Labas rytas

Šiandien mum pusė metų, negaliu patikėt net

Vakar buvo seneliai svečiuose, buvau iškepus pusę torto

Smagiai paminėjom šitą mažą sukaktį

Tik turim bėdą, mažiui viduriukai užkietėję, vakar daviau slyvų tyrėlės... gal pramiuš. Daktarė tai liepė mikrolax panaudot, bet kad vakar buvo tik antra diena, kai nekakojo... tai aš griežtai užprotestavau. Bet vakare jau susirūpinau, nes labai stenėjo, o nieko neišeina. Šiandien ryte per didelius vargus padarė, bet ne "akmenukai", tai sakau gal susitvarkys... Priaugom 300g ir 1cm, kažin čia normalu? Gydytoja nieko nekomentavo ir kol mes matavomės kitus žmones priiminėjo

Išėjom pikti visi iš TA, mažius klykė kol matavo jį, net neleido nuramint, nes mat laiko nėra... PASIBAISĖJAU. Jau ne pirmą kartą į tokį konvėjerį patenkam...
O kaip su primaitinimu jūs darėt, kurios tik MP maitinot? Nes mum nuo penkto mėn liepė, nors priaugęs svorio normaliai buvo.. Aš aišku dariau kaip man reik ir tik neseniai daržovienę pradėjom normaliai lapnot

Dabar liepia kruopas,. man vėl gi ankstoka atrodo šiek tiek...
[QUOTE][quote=Eferite,2014 01 10, 13:43]
Sveikos
Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm

Prasidėjo kažkokios bemiegės naktys, dukriukas muistos spardos ištisai, spėju dantukų reikia laukti, juolab, kad daktarė pasakė, kad jau dantenos paburkę
vejunamai, su pusmetuku

Ar jūs jau turit dantukų? Ar jau primaitini?
orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu?
[QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
Neturim dantukų, nors tikrai jau manėm lys, dantenos buvo patinę, zyzė kelias dienas ištisai.. ir nurimo

Dabar nė ženklo, kad dygtų

Primaiitinu tik daržoviene kol kas ir obuoliuko šiek tiek duodu
Labai džiugu, kad jūs gerai augat ir išsisprendė visos bėdelės dėl maitinimo
Eferite, o tau mmm grįžo jau? Man ne, bet aš kartą jau NT dariausi užpanikavus, nes pykino kelias dienas

Matyt virusiukas koks buvo..