Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

Vakar paziurejau "o broli kur tu". Nepatiko jis man.neradau as jame jokios minties ar prasmes ir nebuvo nei juokingas nieko.na tik muzikos grazios pasiklausiau.arba as kazko nesupratau. g.gif is vis paskutiniu metu sunkiai atrandu, ka noriu paziureti, niekas nebeitinka.gal reikia pauze padaryti. Seniai bemaciau filma, kad butu wow ispudis.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 04, 19:30)
Vakar paziurejau "o broli kur tu". Nepatiko jis man.neradau as jame jokios minties ar prasmes ir nebuvo nei juokingas nieko.na tik muzikos grazios pasiklausiau.arba as kazko nesupratau. g.gif  is vis paskutiniu metu sunkiai atrandu, ka noriu paziureti, niekas nebeitinka.gal reikia pauze padaryti. Seniai bemaciau filma, kad butu wow ispudis.

ne, ne, man irgi jis nėra wow ir must see, kažakip... nežinau... negaliu sakyti, kad nepatiko, bet tas patikimas irgi toks... ant ribos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 04, 17:30)
Vakar paziurejau "o broli kur tu". Nepatiko jis man.neradau as jame jokios minties ar prasmes ir nebuvo nei juokingas nieko.na tik muzikos grazios pasiklausiau.arba as kazko nesupratau. g.gif  is vis paskutiniu metu sunkiai atrandu, ka noriu paziureti, niekas nebeitinka.gal reikia pauze padaryti. Seniai bemaciau filma, kad butu wow ispudis.

Na, apgailestauju, kad teko nusivilti. Aš kai jį žiūrėjau senokai, man šis filmas įstrigo kaip tikrai labai geras. Bet, matyt, kiekvienam savo. smile.gif
Atsakyti
Mes cia dazniausiai rasome, kokius filmus verta ziureti. Idomu jusu nuomone kokiu filmu net priesui nerekomenduotumete ziureti. Nekalbu apie holivudines komedijas, kurios megsta rimta filma.ar siaubo filmus jautrios sielos ziurovams.tiesiog jusu manymu, kas jums buvo filmai nesusipratimai. Man yra tokie du.
Holy motors ir la fee ( feja). Negaliu ikelti nuorodu, nes is telefono rasau.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 04, 22:16)
Mes cia dazniausiai rasome, kokius filmus verta ziureti. Idomu jusu nuomone kokiu filmu net priesui nerekomenduotumete ziureti. Nekalbu apie holivudines komedijas, kurios megsta rimta filma.ar siaubo filmus jautrios sielos ziurovams.tiesiog jusu manymu, kas jums buvo filmai nesusipratimai. Man yra tokie du.

ne taip seniai žiūrėjau, t.y. bandžiau žiūrėti Frankenstein's Army (2013) visiška mėsinė ir pasišlykštėjimas žmonėmis, kuriančiais tokius filmus.

http://www.imdb.com/title/tt1925435/

The Hunger Games manau irgi turėtų būti išimtas iš prekybos, nesveikas filmas apie vaikų medžioklę.
Atsakyti
Hunger games man kiek juokingas holivudinis šlamštelis, vien dėl to teko žiūrėt, nes knygas perskaičius biggrin.gif
Atsakyti
Little Women (1994) - ,,Mažosios moterys" ekranizacija su pulku gerai žinomų veidų (Kirsten Dunst, Christian Bale, Winona Ryder, Susan Sarandon, Claire Daines ir kt).. Šiltas, jaukus filmas, sukėlęs pagrinde vien tik geras emocijas. Na, buvo ten ir liūdnesnių momentų, bet visumoje smagus ir toks ,,gerietiškas" filmas su gražia muzika, simpatiškais personažais.. Užsinorėjau knygą dar kartą paskaityti.
O šiaip jau labai tinkamas prieš Kalėdas, nes filmo metu veikėjai net kelissyk spėja atšvęsti šią šventę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 04, 15:16)

Del Holly Motors pritariu, man dar The tree of life kazkoks nesusipratimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 11 04, 21:16)
tiesiog jusu manymu, kas jums buvo filmai nesusipratimai.

http://www.imdb.com/title/tt1612774/

Tragedija, o ne filmas blink.gif Nesusipratimas - kitaip jo nepavadinsi schmoll.gif
Atsakyti
Ar yra sukurtų filmų pagal Tomo Main Rido "Raitelis be galvos" g.gif Nes pagal pavadinimą, tai man paieška tik tą su J. Depp meta, o jis neturi nieko bendro su knyga.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 11 05, 13:50)
Ar yra sukurtų filmų pagal Tomo Main Rido "Raitelis be galvos" g.gif Nes pagal pavadinimą, tai man paieška tik tą su J. Depp meta, o jis neturi nieko bendro su knyga.

Nes jis pagal kito autoriaus kūrinį.

Pagal Main Ridą:
http://veehd_com/vid...ssian-subtitles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 lapkričio 2013 - 14:19
QUOTE(laTulipe @ 2013 11 05, 00:59)
Little Women (1994) - ,,Mažosios moterys" ekranizacija su pulku gerai žinomų veidų (Kirsten Dunst, Christian Bale, Winona Ryder, Susan Sarandon, Claire Daines ir kt).. Šiltas, jaukus filmas, sukėlęs pagrinde vien tik geras emocijas. Na, buvo ten ir liūdnesnių momentų, bet visumoje smagus ir toks ,,gerietiškas" filmas su gražia muzika, simpatiškais personažais.. Užsinorėjau knygą dar kartą paskaityti.
O šiaip jau labai tinkamas prieš Kalėdas, nes filmo metu veikėjai net kelissyk spėja atšvęsti šią šventę  biggrin.gif

Kažkaip nežinojau apie šį filmą, ačiū, reiks pažiūrėt, kol dar atostogose smile.gif
Atsakyti