Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

QUOTE(kastuvas @ 2014 02 20, 10:31)
Bandysiu, ačiū. smile.gif

Galima nesidaryt biopsijos, o paprasciausia kraujo tyrima ir pasakys ar yra ta bakterija smile.gif

O klausimas senbuvems. Jau senai kankina GERL, gastritai. Bet jau kelios dienos keistas skrandzio skausmas, lyg bukas durimas, beprotiskas alkio skausmas. Pabudau nakti pajutus pykinima, kazkoki idomu skausma. Pavalgau skausmas kokiam pusvalandziui suaktyveja, po to nurimsta ir po keliu valandu beprotiskai alkana. Nesuprantu ar cia kokia opa atsivere ar cia gastritas paumejo ? gal kam tai[ yra buve ?
2sav. Turejau baisiu seimyniniu nelaimiu, gal stresas suaktyvino... Net nezinau kuo gydytis...
Atsakyti
Sveikos,
ar bandėt kuri gydytis vien homeopatiškai?ar buvo veiksmingas gydymas?
aš antra diena kaip vartoju homeopatės skirtus vaistukus, kol kas tfu tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
Vis blogėja refliuksas. Vakar pirmąkart atpyliau maistą į burną... Valgiau obuolį prieš tai. Dabar toks jausmas, kad skrandis pilnas oro ir riaugėju net nuo vandens gurkšnelio. Bijau valgyt ką nors, bet baisiai norisi ir jau skauda net skrandį iš alkio. Tai nežinau, gal geriau nerizikuot? Nepakenktų pabadaut truputį, kol apsiramins skrandukas (na kelias dienas)?
Atsakyti
O jus dusina per gerl paumejima?
Atsakyti
Berods obuoliu negalima, as valgiau obuoliu suri,tai kita diena paumejo gerl,ar tai sutapimas ar ne.
Atsakyti
Nežinau, valgiau prieš tai obuolius ir nieko nebuvo, nulupau odelę kaip rekomenduojama ir viskas. kriaušes, kurios va tikrai jau nerekomenduojamos, man geriau priima nei bananus, kuriuos visi kerta per GERL'o paūmėjimą. Ir nieko. Čia kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
aš atpylineju,tai kaip ir vemimas panašu,tai labai neaišku man ,ar čia tikrai refkiuksas kaltas doh.gif Ir tai vyksta ne pavalgius,o praejus kokiom keturiom valandom.Ir dar turiu nežinomos kilmes leukocitozę,jau trys menesiai laikas nuo laiko sukarščiuoju,ir gaunu antibijotikus ketvirtą kartą.
Atsakyti
Prie refliukso kaip tik negalima buti alkanam ir negalima persivalgyti. Geriausia - mazomis porcijomis ir kas 3-4 val.
Man gydytoja pabreze, kad pvz vagant pietus is dvieju patiekalu, mums negalima visko susimesti i skrandi is karto: suvalgai sriuba, o tik po kokio pusvalandzio valgyti antra patiekala.
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 23, 12:13)
Vis blogėja refliuksas. Vakar pirmąkart atpyliau maistą į burną... Valgiau obuolį prieš tai. Dabar toks jausmas, kad skrandis pilnas oro ir riaugėju net nuo vandens gurkšnelio. Bijau valgyt ką nors, bet baisiai norisi ir jau skauda net skrandį iš alkio. Tai nežinau, gal geriau nerizikuot? Nepakenktų pabadaut truputį, kol apsiramins skrandukas (na kelias dienas)?

AS nebadauciau, sesciau ant grikiu, ryziu dietos. TRoskinciau darzoves...
Atsakyti
Bandysiu. Bet ir taip pasklutinius du mėnesius stengiuos taisyklingai maitintis. Tai teks pasistengt dar taisyklingiau.
Atsakyti
Alio?? Kur dinge visos?smile.gif)) kaip sekasi? Tai ar jauciat dusuli? Mane jau dvi savaites dusina,staciau lasines ringer,bet tobulo pagerejimo nepajutau.
Atsakyti
Einu endoskopijos darytis, paskui gal turėsiu ką papasakot.

šiaip tai nedusina manęs, vieną kartą kai labai nervinausi dėl to refliukso ir verkiau visą dieną, tai gal truputį ir padusino. bet čia tikrai ne nuo jo, nuo nervų smile.gif

ai, ir man labai juokingai skamba "pietūs iš dviejų patiekalų" nes aš gebu svalgyt tik pusę banano, pusę pakelio varškės ir tada jaustis persivalgius (čia nebūtinai nuo tokio maisto, nuo visokio maisto panašaus kiekio), stoja skrandis, geriu mezymus... tai apie sriubą ir antrą patiekalą tik pasvajot galiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

na buvau pradingusi, senai berašiau... tei vat, pas mane ir visoki reikaliukai su tuo skrandziu...vis tai blogai tai geriau, panika dar prisideda, stresas ir t.t. paskutini karta kai buvau pas savo gastro gyd tai eilini karta nuo nervu vaistus rase ir jam jau juokas, nes sake tau tai ten skauda tai jau kt.. nes prie visu situ negalavimu man ir viduriu skausmai, tai desini sona, tai kairi, tai pilvo prieki, tai nugara, krc.. susiemiau ir nuvariau i grybo g i ta centra. Atliko daug kraujo tyrimu, skrandis tirtas tai nedare tyrimu tik dare rentgena zarnyno, reikejo gert skysti balta ir kaip sakau "fotkino", tai skrandi matosi erozija, ir I laipsnio hiatine isvarza.. dar pakeite vaistukus nuo rugsciu, skyre bakteriju kursa dveju ir siewktiek raminanciu skrandziui ir pilvo skausmam, tai eglonili... matysiu kaip viskas bus.. Siaip maista stengiuosi ziuretis bet sunkiai gaunasi.. kas liecia dusuli, tai buna man sitie visi dalykai, dusina uo rugsciu, taeda panikuoju doh.gif
Atsakyti