Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Sveikinu Trysduvienas 4u.gif

Viva neliūdėk 4u.gif Bet kaip keista, kad baltymai nepadėjo g.gif
Atsakyti
O kad ir kita savaite tiek butu... blush2.gif
Atsakyti
Ir vel tylu. Kaip sekasi liekneti, merginos? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Prisedau su kavute.

Savaitgalis labai geras, saikingas maisto atzvilgiu ir labai aktyvus. Tobulas. Vakar atradome puikia vieta sportui lauke. Treniruokliai prie ezero wub.gif Su seima nusprendem bent 2 kartus per savaite sporta namuose iskeisti i sporta gamtoje.

Svoris labai letai bet po trupuciuka krenta.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aurosoma saunuole del sporto 4u.gif

O as eilini karta apsiedus po savaitgalio. Nu siandien bandau susiimti,nu reik nors maziuka minusiuka isspaust penktadieni rolleyes.gif
Atsakyti
Man savaitgalis irgi neblogai praejo, su maistu viskas ok thumbup.gif tik nezinau kaip judesio daugiau itraukt... blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Kaip sekasi merginos? Man vis geriau. Mityba saikinga, sportas apie 5 kartus per savaitę lauke arba namuose. Dar tvarkydama reikalus po miestą suvaikštau virš 10000 žingsnių (telefone programėlė matuoja). Vandens daugiau išgeriu, nors kai vėsiau visai nesinori. Tikiuosi ir rezultatai pradės matytis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As taip pat neblogai laikausi, nebekamuoja vakarais nezmoniskas alkis, turbut kokia 7 valanda pavalgau ir viskas. Vandens visuos kampuos prisistacius, tai irgi nemazai isgeriu thumbup.gif tik vienintelus mano sportas yra pasivaiksciojimas su mazyliu ir namu ruosa blush2.gif
Atsakyti
Labas. O man tai geda ir beateiti pas jus. Iki pietu issilaikau kuo geriausiai,o vakare viskas kas ranka ,tas ir I burna. Toj jauciu reiks persikaraustyt I temute ,,meta tos kur virs 100,, doh.gif
Atsakyti
Man irgi taip pat budavo, iki pietu viskas gerai, bet vakare apsiryju. Dabar pradejau valgyti sotesnius pusrycius, pietus, keli lengvi uzkandziai per diena ir vakare visai valgyt nesinori thumbup.gif taip pat pradejau gerti daugiau vandens ir zoleliu arbatos be cukraus, tai pasirodo kad tas alkio jausmas kartais buna netikras
Atsakyti
Bandysiu daaaug vandens gerti rolleyes.gif
Atsakyti
Na, linkiu, kad ryt svarstykles parodytu grazius minusiukus 4u.gif
Atsakyti