Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Rexe @ 2013 12 12, 18:15)
imetu savo miegamojo siena jusu teismui...pagaliau baigta  blush2.gif user posted image

va cia tai yra i ka paziureti ir ka pasirodyti didis.gif . Kai rodomuose namuose nera nei kruopelytes originalumo nei isradingumo, tai nors verk - niekaip neiseina pagirti blush2.gif .

QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 12, 20:49)
As tai irgi stengiuosi zmoniu nekritikuoti, nes pirma reikia zinoti bendrai visa situacija, antra, zmones is esmes i kritika reaguoja, jeigu ne isoriskai tai viduje tikrai. na o trecia tai su amziumi daugeja tolerancijos, prisimenu mano jaunystej teta kaime pasikabino paveiksla su kaciukais, na baisus kicas - taip ir pasakiau, dabar taip nebedaryciau... jeigu zmogui grazu, jeigu jam tas vaizdas teikia malonuma, tai kam ji kritikuot, tegu dziaugiasi.

As asmeniskai labai retai kam sakau savo nuomone, nebent tik labai artimam ar pazystamam zmogui. Bet forumas yra ta vieta, kur dalijamasi nuomonemis. Ir forume, deja, yra pakankamai protingu zmoniu, kurie nori isgirsti kitu nuomone ar patarima/patirti.
Bet pasitaiko ir liguistai reaguojanciu verysad.gif , nors kiekvienas zino, kur atejo ir ko tiketis sioje aplinkoje.
Atsakyti
o kodel kartais nera kai kuriuose rodomuose namuose isradingumo? As asm manau kad nevisi stengiasi kurti savo namus savo rankomis ir savo galva, o stengiasi tiesiog kopijuoti paveiksliukus;daznai rodos neivertina kad tai ka bando kopijuoti tai yra tiesiog neikandama normalaus ne tik lietuvio bet ir normalaus europiecio,amerikiecio kisenei; visi tokio tipo prabangus namai kurie cia daznai cituojami UK ar JAV kainuoja milijonus £ ar doleriu, todel ir ju finansines galimybes vidaus dekoracijai yra nelyginamos,ar tai kas yra nuostabu paveikslelyje is milijonieriu kvartalo ar tikrai tiks mano blokinio daugiabucio dezuteje ar mano svajoniu namelyje uz tukstanciu kilomentru? kitas dalykas gyventi graziai ir harmoningai su savo aplinka ,su savo salim,su savo vaizdu pro langa ir su paciu savimi nesivaikant jokiu zurnaliniu iskarpu daznai nereikalauja milijonu ,o kaip tik reikalauja isradingumo ir originalumo...reikia gal tik daugiau pasitiketi savimi...

Atsakyti
Gero savaitgalio 4u.gif http://www.1st-optio...ls/lf/porcelain
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2013 12 14, 01:11)
o kodel kartais nera kai kuriuose rodomuose namuose isradingumo? As asm manau kad nevisi stengiasi kurti savo namus savo rankomis ir savo galva, o stengiasi tiesiog kopijuoti paveiksliukus;daznai rodos neivertina kad tai ka bando kopijuoti tai yra tiesiog neikandama normalaus ne tik lietuvio bet ir normalaus europiecio,amerikiecio kisenei; visi tokio tipo prabangus namai kurie cia daznai cituojami UK ar JAV kainuoja milijonus  £ ar doleriu, todel ir ju finansines galimybes vidaus dekoracijai yra nelyginamos,ar tai kas yra nuostabu paveikslelyje is milijonieriu kvartalo ar tikrai tiks mano blokinio daugiabucio dezuteje ar mano svajoniu namelyje uz tukstanciu kilomentru? kitas dalykas gyventi graziai ir harmoningai su savo aplinka ,su savo salim,su savo vaizdu pro langa ir su paciu savimi nesivaikant jokiu zurnaliniu iskarpu daznai nereikalauja  milijonu ,o kaip tik reikalauja isradingumo ir originalumo...reikia gal tik daugiau pasitiketi savimi...

man,asmeniskai, tie grazus paveiksliukai,kad ir is milijoniniu namu, duoda ikvepimo, pasisemiu ideju. aisku,kad su mano finansais namai niekada neatrodis kaip is tu paveiksliuku,bet ideju tikrai galima pasirinkti mirksiukas.gif
as kadangi truputi uzsiimu menais tai daznai kazkas pamatyto ikvepia vienam ar kitam darbui nors galutinis variantas kardinaliai skiriasi nuo matyto vaizdo zurnale wink.gif

imetu savo miegamaji jusu teismui biggrin.gif leidziu kritikuoti ir sakyti atvira nuomone lotuliukas.gif nes ten dar daug ka reikia daryti todel labai prasau nuomoniu ax.gif
nesugalvoju kokiu noriu staliuku prie lovos. kairej pusej noreciau aukstos komodos.o savo,desnej pusej, didesnio zemo staliuko,nes megstu apsikraut knygom,zurnalais, kavos puodeliais, neriniais ir tt blush2.gif
prie veidrodzio yra ivejimas i spinta, nefotkinau,nes spintoj bordakas blush2.gif ten yra tik laikinai uzkabintos uzuolaidos...veliau atsiras lenkvos durytes.
sviestuvas jau yra tik dar nepakabintas
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 12 14, 07:36)

OMG kaip grazu wub.gif wub.gif
na va ir vel radau cia puikia ideja,kuri visiskai skirsis nuo to ka dabar zadu daryti. ziurint sitas foto sugalvojau kaip uzbaigt kolidoriaus lubas thumbup.gif buvo galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 14, 16:13)
imetu savo miegamaji jusu teismui biggrin.gif  leidziu kritikuoti ir sakyti atvira nuomone  lotuliukas.gif nes ten dar daug ka reikia daryti todel labai prasau nuomoniu  ax.gif

Simpatiskai atrodo, tik va uzuolaidos karnyzas tai galetu buti zenkliai ilgesnis, kad uzuolaidu klosciu butu daugiau - bent iki pastatomo veidrodzio. Ir kabeti jos galetu vos auksciau - t.y. iskart po dekoratyviniu apvadu, taip paciai kaip kampines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 gruodžio 2013 - 16:08
QUOTE(Rexe @ 2013 12 14, 15:13)
man,asmeniskai, tie grazus paveiksliukai,kad ir is milijoniniu namu, duoda ikvepimo, pasisemiu ideju. aisku,kad su mano finansais namai niekada neatrodis kaip is tu paveiksliuku,bet ideju tikrai galima pasirinkti  mirksiukas.gif
as kadangi truputi uzsiimu menais tai daznai kazkas pamatyto ikvepia vienam ar kitam darbui nors galutinis variantas kardinaliai skiriasi nuo matyto vaizdo zurnale wink.gif

imetu savo miegamaji jusu teismui biggrin.gif 

kazko tu vis pataupai uzuolaidoms verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 14, 16:06)
Simpatiskai atrodo, tik va uzuolaidos karnyzas tai galetu buti zenkliai ilgesnis, kad uzuolaidu klosciu butu daugiau - bent iki pastatomo veidrodzio. Ir kabeti jos galetu vos auksciau - t.y. iskart po dekoratyviniu apvadu, taip paciai kaip kampines smile.gif

lygiai ta pati pagalvojau del karnyzo ilgio doh.gif
jos praita savaite isvis virs lango kabejo. vyras kele karnyza ir bumbejo,kad iskart apsisprest negaliu. trecia karta reiks paciai viska daryti biggrin.gif

QUOTE(vida777 @ 2013 12 14, 16:11)
kazko tu vis pataupai uzuolaidoms  verysad.gif .

kol neatejau i jusu tema kazkaip neskyriau daug demesio uzuolaidom. tik dabar suprantu,kad jos labai svarbi interjero dalis doh.gif unsure.gif
ir ruletas dabar nebepatinka, nors ir labai patogu ax.gif
Atsakyti
Sveikos

bandau ir aš žengti žingsnį į jūsų ratą, ateis laikas, kai parodysiu jums savo namus ir prašysiu patarimų 4u.gif

O dabar, gal galėtumėte įmesti nuotraukų ar nuorodų su klasikinio tipo laiptais, bet, kad baliustrados būtų metalinės
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 14, 16:19)
...tik dabar suprantu,kad jos labai svarbi interjero dalis  doh.gif  unsure.gif ...

taip, labai labai svarbi wink.gif .
As sia savaite, po 2,5 metu, pasikabinau dar vienas (bet nepaskutines) uzuolaidas rolleyes.gif , tai MB karnyzo laikiklius trumpino kas viena cm, kol man itiko atstumas nuo lango.
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 14, 17:19)
tik dabar suprantu,kad jos labai svarbi interjero dalis  doh.gif  unsure.gif
ir ruletas dabar nebepatinka, nors ir labai patogu  ax.gif

Geriau veliau, nei niekada smile.gif
Ruleto "negrazumas", jei taip galima pasakyti, ir yra tame, kad jis yra statiskas unsure.gif - todel kambario kampas ir liko "astrus". Jei ten atsirastu uzuolaidos klostes, kaip ir ant pagrindinio lango, tai jis automatiskai "suminkstetu" ir atrodytu jaukiau wub.gif

Del komodeliu/naktiniu staliuku - dazniausia ir aisku paprasciausia juos statyti vienodus, bet tavo atveju jie gali buti ir skirtingi, nes vienas stoves tamsiame ir platesniame fone, o kitas - mazesniame ir daugiau sviesiame. Prie tamsesnio fono gali atsistoti tokia daugiau "consoles" tipo komodele ant kojeliu ar "kaiura" (kad matytusi siena, del optinio lengvumo), o prie kampinio lango - apvalus naktinis staliukas/spintele, kuris kampa "susvelnis". Ju abieju spalva gali buti ta pati/artima/panasi, kaip ir vienodos naktines lempos, kurios suteiks jiems vienodumo.

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 12 14, 18:51)
As sia savaite, po 2,5 metu, pasikabinau dar vienas (bet nepaskutines) uzuolaidas rolleyes.gif , tai MB karnyzo laikiklius trumpino kas viena cm, kol man itiko atstumas nuo lango.

Ar mums jas kada pademonstruosi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 gruodžio 2013 - 18:34
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 14, 18:33)
Ar mums jas kada pademonstruosi? rolleyes.gif

butinai, kada.... kai atsiras parisimai, gal net dvieju metu laukti nereikes mastau.gif .
Jos labai paprasto dizaino, uzmaunamos ant vamzdzio (cia mano megstamiausias modelis, nes as uzuolaidu netraukioju, tam yra lauko ruletai).

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 14, 18:33)
Geriau veliau, nei niekada smile.gif
Ruleto "negrazumas", jei taip galima pasakyti, ir yra tame, kad jis yra statiskas unsure.gif - todel kambario kampas ir liko "astrus". Jei ten atsirastu uzuolaidos klostes, kaip ir ant pagrindinio lango, tai jis automatiskai "suminkstetu" ir atrodytu jaukiau wub.gif

Del komodeliu/naktiniu staliuku - dazniausia ir aisku paprasciausia juos statyti vienodus, bet tavo atveju jie gali buti ir skirtingi, nes vienas stoves tamsiame ir platesniame fone, o kitas - mazesniame ir daugiau sviesiame. Prie tamsesnio fono gali atsistoti tokia daugiau "consoles" tipo komodele ant kojeliu ar "kaiura" (kad matytusi siena, del optinio lengvumo), o prie kampinio lango - apvalus naktinis staliukas/spintele, kuris kampa "susvelnis". Ju abieju spalva gali buti ta pati/artima/panasi, kaip ir vienodos naktines lempos, kurios suteiks jiems vienodumo.   

pas mane yra tik vienas langas blush2.gif unsure.gif ten kampe nera lango. cia viena uzmatyta ideja kuri man labai patiko,bet dar kolkas neturi vaizdo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rexe: 14 gruodžio 2013 - 19:14