Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Labas rytas. Pas mane vel nulis. Buvau numetusi 1kg, bet vakar sventem vestuviu 10 metines, tai buvo aisku ir uzkandziu, ir torto ir sampano. Siandien pliusas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aurosoma, neliudekit, atsiimsit kita savaite 4u.gif
Prisiduodu:

Pradinis svoris: 74 kg
Praejusia savaite: -900 g
Is viso numesta: 3,2 kg
Dabartinis svoris: 70,8 kg

Dar niekad pries tai nepavyko taip sekmingai svorio mesti, vis suklupdavau. Dabar jau kelinta savaite matosi rezultatai ir pati geriau jauciuosi, tai dar daugiau motyvacijos atsiranda thumbup.gif tik vis delto norisi pratimuku kokiu padaryt linijom padailint, nu va sito tai niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aurosoma neliudek 4u.gif 4u.gif Su svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Trysduvienas ale koki saunuole ,kaip graziai mazeja svoriukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O as teturiu menkuti 0.7 minusiuka biggrin.gif Ale jau vis geriau negu plius lotuliukas.gif
Atsakyti
Viva 37, saunu, svarbu minusas, o ne pliusas! thumbup.gif
Na vel savaitgalis... tikiuos apsivalgymu nebus doh.gif
Atsakyti
Bijau as savaitgaliu..
Kadangi mano maziukas dar neina I darzeli,tai as nedirbu . Tik savaitgaliais iseinu I drabeli. Ir dar tas darbas tooks nedekingas dietos atzvilgiu- virtuve. Nu stengiuos laikytis kiek imanoma,bet vistiek dienos eigoj prigrybauju visokiu s.... doh.gif O dar namuose parejus atsidaro bedugne skrndyje,nes MB viska is eiles kisa man, viska pastoviai siulineja doh.gif Ir pastoviai kartoja,kad nieko as cia nesustorejau ir galiu valgyt viska... o man jau paciai nebenalonu tas tokis didelis svoris doh.gif
Papildyta:
O kaip Jusu antros puses reaguoja I Jusu svori? ax.gif
Atsakyti
Na maniskis ir pats ne is lieknuju, tai tik pabandytu pasakyt kazka biggrin.gif o siaip sako kad nesvarbu, stora ar plona, vistiek myles biggrin.gif tik paciai noris ir sau graziai atrodyt, ir vyrui...
Atsakyti
Sveikos wink.gif Sveikinu su graziais minusiukais. Tikiuosi mano ten tik uzsikaupe skysciai po vakarelio buvo ir kita savaitgali sulauksiu grazaus minuso.

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 25, 14:48)
O kaip Jusu antros puses reaguoja I Jusu svori? ax.gif

Mano vyras labai lieknas. Sportiskas. Ryte mankstinasi, o vakare sportuoja namu salygomis. Tai sudejimas puikus. Del priaugto svorio nesu nusaukusi nei vieno komentaro. Kai susipazinom sveriau daug daugiau. Tai per 12 metu kartu buvau ir lieknesne, ir nescia ir stora ir vel liekna ir vel stambesne. Jis sako arba susitaikyk, kad tokia genetika ir nesigrausk arba protingai kazka daryk, po truputi. Jis grieztai pries organizmo alinima dietomis ir saves kankinima.

Siandien isleidziu vyra. Taigi baigiasi pyragu, tortu ir kitu skanumynu gaminimas. Vaikas mano ne itin valgus, plius pavalgo mokykloje pietus, tai gaminimo bus nedaug.
Nuo ryt imuosi kelioms dienoms delcios dietos, nes sestadieni dukterecios krikstynos, noriu kad pilvas susitrauku ir suknute graziai atrodytu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif taip dziaugiausi, kad jau gerai sekasi, ir pasirode tas nelemtas pms'as... doh.gif jauciuosi pastoviai alkana, is paskutiniuju stengiuosi per daug neprisikimsti, bet va pavalgau ir po 15 minuciu vel valgyt noriu...
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš nuo ryt irgi bandysiu delciavoti 4u.gif Reik gi mažiuką minučių ką išspausti penktadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 28, 00:35)
Labas 4u.gif
Aš nuo ryt irgi bandysiu delciavoti 4u.gif Reik gi mažiuką minučių ką išspausti penktadieniui  biggrin.gif

Linkiu sekmes ir valios. Mano siandieninis meniu tik bus panasus i delcios. Nes maisto po vakar liko, tai nesinori ismesti. Bet rytoj jau tikiuosi bus grieztesnis. Nors jei atvirai, visai nesinori tu kiausiniu biggrin.gif
Viva, ar kada nors laikeisi delcios, kurio varianto laikysiesi?
Atsakyti
Labas 4u.gif
Po pirmo nestumo prisilaikydma delcios ir nevalgydama po 18 buvu susitvarkius pilnai svori ir numetus beveik 15 kg thumbup.gif Laikiausi ta variant kur viena diena kiausai,antra varske ir t.t.
Sekmes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 28 rugsėjo 2015 - 14:09
Na kaip besilaikancioms delcios sekasi? 4u.gif
Atsakyti