Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 19:03)
dėl tos pačios priežasties negaliu žiūrėti filmų su Kristen Stewart. Atrodo, kad ją pykina ir tuoj apsivems. ir aišku dar antipatija "saulėlydžio" filmui. Kaip dievina visi pagrindinius aktorius, o man nei gražūs nei charizmatiški.  smile.gif

kaip tik vakar žiūrėjom per lnk "saulėlydžio" filmą. Pirmą kartą gal mačiau taip nuo iki, anksčiau vieną tik prabėgdama pro tv. Tai šiaip man visai patiko. Iš tikro tas vampyrizmas ten lyg tarp kitko, tiesiog apie jaunų žmonių jausmus ir labai neblogai sukurtus ir išpildytus. Vampyrai irgi solidžiai parodyti. Bet va Kristen Stewart tai laikyčiau yra filmo pravalas ir silpniausioji vieta- kaip aktorė tai tuščia vieta, buvo daug jausmingų scenų, o ji nieko daugiau, kas aktorinėje mokykloje išmokta, nemoka iš savęs išspausti, beemocinė klišė. Jūs labai taikliai apibūdinot - atrodė, kad ją išvien pykina biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 03 lapkričio 2013 - 09:43
Vakar matyti.
Incendies: ziuredama pamaniau, jei nezinai savo saknu ir praeities, kartais geriau ir nesikapstyti. Nors filmas letas, bet nebuvo sunku ziureti. Patiko ir itiko.
The great gatsby: knyga esu skaiciusi pries kelis metus, todel filmas domino kaip bus padaryta knygos ekranizacija. Patiko filme viskas nuo pradziu iki galo.gal reikejo stipraus vizualiai filmo akim paganyti.vakareliu scenos ispudingos, nieko neprikisi. O leonardo tobulai atliko savo vaidmeni. Gal atspindint tokio laikotarpio ivykius, nelabai tinka kompiuteriniai efektai, ar siuolaikine muzika, bet ir tai nekliude akies.keista buvo girdeti ir lana del rey dainas, bet vis delto filmas paliko ispudi. Manau vizualizacija stiprioji jo puse, o to man ir reikejo.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 11 02, 20:29)
Siužetas tikrai įdomus, neįprastas, bet pats išpildymas man nepatiko. Pagrindinis aktorius taip pat. Bendras įspūdis - graudžiai koktus.
Adomo obuoliai - geras filmas, tik komedijos aš ten neradau. Kitų nemačius, dėkui  4u.gif

" adomo obuoliai" - tai juodoji komedija, bet zinoma tai nera filmas tik smagiai pasijuokti, todel ir parasiau filmai su mintimi. Is isvarxintu auksciau man labiausiai patiko welcome to the north/south. Paprastos, juokingos, su nuostabiais vaizdais
Atsakyti
Gomorrah (2008) - pradėjau žiūrėti, bet niekaip neužkabino. apie šiuolaikinės Italijos mafiją ir kriminalinį pasaulį. vienu metu pasakojamos kelios istorijos, tačiau nei vieno ryškaus pasakojimo, už kuri galėčiau užsikabint. nieko nesupratau, todėl po pusės filmo mečiau smile.gif
Atsakyti
Klementyna, tavo rekomenduotas italu komedijas bandysiu paziuret.
Aciu uz pasidalinima 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 11 02, 20:16)

The Deep (2012)
95 min  -  Drama

Islandų, tikrais faktais paremta drama. Minusų neradau - nei per ilgas, nei ištemptas, nei perspaustas, nei nusaldintas, viskas savo vietoj. Plius Islandijos gamta.
O esmė - apie žveją, išgyvenusį nuskendus laivui +3 C vandeny.

sitas sudomino,trauksiu sarasan

QUOTE(katilina @ 2013 11 03, 00:14)

The trip, 2010
How to kill your neighbor's dog, 2000
The hangover, 2009
Friends with benefits, 2011
Burn after reading, 2008
The sure thing, 1985
Death at a funeral, 2007
The switch, 2010
Best in show, 2000

Sitas nerealus,
beje ji per snoba artimiausia rodys,deja,su LT vertimu,
kas mano nuomone 'sugadins' puse sio filmo idomumo ir juokingumo.
Ji reikia orginalo kalba ziuret.
Atsakyti
Pamirsau pamineti, kad reikia pradeti ziureti nuo welcome to the south, welcome to the north yra antra dalis, tesinys pirmos dalies.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 30, 12:05)
Silk (2007)

Kazkaip vis atideliodavau, istorija mazdaug prisiminiau, kazkada knyga skaiciau, bet filmas vis tiek patiko smile.gif

Silk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 03 lapkričio 2013 - 17:07
QUOTE(katilina @ 2013 11 02, 23:14)
O kokie maždaug patinka? Aš galiu pavardinti, kokie juokingi buvo man, bet kad tikrai patiks, negarantuoju.  smile.gif

Patinka tokie, kur nėra visiškai banalūs, bet tikrai juokingi ir humoras būtų suprantamas paprastiems žmonėms. Man patikusių ir rekomenduotinų sąrašas toks:

Bufalas 66 / Buffalo '66 labai geras filmas, labai.
Juodos gyvatės dejonė / Black Snake Moan ( čia turbūt daugeliui visai ne komedija susirodytų, bet man buvo tikrai vietų, kur tikrai buvo kur pasijuokt.
O, broli, kur tu? / O Brother, Where Art Thou? čia jau iš serijos must see.
Pabandom iš naujo / Hope Springs nesakyčiau, kad labai kažkoks wow, bet patiko.
Puikus planas / UN PLAN PARFAIT (2012) - man labai patiko, daug kur smagiai pasijuokiau, nors MB neliko labai sužavėtas, bet, mano manymu, tai jo problema, nes jis apskritai nemėgėjas romantinių komedijų.
Suvaidink mano žmoną / Just Go with It - labai jau holivudinė, bet nieko tokia, patiko.

Vakar žiūrėjau Velniop tą darbą / Office Space - nesužavėjo visiškai schmoll.gif
Atsakyti
Abduction/2011 - vakar per tv3 pažiūrėjom, na ir patiko, geras trileris, veiksmo netrūko. Labai gerai pravėdinti galvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 03, 13:12)
Vakar matyti.
Incendies: ziuredama pamaniau, jei nezinai savo saknu ir praeities, kartais geriau ir nesikapstyti. Nors filmas letas, bet nebuvo sunku ziureti. Patiko ir itiko.

mane šitas filmas papykdė šiek tiek biggrin.gif man jį taip išgyrė, gal per daug tikėjausi. pati mintis gal ir nebloga, bet vietomis filmas buvo į meksikietišką serialą panašus, na per daug neįtikimai viską ten sekėsi išsiaiškinti ir labai jau greitai. be to, kažkaip neįtikimai buvo tas, kad motina galėtų šitaip su vaikais pasielgti. kad ir vaikai nuo prievartautojo. man atrodo, kad motina vaikams tokios naštos visam gyvenimui negalėtų užkrauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 04 lapkričio 2013 - 14:06
Peržiūrėjau anksčiau taip diskutuotą Last Night, labai patiko thumbup.gif

Vakar pažiūrėtas Thor: The Dark World (2013); action, adventure, fantasy. Labai patiko thumbup.gif Nors trunka dvi valandas, bet atrodo, kad viskas per pusvalandį pralėkė, tad visiškai neprailgo. Įdomus, yra gan daug vietų, kur galima prisijuokti, gražūs efektai. 4u.gif

Kalbant apie Kristen Stewart - taip, ji tikrai ne ta aktorė, kuri pasižymi emocingumu biggrin.gif Pavyzdžiui, filme "Snow White and the Huntsman " Chris Hemsworth turbūt būtų buvęs įtikinamesnė snieguolė. BET Kristen Stewart vaidmuo filme The Runaways (2010) man tikrai patiko. Gal tiesiog jai tiko tas vaidmuo, nežinau, bet buvo nemažai neblogų atsiliepimų apie Kristen. smile.gif
Atsakyti
Paziurejau The boys are back, toks holivudinis, bet visai nieko susiziurejo
Atsakyti