QUOTE(Jarida @ 2014 01 20, 14:23)
Uzregistravau penktad i klinikas bus matyt ka ten sakys.Siaip gerai ji jauciasi neskauda sako ausyciu, pro nosi ir kvepuoja jokiu slogu baubu nera, nakti buna tai per nosi tai per burna pakvepuoja nesuprasi.labai lauksiu dar vienos gydytojos nuomones gal nereiks operuot.....
gal yra mamu kurios skiepijo tuo pneumoniniu skiepu? as jau nebezinau ka daryt su tom ligom

va kai gavo antibiotiku puikiai jauciasi ji, gal uzmus tas visas bacilas, nes ir stiprus jie....
salta lauke tai net neinam, bijau kad prisikvepuos vel tos ausytes atkris, o taip namie anksta jau mum
Rrasiau uz migrena

as net nzn ka tau patarti del darbelio, as bandziau ejau, bet kai pamaciau jog nesigauna isejau, vaikas svarbiausiai, kas belieka.Laukiam ir mes pavasario gal isbrisim is tu ligu ir galesiu pradet dirbti.Varysiu i birza nors ir serga mazoji, mat konsultantei prireike dokumentu, dar nuejusi grazioj formoj atskaitysiu morala jai, nes ne viska man dasake, kai paskiau jog dukrai ruosiasi operacija daryti tada ji man sako imk slauga, o kai rugseji siaip susirgo sloga, dar jos uzklausiau sakau ar galiu imti slauga, sako nu ne - tau ji nepriklauso, nes dukra serga ne tu! o kai issikaitai istatymus jau visai kitaip, dar man ji telefonu aiskino kad man sake, ziurke belekokia, as mokejima buciau prasitesusi dar 3 menesius, aisku ne aukso kasyklos bet vis litas kitas, pasakysiu, kad dirbtu savo darba kompetetingai, o ne belekaip, atrodo ji moka is savo kisenes man ta pasalpa! vat pasiguodziau
jau kas kas,bet paskutiniu metu yra taip,kad pats turi skaityt dometis istatymais poistatyminiais visais niuansais,nes tikrai niekas nieko nedasako...teko ir mums vienur kitur susidurt,kai nedasako,bet dabar visalaik viska isiklausinejam,pasidomim.
neskiepijau nei vieno pneumo skiepu.kazkaip net negalvojau.
faustas oi kiek man sirgdavo,kaip serga kaip biuletenis ir i ligonine su vaiku budavo

ir aisku darbe zino,bet vistiek kasdien-kada darban grisi budavo.tai faustui atrodo ir vitaminu,ir imunitetui pirkdavau stiprint,ne velnio nepadedavo.dar ta bronchine sezonine astma prasidejus.bet va pernai rudeniop,siemet-net keista,tfu tfu tfu,nesirgo

zinau ir tikiu-isaugsim sita beda

dar vienas dalykas,meciau duot visus piktinius vitaminus,senokai galima sakyt,daniele beveik negavus vitaminu tu vaikisku,tik vit d,o vit c geriam visi,rusika.nezinau sutapimas ar ne-bet faustui nebedavus visokiu vitaminu,imunitetui-baiges ir didesnes ligos,jei sloga,tai tokia na normali,jokiu gerkliu stipriai,ir panasiai.jus paskaitykit,kiek vitaminuose visko prikrauta...
del darbelio svarstau,kad butu kazkas is artimu salia padet paimt vaikus ar bent dicki is mokyklos,butu neblogai.bet dabar iseitis butu tik aukle-bet ne musu kisenei jinai butu...o vyrui nesamone gautus dirbt tik kai as laisvoj,pats taip nenori.deliojames svarstom...tik mb noras trecio