Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

Parekomenduokit, prašau, kokių nors tikrai juokingų gerų komedijų, vis ieškau, parsisiunčiu, bet sužavėta nelieku kažkaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 11 02, 16:19)
Parekomenduokit, prašau, kokių nors tikrai juokingų gerų komedijų, vis ieškau, parsisiunčiu, bet sužavėta nelieku kažkaip...  doh.gif

Na žiūrint koki0 tipo norite komedijų...
Holivudas - the heat, the identity thief
šiaip geros su prasme - adam's apples, where do we go now, when pigs have wings, itališki: we got the pope, mid - august lunch. welcome to the south, welcome to the north. abi dalys tiesiog pasakiškos. gera humoro dozė ir gražūs vaizdai garantuoti ypač tiks mylintiems Italiją. beje, prieš žiūrint šiuos filmus reikia šiek tiek žinoti apie Italiją, ir jų nuolatinę kovą tarp pietų ir šiaurės Italijos. du kartus žiūrėjau šiuos filmus, verti dėmesio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 16:58)
šiaip geros su prasme - adam's apples, where do we go now, when pigs have wings, itališki: we got the pope,  mid - august lunch. welcome to the south, welcome to the north. abi dalys tiesiog pasakiškos. gera humoro dozė ir gražūs vaizdai garantuoti ypač tiks mylintiems Italiją. beje, prieš žiūrint šiuos filmus reikia šiek tiek žinoti apie Italiją, ir jų nuolatinę kovą tarp pietų ir šiaurės Italijos. du kartus žiūrėjau šiuos filmus, verti dėmesio.  4u.gif

ir dar: "parada" (the parade). berods Serbų filmas. labai linksmai susižiūrėjo, nors mintis nejuokinga, pabaiga kiek liūdna, bet filmas pateiktas linksmai
Atsakyti
klementyna, dėkui už rekomendacijas, bandysiu kažką siųstis 4u.gif
Atsakyti
The Call (2013) - maždaug valandą sėdėjau ir žiūrėjau labai susidomėjusi, bet paskutinis pusvalandis, o ypač sprendimas pabaigoje visiškai nepatiko, taip norėjosi, kad viskas būtų išspręsta (nesvarbu, ar su gera, ar su bloga pabaiga) logiškai..

QUOTE(gaily @ 2013 11 01, 23:25)
narsau imdb kokie dar filmai geri su ja  g.gif

Asmeniškai man ji (K. Knightley) labai žavi visuose ,,senoviniuose" filmuose (kurie ir šiaip pasirodė įdomūs savo siužetais/pastatymu) : Atonement, Pride & Prejudice, The Duchess, Anna Karenina .
Iš romantinių/komedijų patiko Love Actually , Seeking a Friend for the End of the World
Iš mistinių The Jacket geras.
Na, ir apkalbėtasis Last Night.
Atsakyti
Asmeniškai man ji (K. Knightley) labai žavi visuose ,,senoviniuose" filmuose (kurie ir šiaip pasirodė įdomūs savo siužetais/pastatymu) : Atonement, Pride & Prejudice, The Duchess, Anna Karenina .
Iš romantinių/komedijų patiko Love Actually , Seeking a Friend for the End of the World
Iš mistinių The Jacket geras.
[/quote]
Man ji patinka kaip aktorė, ir daug puikių filmų yra su ja, tik pastebėjau vieną dalyką, kad daugumoje filmų jos veido išraiška tokia pati, kankinės veidas. Kai peržiūri daugiau filmų, kažkaip taip užstrigo, ir tai nervina negyvas jos toks veidas. dėl tos pačios priežasties negaliu žiūrėti filmų su Kristen Stewart. Atrodo, kad ją pykina ir tuoj apsivems. ir aišku dar antipatija "saulėlydžio" filmui. Kaip dievina visi pagrindinius aktorius, o man nei gražūs nei charizmatiški. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 11 02, 16:52)
The Call (2013) - maždaug valandą sėdėjau ir žiūrėjau labai susidomėjusi,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

visi siti filmai su K. Knightley man patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 18:03)
ir aišku dar antipatija "saulėlydžio" filmui. Kaip dievina visi pagrindinius aktorius, o man nei gražūs nei charizmatiški. smile.gif

Kas juos dievina? Nesutikau dar nei vieno tokio lotuliukas.gif

Gal Knightley ir neverta Oskaro, bet Stewart prie jos net negulėjo schmoll.gif
Atsakyti
dėl Keiros, jei filmus žiūri su ilgokom pertraukom - kaip ir nieko, kaip ir viskas gerai su ja, BET jei keletą pažiūri iš eilės arba trumpa pertraukėlė būna - tos jos išraiškos visur vienodos ir visur tas mirštančios gulbės amplua, tai užknisa labai biggrin.gif

The Deep (2012)
95 min - Drama

Islandų, tikrais faktais paremta drama. Minusų neradau - nei per ilgas, nei ištemptas, nei perspaustas, nei nusaldintas, viskas savo vietoj. Plius Islandijos gamta.
O esmė - apie žveją, išgyvenusį nuskendus laivui +3 C vandeny.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 13:44)

"the sessions" - visai geras filmas. kiek žinau skandinavijoje neįgaliems žmonėms yra samdomos prostitutės, kad būtų patenkinti fiziniai poreikiai. man filmas patiko, tik kraupoka buvo žiūrėti į Helen Hunt veiduką.

Siužetas tikrai įdomus, neįprastas, bet pats išpildymas man nepatiko. Pagrindinis aktorius taip pat. Bendras įspūdis - graudžiai koktus.

QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 16:01)
šiaip geros su prasme - adam's apples, where do we go now, when pigs have wings, itališki: we got the pope,  mid - august lunch. welcome to the south, welcome to the north. abi dalys tiesiog pasakiškos. gera humoro dozė ir gražūs vaizdai garantuoti ypač tiks mylintiems Italiją. beje, prieš žiūrint šiuos filmus reikia šiek tiek žinoti apie Italiją, ir jų nuolatinę kovą tarp pietų ir šiaurės Italijos. du kartus žiūrėjau šiuos filmus, verti dėmesio.  4u.gif

Adomo obuoliai - geras filmas, tik komedijos aš ten neradau. Kitų nemačius, dėkui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
2013 m. filmas, apie filosofiją išgyventi. Baigiamajam egzaminui filosofijos mokytojas studentams pasiūlo minčių eksperimentą-vaizduotėje remiantis vien logika rasti išlikimo variantą apokalipsės metu.
nestandartinis filmas, man tikrai patiko.

o Life of Pi visai neužkabino, po pusvalandžio nusprendžiau nebesikankint. Gal kada nors kitaip jis atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 11 02, 16:19)
Parekomenduokit, prašau, kokių nors tikrai juokingų gerų komedijų, vis ieškau, parsisiunčiu, bet sužavėta nelieku kažkaip...  doh.gif

O kokie maždaug patinka? Aš galiu pavardinti, kokie juokingi buvo man, bet kad tikrai patiks, negarantuoju. smile.gif

The trip, 2010
How to kill your neighbor's dog, 2000
The hangover, 2009
Friends with benefits, 2011
Burn after reading, 2008
The sure thing, 1985
Death at a funeral, 2007
The switch, 2010
Best in show, 2000

Kalbant apie Keira Knightley, aš dar siūlyčiau The hole (2001) pažiūrėti. Jos vaidmuo ten toks truputį kitoks nei daugumoje filmų.

Atsakyti
"Last night" peržiūrėjau. Pirmas įspūdis - tobula.

QUOTE(katilina @ 2013 11 02, 23:14)
O kokie maždaug patinka? Aš galiu pavardinti, kokie juokingi buvo man, bet kad tikrai patiks, negarantuoju.  smile.gif

The trip, 2010
How to kill your neighbor's dog, 2000
The hangover, 2009
Friends with benefits, 2011
Burn after reading, 2008
The sure thing, 1985
Death at a funeral, 2007
The switch, 2010
Best in show, 2000

Šitas man pasirodė prastas ir netgi nuobodus.
Atsakyti