju, tuo mačiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas siule paziureti filma su S.Bullok Premonition, galvoju paziuresiu dabar,isijungiu, o gi ziuriu,kad maciusi esu doh.gif biggrin.gif Greit pamirstu pavadinimus filmu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2013 12 11, 01:05)
user posted image

Frances Ha be glamūro ir spalvų, apie svajoklę merginą, kurią gyvenimas verčia subręsti. Vertas pažiūrėjimo.

Einu ieskoti Frances Ha,patiko traileris labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 12, 16:29)
Kazkas siule paziureti filma su S.Bullok Premonition, galvoju paziuresiu dabar,isijungiu, o gi ziuriu,kad maciusi esu  doh.gif  biggrin.gif  Greit pamirstu pavadinimus filmu  smile.gif
Papildyta:

Einu ieskoti Frances Ha,patiko traileris labai  4u.gif

Paziurejau Frances Ha.. Na keistokas filmas.. Vis laukiau kada kazkas pasikeis gyvenime tai Francesei,bet taip nieko ir neivyko. Lengvai ziurejosi,bet pabodo laukti kazko idomesnio,kazko kas pagyvintu.. visas filmas toks pats,kaip prasidejo taip ir baigesi.. Labiausiai patiko pati aktore,tiksliau heroje,jos budas,charakteris,nuosirdumas,paprastumas,gerumas,bet tik tiek.. Ne kazin kas mastau.gif Kazin ar rekomenduociau rolleyes.gif
Atsakyti
Seniai buvo noriu sarase ir pagaliau paziurejau - Perfect Sense. Paliko ispudi, rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 12, 22:27)
Seniai buvo noriu sarase ir pagaliau paziurejau - Perfect Sense. Paliko ispudi, rekomenduoju!

Tikrai vertas dėmesio šitas drinks_cheers.gif .

Pagaliau susiruošiau peržiūrėti jau kuris laikas kompiuteryje tūnantį Trance, va kas labai patiko, tai garso takelis thumbup.gif . O pats filmas, tai net nežinau, tiek sukta, susukta, kad jo eigoje jau niekas nebeaišku. Nelabai patinka man filmai, kurių metu nesupranti ką žiūri, o kad suvokti kas čia įvyko, pabaigoje būtinas vieno kurio nors veikėjo 15 minučių trukmės monologas atskleidžiantis visą situaciją biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 12 11, 21:38)
Top of the Lake (2013)- pažiūrėjau ir aš šitą mini serialą. ną ką žinau..

Mat kaip g.gif
As 4 dalis perziurejau dar tik,kazkaip itraukia,bet kad lb geras butu,nepasakyciau.
Man ta pagrindine aktore, Elizabeth Moss, sitam vaidmeny nesizuri,as ja is Mad menu pamenu,vat ten ji savam kaily.

QUOTE(gaily @ 2013 12 12, 22:27)

o as nebaigiau jo ziuret,nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 12 gruodžio 2013 - 23:45
Kazkuri rekomendavo paziureti Гнездо Кочета,katik po perziuros. SIaip pastatytas silpnokai,kazkaip aktoriai pasirode silpnokai vaidinantys,tikraja to zodzio prasme 'vaidinantys' nenaturaliai kazkaip..,bet pats scnarijus neblogas. Duociau kokius 6/10.
Atsakyti