Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Labas rytas.

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 28, 15:07)
Labas 4u.gif
Po pirmo nestumo prisilaikydma delcios ir nevalgydama po 18 buvu susitvarkius pilnai svori ir numetus beveik 15 kg thumbup.gif  Laikiausi ta variant kur viena diena kiausai,antra varske ir t.t.
Sekmes mums visoms 4u.gif

Oho kokia šaunuolė. Su tuo variantu labai gerai krenta, bet labai sunku laikytis.

QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 29, 09:40)
Na kaip besilaikancioms delcios sekasi? 4u.gif

Nesilaikau. Vakar galvojau daug. Uzteko vien vistienos pietums prikimsti ir skrandis stoja. Man nuolat taip buna. Tada prisiminiau pazada vyrui, kad nustosiu laikytis dietu. Nes jis mates mane ir labai snusilpusia, ir kraujo is manes donorysteje neimdavo, ir visko buvo. Taigi baisiu su dietosmis. Tvarkingai, sainingai valgyti ir sportas. Nes ir taip medziagu apykaita susivariusi esu.

O dar taip šalta, norisi sriubytes troškinuko...

Tikiuosi seksis maitintis pagal toki plana. Keturi valgymai, kaloringumas iki 1500kcal per diena ir sportas.
Atsakyti
Nu blyn,issilaikiau tai vakar saziningai,bet vat neturiu jokio minusiuko. Ale jauciu koja kisa raudonoji ateinanti armija lotuliukas.gif Visada pries ja biskiuka kyla svoris rolleyes.gif
Atsakyti
Laba.

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 29, 14:38)
Nu blyn,issilaikiau tai vakar saziningai,bet vat neturiu jokio minusiuko. Ale jauciu koja kisa raudonoji ateinanti armija lotuliukas.gif  Visada pries ja biskiuka kyla svoris rolleyes.gif

Tikiuosi siandien minusiukas jau nudziugino. O po mmm is viso bus super wink.gif

Mano svoris jau po trupuciuka juda. Bet tikiuosi, kad tas letas kritimas naudingas. Juk raumenukai sunkesni uz riebaliukus. Vistiek siek tiek sportuoju. Reikes stebeti apimtis.
Atsakyti
Sveikos, as tai visai sublogau. Valgau daug, visa diena jauciuosi alkana, stengiuosi daugiau judeti, bet jegu net nera. Noriu tik guleti ir valgyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 30, 15:59)
Sveikos, as tai visai sublogau. Valgau daug, visa diena jauciuosi alkana, stengiuosi daugiau judeti, bet jegu net nera. Noriu tik guleti ir valgyti blush2.gif

As siandien truputi daugiau maisto valgiau. Nes taip salta, norejosi, susilti bent nuo maisto. Aisku galejau arbata gerti, bet... Taigi pasportavau, bet nekaip jauciuosi, tikiuosi kokia bacila nesikabina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip sekasi mergaites?

Trysduvienas, praeis ta alkio banga. gal pms, kad toks alkis? Daugiau vandens, arbatu gerk,

Viva, kaip su dieta sekasi? Ar pajudejo svoris?

O as pribudau su skaudancia gerkle, galva, negana to neissimiegojau, nes visa nakti peti skaudejo doh.gif Tikiuosi ne uzdegimas. Pries 2 metus turejau, tai oi kaip skaudejo, atrode nuo rankos mesos krenta blink.gif Taigi siandien nesportuosiu, o kitas dienas ne svoriu. Gal praeis.
Atsakyti
Aurosoma, taip pms, net vanduo ir arbatos nepadeda taip valgyt noriu, nors va siandien jau visai neblogai, nebe tokia alkana. Na ziuresim ka rytoj svarstykles rodys blush2.gif

Linkiu sveikatos 4u.gif

Idomu, kaip viva 37 dieta sekas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano sveikata prasta. Karsciuoju. guliu. Svaoris siandien tik -300g. Nors vakar ir uzvakar rode -700g. Tikejausi, kad siandien bus dar daugiau. Bet deja, visa aptinusi. Gal del to, kad mazai judu, daug skysciu geriu.
Tikiuosi Jusu minusiukai geresni.
Atsakyti
Labas. As su pliusu verysad.gif nuo 70,7 iki 71,7 doh.gif visas kilogramas. Na sunki savaite maisto atzvilgiu buvo, tikiuos ta kilograma nukratyt per ateinancia savaite blush2.gif

Aurosoma, sveikit 4u.gif ir sveikinu su minusiuku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif
Pas mane nieko gero 0. Bet gal cia kaltos ir mmm,nes vos pramuse uzvelave kelias dienas doh.gif Tai tokia pasyvi sedziu. Stengiuosi gerti daaaug vandens. Noriu valgyt ,tai griebiu iskart puodeli vandens rolleyes.gif

Ligoniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nepykit,kad taip kasdien neusukau,ale tvarkom dok namo pirkimui,tai uzsieme doh.gif Vis islenda kokiu nenumatytu problemu.... O dar ir vaikai kazko kelinta nakti neramus, keliames po kelis kartus unsure.gif Maziukui kruminukai dygsta,didzioji filmuku prisiziurejus rekauja lotuliukas.gif Vienu zodziu uzsiemimu daug turiu biggrin.gif

Siandien darau generaline,tai vat einu sveistis vonia pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 02 spalio 2015 - 14:19
Sveikos, na kaip sekasi? As tai vel valgau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir as dingusi buvau. Sirgau, kelias dienas karsciavau. Turbut perpute sukaitusia. Nes ir peties uzdegimas buvo, po keliu dienu kita puse ir ranka pradejo skaudeti. Nu va. Dabar po truputi atsigaunu ir griztu prie grazaus svoriuko metimo.

Oi kaip salta lauke... Man tokiu oru visai nesinori darzoviu, vaisiu. Tik sriubytes, troskinuku, sirto ir sotaus blush2.gif Po poros dienu mmm, tai apetitas aisku sukiles. Bet tikiuosi susilaikyti ir bent jau nepriesti doh.gif
Atsakyti