Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Sveikos merginos, na visai mes cia nutilom. As numeciau 700g tai dabar lygiai 71 kg. Vel po truputi sugryzau i vezes blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras. O as siandien net uzmirsau pasisverti. Taip apleidom temute, kad visai isgaravo is galvos sverimasis. Bet man rodos turetu buti tiek pat, arba siek tiek daugiau. Nes siandien prasidejo mmm, tai issiputusi. Bet sportuoju, stengiuosi neprivalgyti.
Atsakyti
Sugrystam, ka blush2.gif man atrodo kazkaip lengviau, kai gali uzeiti kazkur pasiguosti ar pasigirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 10 09, 21:45)
Sugrystam, ka blush2.gif man atrodo kazkaip lengviau, kai gali uzeiti kazkur pasiguosti ar pasigirti 4u.gif

reiketu. Labai jau letai tas svoris juda. Pastangu mityboje per mazai idedu. Su sportu viskas gerai, masaziukus pasidarau, daug judu, bet valgyti reiketu tuo paciu metu ir grieztai skaiciuoti kalorijas.
Atsakyti
Sveikos. Na visai cia tylu. Kaip sekasi? As po trupuciuka susidraugauju su saikinga mityba. Toliau sportuoju. Kartais masaziuka pasidarau. Tikiuosi rezultatus pamatyti.
Atsakyti
Labas, as taip pat valgau saikingai. Tik kaip visada beda su sportu ir judejimu.
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 10 13, 09:48)
Labas, as taip pat valgau saikingai. Tik kaip visada beda su sportu ir judejimu.

Saunuole del maisto, nes juk 70% sekmes tinkama mityba. O tik like 30% sportas.
Aisku judejimas naudingas stangriam kunui. O kokias salygas turi sportui? Gal koki treniruokli?

As namuose turiu dvirati, tai pora kartu per savaire numinu apie 20km (kaip kardio treniruote). O kitomis dienomis turiu 5 mins shaper, tai su juo siek tiek padarau, pritupimu, atsispaudimu ir tempimo pratimu. Kasdien vis didinu.
Kai neturejau treniruoklio darydavau ivairiu pratimuku: kojom, rankom, pilvui, tempimo.
Atsakyti
Na ir tuscia cia blink.gif

As stengiuosi, laikausi. Su maistu sunkiau, nei su sportu. Nes valgau ne dietini maista. Siaip labai megstu gaminti. Ismeginti naujus patiekalus. Tai man cia sunkiausia. Svoriukas sunkiai krenta, tikrai daug pastangu reikia ideti.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Geda ateit ir apleidau temute..nesisveriau pora savaiciu ir issigandau pasisverus..o issigandus priedziau keksiuku..nu vienu zodziu kazkoks uzkeiktas ratas doh.gif Kai pradesiu su savim susikalbet ,BUTINAI SUGRYSIU mirksiukas.gif
Atsakyti
Viva ir man valios labai truksta. Zinok buna taip, paziuriu i rubus norimus, i figuras sportiskas, atrodo oi ir as galiu, noriu, reikia, pasistengsiu ir turesiu. Po keliu valandu stipriai isalkus sumastau, kad neverta kankintis, perdaug sureiksmintas lieknumo kultas, svarbiausia sveikata, seima ir gera nuotaika, mano pomegis gaminti. Aisku prisivalgau. Kita diena vel noriu liekneti biggrin.gif Na arba pavalgiusi is karto vel noriu liekneti, nes jau soti ir nurimusi biggrin.gif

Anksciau daugiau valios turejau. Ko tik nesu isbandziusi. O dabar jau net pagalvoti nenoriu apie drastiskus organizmo valymus, badavimus, ziaurias dietas. Arba pasenau ir valios netekau, arba visko jau persilaikiau arba i prota atejau biggrin.gif

Paskutiniu metu vietoje vakarienes taure (na aisku ne pilna, puse pripilta) vyno isgeriu (delcios dietos paliktas iprotis). Kol sedziu prie kompiuterio, tv ar skaitydama knyga letai sau gurksnoju kelias valandas ir valgyti visai nesinori. O vyna as vertinu is gerosios puses, tikiuosi neprasigersiu biggrin.gif

As jau po sporto ir kavos sveitimo, visa patenkinta ilsiuosi. Rytoj prisidavimas. Tikrai zinau, kad bus bent mazutis munusiukas, bet rytas parodys...
Atsakyti
Nu blyn,vat pirmas posmas grynai apie mane biggrin.gif

Nu o del to vyniuko viskas gerai,tik kad vat paskum neliktu iprociu lotuliukas.gif alc.gif lotuliukas.gif ir gerai,kad po taures vyno nesinori uzkasti,nes as tai tada sluoju visa saldytuva skrandin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2015 10 15, 17:58)
Nu blyn,vat pirmas posmas grynai apie mane biggrin.gif

Nu o del to vyniuko viskas gerai,tik kad vat paskum neliktu iprociu lotuliukas.gif  alc.gif  lotuliukas.gif  ir gerai,kad po taures vyno nesinori uzkasti,nes as tai tada sluoju visa saldytuva skrandin doh.gif

drinks_cheers.gif

Va butent man kazkaip keistai. Nei valgyti tada noriu, nei daugiau isipilti biggrin.gif As is tu gereju, kur labai LABAI mazai reikia biggrin.gif bet pasiskaiciau vyno nemazai geruju savybiu g.gif tai tarkim kartais vartosiu taure biggrin.gif Vietoje liekninamuju vaistu biggrin.gif Kaip pagalba neprisivalgyti biggrin.gif
Viena vasara as taip sekmingai svori meciau. Papasakosiu. Zodziu buvo pilna vasara visokiu susiejimu su draugais, giminaiciais... Kiekvienas savaitgalis ir dar savaites viduryje. Tai va. Visi susieinam, as vyna geriu. Na ir visi kemsa saslykiukai, deserai... O as ta savo vyna laizau (na nes labai jau letai as ji geriu) ir labai megstu sokti. Tai po savaitgalio neprisivalgymo ir keliu valandu, o kartais ir per nakti pasokimo, turedavau visada munusiuka pasisverusi biggrin.gif
Atsakyti