Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(Eferite @ 2014 01 10, 11:43)
Sveikos  4u.gif

Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm  smile.gif  Prasidėjo kažkokios bemiegės naktys, dukriukas muistos spardos ištisai, spėju dantukų reikia laukti, juolab, kad daktarė pasakė, kad jau dantenos paburkę  ax.gif
orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu?  smile.gif

sauniai augat 4u.gif o del naktu, tai pas mus visos beveik tokios blush2.gif

atsinaujimo po 2men po gimdymo kad ir maitinau dar.jau senai nebemaitinu mp,nusitraukinejau iki 4.5men, paskui ir pieno sumazejo ir pavargau, nes nornt gauti dienos norma reikejo kas 1-2 val nusitraukinet.o turim omeny kad mb dirbo o as vienanamie ir vaikelis mano rankinukas, tai ir taip stebiuosi kad tiek ilgai ismaitinianu blush2.gif
mes dar neturim ne vieno dantuko rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Šiandien mum pusė metų, negaliu patikėt net smile.gif Vakar buvo seneliai svečiuose, buvau iškepus pusę torto biggrin.gif Smagiai paminėjom šitą mažą sukaktį smile.gif Tik turim bėdą, mažiui viduriukai užkietėję, vakar daviau slyvų tyrėlės... gal pramiuš. Daktarė tai liepė mikrolax panaudot, bet kad vakar buvo tik antra diena, kai nekakojo... tai aš griežtai užprotestavau. Bet vakare jau susirūpinau, nes labai stenėjo, o nieko neišeina. Šiandien ryte per didelius vargus padarė, bet ne "akmenukai", tai sakau gal susitvarkys... Priaugom 300g ir 1cm, kažin čia normalu? Gydytoja nieko nekomentavo ir kol mes matavomės kitus žmones priiminėjo doh.gif Išėjom pikti visi iš TA, mažius klykė kol matavo jį, net neleido nuramint, nes mat laiko nėra... PASIBAISĖJAU. Jau ne pirmą kartą į tokį konvėjerį patenkam...
O kaip su primaitinimu jūs darėt, kurios tik MP maitinot? Nes mum nuo penkto mėn liepė, nors priaugęs svorio normaliai buvo.. Aš aišku dariau kaip man reik ir tik neseniai daržovienę pradėjom normaliai lapnot biggrin.gif Dabar liepia kruopas,. man vėl gi ankstoka atrodo šiek tiek...

[QUOTE][quote=Eferite,2014 01 10, 13:43]
Sveikos 4u.gif

Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm smile.gif Prasidėjo kažkokios bemiegės naktys, dukriukas muistos spardos ištisai, spėju dantukų reikia laukti, juolab, kad daktarė pasakė, kad jau dantenos paburkę ax.gif

vejunamai, su pusmetuku 4u.gif Ar jūs jau turit dantukų? Ar jau primaitini? smile.gif

orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu? smile.gif

[QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Neturim dantukų, nors tikrai jau manėm lys, dantenos buvo patinę, zyzė kelias dienas ištisai.. ir nurimo biggrin.gif Dabar nė ženklo, kad dygtų smile.gif Primaiitinu tik daržoviene kol kas ir obuoliuko šiek tiek duodu smile.gif
Labai džiugu, kad jūs gerai augat ir išsisprendė visos bėdelės dėl maitinimo 4u.gif

Eferite, o tau mmm grįžo jau? Man ne, bet aš kartą jau NT dariausi užpanikavus, nes pykino kelias dienas biggrin.gif Matyt virusiukas koks buvo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejunamai: 11 sausio 2014 - 11:14
Vejunamai su pusmetuku 4u.gif as kivi daug valgydavau ir mum padedavo, per pienuka gaudavo ir liuks smile.gif o jei kakis ne akmenukai tai viskas gerai, siaip dar yra tokie vaistukai forlax tai is bedos galima panaudoti.as saviskei duodu.kai mazius valgo vien tik MP normalu, kad kas 3 para tik daro, nes nera is ko.as darzoves nuo 5 men primiatinejau nors MP gere pilnu tempu smile.gif cia jau nuo mamu priklauso, mamos jaucia kas geriausia vaikuciui smile.gif
mes gyvenam gerai, pirmad startuosim i darza po ilgos pertraukos, oi bus sunku jauciu doh.gif
Atsakyti
labas 4u.gif ir ko gi cia taip tylu unsure.gif

mano vaikas jau visiskai vienas sedi, kartais nuvirsta bet jau sedi ax.gif toks juokingas kelmiukas bigsmile.gif nuo vakar jau migdau lovoj nesupama, tai sekasi kol kas neblogai(tfu tfu tfu)pazyzia, paverkia, bet uzmiega.aisku migdymas trunka daug ilgiau nei vezime ar ant ranku, bet veliau gi pats uzmigs, man net salia nereiks but blush2.gif auga mano bernas ir dar taip greit, nespeju pasidziaugt doh.gif blush2.gif

kaip jums visoms sekasi?
stada kaip tu? biggrin.gif ar vis dar draugauji su klozetu biggrin.gif
jarida, kaip tau vaikas darzelyje?
Papildyta:
bet kaip isbere mano maziuka, aplink burnyte ir smakras, zandukai.jau taip raudona kad baisu kad nepavirstu i zaizdas.pradejau tept tuo kremu kur israse su antibijotiku,ka as zinau gal cia nuo jo taip?tyrimu kam galetu alergija but nedaro, atseit niekas nedarys nes berimas minimalus doh.gif tai taip iseina reikia siaubingai zaizdotam nueit kad siustu tyrimams doh.gif jeigu nuo to kremo nepageres ieskosiu kur privaciai.buciau lt jau senai buciau pasidarius doh.gif dar kart pasislykstejau cionykste neprieziura doh.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau šiandien paskaitoje apie vaikų primaitinimą, labai patiko smile.gif Suvokiau, kad mūsų daktarė visiškai nusikalba doh.gif

QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 15, 19:40)
labas 4u.gif  ir ko gi cia taip tylu unsure.gif

mano vaikas jau visiskai vienas sedi, kartais nuvirsta bet jau sedi ax.gif toks juokingas kelmiukas bigsmile.gif nuo vakar jau migdau lovoj nesupama, tai sekasi kol kas neblogai(tfu tfu tfu)pazyzia, paverkia, bet uzmiega.aisku migdymas trunka daug ilgiau nei vezime ar ant ranku, bet veliau gi pats uzmigs, man net salia nereiks but blush2.gif auga mano bernas ir dar taip greit, nespeju pasidziaugt doh.gif  blush2.gif

kaip jums visoms sekasi?
stada kaip tu? biggrin.gif ar vis dar draugauji su klozetu biggrin.gif
jarida, kaip tau vaikas darzelyje?
Papildyta:
bet kaip isbere mano maziuka, aplink burnyte ir smakras, zandukai.jau taip raudona kad baisu kad nepavirstu i zaizdas.pradejau tept tuo kremu kur israse su antibijotiku,ka as zinau gal cia nuo jo taip?tyrimu kam galetu alergija but nedaro, atseit niekas nedarys nes berimas minimalus doh.gif tai taip iseina reikia siaubingai zaizdotam nueit kad siustu tyrimams doh.gif jeigu nuo to kremo nepageres ieskosiu kur privaciai.buciau lt jau senai buciau pasidarius doh.gif dar kart pasislykstejau cionykste neprieziura doh.gif

Maistelis gal koks netiko? vargšiukas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 15, 20:23)
Sveikos, buvau šiandien paskaitoje apie vaikų primaitinimą, labai patiko smile.gif Suvokiau, kad mūsų daktarė visiškai nusikalba doh.gif
Maistelis gal koks netiko? vargšiukas.. 4u.gif

na negi gali berti nuo kopustiniu rusies darzoviu? nebent daviau viena diena batono padziuvusio pagrauzt, o jeigu jis kokiems kvieciams arpienui alergija turi, tai gal ir sureagavo g.gif be to namie geles zydi doh.gif baigiu visus ziedus nuskabyt manydama kad del ju cia beria doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pražuvėlė pasirodo 4u.gif Mes sergam, tai nei miegam, nei valgom, nei iš viso ko norim. Sunkus metas dabar unsure.gif
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 15, 21:35)
na negi gali berti nuo kopustiniu rusies darzoviu? nebent daviau viena diena batono padziuvusio pagrauzt, o jeigu jis kokiems kvieciams arpienui alergija turi, tai gal ir sureagavo g.gif be to namie geles zydi doh.gif baigiu visus ziedus nuskabyt manydama kad del ju cia beria doh.gif

Gali ir nuo kopūstinių, juose daug vit.C, tai gali bert taip pat kaip nuo citrusinių vaisių 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

pas mus maratonai per daktarus, prieš savaitę buvom pas kardiologus, tai širdutė mūsų veikia pakankamai gerai, lopai sandarūs, vizitas sekantis po metų smile.gif
pasigirsiu, manoji jau vis tvirčiau bando stovėti smile.gif auginamės 2 dantis apačioj, tai vargstam su 38 temperatūra, nosim varvančia doh.gif
brolis irgi namie vėl savaitę atvaikščiojęs daržely doh.gif tikiuosi kitais metais jau taip nebesirgsim... o po paskutinio pokalbio poliklinikoj su mamytėm kitom, išvis šoke likau.... gruodį, kai vaikas buvo atkritęs, vos ne ligoninė švietėsi, meningokokas vaikščiojo, ne vienas vaikiukas ligoninėj gulėjo.... unsure.gif o dar mūsiškė daktarė - ne ne, jums ne tas buvo.... gal ir ne, bet kažkokia atmaina tai tikrai buvo prikibusi... gerai, ačiū D, kad B neprikibo ta zaraza... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chakra @ 2014 01 16, 10:19)
Sveikos,

Pražuvėlė pasirodo 4u.gif Mes sergam, tai nei miegam, nei valgom, nei iš viso ko norim. Sunkus metas dabar unsure.gif

Gali ir nuo kopūstinių, juose daug vit.C, tai gali bert taip pat kaip nuo citrusinių vaisių 4u.gif

na matai,o as ne nepagalvojau, kisu tuos kopustus,briuselius, kalafijorus,brokolius kasdien, nes jam labai patinka g.gif na reiks kas antra diena pamegint, bet tai ka tada det?turiu moliugo ir cukinijos.gal dar pastarnokas tiktu? g.gif

QUOTE(sourit @ 2014 01 16, 11:20)
sveikos smile.gif

pas mus maratonai per daktarus, prieš savaitę buvom pas kardiologus, tai širdutė mūsų veikia pakankamai gerai, lopai sandarūs, vizitas sekantis po metų smile.gif
pasigirsiu, manoji jau vis tvirčiau bando stovėti smile.gif auginamės 2 dantis apačioj, tai vargstam su 38 temperatūra, nosim varvančia doh.gif
brolis irgi namie vėl savaitę atvaikščiojęs daržely doh.gif tikiuosi kitais metais jau taip nebesirgsim... o po paskutinio pokalbio poliklinikoj su mamytėm kitom, išvis šoke likau.... gruodį, kai vaikas buvo atkritęs, vos ne ligoninė švietėsi, meningokokas vaikščiojo, ne vienas vaikiukas ligoninėj gulėjo.... unsure.gif o dar mūsiškė daktarė - ne ne, jums ne tas buvo.... gal ir ne, bet kažkokia atmaina tai tikrai buvo prikibusi... gerai, ačiū D, kad B neprikibo ta zaraza... unsure.gif

ojei,laikykites doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

maniskis praeita nakti visa prasivarte.nezliumbe, bet vartesi, nzn kas jam buvo unsure.gif
Atsakyti
sveikos
mes gyvenam ne kaip unsure.gif sugerem antibiotikus nuejom pas gydytoja sake viskas gerai.isvedziua i dazeli, antra diena pasiemiau su temperatura lekem i poliklinika vel ausu uzdegimas jau abieju ausyciu, o ta kur sirgo pablpgejo doh.gif gavom stipresniu antibiotiku, dabar pasveikstam ir operuojam adenoidus, nebekankinsiu vaiko gana....
keik galima sirgti, net ant ausyciu jau krenta....
aplmai kaip prasidejo nauju blogai taip ir tesiasi viskas nesiseka...
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2014 01 16, 14:49)
sveikos
mes gyvenam ne kaip unsure.gif sugerem antibiotikus nuejom pas gydytoja sake viskas gerai.isvedziua i dazeli, antra diena pasiemiau su temperatura lekem i poliklinika vel ausu uzdegimas jau abieju ausyciu, o ta kur sirgo pablpgejo doh.gif gavom stipresniu antibiotiku, dabar pasveikstam ir operuojam adenoidus, nebekankinsiu vaiko gana....
keik galima sirgti, net ant ausyciu jau krenta....
aplmai kaip prasidejo nauju blogai taip ir tesiasi viskas nesiseka...

skaudu net skaityt verysad.gif butinaioperuokit.mano drauge istisai bronchitais sirgo, 22metu issioperavo, nuo to laiko jau 8metai praejo, dar ne karto nesirgo, na isskyrus sloga.

as irgi dukra zadejau i eile statyt, bet tfu tfu tfu matyt su klimatu apsiprato, dabar tiek neserga, o budavo savaite mokykloj, savaite namie su antibais doh.gif
Atsakyti
Laba , gal kas planiukiu temoje išsakytu savo nuomoe , ka daryt su planiukiu temute ir albumeliu. Gal kuri dar jungsitės?
Atsakyti