QUOTE(aix2011 @ 2013 12 14, 01:11)
o kodel kartais nera kai kuriuose rodomuose namuose isradingumo? As asm manau kad nevisi stengiasi kurti savo namus savo rankomis ir savo galva, o stengiasi tiesiog kopijuoti paveiksliukus;daznai rodos neivertina kad tai ka bando kopijuoti tai yra tiesiog neikandama normalaus ne tik lietuvio bet ir normalaus europiecio,amerikiecio kisenei; visi tokio tipo prabangus namai kurie cia daznai cituojami UK ar JAV kainuoja milijonus £ ar doleriu, todel ir ju finansines galimybes vidaus dekoracijai yra nelyginamos,ar tai kas yra nuostabu paveikslelyje is milijonieriu kvartalo ar tikrai tiks mano blokinio daugiabucio dezuteje ar mano svajoniu namelyje uz tukstanciu kilomentru? kitas dalykas gyventi graziai ir harmoningai su savo aplinka ,su savo salim,su savo vaizdu pro langa ir su paciu savimi nesivaikant jokiu zurnaliniu iskarpu daznai nereikalauja milijonu ,o kaip tik reikalauja isradingumo ir originalumo...reikia gal tik daugiau pasitiketi savimi...
man,asmeniskai, tie grazus paveiksliukai,kad ir is milijoniniu namu, duoda ikvepimo, pasisemiu ideju. aisku,kad su mano finansais namai niekada neatrodis kaip is tu paveiksliuku,bet ideju tikrai galima pasirinkti
as kadangi truputi uzsiimu menais tai daznai kazkas pamatyto ikvepia vienam ar kitam darbui nors galutinis variantas kardinaliai skiriasi nuo matyto vaizdo zurnale
imetu savo miegamaji jusu teismui

leidziu kritikuoti ir sakyti atvira nuomone

nes ten dar daug ka reikia daryti todel labai prasau nuomoniu
nesugalvoju kokiu noriu staliuku prie lovos. kairej pusej noreciau aukstos komodos.o savo,desnej pusej, didesnio zemo staliuko,nes megstu apsikraut knygom,zurnalais, kavos puodeliais, neriniais ir tt
prie veidrodzio yra ivejimas i spinta, nefotkinau,nes spintoj bordakas

ten yra tik laikinai uzkabintos uzuolaidos...veliau atsiras lenkvos durytes.
sviestuvas jau yra tik dar nepakabintas
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 12 14, 07:36)
OMG kaip grazu
na va ir vel radau cia puikia ideja,kuri visiskai skirsis nuo to ka dabar zadu daryti. ziurint sitas foto sugalvojau kaip uzbaigt kolidoriaus lubas

buvo galvos skausmas