O realybė dažniau būna tokia, kad nėštumas ne visada lengvas ir gražus, gimdymo metu galimos įvarios traumos ir pasekmės, daugumos mūsų vaikai - labai džiaugiamės, kad tiesiog sveiki

O pagimdžius, laukia irgi ne rojus. Pamenu savo pirmagimį - jautruolį rėksniuką, kuris arba valgydavo, arba rėkdavo. Ne tai kad į parduotuvę išeiti - aš negalėdavau nei nusipraust, nei pavalgyt, vaikas ištisą dieną būdavo ant rankų, žindomas arba sūpuojamas, naktį - nešiojamas. Vyras grįžęs po dabro rasdavo mane susivėlusią, nesipraususią, visą dieną nevalgiusią, pajuodusiais nuo nemigos paakiais, nugraužtais siaubingai skaudančiais speneliais ir ant isterijos ribos. Tai gerai, kad buvo vyras, jo pagalba, vėliau seneliai, ir tam tikri finansai, na ir amžius jau toli gražu ne -niolikinis. O jei ne?
Tiek abortas, tiek gimdymas turi savas rizikas, kurias reikėtų blaivia galva įvertint ir pasverti, ir, priėmus bet kurį sprendimą - priimti jį pilnai, su viskuo, kas gali nutikti.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 11 21, 16:32)
nuvilsiu, bet Lietuvoje tai nelegalu. Nebent kalbat apie vyro sterilizacija, bet tada jus jo paklauskit ar nores, nes dauguma vien ta zodi isgirde kratosi kaip velnias kryziaus.
Ajste, aš Lietuvoje, mano avatare - labai mylimo filmo pavadinimas

Lietuvoje bent jau per CP įmanoma, kad tuo pačiu padarytų ir perrišimą. Manau, susiveikus kokią pažymą dėl "didelės galimo nėštumo rizikos sveikatai" būtų įmanoma ir šiaip