Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

vejunamai, jei pati maitini tikrai pavalgyk kiviu , slyvu gal pades. Seip sako kudikiam norma 10d nekakot, bet man atrodo siaubingai daug. Mano sunenas kakodavo kas antra dena. eip manau iki 3-4d.norma (cia mano akimis) paskui jau ka nors daryciau ax.gif

nao astai dabar maziau vemiu, bet anksciau budavo kelis kart. Buna ir nakti jei prabundu jauiu bloguma.Bijau prisikarkset, bet siuo metu tai akyiau dar baika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 20, 18:00)
niu jau jums ir danciai,ir sloga,kai prisidejo sitiek

jo, galvojau kad 2 dantis auginam, o gi pasirodo 4 blink.gif

stada, kookie jus jau dideli wub.gif wub.gif antras trimestras jau bigsmile.gif kaip greit laikas bėga
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 01 20, 20:19)
jo, galvojau kad 2 dantis auginam, o gi pasirodo 4 blink.gif

stada, kookie jus jau dideli wub.gif  wub.gif antras trimestras jau bigsmile.gif kaip greit laikas bėga

na dariki antro trimestro dar savaitele nepilna, vs nepataisau liniuotes blush2.gif bet jo jau nemazi smile.gif lakiu kada praeis blogumai. IWC negaliu eit, tas kavapas iskart suvimdo doh.gif tai patikekit kokia tvarka vonioje doh.gif blush2.gif

ryt mazyliui skiepas, o ir man pas gine ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(vejunamai @ 2014 01 11, 11:12)
Priaugom 300g ir 1cm, kažin čia normalu? Gydytoja nieko nekomentavo ir kol mes matavomės kitus žmones priiminėjo doh.gif Išėjom pikti visi iš TA, mažius klykė kol matavo jį, net neleido nuramint, nes mat laiko nėra... PASIBAISĖJAU. Jau ne pirmą kartą į tokį konvėjerį patenkam...
O kaip su primaitinimu jūs darėt, kurios tik MP maitinot? Nes mum nuo penkto mėn liepė, nors priaugęs svorio normaliai buvo.. Aš aišku dariau kaip man reik ir tik neseniai daržovienę pradėjom normaliai lapnot biggrin.gif Dabar liepia kruopas,. man vėl gi ankstoka atrodo šiek tiek...

**Eferite, o tau mmm grįžo jau? Man ne, bet aš kartą jau NT dariausi užpanikavus, nes pykino kelias dienas biggrin.gif Matyt virusiukas koks buvo.. blush2.gif

Pas mus irgi per 6 mėn bus nedidelis prieaugis, tikiuosi normalu biggrin.gif
Tikrai buvo ko pasibaisėt, nervina ir mane poliklinikos konverejis doh.gif
O aš kažkaip nematau skirtumo ar nuo kruopų ar nuo daržovių pradėt. Bet va prieš porą dienų daviau bulvės - o kaip susiraukė biggrin.gif Kažin kaip čia toliau seksis su tuo valgymu...

**negrįžo ax.gif ir labai nelaukiu, nes baisius skausmus kęsdavau.

QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 15, 18:40)
mano vaikas jau visiskai vienas sedi, kartais nuvirsta bet jau sedi ax.gif

bet kaip isbere mano maziuka, aplink burnyte ir smakras, zandukai.jau taip raudona kad baisu kad nepavirstu i zaizdas.pradejau tept tuo kremu kur israse su antibijotiku,ka as zinau gal cia nuo jo taip?tyrimu kam galetu alergija but nedaro, atseit niekas nedarys nes berimas minimalus doh.gif tai taip iseina reikia siaubingai zaizdotam nueit kad siustu tyrimams doh.gif jeigu nuo to kremo nepageres ieskosiu kur privaciai.buciau lt jau senai buciau pasidarius doh.gif dar kart pasislykstejau cionykste neprieziura doh.gif

Su atsisėdimu 4u.gif
Kiek aš žinau tai iki metų nelabai ir nustatys kam alergija, nebus tikslumo. Nes alergijas kūdikiai labai greit išauga ir jos gali keistis vos ne kas mėnesį. Sveikit 4u.gif Aš netepčiau kremu su antibiotikais schmoll.gif

QUOTE(vejunamai @ 2014 01 15, 21:23)
Sveikos, buvau šiandien paskaitoje apie vaikų primaitinimą, labai patiko smile.gif

Na na, ką sužinojai? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jarida @ 2014 01 16, 15:49)
mes gyvenam ne kaip unsure.gif sugerem antibiotikus nuejom pas gydytoja sake viskas gerai.isvedziua i dazeli, antra diena pasiemiau su temperatura lekem i poliklinika vel ausu uzdegimas jau abieju ausyciu, o ta kur sirgo pablpgejo doh.gif gavom stipresniu antibiotiku, dabar pasveikstam ir operuojam adenoidus, nebekankinsiu vaiko gana....
keik galima sirgti, net ant ausyciu jau krenta....
aplmai kaip prasidejo nauju blogai taip ir tesiasi viskas nesiseka...

Siunčiu jumi daug sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(vejunamai @ 2014 01 20, 10:51)
Norėčiau pametinukų, bet kas gi rūpinsis mažium, kol aš vemsiu tris mėnesius biggrin.gif ax.gif

biggrin.gif

QUOTE(sourit @ 2014 01 20, 12:40)
mano šeimynėlei žieminis apsirgimas doh.gif su B jau ir ligoninė šviečiasi....  verysad.gif

Vajatau, ir jumi sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
nu va mes po kliniku, labai maloni gydytoja pasitaike apziurejo klausa patikrino.Ausytes nelabai gerai, bet vaistu jau nebereik, nes ir taip doze galinga suvartojom, adenoidai 3 laipsnio, ne taip kaip poliklinikoj sake 2.Zodziu ner ka lygint apziura kliniku ir musu poliklinikos.Israse purskalo i nosi, grieztai jokiu darzeliu, po menesio pasirodyti ir bus matyt ka darysim.Va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2014 01 24, 14:13)
Sveikos
nu va mes po kliniku, labai maloni gydytoja pasitaike apziurejo klausa patikrino.Ausytes nelabai gerai, bet vaistu jau nebereik, nes ir taip doze galinga suvartojom, adenoidai 3 laipsnio, ne taip kaip poliklinikoj sake 2.Zodziu ner ka lygint apziura kliniku ir musu poliklinikos.Israse purskalo i nosi, grieztai jokiu darzeliu, po menesio pasirodyti ir bus matyt ka darysim.Va taip  smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o mes pasalom zandukus doh.gif tai dabar vaikstom raudonskruosciai biggrin.gif tepu kremukais ale galo nesimato .
ieskojom vakar roguciu vaikui. Ale ei senukuose nei ermtaze niekogero neradom doh.gif etkokiu nepirkom.Dar sakem paziuresim vaiku pardese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2014 01 28, 09:50)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o mes pasalom zandukus  doh.gif  tai dabar vaikstom raudonskruosciai  biggrin.gif  tepu kremukais ale galo nesimato .
ieskojom vakar roguciu vaikui. Ale ei senukuose nei ermtaze niekogero neradom  doh.gif  etkokiu nepirkom.Dar sakem paziuresim vaiku pardese  biggrin.gif

pas mus roguciu privezta, tik vat sniego nera biggrin.gif

dieve....ir vel vaikas pabudo, 20min miego doh.gif jau tuojpati zliumbsiu atsisedus doh.gif nezinau ar dantys, ar niezulys del berimu ar sloga kalta,ar viskas kartu doh.gif
Atsakyti
Stada Su gimtadieniu tave thumbup.gif

Nėra dainos, gražesnės už lopšinę,
Kurią dainuodavo mama.
Nėra dienos, gražesnės už gimimo.
Su ja ir sveikinu Tave.

user posted image
Atsakyti
Stada su gimciuku happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Aciu!!!! biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

pasigirsiu,pries kelias dienas maniskis atsistojo wub.gif zaidem skalbiniu krepsyje(na jam ten patinka lotuliukas.gif )tai isikibes i krasta vis bande sikna kelt, kolpagaliau sast ir atsistojo thumbup.gif netvirtai, dar lipa koja ant kojos rolleyes.gif ir svarbiausia kad pasileidzia atsistojes doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 31, 12:19)
pasigirsiu,pries kelias dienas maniskis atsistojo wub.gif

šaunuolis wub.gif
Atsakyti