Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(mamagabi @ 2013 12 12, 15:06)
....prisiglausti muzikos koloneles, ant kuriu jokiu vazu ir jokiu statuleliu schmoll.gif (kas mano akimis yra nusikaltimas dekoravime) tik...atsaini knygu ar zurnalu kupeta arba "is bedos" koks fotoremelis" mirksiukas.gif

Nusikaltimas g.gif kiek teko matyti tai daugelis dizainerių šiuos daikčiukus naudoja kaip pjedestalus gražių daiktų eksponavimui mirksiukas.gif

Apie užuolaidas- tamsios biggrin.gif

user posted image

Ir šviesios su lambrekenu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 12 12, 18:15)
imetu savo miegamojo siena jusu teismui...pagaliau baigta 

Pasirodyk kai apstatysi kambarį 4u.gif ir nekreipk dėmesio į čia kartais vykstančią cenzūrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 12, 19:33)
Pasirodyk kai apstatysi kambarį 4u.gif  ir nekreipk dėmesio į čia kartais vykstančią cenzūrą doh.gif

imesiu savaitgali foto, nes gyvenu darbe...isvaziuoju su tamsa ir grystu su tamsa...net lovos nekloju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 12, 20:33)
Nusikaltimas g.gif kiek teko matyti tai daugelis dizainerių šiuos daikčiukus naudoja kaip pjedestalus gražių daiktų eksponavimui mirksiukas.gif

Taip smile.gif
As tokiu ir dar daug tikrai nezinau, bet zinau nemazai garsiu, kurie taip nedaro smile.gif
Jei issiplesti, tai:
Tokius daikciukus - t.y. muzikos aparatura, rimti dizaineriai savo darbuose naudoja dvejopai:
- arba ji paslepiama, kad jos interjere visai nesimato ir muzika tik sklinda "is kazkur"
- arba ji yra tokia rimta ir gero/grazaus dizaino, kad ji pati tampa kaip akcentas ir joks gerbiantis save jos seimininkas neleis sau statyti ant jos "tokiu nieku" kaip geles vazonas, vaza ar statulele, kuriuos beje irgi reikia moketi "eksponuoti".

Grazus ir vertingi daiktai ir eksponuojami atitinkamai, bet tikrai ne ant kolonkiu, na o savo namuose kas ka nori ten ta pats sau ir gali statyti, juk mes nematome, ane rolleyes.gif O va kai cia temoje imame ir kartais pamatome kazkieno realius namus, tai tada visgi paprasome tu eksponatu apsimazinti, kad namai tvarkingiau atrodytu smile.gif Todel maziau yra geriau, nei daugiau karsta.gif

Abu ideti uzuolaidu pvz. puikus - aukstasis pilotazas (ka byloja AD raides kampe), tik nesupratau kas ir kam noreta jais pasakyti/pailiustruoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 12 gruodžio 2013 - 20:36
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 12, 20:20)
Abu ideti uzuolaidu pvz. puikus - aukstasis pilotazas (ka byloja AD raides kampe), tik nesupratau kas ir kam noreta jais pasakyti/pailiustruoti g.gif

Taip, puikūs. Bet nesunkiai įgyvendinami ir mūsų sąlygomis. O pavyzdėliai parodė dvi išsakytas mintis- Jūsų ir mano biggrin.gif be jokių kudlotų minčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 12 10, 23:19)
netycia uzmaciau wink.gif kresliukai

aciu labai , tikrai panasus i mano ieskomis, stilius tas pats, tik man iki pilnos laimes truksta aukstos atkaltes, kad butu galima galva patogiai atremti as juos planuoju prie zidinio statyt su mintim, kad gal pasnuduriuot butu galima. Dar karta aciu, gal kitom merginom pravers, tas tinklelis interjere labai lengvai ziurisi, o kad taptu balti tiesiog nupurksti galima yra dazu senukuose.
As tai irgi stengiuosi zmoniu nekritikuoti, nes pirma reikia zinoti bendrai visa situacija, antra, zmones is esmes i kritika reaguoja, jeigu ne isoriskai tai viduje tikrai. na o trecia tai su amziumi daugeja tolerancijos, prisimenu mano jaunystej teta kaime pasikabino paveiksla su kaciukais, na baisus kicas - taip ir pasakiau, dabar taip nebedaryciau... jeigu zmogui grazu, jeigu jam tas vaizdas teikia malonuma, tai kam ji kritikuot, tegu dziaugiasi.
dar idedu ta foteli kurio ieskau, kad nepasimestu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 12, 21:45)
Taip, puikūs. Bet nesunkiai įgyvendinami ir mūsų sąlygomis. O pavyzdėliai parodė dvi išsakytas mintis- Jūsų ir mano  biggrin.gif

Tai kad abu pavyzdziai iliustruoja viena ir ta pacia minti - juose abejuose uzuolaidos yra matomos del savo spalvos, aiskiai matomos vertikalios ju spalvines juostos, kurios nesusilieja su sienomis/ju spalva mirksiukas.gif

O kai susilieja, tai atrodo taip (va tai jau buvo Jusu mintis mirksiukas.gif ):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 12 gruodžio 2013 - 22:10
merginos, ačiū visoms už patarimus ir pastabas 4u.gif
pradėjusi užuolaidinių audinių paieškas, parsinešiu pavyzdžius namo ir ateisiu čia pasitarti, kas geriausiai tinka jau su "gyvais" audinių pavyzdžiais ax.gif

Mamagabi, gal gali patarti, kokio stiliaus TV komoda geriausiai tiktų? ir staliukas taip pat?
jeigu dar kažkas taip pat turėtų kažkokių iliustruojančių pavyzdžių, būsiu labai dėkinga 4u.gif
aš pati matau, kad dabartinė balta TV spintelė visai ne į temą unsure.gif
ir ar gerai man rodosi, kad iš viso kietieji baldai svetainėje neturėtų būti balti? g.gif ta sofa man kitokios spalvos, ne baltos/kreminės prašosi šalia. bet kol kas vaizduotė prastokai dirba, nesumąstau, koks variantas - spalva, stilius - gražiausiai derėtų g.gif
labai lauksiu patarimų 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
ir dar kilimo prie sofos baaaisiai užsimaniau (po virtuvės stalu irgi) - gražaus, derančio ir ne tūkstančius kainuojančio biggrin.gif kur ieškot???
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 12, 22:07)
Tai kad abu pavyzdziai iliustruoja viena ir ta pacia minti - juose abejuose uzuolaidos yra matomos del savo spalvos, aiskiai matomos vertikalios ju spalvines juostos, kurios nesusilieja su sienomis/ju spalva mirksiukas.gif

O kai susilieja, tai atrodo taip (va tai jau buvo Jusu mintis mirksiukas.gif ):

Visos užuolaidos sukuria vertikalias linijas, tik vienos išsaugo erdvės vientisumą, o kitos ją suskaido mirksiukas.gif ir man nesuprantamas Jūsų siekis man draskyti akis g.gif
Papildyta:
Kalėdų belaukiant 4u.gif http://www.homebunch.com/
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 13, 00:10)

ir dar kilimo prie sofos baaaisiai užsimaniau (po virtuvės stalu irgi) - gražaus, derančio ir ne tūkstančius kainuojančio biggrin.gif kur ieškot???

Senukuose, esu mačius ir man patiko. Dubingiuose,kainu atžvilgiu pasirinkimas taip pat neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 13, 11:46)
Senukuose, esu mačius ir man patiko. Dubingiuose,kainu atžvilgiu pasirinkimas taip pat neblogas.

gal tu po stalu kilimo vistik nepirk. Pas mane virtuveje yra toks medziaginis takelis tai kas savaite plaunu skalbimo masinoje,
o po valgomojo stalu tai irgi.... pas mus ir burokeliu primeto ir uogu visokiu is eiles, o jau koki gerima tai labai daznai isvercia, neisivaizduoju kaip toki valyma kilimas atlaikytu. Ir zinok, varto ne tik vaikai, suauge irgi labai sekmingai...
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 13, 08:59)

wub.gif nu ir kam taip,vėl vaikai nevalgę liks doh.gif jau kaip užsižiopsau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 13, 11:04)
gal tu po stalu kilimo vistik nepirk. Pas mane virtuveje yra toks medziaginis takelis tai kas savaite plaunu skalbimo masinoje,
o po valgomojo stalu tai irgi.... pas mus ir burokeliu primeto ir uogu visokiu is eiles, o jau koki gerima tai labai daznai isvercia, neisivaizduoju kaip toki valyma kilimas atlaikytu. Ir zinok, varto ne tik vaikai, suauge irgi labai sekmingai...

čia Mirksniukui ne man,pas mus kilimo po stalu nėra,mes ir tokie,trupinių mėtytojai.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 13, 09:59)
ir man nesuprantamas Jūsų siekis man draskyti akis g.gif

Nesupratau, todel ir pasakyti neturiu ka rolleyes.gif
Atsakyti