Laba
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 11, 11:12)
Priaugom 300g ir 1cm, kažin čia normalu? Gydytoja nieko nekomentavo ir kol mes matavomės kitus žmones priiminėjo

Išėjom pikti visi iš TA, mažius klykė kol matavo jį, net neleido nuramint, nes mat laiko nėra... PASIBAISĖJAU. Jau ne pirmą kartą į tokį konvėjerį patenkam...
O kaip su primaitinimu jūs darėt, kurios tik MP maitinot? Nes mum nuo penkto mėn liepė, nors priaugęs svorio normaliai buvo.. Aš aišku dariau kaip man reik ir tik neseniai daržovienę pradėjom normaliai lapnot

Dabar liepia kruopas,. man vėl gi ankstoka atrodo šiek tiek...
**Eferite, o tau mmm grįžo jau? Man ne, bet aš kartą jau NT dariausi užpanikavus, nes pykino kelias dienas

Matyt virusiukas koks buvo..
Pas mus irgi per 6 mėn bus nedidelis prieaugis, tikiuosi normalu
Tikrai buvo ko pasibaisėt, nervina ir mane poliklinikos konverejis
O aš kažkaip nematau skirtumo ar nuo kruopų ar nuo daržovių pradėt. Bet va prieš porą dienų daviau bulvės - o kaip susiraukė

Kažin kaip čia toliau seksis su tuo valgymu...
**negrįžo

ir labai nelaukiu, nes baisius skausmus kęsdavau.
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 15, 18:40)
mano vaikas jau visiskai vienas sedi, kartais nuvirsta bet jau sedi
bet kaip isbere mano maziuka, aplink burnyte ir smakras, zandukai.jau taip raudona kad baisu kad nepavirstu i zaizdas.pradejau tept tuo kremu kur israse su antibijotiku,ka as zinau gal cia nuo jo taip?tyrimu kam galetu alergija but nedaro, atseit niekas nedarys nes berimas minimalus

tai taip iseina reikia siaubingai zaizdotam nueit kad siustu tyrimams

jeigu nuo to kremo nepageres ieskosiu kur privaciai.buciau lt jau senai buciau pasidarius

dar kart pasislykstejau cionykste neprieziura
Su atsisėdimu
Kiek aš žinau tai iki metų nelabai ir nustatys kam alergija, nebus tikslumo. Nes alergijas kūdikiai labai greit išauga ir jos gali keistis vos ne kas mėnesį. Sveikit

Aš netepčiau kremu su antibiotikais
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 15, 21:23)
Sveikos, buvau šiandien paskaitoje apie vaikų primaitinimą, labai patiko
Na na, ką sužinojai?
Papildyta:
QUOTE(Jarida @ 2014 01 16, 15:49)
mes gyvenam ne kaip

sugerem antibiotikus nuejom pas gydytoja sake viskas gerai.isvedziua i dazeli, antra diena pasiemiau su temperatura lekem i poliklinika vel ausu uzdegimas jau abieju ausyciu, o ta kur sirgo pablpgejo

gavom stipresniu antibiotiku, dabar pasveikstam ir operuojam adenoidus, nebekankinsiu vaiko gana....
keik galima sirgti, net ant ausyciu jau krenta....
aplmai kaip prasidejo nauju blogai taip ir tesiasi viskas nesiseka...
Siunčiu jumi daug sveikatėlės
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 20, 10:51)
Norėčiau pametinukų, bet kas gi rūpinsis mažium, kol aš vemsiu tris mėnesius
QUOTE(sourit @ 2014 01 20, 12:40)
mano šeimynėlei žieminis apsirgimas

su B jau ir ligoninė šviečiasi....
Vajatau, ir jumi sveikatos