Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Rexe, neįtikėtinai graži siena wub.gif aš irgi užsimaniau biggrin.gif ar tave galima pasamdyt? biggrin.gif

kas man kliūna, tai tas ilgas plikas niekuom neuždengtas radiatorius... Kažkaip kai jis būna prie paprastos sienos, taip į akių nebado, bet po langu ir su parištom portjerom tai jis kaip įrėmintas didžiausioj pagarboj... Ar užuolaidas dienines užleist ant jo, ar apdaila uždėt, e-bay visai imanomos kainos tų ažūrinių "dėžių".
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 15, 10:55)
Rexe, neįtikėtinai graži siena wub.gif aš irgi užsimaniau biggrin.gif ar tave galima pasamdyt? biggrin.gif

kas man kliūna, tai tas ilgas plikas niekuom neuždengtas radiatorius... Kažkaip kai jis būna prie paprastos sienos, taip į akių nebado, bet po langu ir su parištom portjerom tai jis kaip įrėmintas didžiausioj pagarboj... Ar užuolaidas dienines užleist ant jo, ar apdaila uždėt, e-bay visai imanomos kainos tų ažūrinių "dėžių".

kad jau isikibom i radiatoriu, tai ir as pridursiu biggrin.gif .
Jei pakabinti tinkamas/-ai uzuolaidas, taip, kad nesimatytu radiatoriaus galu, jis visai neblogai atrodytu, nes yra pakankamai ilgas, per visa lango ploti. Graziai dekoravus palange, radiatorius liktu isvis antrame plane. Cia dar ir taupumo sumetimais.
Panele ant radiatoriaus zinoma grazu, bet daug kas bijo jos del silumos sulaikymo, na, ir papildomos islaidos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 gruodžio 2013 - 11:13
Femme zinau kas uzsiima paisymu ant sienu , pas drauge piese vaiku kambari thumbup.gif dailes akademijos studente , jei ka galiu gaut kontaktus
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 12 15, 12:50)
Femme zinau kas uzsiima paisymu ant sienu , pas drauge piese vaiku kambari  thumbup.gif  dailes akademijos studente , jei ka galiu gaut kontaktus

buciau dekinga uz az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 15, 10:55)
*Rexe, neįtikėtinai graži siena wub.gif aš irgi užsimaniau biggrin.gif ar tave galima pasamdyt? biggrin.gif
**kas man kliūna, tai tas ilgas plikas niekuom neuždengtas radiatorius... Kažkaip kai jis būna prie paprastos sienos, taip į akių nebado, bet po langu ir su parištom portjerom tai jis kaip įrėmintas didžiausioj pagarboj... Ar užuolaidas dienines užleist ant jo, ar apdaila uždėt, e-bay visai imanomos kainos tų ažūrinių "dėžių".

labai aciu notworthy.gif kad as ne LT tai jums brangiai kainuotu lotuliukas.gif duktereciai per atostogas LT dariau siena ax.gif
vis mastau ka cia papildomai paveikt...tai gal eit sienas paiyt. cia mazai kas tuo uzsiima(jei isvis uzsiima) blush2.gif

**del radijatoriaus tai drinks_cheers.gif reikia butinai ji dengti. mane dar labai nervina,kad langas taip aukstai. buvau sumascius griaut ir iki zemes daryt,bet vyro nervu pagailejau biggrin.gif taip jis jau namus is naujo baigia perstatyti...griauna-murija-griauna-murija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rexe: 15 gruodžio 2013 - 12:42
QUOTE(Rexe @ 2013 12 15, 12:37)
del radijatoriaus tai  drinks_cheers.gif reikia butinai ji dengti. mane dar labai nervina,kad langas taip aukstai. buvau sumascius griaut ir iki zemes daryt,bet vyro nervu pagailejau biggrin.gif taip jis jau namus is naujo baigia perstatyti...griauna-murija-griauna-murija

o tai kur tada sildymas butu, jei langas iki zemes?
Atsakyti
labas, prisipazinsiu kad neskaiciau, nes paselusiu tempu dirbam doh.gif nieko daugiau nematau.... tik rexe siena tikrai maciau ir ji pasakiska wub.gif

aisku kai reikalas prispaudzia tai vistiek ateinu blush2.gif rytoj reikia sienas dazyt.... issirinkau spalva grynai kaip virtuves fasadas... pameginau padasyt nu man vi visai nieko... klausimas ar gerai??? ar imt tamsesnius? ir mano supratimu jau spalvu maisymui nebet kur... tai visa bendra erdve tureciau ta pacia spalva ir dazyt??? ar taip??? imetu tos patalpos plana...

user posted image

zodziu pagrindinis klausimas ar viska dazyt viena spalva??? raudona linija tai plytu siena. jei kas rasit minute komentarui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 15, 15:50)
labas, prisipazinsiu kad neskaiciau, nes paselusiu tempu dirbam  doh.gif  nieko daugiau nematau.... tik rexe siena tikrai maciau ir ji pasakiska  wub.gif

aisku kai reikalas prispaudzia tai vistiek ateinu  blush2.gif  rytoj reikia sienas dazyt.... issirinkau spalva grynai kaip virtuves fasadas... pameginau padasyt nu man vi visai nieko...  klausimas ar gerai???  ar imt tamsesnius?  ir mano supratimu jau spalvu maisymui nebet kur... tai visa bendra erdve tureciau ta pacia spalva ir dazyt???  ar taip??? imetu tos patalpos plana...

user posted image

zodziu pagrindinis klausimas ar viska dazyt viena spalva???  raudona linija tai plytu siena.  jei kas rasit minute komentarui  blush2.gif

o kaip paciai norisi? As tikrai dazyciau visa erdve vienodai, nes jau plytu siena inesa ivairoves... o daugiau skaidymo galimybiu matau nebet ta desine nisa prie plytu sienos kita spalva dazyt, tik nesuprantu koks ten baldas... Bet tuomet ta zona kazkokia konkreti turi but, nes jei siaip vienas kampas kitos spalvos, tai kazin kaip ziuresis. Arba kitas variantas - virtuves siena iki tuliko isorinio kampo dazyt pagal spinteles, o likusia erdves dali kitaip.

o kaip tualetas atsidure greta valgomojo stalo? unsure.gif is jaunystes atsimenu pas viena drauge tualeto durys tiesiai pries poilsio zona buvo, tai i tualeta ziauriai nesmagu eit budavo, visu pirma viesai kazkaip apsvieti visus, kad reikalas prispaude, o kai kitas kazkas uzeidavo tai visi niuansai girdedavosi... Cia pliurp, cia kliurkt, cia vandeni nuleido, su sepeciu pavale, gaiviklio papurske doh.gif durys atsidaro, o kiti prie stalo neturi kur akiu det...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 gruodžio 2013 - 15:40
QUOTE(femme @ 2013 12 15, 16:13)
o kaip tualetas atsidure greta valgomojo stalo? unsure.gif

O taaaaaip, man net salimoj patalpoj wc yra nemiela. As tada vandeni leidziu, kad maziau girdetusi kitu garsu lotuliukas.gif O siame plane tai wc grynai kambario dalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 15, 14:50)
http://i122.photobuc...zps6b668c84.jpg

zodziu pagrindinis klausimas ar viska dazyt viena spalva???  raudona linija tai plytu siena.  jei kas rasit minute komentarui  blush2.gif

tai kad tos erdves tik dvi dazomos sienos lieka g.gif , visur kitur langai arba durys. Man kazkaip susidare ispudis, kad pas jus ir taip visame kame jau daug margumo, nebent jo yra nezmoniskai didelis poreikis ax.gif .
Nors daznai sakoma: "apie tai nebuvo klausta", bet nors ir neklausta, pasakysiu, kad WC patalpa ir mane sokiravo. Greitai aiskink kaip cia atsitiko (gal iejimas is lauko bus biggrin.gif ), kol dar visos del tavo tuliko miokardo infarkto negavo.
Atsakyti
lotuliukas.gif kokios jus visos jautrios tongue.gif visus tas tulikas sokiruoja, bet man dzin... Svarbu mum gerai... Siaip jis grynai del vasaros poreikiu.... Ten salia isejimas i terasa, kur vasara ir virs gyvenimas,... Kiemas ir ttt. Tai ibegus rioglintos per visa nama i didiji wc doh.gif mum tikrai nesudaro jokio diskomforto tai kad jis ten... Gal mes paprasciau i tai ziurim g.gif bet klausta buvo ne apie tai tongue.gif

Del spalvu tai man paciai norisi vientisai biggrin.gif su jusu palaiminimu taip ir padarysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 12 15, 15:13)
, visu pirma viesai kazkaip apsvieti visus, kad reikalas prispaude, o kai kitas kazkas uzeidavo tai visi niuansai girdedavosi... Cia pliurp, cia kliurkt, cia vandeni nuleido, su sepeciu pavale, gaiviklio papurske doh.gif durys atsidaro, o kiti prie stalo neturi kur akiu det...

Tam yra kitas wc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 15, 20:31)
lotuliukas.gif kokios jus visos jautrios tongue.gif  visus tas tulikas sokiruoja, bet man dzin... Svarbu mum gerai... Siaip jis grynai del vasaros poreikiu.... Ten salia isejimas i terasa, kur vasara ir virs gyvenimas,... Kiemas ir ttt. Tai ibegus rioglintos per visa nama i didiji wc doh.gif  mum tikrai nesudaro jokio diskomforto tai kad jis ten... Gal mes paprasciau i tai ziurim g.gif  bet klausta buvo ne apie tai tongue.gif

Del spalvu tai man paciai norisi vientisai biggrin.gif  su jusu palaiminimu taip ir padarysiu biggrin.gif
Papildyta:

Tam yra kitas wc biggrin.gif

kad ir ne apie tai, bet visgi cool.gif
tiesiog tokie mazi "tulikiukai" labai patogu sveciams, juose ir tvarka palaikyt daug lengviau, jei kazkas uzgriuna ispejes pries 5 min. ir kad nereiktu isileidinet i seimos vonia su triusikais, dziustanciais ant gyvatuko, vaiku vonios rakandais ir asmeniniais dantu sepetukais (net nzn, kodel man tai atrodo labai intymu, net nejauku sveciuose pamatyt).
tokiu atveju buciau darius mazaji wc prie pagrindiniu lauko duru ir vasara tiesiog apeit aplink nama is lauko, mes vasara irgi lauke gyvenam ir nera jau labai didelio lakstymo i tualeta...
Atsakyti